Dayanamadık maalesef kınayacaklar yazmasın. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYasaklar tatlı olur her zaman ama. İnsan kelebek etkisinden çıkınca ben ne yapacağım der boşluğa düşer akıllarda onlarca soru gelir bu sorular cevap bulmadıkça tedirgin eder insanı ve ilişkiyi gergin hale getirir. Yanlış sonuçlar çıkarmamak adına nişanlınla konuşun. Kendinize hakim olamamışsınız bunu kabul edin. Ve yasakları çiğneneme adına tövbe edin. Ruhunuzu rahatlatın. Hayat kuracaksınız sorunları konuştukça değil sorunlardan kaçarsanız hayatınız sekmeye uğrar. Karakterli bir kişiyse eğer birbirinizin endişelerini anlar yolunuza sağlıklı bir şekilde devam edersiniz. Keşke olmasaydı demeyeceğim. Evlenmiş gibi düşünün kendinizi. Zaten sizin özeliniz bu. Kimse bilmeyecek aranızda kalacak yaşanan. Evlenesiye kadar böyle bir şey yapmamanız sizin için daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence işte nişanlılık bu yüzden gerekli ya ama erkek durur mu durmaz tabiki biriniz ateş biriniz barut tek başına bir yerde olursanız şeytan dürter bu akrabalar için de geçerli sonra Allah korusun istemezsin onunla evlenmek bebek olur mecbur evlenirsin bunlar hep risk nişan niye var insanlar yanlış anlamasın biz nişanlıyız tanışıyoruz evlilik niye var evlenip yuva kurmak için bunlar yanlış şeyler neden olan sana olur erkeğe bir şey olmaz kadına olan oluyor bebek olur onlar bebek doğurmuyor o acıyı bilmiyorlar stres çekeceksin o kadar büyük olay yaşacaksın artık isteyerek mi istemeyerek mi aklınızı beyninizi kullanın çünkü gerçekten erkeğe bir şey olmuyor evet ahirette hesapını ödeyecek ama o kadar erkek için sorun değil belki dicek ki istediği halde ben istemiyorum o zaman olacak olan sana çocuğa olacak zarar veremezsin de günah
00 Yorumla
+1 yılİster. Sen devamını istemiyor musun? İki yetişkin ve birbirini seven insan cinsellik yasamissiniz bundan doğal ne var? Cinselliği çok fazla tabu haline getirmemek lazım. İkincisinde ihtiyacı bu sonuçta.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Hoş olmamış, burada ahlak dersi vermek elbette haddimiz değil, aşkın büyüsü sabırdadır. Nisanlin bu durumu fırsat bilip üzerinde psikolojik baskı uygulayabilir.
00 Yorumla
+1 yılDevamını artık her görüşmede ister, kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok, herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkışına bırak...
Ne çok sal... Ne de sınırlar koy...
Akışına bırakınca zaten en güzel şekilde yaşıyorsun👍
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok gerginim ya😞
Cevap sahibi+1 yılNeden? Ne konuda?
Soran+1 yılKorkuyorum işte ya soğursa ya aramız açılırsa ya pişman olursak vs
Cevap sahibi+1 yılBak işte hepinizin yaptığı hata, önce kesin olarak özü sözü bir mi? Güvenilir biri mi? Buna tam dikkat etmemesi... Bu kısmı hızla geçiyorsunuz emin olmadan, dikkat etmeden... Sonra ilişkide koyduğunda geçmiş olsun... İlişki yaşanılır ama kesin emin olduğun ve geleceği öngördüğün adayla... Gece gündüz ver sorun yok. Çünkü yakın geleceğe dair bir hedef-plan var.
Soran+1 yılTabii ki güveniyorum başka bi sorun var endişem ondan kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılİlşkiye girince koyup geçmeyi ilke edinmiş adi-ş. siz erkekler de var... Ama bir o kadar da; ilişki yaşadıkça sahiplenmeyi daha bağlanmayı ilke edinmiş erkekler de... İşte bu ikinci kategoriyi kimse hatıra olarak anlatmıyor. Her kes başından geçen kötü felaketi anlatıyor. Ve hepiniz de tüm erkeklerin öyle olduğunu sanıyorsunuz...
Cevap sahibi+1 yılBaşka endişe derken; çocuk olması mı? Ne?
Soran+1 yılHayır, onunla ilgili bazı endişelerim var çünkü normalde o da istemiyordu evlenmeden olmasını soğumasını beni suçlamasını istemem korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKendisi uygularken iyi de sen verince mi kötü oluyorsun? Öyle bir ayrılık riskini öngörüyorsan tekrar her şeyi gözden geçirmelisin
Soran+1 yılHayır ayrılık riskinden ziyade onun vicdan azabı çekmesini de istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaa sen önemli değilsin yani🤦♂️
Soran+1 yılHayır tabii ki ben vicdan azabı çekmiyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılRahatsan sorun yok :)
+1 yılNasıl geçtiğind bağlı sonrası.. kim kınayacak herkes her şeyi yapıyor zaten ki yapsın da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevamı gelir tabiki gelmelide zevk aldın mı sen
00 Yorumla
+1 yılneden kınasınlar bu bir ihtiyaç ama umarım evlenir siniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, evlenmeden cinsel birliktelik yaşaman normal neden anormal karşılansın anlayamadım. evlenene kadar birlikte ol , nedemek nasıl davranmalıyım. yaşa gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver siz birbirinizi tanıyın, evleneceksiniz nasıl olsa. İster tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an önce nikah işini halledin sonra hemen düğün vs vs 👍 sonra rahat rahat yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer buluşmada ister artık, nasıldı hoşuna gitti mi?
00 Yorumla
+1 yılne kınayacam pişman olursan üzülürüm
20 Yorumla
+1 yılEvet ilerisi istenebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılİstemez mi hiç. Kaçarın yok 😄
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz rahat ol ya
00 Yorumla
+1 yılBuna ikiniz karar verebilirsiniz...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. helali sensin
beğeni warsa
şükret.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok yeni bir hatun bulur :)
00 Yorumla Devamını isteyecektir, bence istemelidir de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nornal rutine devan edin
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl soru. tabi ki ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkinde hemen nasıl girebildi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesin ister
00 Yorumla Herhalde ister
00 Yorumla
+1 yılDevamı gelir
00 YorumlaDini nikah yapın bari
+1 yılNormal davran
00 Yorumla
+1 yılNasıldı?
+1 yılDevamı gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucaktan inme
00 Yorumla
+1 yılEvet ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri