Evlenmeden önce biriyle birlikte olur musunuz? Olunuyorsa ne kadar doğru
22 gü
Evlenmeden önce biriyle birlikte olur musunuz? Olunuyorsa ne kadar doğru
Evlenmeden cinsellik doğru veya yanlış denilemez. Bu kişilere, onların karakterlerine ve cinselliğe bakış açılarına göre değişir.
Mesela dindar kişiler için doğru olmaz böyle bir şey ama bu tür bir engelleyici durumu olmayanlar için yanlış denilemez tamamen kendi tercihleri olur.
O yasak neden gelmiş biliyor musun? İnsan duygusu var fizyoloji benzer ama bununla ilgili bilimsel bilgi yok. Kendine bile yenemeyen yaşlarda duygusuna yenilen kadınlar erkekler. Babası belirsiz bir sürü doğum. Çok küçük yaşta doğum da zor sağlık açısından. Hal böyle olunca babasız bir sürü bebek, çocuk, onlara sosyal duygusal yetemeyen anne, dışlanan kişiler... Toplum olur mu böyle? Olmaz. Bunu engellemek için en kısa ve kesin çözüm denmiş. Sonra bu zaman içinde insan sıfatına bile erismeyen vahabiler tarafından kadına kilitlenmiş. Onların sorunlu kişilikleri kültür olmuş din adı altında kabul edilmiş.
Günümüzde bilgi var çözüm var eğitim var. Korun istediğini yap. Erkek yaparken kadın yapamaz demek yanlış. Kadının duygusu ihtiyacı yok mu? KADIN BETON MU LAN? Hal böyle iken korunun ne gebe kalın ne hastalık kapın. Senin bakire olmanı isteyen erkek denen oe önce kendi kişilik sorunlarını çözsün
Hadi iyi geceler
Evlenmeden önce bir çok şeyin aşılması çok önemli ve faydalıdır da. Ama bu demek değildir ki ille de seks yapacaksınız, et ete girmeden olmaz demek değildir yani. Sarılın, öpüşün, oral ve sürtünme, elleşme, okşama, öpme, koklama, emne, yalama olsun. Ama cinsel birleşme için çok daha fazlası lazım. Evlenmek ve çocuk sahibi olmayı istemek gibi.
He hala o akıl hayırdır bunlar cinsellik değilmi sen nerde büyüdün
@gokhanbaspinar Her şeyi lafta yapmak, değersizleştirmek, sıradan ve ucuz görmek başka şey, hiç bir anlamı ve ciddiyeti, sonrası yokmuş gibi bir anda her şeyin ile teslim olmak ise etvete girmeyince sevişmiş, güzel vakit geçirmiş, aşkı, güveni, sevdayı yaşamış olmuyoruz ki saçmalığı ile feda etmek ise kızlık zarlarını, tüm sınırları geçmek, asıl srn hala hangi devir de yaşıyorsun derim. Ölçü, had bilmek, hak etmek ve sınırı bilmek ne zaman ahmaklık, basitlik, zavallılık, devri yaşamamak oldu, srn açıkla o zaman...
ben yaşadım biraz pişmanım gizli kaldığı zaman istek hep oluyor ve karşı tarafa bağlayan hep bir istek duruyor
o yüzden gizli kalıp bir kenarda çok güçlü bir koz olarak tutabilmen çok önemli
sextingle yetinmeye çalışmak en sağlıklısı
Cevap
90Cevap
Evlenmeden cinsellik yaşanmasına hatta partner olayına tümden karşıyım. Evet geri kafalıyım. Canım zihniyetim, yetiştirilme tarzım jkjkj
Adam olsan heykelin dikilir
İşte böyle olucaksıniz bu siteden eğitim alın da en azından namusunuz kirlenmez
namus bacak arasında olmaz edepli ol
@Tuhafİnsanlar nerde olur namus arkadaşım anlatırmısın çok merak ettim şimdi
kafada olur yoksa senin dediğine göre bi hırsızda katilde namuslu olabilir
ayrıca kimsenin hayatıda seni ilgilendirmez kendin nasıl yaşamak istiyorsan yaşa bu sana başkalarını yargılama hakkını vermez düşük insanlar başkalarıyla uğraşır
@Tuhafİnsanlar evet ama hırsız katil işini gizli yapar ve yakalanmak istemez namus iki bacak arasındadır ve bu bir gerçek kafa zaten varsa olay o noktaya gelmez yani aslında benim dediğime aynı açıklamayı getirmiş oldun
aynı falan olmuyor
@Tuhafİnsanlar düşük insan değilim efendi gibi yapmayın diyorum saçma sapan şeyleri. Bu seni rahatsız ediyorsa sen ne yaparsan yap biz kendimizi bilelim yeter biz böyle şeylere rahat bakmaya devam edersek yakında kimsenin namusu kalmaz seni ilgilendirmiyorsa ne yapmak istersen onu yap biz yine de uyaralımda belki utanırlar
bunda utanılcak bişi yok başkasının hayatıda seni alakadar etmez
@Tuhafİnsanlar beni de yargılamak seni alakadar etmez ozaman okay
yargılamıyorum zaten yargılasaydım bende seni kendi hayat tarzımı yapmaya zorlardım ve yapmadığın için seni yaftalardım
Şimdi evlenmeden önceden neden yanlış diyorlar önce onu anlatalım. Çünkü islam'da diyor ki Zina kötü bir yoldur o yola gitmeyin ve tövbe edin diyor. bu dünya imtihan dünyası evlenmeden önce yaparsan günah sayıldıgı için dogru degil diyorlar. İslami açıdan anlattım. Şimdi sen diyorsun ki evlenmeden birisiyle yapmak istiyorum yapmak istiyorsan yap , bizim için bir problem degil, bu hayat senin istedgini yap ama şunu unutma evlendikten sonra veya öldükten sonra bir karşılıgı vardır.
Herkesin nefsi vardır önemli olan hakim olmak, bu zamanda gercekten çok zor hadi hayirlisi
@geribaksanbi yok kolay aslında zeka seviyesiyle alakalı
Bu kişinin inançlarına, isteklerine ve kültürüne bağlı. Kesin bir şekilde yaşanır veya yaşanmaz demek doğru olmaz, herkese göre cevabı değişen bir soru 🤍
kadinlarin ergenlige girdigi sureden osnra cinsellige vucud olarak ihtiyaclari varidir. haflatlik duzenli iliskiye gireb kadinlar daha saglikli ve daha gec ve enerjisi daha yuksek olur. buda daha fazla erkek tarafindan arzulanmalarina neden olur. Erkek sipermi kadin vucudunun genclik iksiridiri. doktor olarak soyluyorum.
Cinsel iliskiye girmek icin evlenmeyi beklemeyin. Evlilik aninza kadar girmis oldugunu cinsel iliskiler vucudunuza yapacaginiz en buyuk yatirimdir kizlar
Bu kişilere göre değişen bir soru. Mantıksız olmuş sorman. Senin inancın değerlerin bununla örtüşüyorsa dilediğini yap. Yok eğer bu inançların senin iyiliğin için zinayı yasaklamışsa o zaman sakınmalısın.
Ne yazık ki kızlarımız bu çıkmazın kölesi olmak zorunda kalmışlar... Sevişseler erkek nasıl bakar? Sevişmeseler erkekte ne var! Partnerini ne kadar tatmin edebilir! Erken mi geliyor? Sevişmeyi mi bilmiyor! Muamma!
Herkese dayatılabilecek genel bir doğru yok... Herkesin kendi hayatı, kendi kararı. Ben yaşanır derim, bir başkası "yaşamam, evliliği beklerim" der. İkisi de kendine göre doğrudur.
Olunmaz ölüm sebebidir nereye oluyon hayırdır evleniceksin ondan sonra eşine saklicaksın kendini gerisi boş saçmalıklarla uğraşma namusunuzu koruyun
Doğruluğu yanlışlığı kişiden kişiye değişir. Lakin evlenmeden önce yaşayıp benim evleneceğim kişi yaşamamış olacak diyorsa ciğeri beş para etmezin tekidir.
Ne kadar "doğru" kısmı tamamen iki tarafa bağlı bir değişkendir aslında. Herkesin doğruları farklıdır bu konuda çünkü herkesin hayata bakışı, geleneklere olan bağlılığı, yaşam biçimi vs farklıdır
Kesinlikle yaşarım. Yaşıyorum da! İmzayı attıktan sonra tatsız bir sürprizle karşılaşmak istemem.
Ozaman sanada yaşamışlar layık olur
kaç tane erkek eskittin :D
Doğru değil ama çok istekli olduğunda doğru güvenilir biri olduğunda bişeyler yaşanırmı düşünmek lazım
Olunmaması gerekiyor, Doğru değil. Hem erkek hem kızlar için. Bunun için söylenecek çok şey var ama kelimeler güzel olmayacaktır.
Ben oldum ve olurum da. Bence olunması ten uyumunu görmek için de güzeldir. Ama tercih tabii, isteyen istediğini yapar
Bence hayır evlilik ve cinsellik kutsal bir şey bana göre
Olunur elbette fakat bu ileride ciddi sorunlar doğurabilir. Bu tür şeyler her ne kadar doğal olsa da sevgilimin/eşimin benimle yaşadıklarını, belki daha fazlasını yaşamış olması beni çok rahatsız eder.
Olunurgayet normal bişey cinsellik yasamadıgım birşyle gelecek düşünemezsinki
Hayır yaşanmaz. Evliliğin sağlığı açısından da doğru değil.
Yaşanmaz yaşanmaması lazım evleneceğiniz %100 garantisi yok
Doğru değil Haram zaten. Cezası büyük. Ayrıca hoş bir durum değil. Pişman olursun
Ainirli yaşanabilir bir şeyler aranızda iletişime bagli
Yaşanır ben olurum ama hiç olmadım şimdilik sjsjsjs
Siz hangi yy'da kaldınız bilmiyorum ama kesinlikle YAŞANIR!
Sen yaşada biz seni bilelim en azından
Benim yaşayıp yaşamam kimseyi ilgilendirmiyor hocam, benim yorumum bireysel değildi geneldi.
Yaşanmaz ahlaksızlık olur evlenince yaşanır cinsellik
Olmam, evlenince de olmam
Gerçi ben ilişkilere karşıyım
Evlenmeden birliktelik yaşayan biri yüksek ihtimal evlenmez
İnsanın evlenmeye niyeti varsa yaşamamalı evlenmeyi beklemeli, evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa da istediği kadar yaşasın
Doğru olduğunu söylemek nasıl bişey bilmiyorum ama her insan hata yapar yapılmaması gerek
Yaşamayın yaşayacaksınız bile evleneceğinizden emin olun
Olunur tabi seks hayatı önemli zevkin doruklarına çıkıp çıkmadığını bilmek gerek şansa birakmak hata olur özellikle kadınlar için yıllarca beklersin sonra bamya gibi birşeye kalırsın
Tabi ya ne güzel düşünce sonra kimin kime ne yaptığı önemli olmasın demi
yaşanır evlilik gibi saçma sapan şeyi bekleyerek ömrümü çürütemem
Olma ben öyle bir hata yaptım ve sonrasında laf yedim benimle olan herkesle olur dedi ve yıllarca çok sevdiğim birisiydi. Aklın varsa yapma sakın inanma
Evlenmedin mi cinsellik yaşadığın kişiyle?
@Hassas_Dokunuşlar hayır sence evlenir mi
Hayatım mahvoldu
Neden mahvolsun ki hem medem evlenmeyecek ne diye cinsellik yaşıyorsun ki aklım almiyor
@Hassas_Dokunuşlar herkes zevkine bakiyor benimle konuşmak için ağlayan birisiydi o kadar soyluyim ama sonuç
Himm
Bu konu hakkında konuşmak ister misin zaten canım sıkkın benim de kafamız dağılır bari
@Hassas_Dokunuşlar yok ben o defterleri kapattım tesekur ederim
bunu diyenlere asla demeyeceksin ve evlenmeden önce zarı diktir ki akllansın bu gibiler bi daha da sana laf etmezler sanki kendileri hiç bir kadınla olmamış gibi
ne abarttın ya erkeklerde yapıyor ayrıca o kadar umursayan kalmadı artık
Düşünüyorum düşünüyorum
Tekrar başa alıp tekrar dunusunuyorum
Sonra bu sarmalda kaldım
erkekte anlaşılmıyor ama hastalık bulaşma riski var o yüzden korunarak olabilir 😂🫣☺️
Kafasına silah daya öter o zaman
İleri boyut olmamalı
oral ve anal olabilir mi yani
Hayır yaşanmaz
Sevdiğim sevildiğim ve evlenmeyi düşündüğüm kişiyle olabilir.
Bi kere değiştirildi ile evlenemezsin muslumansan ve zaten zina yasak. Nasılsın soru soruyorsun
Büyük bir çoğunluğa göre doğru değil ama yine de yaşıyoruz
Evet oluyorum kişinin kendini tercihi eğer güven varsa olunur
Olmamalı o ilk gecenin bir özeli olmalı. Eşinin kadin olduğunu evliliğin ilk gecesinde yaşamalı
Bence olunmaması gerekiyor
İsteyenle oldum ama benim için ciddi ilişkim olacak kişi zor olmalı bakire olmalı
Bencillik bence
Nasıl düşünürsen
yaşamam ama kişiye göre değişiyor bu
Ben yaşamam. Ama evlenince güzel yaşarım. 😌
Olmadım, uygun bulmuyorum. Felaket istekliyim ama olmadım.
Bence asıl evlenmeden yaşanmalı
Detayı özel
Olmak olmamak beklentiler isteklerle alaklidir.
Olurum bu bence normal
Bu ilişkinin ciddiyetine bağlı
Olunur soğrulugu tartısılır ama olunur
olur isteyen, dogru yanlis yok
Olmam doğru bulmuyorum
Olunmamalı zaten yasak
Evlenmeden cinsellik olmaz hiç mi Allah korkusu kalmadı kimse de
Eskiden olmazdı şimdi olmamisi bulmak bile çok zor
Bence yaşanmamalı Sevgililik haram ve günahdır begendiysen evlenirsin gerisi zinadır
Oluruz elbette yaşayan o kadar çokki
Olunur zevkime bakarım
Yaşanır doğrusu yanlışı tartışılır
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.