Cinsel Yaşam 3 haftalık flörtün cinsellik konuşması normal midir? Muhafazakar biri olduğumu bildiği halde? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl Arkdslr sapıkmıs 😔 3 haftalık flörtün cinsellik konuşması normal midir? Muhafazakar biri olduğumu bildiği halde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır değil amacı cinselliktir. 0 0 Yorumla
Positive__man Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Tabiki normal değil artık varya her şeyi normallestirdiler kadın lara bu kadar basitler mis gibi görmek de ayrı bir mevzu 0 4 Yorumla Positive__man 1 yıl Bide sen muhafazakar olduğun halde bunu teklif etmesi de ayrı bir cesaret bu ne hadsizlik dir ya sen bence bu iliskini bi gözden geçir bence Yorumla Soran 1 yıl Teklif değilde evlilik olursa falan diye konustu Yorumla Positive__man 1 yıl Çevir kaz i yanmasin 😂😂 evlenince zaten cinsellik olucak iyi kivirmaya calismis Yorumla Positive__man 1 yıl Eğer sen ufak bir karşılık ver bak neler oluyor 😃😃 Yorumla
Rıfat84 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Muhafazakar olduğunu bildiği halde konuşuyosa m*l herhalde 0 0 Yorumla
Özkan0103 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Sen konuştun mu karşılık verdin mi hiç 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Yok özür diledi sonra Yorumla Özkan0103 1 yıl O zaman normal bir bir anlık yükselme de olur öyle sen ne düşünüyorsun peki Yorumla Soran 1 yıl ab*za olduğunu düşünmeye basladim Yorumla Özkan0103 1 yıl Sürekli mi böyle yapıyor bir kere mi yaptı ve niyeti evlilik mi takılmak mi Yorumla Soran 1 yıl 1 kere oldu sonra özür diledi iste Yorumla Özkan0103 1 yıl O zaman normal sen niye abaza yaptın ki Yorumla Soran 1 yıl Ters il*şkiye izin verir misin falan dediği icin Yorumla Özkan0103 1 yıl Himm norm de sen onu dene ama sürekli ister mi diye evlilik düşünüyor mu ayrıca kocan bile olsa ters ilişki diye biri ile olmaz Yorumla Soran 1 yıl Bende dedim s*lk misin diye Yorumla Özkan0103 1 yıl Himm ondan sonra kesse bile bununla olmaz emin ol Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla Özkan0103 1 yıl Ters arkadan istiyor başkası ile yapmış demek ki biliyor Yorumla Soran 1 yıl Merak ettiği için olamaz mi Yorumla Özkan0103 1 yıl Merak edilmez bu ben hiç etmedim etmrm de etsen önden eder Yorumla Özkan0103 1 yıl Sende etkilenmiş sin Yorumla Soran 1 yıl Çok ergence geldi bana Yorumla Özkan0103 1 yıl Yaş kaç sizin Yorumla Soran 1 yıl 21 le 26 Yorumla Özkan0103 1 yıl Normal de yaşlar sen istiyor musun onu Yorumla Soran 1 yıl Bisey değiliz ki Yorumla Özkan0103 1 yıl Neden öyle düşünüyor sun belki olur Yorumla Soran 1 yıl Umudum kalmadi 🤷♀️ Yorumla Özkan0103 1 yıl Neden peki ondan mı senden mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet niyeti cinsellik bence 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denemiş sende boş değilsin sanırım 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olta atıyor balık vurur diye 0 0 Yorumla
kscibeyfendiii Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Peki senin hoşuna gidiyor mu? 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Peki nasıl konular açıyor Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Nasıl giriyor konuya Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Her gün mü açar Yorumla Soran 1 yıl 1 kere acti iste Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Şaşırdın mı Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Kaç aylık sevgilisin Yorumla Soran 1 yıl Adı yok Şu an Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Hadi ya çok erken olmuş bu güvensen normal karşılardın bence Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl İtraf et aniden olunca biraz soğdun her şeyin bir vakti var diye düşünüyorsun benim gibi Yorumla Soran 1 yıl Evet😔 Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Peki kaç ay sonra açsa normal karşılardın Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Seni tanımak isterdim Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Bir çok bilgi aktarabilirim Yorumla kscibeyfendiii 1 yıl Uyumayacaksan gizliden çıkar mısın Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hızlı olmuş tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Nooooo 0 4 Yorumla Soran 1 yıl bi daha acmayacağına dair söz verdi olmaz mi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Abla emin misin 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır değil amacı cinselliktir.
Tabiki normal değil artık varya her şeyi normallestirdiler kadın lara bu kadar basitler mis gibi görmek de ayrı bir mevzu
Bide sen muhafazakar olduğun halde bunu teklif etmesi de ayrı bir cesaret bu ne hadsizlik dir ya sen bence bu iliskini bi gözden geçir bence
Teklif değilde evlilik olursa falan diye konustu
Çevir kaz i yanmasin 😂😂 evlenince zaten cinsellik olucak iyi kivirmaya calismis
Eğer sen ufak bir karşılık ver bak neler oluyor 😃😃
Muhafazakar olduğunu bildiği halde konuşuyosa m*l herhalde
Sen konuştun mu karşılık verdin mi hiç
Yok özür diledi sonra
O zaman normal bir bir anlık yükselme de olur öyle sen ne düşünüyorsun peki
ab*za olduğunu düşünmeye basladim
Sürekli mi böyle yapıyor bir kere mi yaptı ve niyeti evlilik mi takılmak mi
1 kere oldu sonra özür diledi iste
O zaman normal sen niye abaza yaptın ki
Ters il*şkiye izin verir misin falan dediği icin
Himm norm de sen onu dene ama sürekli ister mi diye evlilik düşünüyor mu ayrıca kocan bile olsa ters ilişki diye biri ile olmaz
Bende dedim s*lk misin diye
Himm ondan sonra kesse bile bununla olmaz emin ol
Neden peki
Ters arkadan istiyor başkası ile yapmış demek ki biliyor
Merak ettiği için olamaz mi
Merak edilmez bu ben hiç etmedim etmrm de etsen önden eder
Sende etkilenmiş sin
Çok ergence geldi bana
Yaş kaç sizin
21 le 26
Normal de yaşlar sen istiyor musun onu
Bisey değiliz ki
Neden öyle düşünüyor sun belki olur
Umudum kalmadi 🤷♀️
Neden peki ondan mı senden mi
Evet niyeti cinsellik bence
Çocuktan uzak durmalisin o halde
Uzak dur. İlerisi sapıkça
Denemiş sende boş değilsin sanırım
Çok fazla kasma anı yaşaaa
Olta atıyor balık vurur diye
Peki senin hoşuna gidiyor mu?
Yok
Peki nasıl konular açıyor
Nasıl giriyor konuya
Her gün mü açar
1 kere acti iste
Şaşırdın mı
Evt
Kaç aylık sevgilisin
Adı yok Şu an
Hadi ya çok erken olmuş bu güvensen normal karşılardın bence
İtraf et aniden olunca biraz soğdun her şeyin bir vakti var diye düşünüyorsun benim gibi
Evet😔
Peki kaç ay sonra açsa normal karşılardın
Seni tanımak isterdim
Bir çok bilgi aktarabilirim
Uyumayacaksan gizliden çıkar mısın
Hızlı olmuş tabi
muhafazakar nedir 🤣
İstiyor işte senden
Nooooo
bi daha acmayacağına dair söz verdi olmaz mi yani
Olur
Abla emin misin 😂