Düğüne bir ay kala nişanlım geçmişte anal ilişki yaşadığını itiraf etti ne yapayım?

Canım fena sıkkın arkadaşlar nişanlıma daha sevgiliyken anala nasıl baktığını sormuştum ters ilişki pis ve haram evlenince istemeye kalkma sakın demişti. Bekaretini sorduğumda üniversite yıllarında eski sevgilimle aynı evde kaldım doğal olarak seviştik detay merak edip sorma bekaretime dokundurmadım evlenmeden de kızlığımı vermem diye dürüstçe söylemişti

Ramazan’da nişan oldu Haziran sonunda düğünümüz olacak haliyle nişanlımla yakınlaşıyoruz sürtünme oral gibi gerdek öncesi bekareti bozmak istemiyoruz o nedenle anal teklif etmiştim ters ilişki istemediğimi biliyorsun kocanla dahi yapmak haram sevgilimin ısrarıyla geçmişte yaşadım nefsime yenildim ama anal ilişkiye tevbe ettim deyince ben de bu ağır gelir midem kaldırmaz ömrümde ne anal ne de vajinal yaptım sadece oral oldu dedim

Anal ilişkiyi çoğu bakire kız gibi ben de denedim bekaretimi eşime saklayayım diye arkadan yaptım kocamı kandırmak amacıyla değil söylemesem ruhun bile duymazdı dürüstlük yaptık yaranamadık sen de oral yapmışsın eski sevgilinle miden kaldırmıyorsa atarsın yüzüğü sana bekaretimi sunacağım b@k deliğine takılı kalma vajina en zevklisi en özeli zaten s.. klmş g@tün hükmü yok davası olmaz uzatma üniversitede sevgilim olduğunu biliyordun karar senin dedi benimle de yap o zaman dedim onu da kabul etmedi

Sevgisinden sadakatimden şüphem yok dürüstçe söyledi lakin içim tuhaf oldu kafam karışık sizce ne yapayım ileride analdan yediği sürekli aklıma gelir sorun yaparım diye korkuyorum önemli olan vajinadır deseler de kararsızım ayrılayım mı yoksa bakire kızdır deyip alnından öpüp helaliyle bekaretini bozup kadınım mı yapayım alayım mı nikahıma?
Düğüne bir ay kala nişanlım geçmişte anal ilişki yaşadığını itiraf etti ne yapayım?
Bekareti duruyor anala takılma al nikahına geç kocasına arkadan vermese de olur erkek adama vajina yeter
Dürüst olsa da bakire sayılmaz at yüzüğü dengin değil zaten kız tevbeli anal hiç vermeyecek ileride aklında kalır
Bekaret önemsiz takılma anal yaptığı aklına gelirse ileride sorun olabilir seninle de anal yaparsa öyle evlen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamı kandırmak amacıyla anal yapmadım söylemeyebilirdim anlamazdın dürüst davrandım suçlu oldum kız oğlan kızım bekaretim özel kişinin olsun gelinliğin anlamı olsun istedim arka deliğimi feda ettim daha fazla zevk alacağım vajinamı korudum en güzel yeri kocama sakladım tam tersi tebrik edip alnımdan öpmen lazım sen de oral yapmışsın sevgilinle farkımız yok 30 yaşında adamsın ergen gibi davranma deyince kavga ettik fakat kız haklı sonuçta ondan tek eksiğim anal yapmamış olmam😒
Güncellemeler
+1 yıl
Bana da anal ver de eşitlik sağlansın ilerde merak ederim aklımı kurcalar dedim Tevbe ettim günaha itme beni neyini merak ediyosun pis deliğin dedi

Düğünden sonra analın adını anarsan boşanırım evlilikte anala lüzum yok tertemiz a.. m dururken anal isteyenin erkekliğinden şüphe ederim

Analı bakireler yapar kocayla olmaz hukukta direk boşanma sebebi ona göre düşün dedi resti çekti

Herkes evlilikte analın yeri yoktur nikahlı hanımınla ters ilişki hiç olmaz diyor ne yapayım arkadaşlar akıl verin?