2-3 gün önce bir uygulamada tanıştık uzaktık ama haftaya izni vardı gelecekti. Her neyse her şey iyi gidiyordu ama bugün c. nsellik konuşmaya başladı yok seni istiyorum yok gelince ağzını yicem falan uyardım özür diledi akşam yine aynı şeyi yaptım istemiyorum diyince de kötü niyetim yok libidom yüksek dedi sildim ben de arkadaşım abartmışsın dedi ama daha yeni tanıştık sizce abartmış mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik sizin kırmızı çizginiz olabilir. Buna saygı göstermesi gerekli tabii ki. Fakat engellemeden önce aranızdaki ilişkiye biraz mesafe koymak ilk adımda daha iyi olabilirdi.
02 Yorumla
Soran9 ayYa direk engellemedim sabah yapti ben de guzelce konustum hoslanmadigimi soyledim tamam dedi sonra aksam tekrar konuyu acti ve devam ettirdi. Engellemek zorunda kaldim. Cunku bana saygi duymadi ayrica 2-3 gundur konusuyoruz cinsellik konusmak ne haddine daha aramizdaki iliskinin ne oldugu bile belli degil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayArkadaşına söyler misin böyle ilişkisi olursa kendisi devam etsin Ama sen en doğrusunu yapmışsın. İki üç günde Bu ne samimiyet sen o kadar basit bir kadın mısın? Kimseyi dinleme yaptığın çok doğru
04 Yorumla
Soran9 ayYok iste bu devirdeki erkeklerin geneli böyleymiş çocuk cok kotu bisey soylememis falan dedi. Ama bana sacma geldi sadece konu bu degil hoslanmadigimi soyledim ama saygi duymadi yine yapti. Bence de en dogrusunu yaptim
Cevap sahibi9 ayO insanların kendilerini avutmak için sığındıkları biliyor her erkek böyleymiş. Saçma her erkek böyle değil her kadın da senin gibi değil bak mesela arkadaşına kalsa Bu normal bir olay Ama sen nasıl da tepki gösteriyorsun işte aradaki farka buradan bakabilirsin.
Soran9 ayBen de oyle dusunuyorum her erkek ayni degil. Teşekkürler yorum icin
Cevap sahibi9 ayRica ederim ne demek ben de seni onurlu duruşundan dolayı tebrik ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayuzak dur direk
00 Yorumla 2-3 günlük konuştuğun biri bunları diyorsa amacı cinsellikten öteye gitmez konuşmak istememekle en iyisini yapmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayBence haklısın. daha 3 gün olmuş. zamanı gelince konuşulur ne bu acele. niyeti belli
04 Yorumla
Soran9 ayAynen beni tanimaya calismasi gerekiyordu cinsellik konusunu acmasi degil
- 9 ay
Cok haklısın. cinsellik konuşuşilur ama sohbet ilerledikten sonra. o ne öyle agzını yerim felan. cok da saygısızca
Soran9 ayVe hani gelince de agzini yicem dedi ben de kendine gel ilk bulusmamizda birbirimizi tanimamiz gerekiyor dedim. O hayir ben tutamam kendimi falan dedi cidden cok saygisizca
- 9 ay
Tutamam felan tam abaza tavırlar. nerden buluyorsunuz ya bu tipleri
9 ayİyi yapmissin cunku beni de engellersin madem onu da engelle o yusden
00 YorumlaRed flag mi ne o işte
04 Yorumla
Soran9 ayKesinlikle red flag
2 3 önce tanıştığın biriyle ne çabuk görüşüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayİyi yapmışsın niyetini belli etmiş
00 Yorumla
9 ayHaklısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayÇok abartmlis o
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayAbartmış,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hızlı ve öfkeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHangi uygulama ya bende ariyom
00 YorumlaPompa istiyor 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHangi uygulama bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi