Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın için bakireliğini kaybetmek Cinsel pazar değerini dusurur Ayrıyetten araştırmalara göre daha once cinsel ilişki yasamış kadınların aldatma ve terketme oranı yuksek olduğu gözlemlenmiş Bu evlilik oncesi yasadiğı ilişki sayısına bağlı olarak artan bir durum zira "Pairboinding" yani bağ kurma yetisini zihnen ic gudusel olarak kaybetmiş oluyor. Buda Aldatmalarının temelini oluşturur. Bunun yanında hamile kalıp ortada bırakılma Kötü bir cinsel birliktelik veya erkeğin maksadının anlaşılmamasından sonra verdikten sonra terketmesi sonucu hayal kırıklığı ve Bakirelik kaybı sonrası evlenilcek adamın bunu anlayıp boşamasıda cabası , Erkek içinse kızın hamile kalmasada yalan söyleyip başına bela olması , Çevresinden bu durum duyulup etrafında ki insanların bunu yadırgaması gerçi bu kadın tarafı içinde geçerli Veya cinsel yolla bulaşan hastalıklara mağruz kalması gibi sorunlar meydana gelebilir. O yüzden en sağlıklısı ve sorunsuzu evlenerek yapılandır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sadece gerçekten evlenmek isteyen yaşamalı doğru kişiyle yapılmalı, herkesle yapıldığı zaman cinselliğin duygusal kimliği yok oluyor hissizleşiyor tatmim edici bir aktiviteden öte anlamı kalmıyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dinen haram. Saygınlık gider. Hamilelik riski var. Ayrılık olursa pişmanlık. Evlilik olursa tükenmişlik olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalırsam evlenmek zorunda olmaz mi
Soran+1 yılDoğru haklısın
Düzgün korun, geçmişini bilmediğin adamla beraber olma. Onun dışında bak keyfine. Ne sorun olacak?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSınırlarda olabilir cünkü ten ve cinselik uyumu cok önemli evlendiğinde şok yaşayıp sürpriz yaşamama için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaz. Yaşanır diyen erkeklerin kaçı kabul eder bakire olmayan birisi eş olarak?
10 Yorumla Bakireligini bozmadan y7zeysel de yasiyabilirdin oral yaptirarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ama yüzeysel sevişmek isterim sevgilimle sadece peki sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı şeyler duygusal olarak iyi hissettirmeyebilir, her ne kadar başta öyle düşünmeseniz de, kurgu buna göre olmalı yani akış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayasın var ya da yaşadın neyin hesabını yapıyorsun kime ne bundan
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlenmeyi kafasına koymuş sevgilimle yapabilirim arada bir kaçamak karşılıklı istek olursa
00 YorumlaBen yasamadm yaşamayı da düşünmüyorum
20 YorumlaYaşanır ve evlilik olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalırsam
Seks yapmak istiyorsun galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yaşanırda o biraz kişilere bağlı
00 Yorumla
+1 yılYaşanır bir problem olacağını da sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yaşanmasın. Sevşryorsan eger
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHazir misin peki buna
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki nesil yaşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yasadin mi yasamadin mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Bence yaşamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılyaşanmaz
00 Yorumla
+1 yılBence yaşanmalı ama fazla ileri gitmemek şartı ile
00 Yorumla
+1 yılYaşanmaz
00 YorumlaAyıp ya yasanmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri