Gizli Üye(36-45)1 yılevlenmeden yaşayan kızların çoğunun yaşadığı ortak kaderi anlatayım.. ayrılık olur. bakirelik gitmiştir.. kızımıza ailesi de birini bulsa bu durumu gizleyemeyeceğini düşünerek evlenmeyi düşünmüyorum der... yani karşı tarafa anlatamaz.. neyse gel zaman git zaman biri çıkar karşısına.. çok anlayışlı bunu dert etmeyeceğini düşündüğü biri... ilişki su gibi akıp gider.. iki taraf köpek gibi aşık olur birbirine.. ama kızımız bakire olmadığını söyleyince erkeğimiz de bakire olduğundan kabul edemeyeceğini söyler.. bundan sonra kızımız sadece kedi besleyerek yalnız yaşamayı kendine kader olarak seçer çünkü hem yakışıklı hemde severken hiç kimsenin bu kadar kendini güzel sevemediğine inanır..
evet bakireliğini kaybeden bu döngüde kalan kızlardan yüzlerce var. kimisi bu noktadan sonra kafasını kızıla boyatıp ben artık tek gecelik ilişki yaşayacağım moduna geçiyor kimisi de ben öyle biri değilim diyerek yalnızlığı.. o yüzden seçim sizin.. dikkatli olun.
03 Yorumla- 1 yıl
Evet kardeşim kesinlikle katılıyorum bu ülkeye çok ağır kanunlar gelmeli hatta ölüm cezası ya da hadım yapma gibi olaylar olmalı ben bu o. clarını gördümce o kadar elim ayağım titriyor ki anlatamam birde Antalya dayım yani MK şehri
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar konuyu yanlış anlamışsın. konu kimsenin tercihlerini yargılamak değil. nedenlerini yazmak.
Soran1 yıl@gokhanbaspinar Gökhan sen temizmisinde sanki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence yapılmaz ve ne örf ve adetlerimize nede dini açıdan günah olan şeyler normalleştirilmemeli. Yapanlar oldukça çok maalesef, ama her koyun kendi bacağından asılacak. Evlilik dışı cinsellik yaşayıpta mutlu olanını görmedim. Bu durumda olan kızlara oluyor genelde, erkek hevesini alıp yoluna bakıyo ve gelsin sıradaki diyo. Elbette istisnalar vardır
722 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖrt ve adetlerimize aykırı…olacaktı
- 1 yıl
ateist olup bu kızla aynı düşünen tanıdıklarım oldu ne saçmalıyorsun
kapalı ayrımcılığı yaparak
aq malı seni
Cevap sahibi1 yıl@kan33 aynen, farkedip eklemiştim sonradan, ama yayınlanmamış 😊
Cevap sahibi1 yıl@banaordanbiolmeca: Pardon da ne alaka? Elbette vardır ateist olupta kızları kullanmayan düzgün erkekler. Ben aksi bişeymi yazdım? İstisnalar vardır yazdım, dikkat ettiysen. Mal kelimesini de harfiyen iade ediyorum
Cevap sahibi1 yılkan33: 😂😂
Cevap sahibi1 yılYaş doğru
Cevap sahibi1 yılBoşanmış ya sen
- 1 yıl
Merhaba
Cevap sahibi1 yılkan33: Desene seni zorla alıkoyuyo bi nevi. Ayy işin zor yaa
- 1 yıl
ört diyerek dalga geçmişsin
ek olarak yine de hakaret etmem doğru değildi
özür dilerim
Cevap sahibi1 yılbanaordanbiolmeca: Dalga denizde olur. Örf yazmak istemiştim, düzeltmek istedim, yine yanlış olmuş. Yanlış anlamışın yazdıklarımı, ama sorun değil. Şunuda üstüne basarak belirteyim, ben insanları ateist, deist veya dindar diye değerlendirmem. Umrumda değil neye inandığı veya inanmadığı. Benim nezdimde insan insandır ve sadece iyi insan veya kötü insan vardır.
- 1 yıl
tamamdır ben de yanlış anlamışım
tekrardan kusuruma bakma
Cevap sahibi1 yılkan33: Allah yardımcın olsun ve ayrılmak istemene rağmen sadakatinden ödün vermemen takdire şayan. Niceleri var, evliliği iyi giderken dahi 2-3 sevgili yapıyo
Cevap sahibi1 yılBanaordanbiolmeca: Sorun değil 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYapılmaz yaşım geldi geçiyor daha bi kişiyle bile olmadım, neden onun bunun artığı olayım ki, değerliyim ben, ilk gecem aşık olacağım adamın hakkı
713 Yorumla- 1 yıl
içtenlikle tebrik ediyorum... sizleri göremek mutluluk veriyor cidden iyi kızlarında olduğunu gösrtiyor
Cevap sahibi1 yılİyi kız kötü kız diye kategorilendirilmek iyi değil ama normal olanı zaten sevgili bile edinmemek, hatta görücü usulünü bile onaylıyorum o derece. Her ikisi de kimseyle sevgili olmamış bir anda birbirlerini görüyor ve hop direkt evlilik. Zaten sevgili olayına, çıkmaya sıcak bakmıyorum eski kafalıyım. Her z kuşağı bir değildir görüldüğü üzere.
- 1 yıl
@cevap sahibi - katılıyorum size açıkcasyı bende görücü usülü daha iyi bence olursa evlenilir bazılar karşı çıkıyor da zaten görücü demek pat evlenilicek bir şey değil kafalar uyuşuyorsa tmmdır çoğunu bilmiyor.. aslında böyle olması lazım bende inanırmısın bilem de sevgili yapmadım bende lise zaman da olmuş fakat kız telifimi red ettmişti sonra başka yapmadım bende
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass ya görücü usulü iyi güzel de diyelim ki gönlünü yabancıya kaptırdın o evlilik nasıl gerçekleşecek peki, aklımda cevapsız sorular. Görücü usulü bi tek bizim kültüre özel bi durum mu yoksa diğer kültürlerde de var mıdır?
- 1 yıl
aynen bende öyle bildiğim kadarıyla sadece bizim kültür de var.. ama yabancı bir kadın diyelim kendi açımdan sevdik varsayım olarak ama daha önce birşeyler yaşamamış olması gerekde yabancı kızlarda bulmak zor onlar modern diğe bekaretin satıyor para karşılığında o yuzden pek yancı kız düşünmüyoprum.. ama ülkede yabancı evlilik artı hem damat hemde gelin haberler görüyorum.. hatta bir hafta önce gördüm çin mi japon mu ne Türk bir kızla evlenmiş diğe görmüştüm
Cevap sahibi1 yılYabancı kızlarda bekaret satmayı ilk kez duyuyorum. Satmaktan ziyade daha genç yaşta sevgilileriyle ayrı evde yaşamaya başlıyorlar diye biliyorum. Ama artık bizde de pek önemi yok sanki bekaret kavramının.
- 1 yıl
tabiki hepsi değil öyle haber de duymuştum da yani genel de sevgili ile yapııyor keza ülkemiz de de aynı durum son 10 11 yıl önce durum iyidi şimdi çığından çıktı... öylemi bulmayan kadar önemli bulan da var yani büyük şehirler azalma durum da halla mufazakkar olanlarda var vs yani
Cevap sahibi1 yılBen muhafazakar biri değilim ama herkesle yapmaya karşıyım. Konu muhafazakar yapmaz seküler yapar konusu değil. Daha çok insanın nasıl düşündüğüyle ilgili bence.
- 1 yıl
anladım aynen bende yani ilk olacağım kişi eşim olsun isterim açıkcası
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass ne güzel işte, en doğrusu da bu değil mi zaten
- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılÇevremde yapipda pişman olmayan kız görmedim sebebini sorunca kapi acilınca ayarı kaçıyor canın çekince yapıyorsun sonrda pişmanlık duyursun diyorlardı
12 Yorumla- 1 yıl
Vermek zorunda dğeil ki niye veriyor
- 1 yıl
@Liyaabucakk çoğunluğu meraktannkindr kurtulmak istiyorum diyor kapıyı actrcam kizin biri yüzümü gormdrm sanaldan yalvariyrdu aç şu kapıyı diye kızdı bana birde acmadim diye :)
1 yılBir erkekle ciddi bir yoldaysam ve ona gerçekten güveniyorsan aileler nişanlanmışsan yap
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yani yaşamadım 20 yaşındayım saklıyorum kendimi umarım olur yaşarsamda yapacak bir şey yok şimdiye kadar yaşamadım
10 Yorumla
1 yılBence de Evlenmeden yaşanmamalı. ve bende yaşamamadım evlenmeden de yapmam ilkim olacağım kişiyle osun isterim...
00 YorumlaHer ne olursa olsun evlilik öncesi yasanmamali bunları yaşamadan da iki insan birbirini çokta iyi güzel taniyabilir sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Olmamalı zaten herkes normal diye diye kimse evlenme ihtiyacı duymuyor
00 YorumlaBen istemiyorumbana gelenler hep patlak yapmislar
00 YorumlaSadece yüzeysel bazı şeylerin heyecanı ilk geceye bırakılmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlilik garanti ise olur risk varsa kadın zarar gorur
00 YorumlaBen doğru bulmuyorum sen bedenini sunuyorsun ee peki güvence yoksa boşa tüm duygularını sevgini heba etmeye başlıyorsun
00 Yorumla
1 yılYapilir diyenler kızınız baciniza yapılsa hosnuza gidermi kpk surstlilar
02 Yorumla- 1 yıl
Ahahsbshsnsnxndnx sakin
- 1 yıl
@Liyaabucakk sakın felan olamam o. c gebersinler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİki tarafta isterse yaşanabilir. Evlendiğinde uzun süre bitmiyorsa evlenmeden de sevgi bitmez.
Saklamanın bir anlamı yok, zaten çoğu kişi saklamıyor. Daha yakından tanımış olurlar.00 YorumlaBence yaşanmamalı çünkü evlilik öncesi her şeyi hızlı yaşayıp, tüketmek bana yanlış geliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karşındaki kişi güvenilir ve yarı yolda bırakmayacaksa evet yapılır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik dışı ilişki bana çok saçma geliyor. Cinsellik için cinsellik yani. Evlilikte ise çok güzel bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKıza bağlı bir durum ama bazı şeyleri ileri gidilmeyen yaşamak isteyebilir
10 YorumlaErkekler dünden razıdır. Kızların bir kısmı yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkızlar yaşamamalı çünkü neredeyse hepsi pişman oluyor erkekler de yaşar onlara
11 Yorumla- 1 yıl
katılıyorum bende yapmadım ve takir ediyorum açııkcası
Pişmanlık getirir.
Cinsiyet ayrım yapmıyorum kız için biraz daha kötü ihtimali var özellikle korunma yoksa.00 Yorumla
1 yılYapilmamali yapmadim da ama zamanla degisecek gibi
06 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Evlenecegim kadini bekliyordum ama ufukta evlilik gozukmuyor maddi olarak da zor is o yuzden yas 24 nereye kadar gider bilemem
Soran1 yılİlla olur ya değişmesin fikrin
- 1 yıl
Valla bilmiyorum tipim boyum falan da yerinde ama paran ve kismetin yoksa sikinti. Ama sen yasamadiysan kal bence
Soran1 yılBilirsin
- 1 yıl
Ney
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBence seks yapmadan evlenilmemeli
41 Yorumla- 1 yıl
fakat ayrılık olursa sıkıntı ama
Sen sen ol yapma
43 Yorumla- 1 yıl
Bi pişmanlık var sanki
- 1 yıl
@Projectmachinee yok yıllarca bakire kaldım en güzel hayat öyle geçer
- 1 yıl
Neden en güzel dedin
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılYapmam kesinlikle
10 Yorumla
1 yılYapılmaması gerek ama yapılıyor maalesef
10 YorumlaOlmaz bence ya
10 Yorumlabiz yapıyoruz :))))9
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen yapmadim yapmamda günah
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılİnsan kendine yakışanı yapmali
00 Yorumla
1 yılEvlenemeyenler napsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer güvenilir biriyse neden olmasın ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılben yapmam. tercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ben sadece sevişip seksting yapıyorum evlenmeden olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cinsellik evlilikte yaşanır
00 Yorumla
1 yılbekarim denk gelirse yapiyorum
00 Yorumlagerdeği özel kılan ilk olması bence
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye degişir bu olay bence yaşanılmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bana göre cinsellik evlilikte yaşanır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden olsa hayird derdim ama artik cok zor
02 Yorumla
Soran1 yılNiye ne değişti
Cevap sahibi1 yılHayata bakişim
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur içinden geçerim
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCanım cekti
Soran1 yılYanmıyorum
Soran1 yılAnanı yak sen
Cevap sahibi1 yılAyıp ediyorsun bak kanka 😎
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstenirse yaşanır. İstenmezse yaşanmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyapılmaması taraftarıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılInananlar icin haram.
00 Yorumla
1 yılYapmayan kaldı mı ki
010 Yorumla
Soran1 yılVar tabi
- 1 yıl
Sen mi
Soran1 yılEtrafta
- 1 yıl
Sen yaptın yani
Soran1 yılSen yaptın mı
- 1 yıl
Önce ben sordum
Soran1 yılNe duymak istiyorsun
- 1 yıl
Gerçeği
Soran1 yılSöyle
- 1 yıl
Sen yaptın mı diye sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşanmamalı
10 Yorumla Yapmam
00 YorumlaTadını bakmadan bir şey alamazsan öyle olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYsptım
00 Yorumla
1 yılYaşadım ben
00 Yorumla
1 yılHayır yapılmaz
00 Yorumla
1 yılZina, yapılmaz.
00 YorumlaBence çok güzel oluyor muhteşem tadı guzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılver gitsin yaaaaaaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı olarak istenmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBal ksymak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Tadını çıkarmak isteyen yapar
00 Yorumla
1 yılEvet yaptım yapıyorum
00 Yorumla
1 yılOlmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl14 den ters ilişki yaşıyorum problem olmuyor
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCok erken değilmi yapan yaşi kacti?
Gizli Üye(30-35)1 yılYapılır evet
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar