Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden konuşulmalı beklentiler, istekler, ten uyumu yüzünden çoğu kişi boşanıyor. Bir taraf dokunmaya düşkünken, öbürü hoşlanmıyorsa diğerine işkence gibi geliyorsa. Ne çıkarsa bahtıma diyorlar. Bu sebeple hiçbir zaman görücü usulüne sıcak bakmıyorum
Görücü usulü evlenmek, sevmediğin bir yemeği yemeye benzer, hani yemeği sevmiyorsun ama aç kalmamak için biraz zorla da olsa yersin işte sevmediğin ama mecbur kalıp evlendiğin görücü usulü evliliklerde tıpkı bunun gibi
Önceden ten uyumuna bakılmalı marketlerde bile “Tattırma şansın var tatırma dan seçim yapmıyoruz istediğimiz gıdayı. Yanlış anlaşılma olmasın örnek olarak verdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında evlilik öncesi konuşulması gereken konu. Evlilik sonrası pasif, cinsel sorunları olan biriyle evlendiğini farkedip ciddi hayal kırıklığı yaşayan çok insan var.
Ayrıca karşılıklı zevkleri önceden öğrenmek de iyi bir şey. En azından özel gecede neler yapılması gerektiğini daha net anlıyorsun. Herkesin zevki bir değil ve ilişkide çoğumuzun bazı birtakım kırmızı çizgileri var.
Başında bu konu açılsaydı niyeti iyi olmazdı ama 1 yıl beraberlik... Evliliğe de haftalar kalmış... Bırak da sorsun artık, el adamı değil ya!! 🤦00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama genelde sevgilisi ile bir şey yaşamayan erkekler bunu dışarıdan gideriyor oluyor, yani 2 sene senle bir şey yaşamadıysa inan bana dışarıdan görmüştür ihtiyacını. Sonuç olarak soru soruyorsun ama yanlış olan zaten evlenmeden önce cinsellik yaşamamış olmak. Çünkü ruh, tecrübe, ten çekimi diye bir şey var. Bu herkeste olmaz.
00 Yorumla
Daha önce konuşmayı normal bulmadığı, seninde isteklerini bilmediği için böyle şeyler sorması ve öğrenmek istemesi gayet normal. En azından nasıl davranmam gerekir diye düşünüyor, seni önemsiyor belli ki ama anladığım kadarıyla sen çok ilgisizsin, sanki eşinle beraber olacak kişi sen değilmişsin gibi bir hava seziyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan evlenmek ya da evlenmemek değil nişanlı olmak ya da olmamak değil konuşmak ya da konuşmamak da değil yani cinsellik yaşaya da bilirsin senin onunla cinsel anlamda bir şeyler yaşıyor olman onun seni bırakacağı anlamına gelmez eğer ki bırakıyorsa zaten kendi amacını belli etmiştir bu kadar kasmayın yani bu kadar gerçekten saklamaya gerek yok bazı şeyleri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet doğru. zaten evlilik öncesi konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılBence hayatini çok doğru bir insanla birleştiriyorsun adamın konuşma tarzı çok iyi ve şimdiye kadar bunu konuşmamış olmanizda mükemmel şimdikiler merhaba seks yapmaya karşı mısın? Senin adına çok sevindim
31 Yorumla- +1 yıl
Herkes aseksüel değil
+1 yılHiçbir his yoktur ki dile dökülmesin mecbur konuşuluyor canım, ne güzel konuşmuşsunuz işte birinizin hoşlanmadığı bir şeyi ilk gece yapmaya kalksaydınız o gece ziyan olacaktı, şu an bilginiz var ve ilk gece de yaparsınız konuşulduktan sonra devamı gelir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte bir ömürü paylaşmak ve mutlu olmak için sevgi kadar cinselliğe de ihtiyaç var. İsteklerinizi ve sevdiğiniz şeyleri konuşmanız tâbi ki doğru. Cinsellik sadece çocuk dünyaya gelsin diye yok, ruhlada kavuşsun diye var. Bundan sonra rahat, azimli, özgüvenli ve arzulu olmalısın ki eşinde bundan örnek alsın. Bu ayarda giderseniz mutluluğunuz daim olur.
00 Yorumla
+1 yılEvlenemden önce bu konular konuşulması lazım aksi taktirde bu konuları konuşmadığınız sürece evlenince büyük sorun olacaktır. Beklentiletinin daha üstünde bekleemk her iki çifti için de yormaktadır. Evlenmeden önce %100 konuşulması lazım mesala kadın erkeğin büyüklüğünü sorar ya da erkek benimki o kadar büyük değil sıkıntı çıkar mı diye söylemesi lazım. ya da erken boşalıp boşalmadığını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada geç kalınmış diyenleri veya önceden bir şey yaşamalısınız diyenleri umursama onlar genelde abazan oluyorlar. Herkesin değerleri aynı değil. Nişanlın doğru olanı yapmış sadece konuşmak sorun değil bence. Hayırlı olsun, inşAllah bir ömür birlikte olursunuz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yooo, bu çok erken olur. Evlendikten sonra en az 2 yıl geçmeli. 5. yildan sonra da ilk tensel temaslar başlayabilir. Güvenmeden sakın bu, fan fini fin fon işlerine girme. Mazallah hevesini alıp seni bırakıp gider.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılValla çocuğa helal olsun çok aklı başında biriymiş sen tam çocugu nasıl baskı altına alıp şimdiye kadar konuşturtmadıysan valla iyi sabır varmış çocukda ama şimdiye kadar konuşulması gerekirdi bence hatta yapılabilirde
10 Yorumla
+1 yılGerçekten Tebrik ederim ilişkiniz güzelmiş maşallah şimdiki insanlar ahlaksiz ya cidden hep böyle cinsellik konuşuyorlar hemen üzülüyorum cidden
30 Yorumla
+1 yılBence çok güzel hareket. Bende önce bu kadar zaman hiç mi bsy konusmadiniz diye düşündüm ama günceli görünce anladm. Karsinda bu derece anlayışli biri olduğu için çok şanslısın. Mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak için doğru bi zaman ayrıca ilk yapmıyalım demek pek hoş bi durum değil bu adam seni beklemiş seviyor sen yapmıyalım diyorsun bence herkesin yaptığı gibi sende onu ilk gün mutlu et
00 Yorumla
+1 yılEvet gayet normal. Evleneceksiniz ve daha birbirinizin organlarına bile bakmadınız mı? Umarım beğenirsiniz birbirinizi. Benim kocamınki siyah çıksa yataktan kaçarım lan ıyy
01 Yorumla- +1 yıl
Afrikalı enişte bulalım sana😄
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum oldukça doğal ve konuşması da gayet normal. Ne yakın ne de geç. Endişeni ona güvenerek gidermeye çalış.
Umarımok mutlu olursunuz. Şimdiden mutluluklar diliyorum 🙏🏻❤️00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten 6 ay sonra konuşmak doğru saçmalamayin ne münasebet niye konuşasiniz sizin yerinize biz seks yaparız erteleyin.🤦 Yahu zaten karı koca olacaksınız kim konuşsun.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki zamana göre ilişki yaşanmadan sadece konuşulması bile masumca
30 YorumlaBu ne acele deysedin, hele şöyle bir kaç sene geçsin, tanışın iyice kaynaşın. İkinci çocuktan sonra konuşurdunuz.
13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıllık ilişkide daha yeni cinsellik konuşmak mii? Helal olsun valla, gec kalınmış bir konuşma olmuş sanki ama olsun yine de konuşmussunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinizin isteklerini arzularını fantazilerini bilmek istemeniz çok normal. Bence geç kalınmış bir konuşma ama hiç konuşmamaktan çok daha iyi. Ten uyumu ve fikirlerinizin uyumu önemli.
21 YorumlaValla çocuğa helal olsun çok aklı başında biriymiş sen tam yobazsın ama.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce de konuşulabilir. Penis boyu, bekaret, varsa çeşitli istekler, utangaçlık gibi çeşitli şeyler konuşulmalıdır.
00 Yorumla Öfff. Djdjfjf. Ben evlenmeden, hatta çıkmaya başladığım ilk hafta o işi yapıyorum zaten.
Bunlar hala konuşma safhasındalar fmfkf00 Yorumla
+1 yılYav bu cinselliği ne çok abartiyorsunuz yaaa oluruna bırakın niye ilk gece olmuyor bu arada, ertelersen daha çok stres yaparsın
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanlama uygun bence sana sormuş sende sıkıntılarını anlatmışsın e rahatlamışsın kaygılarından
00 Yorumla Çok doğru bi zaman seçmiş taktir ettim kendisini ve konuşulması gerekilen şeyler bunlar ve evliliğe yakın bi zaman erkek kıza bu konuları açıp kızı cinsel konuda evliliğe hazırlamalı yani konuşmakta ve konuyu açmakta iyi yapmişsiniz 😊
30 Yorumla
+1 yılDeğil, evlendikten sonra oturur konuşursunuz ne bu acele? 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıl2 hafta kala cinsellik daha konuşmadınız mı? ya en azından sürtünme bile olsa yüzeysel bir şeyler yaşamanız lazım. .
00 Yorumla
+1 yılBence konuşmanız en doğal zaten dugun yaklaşmış gayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkiyi tatile bırakmayın sakın pişman olursunuz. Vajinanın alısması gerekiyor. Tatile gittğinizde acı duymadan rahatça yapabilmek icin ilkini evde yasamanı tavsiye ederim. Daha rahat olursun
10 Yorumla
+1 yılÇok yerinde olmus, evlenmeden bunları mutlaka konuşmak gerekir, daha detaylı olarak hemde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Son derece olumlu yaklaşmış sana , olması gerekeni söylemiş.
00 YorumlaÇok uzun yazmışsın normal ama konuşabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence cinselik yaşamayın açıkça şöyle senle cinselik yasamoyoacam diye
00 Yorumla
+1 yılFlört döneminde bile konuşmak normaldir gerekli çinko illa yaşayın demiyorum ama konuşmak güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılİstediginiz zaman konuşun da, çocuk bayagı acemiymiş.
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur hayatında çünkü böyle şeyler başından geçmeyip evlenmeden bilmediğiniz şeyler olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani biraz geç kalınmış bir konuşma olmuş, bu konuşmanın aslında birkaç ay öncesinde olması gerekiyordu. Ama olsun zararın neresinden dönersen kârdır demişler
00 Yorumla
+1 yılCinsellik hep konuşulur ama evlilik arefesinde konuşmak doğru değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlin 2 hafta sonra kocan olacak adam konuşa bilir normal
00 Yorumla
+1 yılGayet normal cok güzel bi ilişkiniz var konusulması gerekiyordu senin içinde iyi olur korkun azalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonu hakkında ne kadar ketum davranmışsan artık adam anca sorabilmis
01 Yorumla
+1 yılDoğru ayrıca senin şimdiden ilaçla korunman çok daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılkime göre geç ya da yanlış zaman olacağını düşüneceksin. takılma. iletişim iyidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence çok uygun zamanda, uygun dille konuşmuş, belki senin endişeni farketti, seni rahatlamak için konuyu açtı. Bu konu konuşularak varsa problem çözülmeli, konuşulmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet yerinde evliliğe yakin konusmaniz cok saha iyi olmus hatta bi tik gec kalmişsiniz 1 ay kala konussaymisiniz daha iyi olurmus. Ama bence ideal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıldır bunların hiç konuşulmamış hatta hiç yaşanmamış olması çok komik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım ten uyumunuz vardır. İyi olmuş konuşmanız hani düğün günü sorun çıkmaz en azından.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olduğunu düşünüyorum ama bizim memlekete öyle şeyler olmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon 2 hafta ise normal. Konuşulmalı seni rahatlatmak icin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bir zamanlama.. dünya evine girdiğiniz gün konuşmak olmaz dı 💃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisanliyken başka neler yaptınız. yemek yemiyonuz mu dışarda gezip eglenmediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal sonuçta 2 hafta sonra gerçeğini yaşayacaksınız.. bazı şeyler elbette konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılTabikide her sey kesinlesmis konusmaktan birsey çıkmaz gec bile kalmışsıniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zamanlama tam uygun.👍
ikinizin ortak kararıyla yeri saatiyle ilk seksi yapın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz yakınlaşmanız gerekiyor.
Birbirinize uzak kalmışsınız madem evleniyorsunuz.00 Yorumla
+1 yılTam sirasi bence konusmadan olmaz
60 Yorumla
+1 yılÇok yanlış. Tanıştıktan en fazla bir hafta sonra konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılhiç konuşmasaydiniz bence evlendikten 1-2 yıl sonra tam vaktiydi aslında çok erken olmuş.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durum sonuçta konuşulabilir 🤗🤗
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal ama çok erken evlenmişsiniz gibi geldi 😬
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar