Bu konulara bı anda girmeye başlaması ve evlenmek istiyorum seninle görüşelim mi demesi normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1 hafta çok az bir süre değil mi sencede? Kişiliği nasıl olursa olsun düşüncesiz bir erkekle sakın evlenme herkes 1 haftalık flörtüne cinsel konuyu açmaz, sen ona aşık mısın bilmiyorum ama dış görünüşünü cinsel olarak sevmiş olmalı. Engeli bas derim...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olabilir mi? neden bukadar iyi niyetlisiniz normal mi diye düşünmeniz zaten baştan hata 1 hafta değil 2 3 ay içerisnde girse bile normal değil bu kişiden hemen uzaklaşın ve engelleyin 1 hafta içersinde bu tür konulara giren bir kişi için hiçbir ama hiçbir şekilde iyi neden de aramayın sadece sizle değil bir çok kıza aynısını yapmıştır ve onlar mantıklı düşünerek hemen kendisinden uzaklaşmıştır bu kişide aynı diyerek ki emin olun haklıdırlar bu durumda dediğim gibi direkt kendisinden uzaklaşın ve bir daha konuşmayın hepsi yalan ne söylüyorsa sadece sizi kandırmak için söylüyor asla inanmayın bu tür karakteri olmayan kişilere sadece yalandan ibaret dedikleri.
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istemezsen uzaklasabilirim bu konulardan dedi
- +1 yıl
Haklı sebep aramaya gerek var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
14Cevap
Bence bu kadar erken bu konuya girmesi 🤔ne bilim banada mantıklı gelmedi eğlence istiyor ola bilir yani senle sadece eğlenmek için yani ztn flört olmanız başından beri saçma sana tavsiyem hmn hmn saf olma derim ilişkiniz daha yeni ve 1 . Hafta diyosun bence bi düşün derim bunu düşünmeden cvp verme 😌😉
00 YorumlaYa kızlar bırakın bu ayakları ya flörtleşmenin sebebi ne sizin için yani böyle bir düşüncen yoksa en başta hayır dersin zaten tr kızlarının sorunu ne istediklerini bilmemeleri flört yapıyor flortlesmege karşı bu saçma bişey bı şey yapiyorsan amacını sorgula önce karşı tarafa belirt niyetlerin ne olduğu anlaşılsın
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konuşulmaz değil ilerleyen zamanlarda tabiki konuşulur konuşulmalı da ama çok erken atiliyorsunuz konuya bu tuhaf ve saçma
- +1 yıl
Elbette haklısın
+1 yılTabi ki normal değil ve flört
Sevgilin olsa bile normal değil 1 hafta için konuşmayı kesmelisin bence00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki lütfen siz kızlar bu kadar saf olmayın da erkeklere kullandırtmayın kendinizi lütfen cidden ya önceden ilişkin oldu mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. normal mi diye sorduguna göre sence bormal değil bizcede normal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zerre kadar normal değil seni istismar edecek belli
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Sence normal mi? Bir erkek olarak bence değil.
00 YorumlaNormal değil niyet tamamen farklı. Sevmek çok kısa sürede oluşmaz alışmak özellikle. Erkekler ağına düşürmek ve bir şeyler yaşayabilmek adına evliliği kullanıyor. Düşmeyin bu ağa canlarım yol yakınken kaçın şu av düşkünü sırtlanlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tabiki de seni s*kmek için ellemek için evlenelim diyor.
10 YorumlaNiyetini belli ediyor işte her kimse resmen ben cinsellik istiyorum diyor. Kimine göre normal kimine anormal. Bence kisinin niyetini belli etmesi gayet normal sana uymuyorsa yol vericeksin.
00 YorumlaBende şimdiki aşkları veya sevgilileri anlamıyorum bir gün konusuyorlar ikinci gün bir arayış içerisine giriyorlar, sizin için değil bu laflarım genel olarak o duruma geldik yani
00 Yorumla
+1 yılAnormal tabikide.. niyeti kötü seni yatağa atmak hevesini alıp tekmeyi basmak..
00 Yorumladeğil. her erkegin cogu boyle kandırmak için söylemedikleri yalan kalmaz. bas engeli ugrasma bile
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Engellemelisin onu
00 Yorumlaçok büyük bir acemilik
10 YorumlaGeç bile kalmış
00 YorumlaSeni obje olarak görüyor
00 Yorumla
+1 yılDeğil 🙄 iğrenç erkek modeli
00 Yorumla
+1 yılEvet gayet normal
00 Yorumla
+1 yılSenin hoşuna gittimi bu önemli?
00 YorumlaBence degıl
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence
00 Yorumla
+1 yılEvet normal
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 YorumlaDegil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1 haftadır flört ettiğim birinin cinsel konuya girmesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat