Geçen erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki nişanlılar bile konuşmuyor böyle şeyler o da çoğu sevgili konuşuyordur aşkım dedi bizde öyle sohbet ederken falan arada şakalaşırken ironi amaçlı konu oraya gidiyor rahatsız olmalı mıyım mesela Uzanıyorum diyorum yüzüstü ezme onları aşkım bana lazım diyor ya da ben bazen oh oh aşkım iyi yaptın dınlen diyorum o da ohlama aşkım kötü oluyorum diyor ya da görünmesin şeylerin kıskanıyorum diyor yanında olmak vardı şimdi senin diyor seni istiyorum diyor böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik demek fb dir sek ilişkisi demektir zaten başka bir şey yok bunu olması doğru mu değil ama artık bu oluyor herkes sevgili yapıyor ilkokula giden çocuk bile sevgili yapıyor ee 2024 yılına girdik sonuçta olsun o kadar ilkokul nedir ki yani üniversiteler fuhuş yerine dönmüş liseler arkadan geliyor ilkokul geri mi kalsın artık insanlarda ahlak namus seref edep adap haya haysiyet hiç bir şekilde kalmadı doğan çocuk bozuk yetişiyor ortalık iyicene pislik oldu Hinditsan Çin bile bizim yanımızda temiz kalıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış yapıyorsunuz. şaka adı altında yapılan konuşmalar konuyu ciddiyete götürür ve bir süre sonra bazı hatalar işleme başlarsınız. bunlar ilerde pişmanlık duyacağınız şeyler. belki o insanla olmaycak başkasıyla olacak. o yüzden zemin hazırlamamak adına konuşmanız doğru değil.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılığın farkı artık cinselliğin konuşulmasının başlamasıdır. Cinsellik konuşmadan yapılan evlilik kör kütük yapılmış demektir. İnsanlar cinsellik için evlenir. Herkesin de cinsel bakışı ve ihtiywcı aynı değildir. Mutsuz bir cinsel hayattansa yüzük atmak daha iyidir
00 Yorumla
Dozunda oldukça rahatsız olmanıza gerek yok, bir anlamda cilveleşmek istiyor. Ileriki zamanlarda vites yükseltip seninle sesli veya başka şekilde tatmin olmak da isteyecektir. Bunlar tatlı başlangıçlar 👌
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde konuşulur gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben konuşmam
00 Yorumla
+1 yılHani diyolarda o insanla cinsel konuları konuşup daha sonra pişman olmamak için öğrenmelisin, iyi de cinsellikte ne gibi engeller sizi vaz geçirecek ki insan sevince penisi küçükmüş göğüsler küçükmüş o bu büyükmüş vs neye takılır, zaten hepimiz cinsel isteğimiz uyanınca sevdiğimizi arzularız neyini konuşacaz istekliyiz işte sevince isteriz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılarayışlarınız farklı gibi konuşmayı sonlandırmanı öneririm seninle bunları konuştuysa oncedende konusmustur ve konusabıldıgını sallamıstır koseye senıde alır gıbı yapar sonra kullanmaya calısıp atar kullanmasada atar evlensenızde baska kızlarda olur kafası sapkının teki
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbuarada sana kardes tavsıyesı bir erkegın agzından laf almak ıstıyorsan mesela onceden konustu mu bılmek ıstıyorsan "geçmişin benim için önemli değil ben sadece bilmek istiyorum" de o zaman dökülür
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnanır mısın insanlar sevgiliyken seks bile yapıyor. 😄
Sen istemiyor olabilirsin ama. Onun kararını kendin ver.51 Yorumla- +1 yıl
Aynen konuşmak yetmiyor insanlar doyasıya seks yapıyor
+1 yılBu arkadaş cinsellik konuşmuyor. Seninle seks yapmak istiyor. Üstü kapalı olarak söylemiş. Açık söyleyemiş. Normal olarak kişiler güvendikleri arkadaşları ile cinselliği seviyeli olarak konuşmalı.
00 Yorumla
+1 yılBöyleleri genelde abazan oluyor kuzum. Ne kadardır sevgilisiniz? Cinsellik için seninle gibi geldi.
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır beraberiz bu gibi konular sadece geleceği falan hayal ederken evli olsak falan diyor bence abaza değil
- +1 yıl
Benimkide öyleydi. İlk buluşmada sessiz sakin yere çekip öpmeye kalktı. Haberin olsun zamanla anlarsın. Dikkatli ol sen yine de. İstemediğin biseye tepki göster. İstemediğin rahatsız olduğun hiç biseyi yapmak zorunda değilsin. Başıma geldiği için söylüyorum canim
+1 yılCinsellik insanlarin temel ihtiyaci normal konusulmasi ama sen tedirgin oluyosan konusmak istemiyosundur zaten istemeidigin seyi de yapma
10 Yorumla
+1 yılMillet bunu flortken diyor mk sen gelmis nisanlilar konusmaz diyosun uyum olup olmadigini nerden anlican?
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayın bence iki tarafı da birbirinden soğutuyo
20 Yorumla
+1 yılYapılır bile hatta sevgili olmaya gerek yok iyiysen yatakta tercih ediliyor sun yani ben öyleyim
00 YorumlaCinsellik Konuşmadan falan nasıl olcak ki zaten diğer sevgililer konuşur, diğer konuşmaları arkadaşlarınla da yaparsın bi sevgiliye ihtiyaç yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken konuşulur, ahirette konuşacak halin yok.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşacaksın tabi başka ne konuşacan fenerbahçenin ilk 11 ini konuşacak halin yok ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe şeker şeysiniz siz öyle. Tam çocuk saflığı tadında şakalaşmalar. Ne güzel.
00 Yorumla
+1 yılSen ne kadar tavız verirsen okadar ılerıye gider hoşuna gıtmkyosa izin verme konuşma
00 Yorumla
+1 yılkonuşmamanız ayrı yapmamanız daha ayrı bir anormallik
00 YorumlaYani o cinsellik yasamak istiyor senle sevmek ikinci pilanda kaliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulur ben sevgili olmadığım kişilerle konuşuyom
00 Yorumla
+1 yılYok acele etmeyin bi evlenin çocuk falan olsun, öyle konuşun, ne aceleniz var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç aldırış etme seni yumuşatmaya çalışıyor yakanı kaptırma
20 YorumlaSevgiliyken cinsellik konuşmayı bırak çoğu kişi gerçeğini yapıyor yatıyor eğer erkeklere cinsellik yonunden tatmin etmiyceksen hiç konuşma hepsi bunu istiyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılonunki yanlış ama seninkide yanlış konuşan var konuşmayan var. ama sana öyle ayak yapıp konuyu oraya getirmesi manidar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesaja bile azan biri sapıktır muhtemelen bırak bunu hayatına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşulur tabiki. Bunları konuşmayan erkeğin sorunu vardır
00 Yorumla
+1 yılYani konuşuluyor cinsellikte yaşanır bu tabulardan çıkın artik ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili ile konuşmayacağimda kimle konusucam
50 Yorumla Neden konusulmasinki
40 Yorumla
+1 yılarayışın uymuyorsa ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bunlar sen rahat ol her ilişkide olan şeyler
11 Yorumla- +1 yıl
Normal mi
konusulur normal seyler bunlar cok abartiyosunuz
10 Yorumla
+1 yılKonuşulur, sevişilir
71 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yoksa monotonlaşır
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Evlenince yaşarsin zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulabilir. Konuşulmalıdır. Uyum önemli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulmuyorsa sorun asıl bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNezman cinsellik konuscaksij
00 Yorumla
+1 yılHayır tadı kalmaz öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSen rahatsız oluyonmu seks cinsellik konuşunca
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşı tarafa güveniyosan konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılkonusulmazsa o senden sogur
00 Yorumlaistemezsen konuşmazsın
00 Yorumla
+1 yılLu an normalleşti bu yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOoooo her şey konuşulur ve yapılır
00 Yorumla
+1 yılAmacı seni sevmek ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal konuşulur abartmayın artık
25 Yorumla- +1 yıl
Sen rahatsız olmaz mıydın
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenanttt45 sevgilimle özel bişeyler paylaşmadan ne anlarım ilşkiden canım balım demekle ömür mü geçer bence cinsellik bağlıyor
- +1 yıl
Ha şu an var mıydı ki
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenanttt45 sanane bok 💩💩💩
- +1 yıl
Saygısız
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni değil pıttığını sevmiş gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılAma yasayacaksiniz bu gidişle çünkü pıttığında gözü var
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Konusulur
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe fark eder iki şekilde de yiyeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen istiyo musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden konuya girmesin
00 YorumlaBence de konuşulmaz…
10 Yorumla
+1 yılolabilir
10 YorumlaHayır bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Seksting istiyor o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hangi cagdayiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ewet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konusulmasin
00 Yorumla Konuşulur
00 Yorumla
+1 yılnormal konusulabılır
00 Yorumla
+1 yılkonuşulur tabi ki saçmalama
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi