Cinsel Yaşam Sevgililik döneminde cinsellik konuşulması normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet sorumuz gayet basit düşünceleri alalım Güncellemeler+1 yıl Bu kadarmi Sevgililik döneminde cinsellik konuşulması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl İki taraf da bu konuda açık fikirli ise, konuşmakta bir gariplik olmaz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız her kişinin görüşü farklı olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayir kardeşim olduğunuz için etiket yapistiriyorsunuz 1 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavsaak* Yorumla Soran +1 yıl Etiket derken senin görüşün dur sonucta herkes aynı fikirde olmaya bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu böyle. Yorumla Soran +1 yıl Kuyruk acını kim yasattiysa ona koş bizde merhem yok burada eczane değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önerin için sağol ya ama ben en azindan bu yaşta cinselliği sorgulayacak kadar ot gibi hayat yasamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu da senden ve senin gibilerinden daha şanslı oldugumu gösterir şimdi otur ve sindir ezik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik gülmek için hangi tuşa basıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Yaşamadığın için mi kuyruk acısı olmuş kardeş hihi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git ötede ağla. İlgilenmiyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Sadece gülüyorum 😂😂 teşekkür ederim yine görüş icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar öttüğüne bakarsak sağlam girmiş neyse hadi sana iyi avuntular 😆 yazma artik Yorumla Soran +1 yıl O size uygun tabir farkında isen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm Yorumla
Doludoluhayat33 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne kadarlik bir iliski uzunsa normal bnce 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 yıllık Yorumla Doludoluhayat33 +1 yıl Normal ya Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim bir bayandan duymak daha iyi oldu Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bilmem henüz sevgilim, flörtüm olmadı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Baya geç kalınmış belliki Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Mezara kadar böyle olacak sanırım Yorumla Soran +1 yıl Karamsar olma olur zamanla Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Zaman sadece yaşlanmayı hızlandırır başka hiç bir şey yapmaz. Yorumla Soran +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konuşulmaz yaşanacağı varsa yaşanır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Konuşulmayan da başlamaz bence bu şeyler Yorumla AntikA0009 +1 yıl Saçlarına hasta oldum.. Tutcan o saçları...😂 Yorumla Soran +1 yıl @AntikA0009 beyinsiz Yorumla AntikA0009 +1 yıl Tutçan okşayıp öpcen demek istedim.. Sende hemen yanlış anlıyon... Terbiyesiz Yorumla
Yengeç98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Müslüman adam cinsellik konuşmaz ben o yüzden konuşmam konuşanlar varsa konuşsun 0 0 Yorumla
kadikoylubiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl nosnormal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür görüş için konuşanlar belli 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki taraf da bu konuda açık fikirli ise, konuşmakta bir gariplik olmaz.
Haklısınız her kişinin görüşü farklı olabilir
Hayir kardeşim olduğunuz için etiket yapistiriyorsunuz
Yavsaak*
Etiket derken senin görüşün dur sonucta herkes aynı fikirde olmaya bilir
Çoğu böyle.
Kuyruk acını kim yasattiysa ona koş bizde merhem yok burada eczane değil
Önerin için sağol ya ama ben en azindan bu yaşta cinselliği sorgulayacak kadar ot gibi hayat yasamadim
Bu da senden ve senin gibilerinden daha şanslı oldugumu gösterir şimdi otur ve sindir ezik 😂
Çok komik gülmek için hangi tuşa basıyoruz
Yaşamadığın için mi kuyruk acısı olmuş kardeş hihi
Git ötede ağla. İlgilenmiyorum :)
Sadece gülüyorum 😂😂 teşekkür ederim yine görüş icin
Bu kadar öttüğüne bakarsak sağlam girmiş neyse hadi sana iyi avuntular 😆 yazma artik
O size uygun tabir farkında isen
Himm
Ne kadarlik bir iliski uzunsa normal bnce
1 yıllık
Normal ya
teşekkür ederim bir bayandan duymak daha iyi oldu
Bilmem henüz sevgilim, flörtüm olmadı
Baya geç kalınmış belliki
Mezara kadar böyle olacak sanırım
Karamsar olma olur zamanla
Zaman sadece yaşlanmayı hızlandırır başka hiç bir şey yapmaz.
Peki öyle olsun
Cinsellik konuşulmaz yaşanacağı varsa yaşanır
Konuşulmayan da başlamaz bence bu şeyler
Saçlarına hasta oldum.. Tutcan o saçları...😂
@AntikA0009 beyinsiz
Tutçan okşayıp öpcen demek istedim.. Sende hemen yanlış anlıyon... Terbiyesiz
Müslüman adam cinsellik konuşmaz ben o yüzden konuşmam konuşanlar varsa konuşsun
nosnormal
teşekkür ederim
Normal.
teşekkür görüş için konuşanlar belli 😂