Benim 25 yaşım var ve bugüne kadar hiç bir ilişkiye girmedim ve ve sevismedim de. Sevgililerim oldu ama ben bilince bakir olmadıklarını is ciddiye gitmeden ayrıldım. Ben benim gibi bakir kalmış birisiyle evlenmek istiyorum ama etrafta bakir erkek yok. Simdi birisi var. Bana seni seviyorum ve ciddiyim diyordu. Basta inanmadım 3 ay konuşmak görüşme için çabaladı. Bu 3 ayın içinde yapmadığı kalmadı iş yerime çiçekler ve çikolatalar yanında mektupla yolluyordu kuzenlerimle konuşmuş onlarla hediyeler yollardı gece arayıp cama çık seni bi göreyim demesi, sonra yolun ortasinda ey beni divane eden bana bir şans var demesi (tabii ben yok diyip gettim) en sonda da ailesine dedi ve annesi de annemi aradı. Simdi yakında evlenicez ama bana bakir olmadığını nisandan sonra dedi inan seni taniyinca birsey yasamadim ve evlenince de olmayacak dedi aldatmam seni dedi. Ben bunu duyunca ona hiç birsey demedim ama baya soğudum ondan. Ben kendi nefsime nasip çıkmış temiz bakire kalmayı başarmış bir kadınım. Ben ona böyle fazlayim ve buda zoruma gidiyor 😭😭😭(şu an gerçekten ağlayarak yaziyorum) Aklimda birsey ben ona kendimi fazla goruyorum ya gidip bende başkasıyla cinsel ilişki yaşamak istiyorum çünki ben dişe diş goze göz bir kadınım. O benimle temiz biri olarak evlenmicek ben neden onunla bakire olarak evlenmeliyim? Bana akıl fikir verin çünki ben aileme bu isteğimi diyemem😭😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTroll olduğunu düşünüyorum.
Ama değilsen millet nişan atıyor. Soğudum diyorsan vazgeçebilirsin.
Başkasıyla cinsel ilişki yaşama önerin o kadar çelişkiyle dolu ki.
Sen bunu bir erdem olarak gördüğün için bakir kalmadın mı bugüne kadar? "Falan kişi erdemli değil, o zaman ben de kendimi ona endeksleyip erdemli olmayacağım, kendimi aşağıya çekeceğim" nasıl bir mantık?
İkincisi adam seninle tanıştıktan sonra bu işleri bırakmış. Sen ise onu tanıyorken yapayım diyorsun. Aynı şey mi? Dişe diş mi oluyor bu? Seninki kat kat kötü.
Adam iyileşiyor, iyiye gidiyor. Sen ise kötüleşmekten, kötüye gitmekten bahsediyorsun. Bir insan hatasından pişman olabilir. Önemli olan bugün nasıl birisi olduğudur. Sen bugününde nasıl biri olacaksın?012 Yorumla
Soran+1 yılO beni tanımadan zaten aldatma oldu
Soran+1 yılAldatti eğer o kadar iyiyse bir gün böyle kiz çıka onun için kendimi temiz tutayim der
Soran+1 yılBende yaparsam dişe diş olacak
- +1 yıl
Seni tanımıyorken yaptığı şey nasıl aldatma olabilir? Belki de evlenme planı bile yoktu onu yaparken.
Soran+1 yılGelecekteki eş aldatma oluyor ıste
- +1 yıl
Adamın belki de evlenme planı yoktu diyorum onu yaparken. Ne gelecekteki eşi.
- +1 yıl
Burada iş sende bitiyor. Eğer o kadar önemli bir mevzuysa senin için, nasıl ki bugüne kadar diğer insanları reddettin bakir değiller diye, buna da öyle yapman gerekiyor.
Soran+1 yılŞimdilerde de ayrılma istiyorum dedim hemen geldi kahvaltıya götürdü orada konustuk
Soran+1 yılEdiyorum pesimi bırakmıyor
Soran+1 yılBöylesine ilk defa rastladım
- +1 yıl
He o senin peşini bırakmıyor diye sen olmadık hareketler yap. Böyle bir mantık var mı? Eninde sonunda düşer. Düşmek zorunda. Şikayet edersin.
- +1 yıl
Adam dürüstmüş söylemiş en azından bu yönden bak
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer zenginse haraç isteyin. Öyle ya o başka kadınları hissedecek ama siz onun bu durumunu bilerek evleneceksiniz. Hani eşitlik? Ne kadar malı varsa yarısını ya da en azından bir kısmını sizin üstünüze yaparsa evlenmeyi kabul edin ve evlilikte hiçbir maddi yükü karşılamayın. Mademki namusunu koruyamadı evlenmeden, o halde namuslu kızı hak etmek için ödün vermeli. Zengin değilse de direk defedin. Hem fakir hem de zamparaya kız yok!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin gibi birini istemen kadar doğal bir şey yok kesinlikle haklısın. Bu konu önem verdiğin bir konu belliki ve sevdiğin bu konuda sana yalan söylemiş üzülmen de normal. Fakat aldatma gibi bir şeyi aklından geçirme aldatırsan o adamdan daha beter bir duruma düşersin. Şuanda yapabileceğin iki şey var ya kabulleneceksin ya da yol vereceksin. Umarım hakkında hayırlısı olur.
00 Yorumla
Tamamda senden önce ne kadar kişi ile olmuş neden olmuş sordun mu. insanlar duygu ve tutkuları iile yaşar. Engel olmamış ama niye? belkide senden önce sadece 1 kişi ile oldu evleneceklerdi ama işler yolunda gitmedi. sencede başka biri ile olman mantıklı mı? nişan at gitsin soğuduysan ama bunu yapınca eline ne gececek?
09 Yorumla
Soran+1 yılKiz kiz gezmiş or***pu f***b*dy
Soran+1 yılBeni bırakmıyor ki bıktım diyorum ayrılıyorum hemen ikna etmeye cabaliyor
Soran+1 yılHayatıma o kadar girdi ki aniden karşıma bile cikiyor yolda bak şöyle diyorum falanca yere gidecem orada olunca bi bakmışım karşımda dururyor
Soran+1 yılTavır yapınca biraz daha yapışkan oluyor
Soran+1 yılYok hele
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYa bakirim deyipte ilişki yaşamış başka birisine denk gelirsen yahu adam yapmıs ve bunu söylemiş bakirsin diye sen temiz mi oluyosun? Önce kalp temizliği merhamet önemli sen ne sanıyorsun yalancı kötü birisine mi varmak istiyorsun bence bu düşündüğün çok yanlış millet evliyken bekarım diyo sen bakirelik bakirlik sorguluyosun bu neyse tıpp
00 Yorumla
+1 yılÇüş seninki de yani çüş , kızım boş ver seni seven birini bulmuşsun onu aldatınca hayatın güxelleşmeyecek duygularına sahip çık elimizde olanın kıymetini bilelim
00 Yorumla
+1 yılailene diyemem demişsin bence demelisin o evlilik seni mahveder ve intikam almak için mücadele edersin bu seni daha çok günaha sokar
072 Yorumla- +1 yıl
artık devir değişiyor, cinsellik konuşmak kolaylaşıyor bunu ailene de lütfen bi büyüğün olarak bu konuyu aş, aş ki evliliğinde yeni biri karşına çıktığında rahatça konuşabilesin
Soran+1 yılBen aileme evlenmeden başka biriyle yatmak istediğimi diyemem bunu gizli yapmak istiyorum ama kararsızım cunki böyle giderse asla evlenemicem ben bakireyimse oda bakir olsa ha adam değil ben neden olunla bakire olarak evlenmeliyim
- +1 yıl
evlenmeden yatmak istediğini söylemeyeceksin onun geçmişinde kız arkadaşı olmuş, evlenince yine yapar vs de, ne bilim onlarla bi şeyler yaşadıysa tadı damağında kalır bunu yapan her zaman ister evlendikten sonra yine ister de, böylelikle istemediğini dile getir, bak bu kadar ısrar etmemin sebebi bende hiçbir kızla el ele tutuşmadım öpüşmedim eşimde böyle biri olsun istedim ve rabbim öyle birini karşıma çıkardı evlendim evlendikten sonra durumlar değişti lakin, sen doğru yoldasın o sana layık değil, Kur'an da bile var ilişkiye giren ilişkiye girmiş biriyle evlenir Dior nerder dönersen o sana kâr
Soran+1 yılKardes dogru Kuranda öyle yazıyor ama benim iyi tanıdığım bir çift var erkek başkalarıyla olmuş ama kız hiç kimseyle konuşmamış bile
- +1 yıl
Evlendiler mi
Soran+1 yılEvet çocukları bile var
- +1 yıl
Bence yalan söyleyen biri için bi düşün derim, ya da onlara sor ilk konuştuklarında herşeyi açıklamışlar mı
Soran+1 yılYok erkek evlendikten sonra demiş
Soran+1 yılYok gayet iyi tanıdıklarım yakan yok o yüzden
- +1 yıl
Biz ilk başta konuştuk çünkü ikimizinde kırmızı çizgisiymiş,
Soran+1 yılBana nisandan sonra dedi
Soran+1 yılAnneme dedim ki o başkalarıyla olmuş ama onun 3 ayda yaptıklarıyla neredeyse hr kesin kalbini calmis
- +1 yıl
Ya onun hakkında çok şey diecem ama sana üzülüyorum, hadi evlendin sonra ne olacak planın ne,😔
Soran+1 yılEvlen diyor bakiri çok zor bulursun hem bak seni nasıl seviyor dedi
Soran+1 yılBana yapmicam diyor
Soran+1 yılBeni tanıdıktan sonra guya kimseyle olmamış
- +1 yıl
Ama o ilişkinin tadını almış bırakamaz ki, senin regl olduğun hamile olduğun zamanlar olacak duramaz ki
Soran+1 yılBen o an bursey demedim sonra herseyi açık aç konuştum bana diyor ki sen elinle ağzınla yaparsın
Soran+1 yılZaten öyle kadınlar hep erkeklere tatlı geliyor😢
- +1 yıl
Yani ona oral yapacaksın bunu mu kastetti
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İnan ilişkinin tadını almış, o artık saçmalıyor, asıl onun sana oral yapması gerekir seni düşünmediği apaçık ortada, tamam reglsin senin g noktan die bir yer var oranı yalayabilir ve seni orgazm eder bunu söylemediyse ayıp yani
Soran+1 yılBana neler yapar dedi i nasil tatmin eder konuştuk sonra sabah kalktığımda ayrılmak istiyorum yazdım direk evime geldi anneme kahvaltıya götürecem dedi gittik kahvaltıya orada beni ikna etmeye calisti
Soran+1 yılBaşım şişti gördüm ki peşimi bırakmıyor
- +1 yıl
Anlamadım sana da neler yapacağından bahsetti mi
Soran+1 yılŞimdilik idare edeyim dedim
Soran+1 yılYani ben regl falan olunca iste
- +1 yıl
İstersen dm yazar mısın
- +1 yıl
Ya yanlış anlama, sana yürümek için istemedim, o kadar konuştuk daha rahat ifade etmen için hatta o kadar duygulandım ki, düğünün olursa davet etmeni istiyorum
Soran+1 yılO düğün batsın 😭😭
Soran+1 yılIs orasindaki çok ısrarcı
- +1 yıl
Aklında soru işareti kalacağına kalbin kırık gezeceğine kaybedecek bir şeyin yok,
- +1 yıl
Telefonunu iste kurcala, gizli uygulaması var mı bak, sonra rüzgar gülü simgesinin içine bak kilitli klasör var oraya bak hiç detay bulamazsan devam et
Soran+1 yılBi bahane bulup bakacam dogru diyorsun
- +1 yıl
Bahaneye gerek yok, hala yalan mı söylüyon söylemiyon mu de, vermezse kesin yalan söylüyor
Soran+1 yılKeske sınamak mümkün olsa ama nasil
- +1 yıl
Bi yere gittiğinde veya gittiğinizde WC ye kalktığında veya su iste bi şey iste ama şifresini öğren gizlice al bak
Soran+1 yılResim çekicem diyip d olabilir
Soran+1 yılSonra bakarım şifreye
- +1 yıl
Ondan sonra ki aşamada herşeyi karıştır veya bu karıştırma olayını ailelerinin yanında bi odaya kaçarak yap kapıyı kilitle, şüphelerimden emin olmak istiyorum de, baktın seni kötülüyorlar sizin gibi ailenin gelini olmam de at yüzüğü gitsin
Soran+1 yılKadınlar onun yakışıklılığı na kanmislar bide parasina
Soran+1 yılEvet karıştıracagim
- +1 yıl
O evlilik yürümez, komşumun kızını erkeğin parası ve yakışıklılığı için evlendirdiler aralarında 10 küsür fark vardı kız sonra ne haltlar yedi bi bilsen
Soran+1 yılBana onun parası değil insanlığı lazım 3 ay o yüzden konusmaya bile şans vermedim ailem de şükür kendimize yetecek kadar kazanıyoruz ama hep senden ayrılmak istiyorum deyince bırakmıyor beni kendi kafasında o kadar hayaller kurmuş anlatıyor soruyor ne dersin hoşuna gidermiş falan ben diyorum dur evlenelim ondan sonra
Soran+1 yılSanki etrafta başka kız yok bu cümleyi dedim kendisine kalbim seni seçti ben ne yapabilirim diyor
- +1 yıl
Klasik erkek yalanı, konuştuğum bazı kızlar akıl veriyor aşık olmuş numarası yap kendine bağla dior, ben başta herşeyi söyleyen birisiyim evliyim şöyleyim diyorum kaybeden sen olursun diorlar seni kendine aşık etme metodları
- +1 yıl
Yalanını...
Soran+1 yıl3 ay yalan yapabiliri mi hep aklımda bu soru var
- +1 yıl
Söyleyebilir 7/24 sanki izliyor musun
Soran+1 yılDogru o da
Soran+1 yılAma ona ayrılmak istiyorum demeden önce konuşmamızı kasten uzatırdim ne yazan yazsam anında bakiyordu
- +1 yıl
Biliyor musun seni merak ediyorum🙈
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
İşi rahatsa telefon daima elindedir
- +1 yıl
Bilmiyorum içim kaynadı
Soran+1 yılYani yatmasını kontrol ediyorum gündüzleri bu aralar akşam sesli konuşmayı düşünüyorum reddederse bunda birsey var demek
Soran+1 yılGece düşünüyorum aramayi
Soran+1 yılOfiste çalışıyor toplantısı falan da oluyor
- +1 yıl
Bence öyle takip etme, araba varsa eş dostta nerde olduğunu sor ondan sonra araba ile takip et
- +1 yıl
Nerelisin ve sabah işe gidecek misin
Soran+1 yılOna da el aticam
Soran+1 yılŞu an tatildeyim
Soran+1 yılOnunla bulusacam
- +1 yıl
Dikkat et o zaman seni arzulayıp evlenmeden bi şeyler isteyebilir
Soran+1 yılSeninle evlenmeden yatmam dedi
Soran+1 yılHem ailem biliyor ne zaman onla buluşuyorum
- +1 yıl
İnanmıyorum, ama sevişmek isteyecek,
Soran+1 yılBen onunla evde falan olmuyorum halka açık yerlerde konuşup gorusuyoruz
- +1 yıl
😂arabayla evine bıkakırken bi bakmışsın sote yere çekmiş özel bi şey soracam dierek...
Soran+1 yılO Zaman beni ömürlük kaybeder
- +1 yıl
Ya dm ye gelmek ister misin burada yazarken yukarı aşağı yapmak gerekiyor
- +1 yıl
Seni merak ettiğimi söylemiştim ya, kanım kaynadı dedim, bi şey daha itiraf etmek istiyorum fiziğini güzelliğini s ekste nelerden hoşlanıyorsun vs vs konuşmak senin yanına gelip o adi den intikam almana yardımcı olmak için dedim 😱
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim bakire bir kızın bakir bir erkek araması en doğal hakkı fakat bu isteğin bu devirde imkansız gibi bir şey, yani geçmişi olmayan bir erkek bulman çok çok zor ya bunu kabullenmen gerekiyor ya da bitireceksin komple
11 Yorumla
+1 yılBen varım benimle neler yaşamak istiyorsan bunları yapalım böylece denk olup mutlu olun hem ben de mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yıltakma bu kadar seviyorsan bakire olman guzel ama bu bir seyi degistirmez
00 Yorumlaçok haklısın sana bu yolda yardımcı olabilirim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 26 yım bakirim hiç seks yapmadım nişanlım olsada bakire olmadığını söylese ayrılırım
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da dediğin gibi madem öyle kısasa kısas ben enayimiyim kendimi evleniceğim kıza saklamışım o yapmış bende biriyle yapardım evlenmeden
Soran+1 yılAynen dimi hakkediyor beni bakire olarak
Cevap sahibi+1 yılHaketmiyo kendisi yaptıysa işte senin yerinde olsam ya ayrılırım ya da bakireliğimi bozdurup evlenirim
Soran+1 yılBozdurucam öyle evlenicem çünki kendime yedirtmem bunu
Cevap sahibi+1 yılBencede haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirlenmiş bir erkekle birlikte olma. Kadınlık namusunun arkasından söyletme elelami.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşit bi durum yaratmayı istiyorsan önce onu asla tanımamalısın sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bozdurması ya sakın yapma bunu sakın yapma ondan ayrıl bulursun birini
00 YorumlaKonuşalım istersen
#Mirliva00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. bul birini seviş güzelim bu kadar zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkek ne oluyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılHic kimseyle cinsel ilişkiye girmemiş biri
Cevap sahibi+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman bence ya da aldatıp kendi karakterini düşürme
Soran+1 yılPeşimi bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılEngelle her yerden 1-2 haftalığına uzak şehirdeki halana amcana abine tatile git ulaşamaz sonuçta
keşke herkes böyle olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil olsa
+1 yılE git ver birine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor biliyorum canım konuşalım mı seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgel seni bi skm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özet geç
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişandan sonra bana daha önce cinsellik yaşadığını söyledi, zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım