Cinsel Yaşam Sevgiliyken cinsellik konuşulur mu? bethullll3_344 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevgiliyken cinsellik konuşulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır ben konuşmam 0 0 Yorumla
Tuğbadeğiltuğçe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merak gidermek amaçlı konuşulur ciddi, niyetliysek tabi 1 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Konuşulur tabiki ama en son sevgilim daha yüz yüze görüşmeden konuşmaya başladığımız ikinci haftanın içinde ben söylemeden kendisi cinsel muhabbete başlamıştı libidosu yüksekti sanırım 😅 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. En az 6,7aylık ciddiye giden bir sevgililikse birbirini tanımak için konuşulabilir.Ama evlenmeden yaşanmamalı 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Konuşulur konuşmuyorum diyen de artık pek inandirici olmuyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet eğer ileriye doğru plan var ise konuşulur elbet 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet konuşulur 1 0 Yorumla
amahaayır Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sadece evliliğe doğru konuşmak en doğru olanı. Evlilik garanti olunca 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tabıkı agızdan altan gırılır herturlu neden olamsın ilerde alıştrıma olur 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. sevgili değilken de konuşulur 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet konuşulabilir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Konuşulur. 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konuşulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır ben konuşmam
Merak gidermek amaçlı konuşulur ciddi, niyetliysek tabi
Konuşulur tabiki ama en son sevgilim daha yüz yüze görüşmeden konuşmaya başladığımız ikinci haftanın içinde ben söylemeden kendisi cinsel muhabbete başlamıştı libidosu yüksekti sanırım 😅
En az 6,7aylık ciddiye giden bir sevgililikse birbirini tanımak için konuşulabilir.
Ama evlenmeden yaşanmamalı
Konuşulur konuşmuyorum diyen de artık pek inandirici olmuyor
evet eğer ileriye doğru plan var ise konuşulur elbet
Evet konuşulur
Sadece evliliğe doğru konuşmak en doğru olanı. Evlilik garanti olunca
tabıkı agızdan altan gırılır herturlu neden olamsın ilerde alıştrıma olur
Hayır konuşulmaz aslaa 😑
Evet. Konuşulur efendim.
Kişilik meselesi isteyen konusur tabi
yaşanır bile
Yatakta konuşuyoruz onun dışında aslaaa
Konuşulur bu kişilere bağlııı