Ben 35 o 33 yasinda. 1,5 aydir tanisiyoruz surekli mesajlasiyoruz.1 kez Yuzyuze gorustuk. o gorustukten sonra begenisini belli etti. bugun ilk kez cinsel anlamda seni istiyorum gibi seyler söyledi. benim de hosuma gitti etkilendim acikcasi. ama boyle seyler icin erken mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok erken olduğunu düşünüyorum yani belki gaza geldi dedi ama daha fazla ileri gitmemeli çünkü daha 1.5 ay olmuş insan birbirini taniyamaz. Tanısa bile dokunamaz yaa yeni tanıştığı birine. Her şeyin bur adabı var. Seni anlıyorum benim konuştuğum biri var 1 ay oldu yani sevgili gibi takılıyor canim bebeğim vs diyor çok sinir oluyorum ama hoşuma da gidiyor yine de temkinli davranıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Yaşınız bu tarz konular girme süresi için yeterli. 30 yaş üstü birbirini beğeniyorsa 1 ayda cinsel konulara girmesi çok normal bence hatta çoğunlukla ortamına göre ilk gün bile oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ilgisi yok ki. begeniyoruz birbirimizi ama hemen cinsellige girince sadece o amacla mj benimle gorusuyor diye düşünüyorum. Once sevgisini ilgisini belli etse, bu konulara sonradan zaten gelinecek kendiliginden
+1 yılYa bu tarz şeyleri en azından konuşun. Hadi yaşamak istemiyorsunuz onu anlarim. Ama konuşmak bence gayet normal. Ve 1.5 ay falan bunun bir süresi yok önemli olan aradaki samimiyet
02 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi begendim o yüzden bunu yasamak istemesini anlıyorum. Sınırlarımı soyledim zaten, konusmak benim de hosuma gidiyor begendigim kisi tarafindan arzulanmam guzel bisey. Umadim benim sinirlarima saygi gosterir. Uzaklasirsa sadece cinsel amacli yaklastigni anlamis olacagim
- +1 yıl
Zaten şunu bilmelisiniz. Bir erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir. Yani sizin sınırlarınızi hiçe sayarak manuple etmeye çalışırsa amacı cinselliktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Vermeye niyetin varsa ilk 10 dkda da verirsin sen kesin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Standardı yok bunun. Neye göre erken, neye göre geç.
04 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden kötü bir tepki veremedim. bu konularda cok rahat biri degilim bundan bahsettim ona
Soran+1 yılVar da yol yordam olur. 1,5 aydir tanisiyoruz ama bir kez görüştük sadece. Bugün evde izinliydi gaza geldi galiba ilk kez boyle soyledi
+1 yılHiç bir zaman erken değildir ya da geç bu size bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken sevişmeye karşı değilim ama bu kadar acele etmesi normal değil. Bence biraz daha tanımadan ileriye gitme
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan istiyor anlıyorum seni ama bu kadar hızlı olursa ilişkinin hiç bir heyecanı kalmaz. Bu erkekler niye bu kadar aceleci anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNormaldir
Cevap sahibi+1 yıl@bukita93 çok vermiş bak tecrübe konuşuyor onu dinle sen🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki erken ne münasebet bir defa yüz yüze görmüş sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum size. ben daha cok bana deger veren bunu on plana koyan birini isterdin. yasimjzdan dolayi cogu kisi normal diyor ama bence değil
Cevap sahibi+1 yılBunun yaşla falan alakası yok her şeyin bir zamanı var bir yolu yordamı var...
Soran+1 yılHaklısın ben de oyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBence mesafeni koru bir süre hatta eğer ki ilişki istemiyorsan uzak dur çünkü amacının ne olduğunu açıkça belli etmiş.
Soran+1 yılKendi sinirlarimi acikca soyledim. simdi takip edicem bana karsi yaklasimini. tek amaci oysa zaten uzaklasacaktir
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusu da bu hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılHayırlı degilse cabucak bitsin uzaklassin zateb
Cevap sahibi+1 yılTabiki sen hayırlısıni dile olmayınca da hayirsiza yorma olmuyorsa bilki hayırlı olan budur.
Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Geç bile kalmış 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece 1 kez yuzyuze gorustuk ben bi konularda kapaliyim. baskalari normal diyen de var o yuzden direkt bitirmedim onu anlamaya calisiyorum
Soran+1 yılEvlensin o zaman bak nasil aciliyorum :)
Anayasa hukukunu incelememiz gerekiyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen salıverme yelkenleri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz daha zamana ihtiyaçn var
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün evde izinliydi. beni düşündü gaza geldi muhtemelen. ama bu yüzden kestirip atmadim biraz daha zaman verip anlamaya calisicam bana tavrini
- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden boylesiniz ya
- +1 yıl
Bilmiyorum erkeklerin genlerinde var bu xd
+1 yılSapik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErken.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne dusunyonuz bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılBen erken oldugunu düşünüyorum sınırlarımı açıkça söyledim simdi takip edicem. bu yüzden uzaklasacak mi yoksa beni tanimaya devam edecek mi diye
Cevap sahibi+1 yılHım tesettürlü musun bencede iyisini yapıyon
Soran+1 yılYoo degilim ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSordum en iyisi evlilik orada her iku tarafta mutlu olmalı bebde evllik dışı karşıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeni yok böyle şeyler için istek varsa olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitti acik acikcasi beni istemesi, ben evlilik öncesi bazi sinirlarim var bunu söyledim
Cevap sahibi+1 yılYani tâbi orası size kalmış bir şey ama bu isteği yerine getirin sizde mutlu olun
Soran+1 yılEvlensin o zaman mutlu edeyim onu kendimi de tabi
Cevap sahibi+1 yılMahsuru yoksa isterseniz özelden konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrill
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi