Bana yardım edin arkadaşlar/..
yeni tanıştığm biri bir hafta olmadan sex konusuu açtı bu normal bir şey mi sizce niyeti ne bu adamın?
yeni tanıştığm biri bir hafta olmadan sex konusuu açtı bu normal bir şey mi sizce niyeti ne bu adamın?
sana kirli penceresinden baktığı belli, eğer temiz bir duygu ile yaklaşıyor olsaydı, umarım senin çiçeklerini böylesine çamurlu görmezdi. ve böylesine bir konuyu bu kadar erken açmazdı. en azından karşısında kinin psikolojisini düşünmesi gerekirdi diye düşünüyorum...
bana da çok erken açması tuhaf geldi ve farklı şeyler düşündm...yani benle sex için beraber olmak istediğini düşündüm
bende tuhaf oldum..ve kendimi köü hissetm benle o amaç için konştuğunu düşündm
işte senin böyle düşünebileceğini, onun düşünememesi, senin özel... onun ise sana karşı basit olduğunu gösterir... temeli sağlam bir ilişki de en önemli adım önce güvendir, sonra ise anlayış. ama bu durum anlayıştan da farklı boyutta olduğundan, ne diyebilirim ki, unut onu sadece unut. daha açık konuşayım... sen ona olan yaklaşımın ile anladığım kadarıyla söylüyorum iyi niyetli ve yürekli bir kızsın o halde aldanan da kanan da daima sen olursun...
daha açık konşrmusun hata bendemi
yani yürekli olduğumu nasıl anladınız
sizi size anlatabilirim aslında sadece sorunuzdaki detalardan ama neyse. buradan olmaz... gizli kullanıcı olmasanız ms den veya burada ki özel mesajdan anlatabilirdim zaten sohbette kalkmış sorulara ağıırlık olsun diye. nasıl yönetim anlamadı ki, en azından üyelere birkaç gün önceden bir uyarı yapılır... neyse
istek gndersm özel mesajla anlatın bakalım:)
Bence normal değil. O ilişkiden de hayır geleceğini sanmıyorum, ilerde üzülmemek ve keşke dememek için bence ilişkiniz daha başlardayken iyice düşünmelisin. İlişkiler cinsellik üzerine kurulmamalı, sevgi ve saygı üzerine kurulmalı.
bence sende bir baştan yem at ona seks konusu açarak..bakalım başka konular hakkında konuşacak mı..konuşmazsa devamlı seks konusu açarsa dersin senle sek sek oynadım , taşı attım sende zıpladın hadi sana güle güle dersin.
Sıradan konular bunlar kötüye yormaya gerek yok. Konuşmasın mı? İstemesin mi seni? Öylesi daha mı iyi?
Cevap
26Cevap
demekki o yüzü vermişsin ona yani senin arkadasına koyduğun tavır ile alakalı ama anormol bi durum yok bence.
nasıl yani ben o konuda yüz verecek hiç bir şey yapmadım
tavrını koy o zaman,mesela benimle bu tarz konuşma cesaretini nerden buluyosun diyebilirsin.
adamsın.tersle kızım sende o zaman yüzsüz herifi
buyuk ıhtımalle karnıyarık tarifi öğrenmek istiyor...
nasıl yani?
belki patlıcan oturtmada olabilir bilemezsin :D
ne var ki bunda.. birbirinizi sevince bunu da yapacağınızı düşünmüştür. biz de seks konusunu açmıştık 2 gün ama şimdi evlilik yolunda ilerliyoruz ve çok mutluyuz.
yapman gereken ilk olarak sende sex den bahset. bakalım hemen oltaya geliyor mu? geliyorsa def et gitsin. yok öyle şeylere yeltenmiyorsa. hiç bırakma
Normal bence. Ben de açarım. Eğer karşımdakine göre değilse konu belirtir bana bende yol veririm. Ne var bunda ?
Soru güzelde erkek arkadaşların verdikleri cevaplar çok komik geldi.. hangi erkek bir kadınla olmak istemezki
yalan aşk kelimeleriyle seni tavlamış belli şimdide faydalanmak istiyo
bu erkekse gayet tabiii..
bu arada birazda sizin duruşunuz ona cesaret vermiş olmalı...
bence geç bile kalmış 3. gününde söylemesi lazımdı :)
başlamadan bitir kafadan böyleyse ortalarda düşünemiyorum
sevgilinse açmayacak da ne yapacak. arkadaş olun o zaman.
bde soruyosun niyeti ne bu adamın die :D fesleğen saklı 2lisini oynuuo :D
Cevap veriyorumm Direk seni yatağa atmak istiyor.Ama anormal olan 1 hafta beklemesi ben olsam direk ilk günder derdim:)
gayet normal. gizli olsun açık olsun, temel amaç budur
seksten korkmayın! seks normaldir. doğaldır. hormonlarınızı mı aldırdınız yav?
Bu konudaki rahatlığını öğrenmeye çalışıyordur .
değil. seni kullanmak istiyor. abaza:)
seks konusu acti da tam olarak nasil?
niyeti belli fesleğeni saksıya oturtmak istiyor
değil tabiki bence kaç o adamdan ...
uzun zaman ac kalmıs ceylanım
tenhalarda dolaşmayın
Hayır hiç normal değil dikkatli ol
Normal bence adam niyetini önceden açık etmiş.
niyeti ne peki?
sex!
Arkana bakmadan kaç...
Anormal.
Azmis:)
abaza..
nıyetı bellı
normal bir şey değil
normal değiil...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar