Cinsel Yaşam Evlenmeden cinsellik yaşanır mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 412 Evlenmeden cinsellik yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluruz elbette yaşayan o kadar çokki 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yaşanır doğrusu yanlışı tartışılır 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bakirelik önemli bence olmayan birini asla istemem 0 0 Yorumla
UnutulmuşFesleğen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yaşanmaz. Yaşayan benlik değil 0 0 Yorumla
Lovemaker1 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% 1 yıl Bu konu insanın inancına göre değişir bence 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. olmamalı ama ben oldum :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yaşanır 8 3 Yorumla olgun1kisii 1 yıl Aynen Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl ciddi evlilik düşünür müsün Yorumla bekray_006 1 yıl kaç kişi eskittin Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ben çok doğru bulmuyorum. 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Yaşamam ya 3 1 Yorumla murattiii 1 yıl Kararsız gibi söyledin Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. oldum oluyorum dogrulugu benı ılgılendırmıyor 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Olmadım 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşamayan çok az 0 0 Yorumla
Kafkazlı95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl bende Bakirim. amma sağlık için yaşanması önemli 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bu gidişle olacağız 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet neden olmasın 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaşanır 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. yaşanır bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen olur musun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır olmam ben biriyle öpüşürken bile kendimi suçlu hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama libidon yüksek Yorumla Soran 1 yıl Libidoyu öğrenmek için birazda ilişkiyi ileri götürmek önemli ben birini öpmekle bu soruna cevap veremem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sana fikir vereyim mesela aklında cinsellik varsa sık sık mastürbasyon yapıyorsan yükseksin Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yaşanır yaşadım da 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. bam güm devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Oluruz elbette yaşayan o kadar çokki
Olunur zevkime bakarım
Yaşanır doğrusu yanlışı tartışılır
Bakirelik önemli bence olmayan birini asla istemem
Yaşanmaz. Yaşayan benlik değil
Bu konu insanın inancına göre değişir bence
Hayır hiç doğru değil
Bence olmalı sonrasında pişman olmakta var
Bence kişiye ve çevresine bağlı bir durum
olmamalı ama ben oldum :)
yaşanır
Aynen
ciddi evlilik düşünür müsün
kaç kişi eskittin
Oluyorum doğrusu yanlışına değil zevkime bakıyorum
Yaşanır
ben çok doğru bulmuyorum.
Olmazdım doğru değil
Yaşamam
Olunmaz ama Buselerde iş yok diyorlar
asık oldugun bırısı var mı
kişiden kişiye değişir
doğru yanlış diye bir şey yok
Yaşamam ya
Kararsız gibi söyledin
oldum oluyorum dogrulugu benı ılgılendırmıyor
Olmadım
Olmalı bence
Yaşamayan çok az
Olmam asla
Yaşanır
Yaşanır
Yaşanmadan evlenmez
Olmam doğru değil
Yaşanmaz
Evlenmeden çogu kişi yaşıyor zaten
Hayır
Niyetiniz mi var
bende Bakirim. amma sağlık için yaşanması önemli
bu gidişle olacağız
Evet neden olmasın
Hayır niye yasicenki
Yaşanır
Olmam
Olurum
yaşanır bence
Sen olur musun
Hayır olmam ben biriyle öpüşürken bile kendimi suçlu hissediyorum
Ama libidon yüksek
Libidoyu öğrenmek için birazda ilişkiyi ileri götürmek önemli ben birini öpmekle bu soruna cevap veremem
Ben sana fikir vereyim mesela aklında cinsellik varsa sık sık mastürbasyon yapıyorsan yükseksin
Doğru değil.
Olunmaz
Yaşanmalı
yaşanır yaşadım da
olmam
bam güm devam
Yaşanır tabiki
Yasanmamalı
Hiçte doğru değil
Yanlış
Yaşıyorlar
Olmadım