Merhaba arkadaşlar 3 senelik bir birliktelikten sonra 4 ay önce evlendik. Kocamla daha önceden cinsel temasa cok girmedim. Öpüşme sarılmak hariç. Evlendiğimizden beri o istediği zaman cinsellik yaşıyoruz. Ben istediğimde ya ben yorgunum işten geliyorum ne bencilsin diyor. Çekici şeyler giyinsem de bana bakmıyor. Yakın bir zamanda güzel bir elbise giyip yanına gittigimde bakmadı bile. Ve konusmadım onunla ertesi gün kendisi haksızlığa ugramıs gibi yüzsüzce yüzü asık ve bana tavır aldı. Hala daha öyle. Ben kendimi 4 aydır değersiz hissediyorum. Banyoya girdiginde bisi isim varsa o anda banyoya girersem bağırıp kızıyor bile.. Ne yapmam lazım bilmiyorum. ya da amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü yanı şu, o Seksi şeyleri giyindiğinizde rahatlamamış olarak ortada kalmanız. Birde çalışmıyor ve gün boyu evdeyseniz kendinizi rahatlatmak isteyecekinizdir. O anlarda bazen insan dertleşmek istiyor birileri ile, işte o an farklı şeylerdd akıldan geçebiliyor. Yaşınız kaç? Çalışıyormusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapmayın
Cevap sahibi+1 yılHiçte boş yapmadım. Bu gayet doğal böyle şeyler oluyor. Neden doğru söyledim diye boş oldum
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan seni sadece kendi tatmini için obje olarak kullanıyor. Şişme bebeğin nefes alan şeklisin onun için. En güzeli onu kıskandır. Senin üzerinde ilgi hissederse seni doyurma isteği ağır basar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. ' Kocamla daha önceden cinsel temasa cok girmedim. ' bu cümle acıklıyor her seyi. cinsel olarak uyumunuzu nasıl olacaüınızı vs bilmediğiniz briiyle evlenince böyle olması normal bence
00 Yorumla
+1 yılTavır al o isterse çok bencilsin de sırtını dön yat
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama olmuyor
- +1 yıl
Uzat fazla dayanamaz diyordur ya da açıkça konuş birde başta bunu yapan birinden sakın hamile kalma
- +1 yıl
Birde adını iktidarsızlık çıkarırım bilmeyen kalmaz de🙂
Soran+1 yılİstediğinde girebiliyor ilişkiye yinede iktidarsız mi demek bu
- +1 yıl
Sana değer vermiyor değerli ol
sende o istediğinde kaç bunu konuşarak çözmeye çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istediğim de tamamen böyle konuşarak beni kendinden sogutuyorsun artık hic istemiyorum vs diyor
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Zamanında nasıl tavır yaptıysan intikam alıyor belli
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım ki hiç 🙂 sevgiliyken de hiç adım atmadı ben attıgımda da istememişti
+1 yılzamanında alamadıysa tavır gösdermesı normal kacıyor sızden
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemediki hic tavır yapsın bunu icin
- +1 yıl
erkek mıletı hersey yapar
Merhaba ten uyumsuzluğu cinsel uyumsuzluk başlamış aranızda buda beraberinde farklı sorunlar yaratmaktadır konuşmak isterseniz yardımcı olabilirim
00 YorumlaEvlenince değişen tiplerden
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan yapıyorum
ısteklerın senın daha fazla ve karsılamıyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFormülü uygula
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Knk buraya yazmayım neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu tahrik etmeyi denedin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiğimizden beri o istediği zaman cinsellik yaşıyoruz. Elimden geleni yapıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat