Cinsel Yaşam Evlenmeden önce cinsel ilişki konuşulur mu? bjkkk124567 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkeği sesli boşaltınca yinede evlenme isteği olur mu Güncellemeler5 ay Cansel ilişki Güncellemeler5 ay Cinsel ilişki Evlenmeden önce cinsel ilişki konuşulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. evlenmeden once cinsellik konusulur cunku uyumu ve siniri bilmek iliskiyi netlestirir erkeği sesli bosaltman evlenme istegini azaltmaz aksine aradigi uyumu buldugunu dusundurur mesele teknik degil bagdir 😉✨ 0 0 Yorumla
Meraklıbiri_işte Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 101% 5 ay Konuşulmalı beklentiler birbirine uyumayabilir 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenmeden konuşulmalı çünkü istekler belli edilmeli sonra evlenınce pişman olunuyor ☺ 0 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. İster tabiki gerçeğinide yaşamak ister sonuçta 0 0 Yorumla
martinıstanbıl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 5 ay erkegin arayisina bagli.. akli basinda olmasi iyidir 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Konuşulabilir bir sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. @Filmkoliküyeyim her şey seni bana hatırlatıyor 0 2 Yorumla Filmkoliküyeyim 5 ay tanışıyor muyuz Yorumla Aristokratımsı 5 ay @Filmkoliküyeyim Pardon birisine benzettim Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir zahmet sdglşsdklşg 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. amacı seks olan belli eder zaten 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Cansel ne 0 1 Yorumla bjkkk124567 5 ay Cinsel Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boşalması evlenmek istemesi anlamına gelmez 0 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Bence olur 0 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. Cansel 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne alaka bu 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cansele sormak lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evlenmeden once cinsellik konusulur cunku uyumu ve siniri bilmek iliskiyi netlestirir erkeği sesli bosaltman evlenme istegini azaltmaz aksine aradigi uyumu buldugunu dusundurur mesele teknik degil bagdir 😉✨
Konuşulmalı beklentiler birbirine uyumayabilir
Evlenmeden konuşulmalı çünkü istekler belli edilmeli sonra evlenınce pişman olunuyor ☺
İster tabiki gerçeğinide yaşamak ister sonuçta
erkegin arayisina bagli.. akli basinda olmasi iyidir
Konuşulabilir bir sıkıntı olmaz
@Filmkoliküyeyim her şey seni bana hatırlatıyor
tanışıyor muyuz
@Filmkoliküyeyim Pardon birisine benzettim
bir zahmet sdglşsdklşg
Bence olmaz bir çoğunda öyle düşünüyorum
amacı seks olan belli eder zaten
Cansel ne
Cinsel
Boşalması evlenmek istemesi anlamına gelmez