Evet sonuçta o da bir ihtiyaç.
Hayır evlenmeden cinsellik konuşulmasi yanlış.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için bir şeylerin başa ya da sona saklanmasından ziyade niyetler önemli. Niyet halis olduktan sonra gönüller zaten hürdür. İstediği şeyi istediği gibi yaşar da konuşur da bence o vakit sevenler.
Ben oylama vermedim. Eğer bekaretli iseniz evlenmeden yani düğüne yaklaştığı zaman ilk gece de neleri yapılması gerektiğini konuşursunuz çünkü çoğu insanlar ilk gece korkusu yaşıyorlar biliyorsunuz belki. Ilk gece korkusu yaşanmaması cinsel eğitim almanız gerekiyor, hatta doktorlar bile söylüyormuş sağlık açısından. Bekaretli değilseniz evlenmeden cinsellik konuşması doğaldır. Herkesin kendi âdeti görüşür öyledir.
Ben evlenmeden yapmam , bu benim tercihim.
herkesle konuşulmaz yapılmaz bir demlik eskort olalım
Konuşulur da ne ölçüde konuşulur? Bazı sorular sorulup da edebe aykırı olmayacak şekilde cevaplar alınacaksa konuşulur ama fantezi boyutunda olmaz.
Cevap
10Cevap
Hayır doğru değil bence..
Benim bildiğim yetişkin bir insan için cinsellik önemli bir şey ancak bazıları bunu kötü şekilde kullanıyor o yüzden özellikle kızlar pek sevmez şahsen bende sevmiyorum konuştuğum biri böyle konulara girince belki belirli bir zaman geçmiş ve o kişi ile artık okeyim diyorsan olabilir
Her iki tarafta istiyorsa yanlış bir şey yoktur bunda.
Konuşulmazsa yanlıştır.
Kimse bilmediği su da yüzmek istemez.
yapmayacagim bir seyi niye konusayim ki? evlenmeden önce cinsellik düsünmüyorum. seviyeli bir sekilde belki biraz bir seyler konusulur ama fazlasi hayir..
Evliliği bırak, daha flört edilmeden konuşanlar var.
Erkeklerin çoğu evet demiş ! Umarım bacılarınızın karşısına sizin gibiler çıkmaz
Yapılması şart değil ama beklentilerin konuşulması gerek
Herkesle değil ama Evliliğe giden bir ilişkiyse fanteziler, istekler, asla olmaz denilenler konuşulabilir bence
Cinsellik yasamak icin mi sevgili oluyorsun hain evlat seni
Kiminle konuştuğuna göre değişir iki kişide tek gecelik istiyorsanız bunu sizde sorun etmezsiniz ama siz hep var olsun isteyip partneriniz tek gecelik düşünüyosa o zaman konu değişir tabi.
konuşmadan evlenmemek büyük hata
Doğruu Ulmaz taraflısı değilim.
konusmaktan kasit ne oluyo ki
Nişanlı falansa
Doğru olmaz
Adamsın
doğru
Bana gore yanlış
Yanlış bencee
hayır doğru olmaz
Doğru değildir..
Doğrı değil bence ama insan kendini tutamıyor