Evet arkadaşlar. Gerçekten acı ama yaşanmış bir olay. Keşke yaşanmasaydı. Keşke onu bana teklif ettiğinde izin vermeseydim. Günah olduğunun farkindaydim. Bu denli oldgnu yaptktan sonra öğrendim. Ve çok pişman oldum. Tövbe ettim. Gecelerce ağladım. Hala daha aklıma geldikçe tövbe ediyorum. Gerçekten pişmanım. Sorum ileride evlenirsem evlenecegim adamla ilgili olacak. Ben aslinda kesinlikle geçmişimin sorulmasindan hoslanmayan biriyim. Bundan bir ilişki yaşamadan once de hoslanmyordum. Çünkü bana göre bana geçmişimi soracak insan önce kimle ne nane yediğini kendisi anlatmalı. Sizce evleneceğim kişiye bunu söylemeli miyim? Yoksa pişmanlığımdan da yola çıkarak bu geçmişi yok sayıp kendimi ona mi adapte etmeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yıladapte etmeye bak yok say kim ne derse desin aklına gelicektir her cinsel ilişkide benim başıma çok kez geldi hoş gerçi benim bir farkım yok bende hergün biriyle düşüp kalkıyom ama yinede nedendir bilmiyorum ama mesela anal yapmış bir kızla beraber olsam oda bana bunu söylese daha beter anala yönelirim ve bunu acıtarak yaparım bilmiyom yane ahkam kesecek olanlar yorum yapmasın bende böyle yani içten gelen bişeyler var dürtüyo yani yap daha beterini görsün gibisinden bir fark yaratmak galiba amaç ne biliym tuhaf
12 Yorumla
Soran+1 yılBu da olabilir bak. Evet haklisin. En iyisi soylememek sanırım.
- +1 yıl
aynen söyleme zaten burnundan getirir pişman eder bence yani ben öyle yapardım en azından sonrada zaten devam etmek daha zor olurdu ayrılık falan mevzuları
En İyi Cevaplar
Madem pismansin hata hissediyosun tovbe edip yeni sayfa acmissin ozaman yapman gereken sey gozunun onune bakip yeniden baslamak yarayi kasiyip durma kanatirsin dinmesi ve pihtilasmasi zor olur ve baya yipratirsin kendini demekki yasaman gerekiyomus ve yasamissin olmus bitmis uzatma bence kendine yazik edersin ☺
37 Yorumla
Soran+1 yılDüşündükçe hala kendime kızıyorum. Nasil yaptım diye. Gerçekten pişmanım gerçekten. 😞
- +1 yıl
Ya sunu hicbirzaman unutma bir insan sarhosken fikir ve davranis refleksini kontrol edemez sarhosluktan kastim sadece alkol degil ask sevgi ve hatta nefis etkisiyle olan sarhosluklar sen yasamissin birkere veya 5 sayisi neyse ney ama ayilmis ve kendine gelmissin yani fark etmissin egriyi dogruyu daha niye yuklenip kendine zulum esiyon ne faydasi var bukadar yuklenmenin kari getirisi ney bana bunu aciklarmisin deki ayna karsisina gectiginde sen iyi ve duzgun hayat yasayacaksin ve hersey daha guzel ve duzgun olacak ama her ayna karsisinda ya da vicdan muhasebesinde kendini eksi notlarla sinifta birakirsan sen sen olmaktan coktan ucar gidersin kendinle bagin alakan kalmaz yeter bence kendini toparlamaya bak
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerçekten.. haklısınız.. geçmişe sünger çekmem gerekiyor.
- +1 yıl
Rica ederim bunu kendin kendine izah et sevkat goster kendine cunku bir insanin en cok kendine gosterecegi sefkate ihtiyaci vardir aile arkadas vs belirli sure beraber olunuyo sonra kaliniyo tekbasina ozaman iste kendinle ilgilenmessen daha cok hesaplasma basliyo unutmaki bir insanin en buyuk dostuda dusmanida kendisir ve insan oglu ne ederse kendine eder kendi kendine orhan babanin dedigi gibi hatasiz kul olmaz oyuzden sev kendini ama hep sev ve destek ol ☺
Soran+1 yılRica ederim hak ettiniz.. teşekkür ediyorum. Ins bunu başarabilirim..
- +1 yıl
Sagolasin Basaricandan eminim cunku farkina varmak baslamak adim atmaktir kararliliktir dusunki sadece guzel seyler yasiyacaksin ve tum zorluklara gogus gerip ustesinden geleceksin hemde muthis bir hayat arkadasiyla iste bunlari hayal ve dusuncesi bile okadar cok şevklendiriyoki insani ve hersey bambaska oluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal o.. nun namusu der eskiler. karşılasacagin kisi ne nanelet yemistir kimbilir sana herseyi anlatacagini mi saniyorsun? En sevdigine en guvendiginr bile soyleme bakis acilari hemen degisir mevzu sen olunca ama emin ol en namuslu gecinenin bile yemedigi halt yok
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sende unut kimseye de anlatma
66 Yorumla
Soran+1 yılDimi öyle yapmalıyım. Gerçekten güvendiğim bir arkadaşım var. Ve benden yaşı da büyük. Ona içimi döktüm artik yapmak zorundaydim. Kendimi cok kotu hssediyordum. O da bana ayni şeyi söyledi. Sen bundan pismansin. Ve emin ol pisman olmayip devamli yapanlar bile evlendgnde hcbrsey soylemiyor. Sen de soylemyceksin tabiki demisti. En iyisi bu sanirim 😞
Cevap sahibi+1 yılKeşke ona da anlatmasaydın
Soran+1 yıl😢 of off
Soran+1 yıl@zopaa ben böyle oldgnu düşünmüyorum. Çünkü dinen gerçekten haram kılınmış. Çoğu evli çiftin bile yapmadgni düşünüyorum.
- +1 yıl
dinen haram kılınmış şeyleri yapmazsak biz zaten sexsi ilerki yıllara taşımış oluruz eşler arasında seks bir tabu olur bir mesafeli olur kişiler helali bile olsa eşinin her bölgesini incelemez * yalama gibi merak edip içine bakma gibi herşey yorgan altıda olur ve merak uyandırır o yüzden eşler arasında seks ilerki yaşlara kadar taşınır kişi kişiyi ezberlemiş artık cazip gelmiyo bir kapalı kutu aranıyo süprizz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
saçma bir soru sormuşsun
yapmış olduğun ilişkiyi bu kadar basit olarak görüp ona anlatayım buna anlatayım ne demek ilişki zevk için yapılır o an senin de isteğinle olur bittikten sonra böyle düşüncelere girmen yanlış geçmiş geçmişte kalmıştır derler14 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de saçma. Normal bir öpüşme şu bu olsa soylycek bri değilim zaten. Onu yapmayan kalmadi. Ayrica ona ne yani. Ama bu durum biraz daha üst düzey bisey ya. Ister istemez düşündürdü.
- +1 yıl
düşünecek bir şey yok sabah uyandın şu an sağlıklısın böyle düşüncelere girmen uygun değil yaşamına sağlıklı olarak devam et ve mutlu kal
ince düşünceli ve detaycı biri olma çünkü karşındaki insanlar öyle değil senin ileride evleneceğin kişi neler neler yapmıştır önemli olan senin bu yaptığından şahsen pişman olup bir daha bu yapıda bir ilişkiyi yapmamandır kendine iyi bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim. En doğrusu bu sanırım. Size de günaydın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bu konuyu açmamalısın bile kim olursa olsun seni ne kadar sevdiğini söylerse söylesin işin sonunda madem böyle bir şey yaptından yola çıkıp aynısını senden tekrar yaşamanı bekleyebilir üstelik onunla yaşamazsan da demek o benden daha değerliydi diye düşünebilir o yüzden yapma söyleme hiç birşey.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz sanirim. 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhtemelen ilişki durumları açılacak ve bu anda söylemelisin. Yani saklayarak bir ilişkiye başlamak baştan kötü yani. Pişman olmuşsun tövbe ediyorsun bir dahada yapmışsın heralde bu durumda karşındakine söylemelisin
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamışsin hata olduğunu biliyosun. geçmişini hiç karıştırma bir kavga anında ısıtıp ısıtıp suyunu icirirler söylediğine pişman olursun sünger çek gitsin 😯
31 Yorumla
Soran+1 yılSanirim haklisiniz.
+1 yılEvlendiğin insana söylediğıinda adam bunu aklından çıkarır mı sanıyorsun. Bir gün senin yüzüne bakarak hakaret eder de yaptığın bu hatayı defalarca suratına vurursa ne yapacaksın? Sen bunu en sevdiğin, inandığın Rabbine söyle ve pişmanlığından dolayı af dile. Yaradanla senin aranda kalsın.
10 YorumlaErkek halimle bana tarzım değil geliyor anal denen ilişki türü. Eğer ki evlenecrğim kişi bunu yapmışsa asla onunla evlenmem.
Ayrıca tövbe ne anlamıyorum. Dinsiz biriyim ama müslüman olmak kadar da kolay bişey yok. Hata mı yaptın tövbe çek günah npointlerin silinsin. Oh ne ala. Yahu sen tersiilişkinin naletlendiğini bilmiyor muyduk? Yoksa o anlık şehvetin günahın önüne mı geçti?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. geçmişi temizmiki senin geçmişini sorguluyor!
eğer sorarsa aynısını sen sorarsın12 Yorumla
Soran+1 yılBen de o zihniyetteyim zaten. Ama çevremde sosyal paylasim sitelerinde olsun cok goruyorum bu tarz konular. Ister istemez cdden o kişiye hakszlik mi olur dye dusunmeye başlamıştm
sakın söleme onu kaybedesin kaybetmesende yaşam boyu yüzüne kakar ona koz verirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışlı olcak biri bile olsa söylememeli miyim?
Soran+1 yıl👀?
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılİnsani sogutuyorsunuz yemin ederim. Benim kabul edebilecegim bir sey degil. he misinda kabul ediyorsun? Yahu anlamiyorum onca insan var ortada birakilmis hic mi gormuyorsunuz? Karsina senin gibi biri cikar umarim temiz bir adami hak etmiyorsun kesinlikle ancak ölmüş ile olmuşa çare yok bosu boşuna kendini de yipratma her sey olacagina varir ne diyeyim..
31 Yorumla- +1 yıl
"He misinda" degil "sa - lak misin" olacak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöylesen eline ne geçecek. Her fırsatta yüzüne vuracak
22 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılBakirse söylemesen onun kul hakkına girersin ve kul hakkı büyük günah olup, şehitlerde bile af olunmayan tek günahtır. Bu sebeple söylemende yarar var. Vermeden önce düşünecektin. Verilmiş popon davası olmaz malese. f
05 Yorumla- +1 yıl
Ters ilişki anlaşılıyor. Evleneceğin adamın aklı varsa, seni özel hastaneye jinekologa götürür. Hastanede öğrenirse ve kocanda bakirse bittin sen tak kadın cinayeti ve suçlu ise erkek. Az ceza versek ise suçlu hakim. Ama kimse kadın ne yaptı diye sorgulamaz tabiki...
Soran+1 yılBunun kul hakkiyla alakasi olduğunu düşünmüyorum. Elbette daha önce sevgilimin olduğunu bilecek. Ama tutup şunu sunu yaptim dye söylemycem tabiki. Bana benm ilişkimi sorgulayacak adam önce kendini aklamali ki bana sorabilsin.
- +1 yıl
Kendisi bakir olduğu durumda muhakakak ilişkini soracaktır. Bu durumda yalan söylesen hem yalan hem de kul hakkı günahını işlemiş olursun bu iki günahta büyük günahlar olup, affedilmesi kandırdığın erkeğin helallik vermesine sonra Allahın takdirine bağlıdır.
Soran+1 yılBen 24 25 yasnda bir erkeğin bakir kalacağına inanmyorum nedense
- +1 yıl
Benim çevremde bakir çok. Fakat, bakire güzel kız yok gibi fakultemde ancak bir tane güzel namuslu var. Ülkemizde zinayı doğru bulmayan Türk erkeği, kızlara nisbeten fazla... Ayrıca, bu zamanda kızlar erkekleri tavlıyor. Bu arada bir erkek bakir olup, olmadığı konusunda yalan söylemez. Zaten anlarsın çekingenliğinden. Son olarak şunuda belirteyim; son pişmanlık Allah katında geçerlidir insanoğlundan seni affetmesini bekleme. Tövbe ettim saklayım mantığı biz erkeklerde işe yaramaz. Çok az erkek görürsün ki; bu sebeplerden dolayı boşayan. Genellikle cinayet işlerler. Sonra olayda haksız tahrik olduğu için indirim alsa suç devlette olur ama kimse sizin gibilerin yaptıkları haltları sorgulamaz.
+1 yılsaçmalama neden söyleyesin adamın kafasını bulandıracaksın boş yere
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de ayni dusuncedeyim şu an . Peki anlaşılma ihtimali var mi ya. Biri ole bir yorum yapmis da smdi aklma geldi
- +1 yıl
hayir yok devamli ve aşırı sık yapmıyorsan
Soran+1 yılPeki teşekkürler..
Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Kimseye açıklamana gerek yok. Olmuş ve birmiş bir şeyin davası olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma sakın, tövbe etmişsin zaten. Allah pişman kullarını affeder allah affedicidir. Bu ayıbı herkesle paylaşmana lüzum yok bunu sende unut bırak Allah ile aranda kalsın.
20 Yorumla
+1 yılevlenmeden söyleme ve evlenmeden teklif ederse lafı degiştir ne evet ne hayır deme
14 Yorumla
Soran+1 yılAma eğer bu duruma takilabilecek biriyse evlendikten sonra duymasi ve benden soğuması daha kötü değil mi 😳
- +1 yıl
öncesinde anlatırsan bizde yapalım der olmaz dersen onunla yaptın der kavga cıkar
Soran+1 yılO da farkli bir bakis acisi. Ama mantıklı. Haklisiniz sanirim.
- +1 yıl
ya hiç anlatma ya da bunu kabul edecek bul
Bence söylememelisin. madem pişmansın sende unut gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye anlatma bosver ıcınde kalsın ama yaptıgın kısı yakınlarda mı? bırde ben anal denedım yapamadım yanı gırmedı olmadı bıraktım yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim planlı olmamıştı. Anlik gelisti gercekten.
Kendini kandrımayı soruyorsun, sen bile kandıramayacagına inanıyorsun kendini ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılKandırmak değil. Pişmanlık duyduğum ve bir daha konusunu konuşmak bile istemediğim bir durumdan bahsediyorum. Ve başka bir insanı da bu yüzden huzursuz etmek yanlis düşüncelere sevk etmek istemiyorum.
- +1 yıl
Güzelim bu kadar iyi niyetliysen, samimiyetsiz, gizlisi saklısı olan ilişkiden güzellik mi bekleyeceksin?
Belki adam böyle birşeyi kabul etmeyecek birisi, belki ona göre dogru veya yanlış..
Bir başkasının kararı, hakkı düşüncesine böyle zorlu müdahelede bulunmak sana fayda getirmez.
Soran+1 yılBunun gizlilik bir durumu yokki. Niye evlenilecegi zaman insanlar birbirine cinsellikle ilgili şeyler sorarlar bunu anlamiyorum. Tamam evet evlenince hayatlar birlestirilir. Ama o kişinin senden once de bir hayati vardı. Senin bunu sorgulamaya hakkin yokki. Ve ben insanların cinsel bisey yasayablmeleri icin gercekten bisey hissetmeleri gerektgne inanirim. Tutup yoldan geçen herkesle bunu yasayamazsin heralde. Insanlara böyle damga yapistirmak hoş bisey mi? Başka anlamlar yüklemek hoş mu?
- +1 yıl
Hayatım, kimisi sorar, kimisi kesinlikle şart koşar ve kabul etmez kimisi de bunu degerlendirme kriteri göremez..
Herkes farklıdır, analitik ol sana göre hakkı yok ki ama başkasına göre '' haklı '' olabilir.
Sen, senin düşünce, duygu ve hayat tarzınla kabul edebilecek birisiyle hayat sürdürmen gerekir zira seni '' ilişkinden dolayı evlilige tereddütü olacak birisi, zaten baştan olmasın '' tarzında düşünce olgunlaştırırsan bence mutlu, memnun olabilirsin..
Adam yobazın tekiyse söyleme değilse sorarsa söyle
35 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu anlamak o kadar zorki. Çoğu insan önemli değil ben ole de severim şu bu diyor. Ama iş başa gelince 180 derece degisebiliyor.
Soran+1 yılEn iyisi bence de söylememek. Ya da soyledgmde bile benden vazgecmycegni bildgm biriyle olmaliyim sanirim.
Soran+1 yılEvet teşekkür ediyorum fikirleriniz için.. 😞
+1 yılBence senin geçmişin karanlık olduğu için geleceğin pek fazla Aydınlım gözükmüyor. Ne yaşamışsan onu hak eseceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence söylemelisin. yarın birgün çocuğun olduğunda ona bakarken kandırdığım adamın çocukları diye bakabilecekmisin? ya da olmaz olmaz deme ya bir başkasından yaşadıklarını öğrenirse?
00 Yorumlaben olsam sizle evlenmezdım.. çünkü böyle şeyler 1 defalıkla kalmıyor.. daha da yapmıssınızdır kesin
46 Yorumla
Soran+1 yılÇok merak ediyorum. Ha 1 kez ha 5 kez yapmış ol. Önemli olan pişman olmak değil midir? Önemli olan bir daha yapmak istemediğin değil midir? Yanlışa devam mi etmek gerekiyor size göre?
- +1 yıl
yanlısa devam etmediğin zaman karsındakının senı affetmesı mı gerekıyo? ? ha 1 kez adam öldürmüşüm ha 10 kez adam öldürmüşüm demek gibi bişey senin ki? yanlısa devam etme zararın neresınden donersen kardır.. ama gelenın gecenın anal yaptıgı kız benım karım olamaz anladın mı? zaten 1 kere yaptıktan sonra böyle düşünmüşssündür ha 1 kere ha 10 kere evlenecegim adamı bulana kadar yapayım
Soran+1 yılKonuyu ne güzel saptırdın tebrik ediyorum. Ins istedgni bulursun. Yorumlarini da al git lutfen.
Soran+1 yılBenim biseyi savundugum yok farkindaysan. Yanlış olduğunu bildiğim biseyden bahsediyorum ve fikir almak istedim. Sizin gibi önyargılı insanların da yazabilecegini göz önüne alarak yaptım bunu. Ben böyle biseyi sadece 1 kişiyle yaptım. Ve çok pişmanım diyorum. Siz olayi saptırdınız. Utanmasaniz para karşılığı yaptgmi iddia edeceksiniz. Onyargilariniz sizi kör düşüncelere mahkum etmiş yazık. Neyse daha tartışamiycam.
Bazen bilmemekte mutluluktur,,, herşeyi söylememe gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSakın söylemeee
12 Yorumla
Soran+1 yılSakın derken 😞
- +1 yıl
Söyleme işte. Ne gereği var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatmaman daha iyi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha kimseye anlatma
Kızların dostunu çıkarları çalışana kadardır
Soran+1 yılYa içime kurt düşürmeyin 😳 o öyle biri değil gerçekten 😳 biz anlaşamıyoruz diye gidip bir çocuklukla biseyler yapicak biri değil 😳
Cevap sahibi+1 yılArtıK olan olmuş
Bunu daha kimse bilmesin. Buna dikkat et.
Birde Bu anal olayına çok takma
Artık gayet normal birşey oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyleme bence...
20 Yorumla
+1 yılEvet, söylemelisin nokta
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kendin bile unutmalisin kimseye soyleme
10 YorumlaAt yalanı s... anani :)
20 Yorumlasöyleme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence etmelisin
10 Yorumla
+1 yılArka deliği açtın dem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenide bakire diye alacak bir zavallı
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin. Anlatma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam bakirse yandın çakma bakire
10 Yorumla
+1 yılBence söyleme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSitede misin hala?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Söyle
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle
00 Yorumla soyle
00 Yorumlasöyle
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılamma cahilsiniz be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGot veren seni
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilimle anal yaptım. Gerçekten çok pişmanım. Sizce bunu evleneceğim adama söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler