Çok ilişki tecrübem yok o yüzden ne normal bilmiyorum ama bana anormal geliyor. Rahatsız oluyorum yani. Sürekli bana seni şöyle öperim yerim yalarım yutarım muhabbeti yapıyor ama sapıkça önceden asla böyle biri olduğunu düşünmezdim o yüzden itici geliyor masum duruyodu. Böyle şeyler konuşulur mu ilişkide yoksa bana normalleştirmeye mi çalışıyor anlamadjm sen anormalsin iması yapıyor bi de.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dilerseniz sorunuzda kullanılan terimlerin anlam ve farklarını açıklayarak yanıtlamaya çalışayım.
Cinsellik: Cinsellik, bir insanın kimliğinin, dişiliğinin veya erkekliğinin toplam ifadesini temsil eder.
seks: Cinsel ilişkinin kısaltması olarak tanımlanır (cinsel aktivite).
Bu tanımlardan şu sonuç ortaya çıkmaktadır: Cinsellik hakkında yapılan konuşmalar ile cinsel aktivite, yani seks aktiviteleri hakkında yapılan konuşmalar farklı durumlardır.
Bu nedenle, partnerinizin cinsellik hakkında konuşmayıp seks aktiviteleri hakkında konuşması bir sorun olarak görülmez.
Eşlerin cinsellik hakkında konuşmaları ise önemli ve sağlıklı bir cinsel yaşam deneyimi için iyi ve doğru bir yöntemdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılİlişkinin dinamiklerine ve karşılıklı isteğe göre değişir bu.. Sen istemiyorsan bunu dile getirip konuşmalısın. Rahatsız olduğun birşeyi kimse için yapmak zorunda değilsin. Bunu asla unutma :)
04 Yorumla
Soran1 yılBöyle yazınca çok mantıklı ama ilişki içinde ne yapacağımı şaşırdım onu bu sebepten bırakmak istemiyorum beni anlasın ve yapmasın istiyorum ama umurunda değil
- 1 yıl
Bırakmak istemiyorsan açık ol ona karşı ve içinden geçenleri söyle.. Rahatmız olduğunu direk anlasın ciddi ol. Sana olan sevgisi ve ilgisi zaten varsa geri adım atacak seni anlamaya çalışacaktır.. Ama aksi durumda bir konuda senin ne hissettiğini önemsemeyen muhtemel hiçbir şey de onemsemiyzcektir.. Buda gerçekler maalesef
Soran1 yılBen her şeyi direkt söyleyen biriyim zaten ona da gayet net söyledim hem de kaç kere olacak gözüyle bakıyor hala ama seviyorum yooo banane yapıcam edicem şeklinde cevap veriyor şakaya vuruyor ama bunaldım artık
- 1 yıl
İşte bu ilişkide erkeklere olan bir durum.. Rahatlık nasılsa birlikteyiz seviyoruz birazda lakayt oluyor insan bir şekilde olayın ciddi olduğunu ve seni etkilediğini anlamalısın yoksa işe soguma girecek
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılSen anormalsin. Normal olanı, insanın cinsel arzusunun ilişki yaşadığı kişiye yönelmesidir. Askerlik arkadaşı gibi ilişki yaşamaya razı gelen erkek aptaldır.
01 Yorumla
Soran1 yılTamam da her şeyin bi zamanı var ben yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamen aranızdaki uyum ve frekansla ilgili bir şey. Kimisi cinsel sohbeti severken kimisi itici bulabiliyor.
00 Yorumla Genellikle böyle erkeklerin tek amaci cinsellik oluyor duzgun bir ilişkide belirli bir süre geçtikten sonra normal olarak böyle şeyler konusulur
01 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim için böyle hissediyorum diyor ben laf edince off bilmiyorum ama soğuyorum böyle olunca da
Gizli Üye(25-29)1 yılTanımadığım biriyle konuşurken kötü hissediyor musun
00 Yorumla
1 yılHayır istemiyorsan senin için normal degildir
06 Yorumla
Soran1 yılHer şeyi normalleştirmeye çalışıyor yapma deyince takmıyor ama seviyor da ne yapacağım bennnnn of
- 1 yıl
Seven insan sana saygı duyar
Soran1 yılDimi ben de böyle diyorum o zaman da siması sevgisine inanmıyomulum kavgası dönüyor
- 1 yıl
E inanmiyorsun zaten. Bunu söyle evet inanmiyorum de bakalım cabalayacak mi
Soran1 yılBunu söyleyince küsüyor dksldk
- 1 yıl
E kussun kendine gelsin biraz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence normal taraflar bilir
00 Yorumla
1 yılRahatsız oluyorsan söyle açıkça konuşma
00 Yorumla
1 yılEvet konuşulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDeğil tabi ki normal diyen sapiga da kanma
00 Yorumla
1 yılBelli bi süreden sonra normal
00 YorumlaHic girme oyle muhabbetlere.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandan beri sevgilisiniz
02 Yorumla
Soran1 yıl4 ay oluyır
Cevap sahibi1 yılAnladım Ben rahatsız olurum açıkçası
Normal değil rahatsız oluyorsan dile getir bunu
02 Yorumla
Soran1 yılMillet neler yapıyor diyip duruyor bana kendimi kötü hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAyıp
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla
1 yılCiddi ve uzun süreliyse normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal.
00 Yorumla Elbette
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam