Bana normal geliyor şahsen yani toplumda hep yanlış ayıp diye lansedildi ama seven iki insanin, birbirlerini arzulamalari gayet normal geliyor ne kadar ne yeni olursa olsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, ilişkiler başlarken zaten karşı tarafı illaki arzuluyordur insan. Cinsellik konuşulması, karşılıklı isteklere ve olmazlara saygı duyulması dahilinde, bencede her an yaşanabilir cinsellik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kanka birbirinizi siyaset konuşmak için hayatınıza almadınız yani. Hatta ilişkinin başlarında siyaset konuşulması daha saçma olur cinsellik konusundan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirlerini arzulamak konuşmam normal ama ilişkinin ilk başında yanlış tek amacı cinsellik olabiliyor çünkü bazılarının ama ilerleyen zamanda konuşulması lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılSözde ahlak bekçileri bunu kötü lanse eder ama fırsat geçerse ellerine baya aktif olurlar.
Ya evlemeden cinsel olarak çiftlerin birbirini tanımaması sizce daha mı saglık mı? Yalan yanlıs beklentiler, uyumsuzluklar, türlü türlü pişmanlıklar. Neden?
Sırf birileri bişi demesin diye.00 Yorumla
+1 yılNormal elbette. Bizim ülkemizde maalesef böyle ters bir yargı var. Gerçi bazı erkekler için doğru ama herkesi genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yurtdışında cinsellik az da olsa konuşulur mutlaka başlarda da.
00 Yorumla
+1 yılYapacak başka muhabbet mi var? Mevzu otomatik oraya kayıyor. Dikkat et sanalda konuşuyorsun, ya reelde mevzu sana kaysaydı 😬
00 Yorumla
+1 yılSeviyeli bir şekilde ve iki kişinin hitaben olabilir.
00 Yorumlaasıl konu gerçekten o iki insan birbirini seviyormu yoksa sevme çabası içindemi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence normal. Cinselliği de bu kadar ayıp gibi göstermemek gerek ama her an da konuşmamak gerek
00 YorumlaGayet normal zaten sen birini severken başkasını arzuluyorsan sorun var demekdir
00 Yorumla
+1 yılMillet sanal seks yapıyor senin ki dertmi
00 YorumlaBilemedim olur gibime geldi
00 YorumlaArzulamayan anormaldir.
00 Yorumla
+1 yılCiddi bı ilişki değilse saçma
00 YorumlaNormal
00 YorumlaNormaldir
00 Yorumla
+1 yılYeni başladıysa onun aklı sxde knk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslansın!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir ilişkide az da olsa cinselliğin konuşulması normal midir, ilişki yeni başlamışsa bile?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat