- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy inanmıyorum ciddi misin? Ya olacak iş değil! Evlenince diyorsun bir de... Yazık ya!
Canım, insanlar sevişmeyi normalleştirmek için evlenir zaten. Aklının bir köşesinde tut sen bunu. Seve seve olmazsa başka türlü sevişeceksin. Sen dua et çocuk sana evlenince falan diyor.20 Yorumla
Evlenince cinsel ilişkiye girmek gerçekten de çok saçma. Böyle bişey nasıl ima eder. Normalde insanlar ölünce filan giriyorlar cinsel ilişkiye. Sapıkmış seninki.
90 Yorumla
Bence erkek arkadaşına gerçekten arkadaş gibi yaklaşıp bu devirde dahi insan insana bunu yaparmı diye sormalısın... eğer diretirse bende sana yaparsam kabul de.. Eğer onu da kabul ederse bayaa eğlenceli bir yatak odanız olur...:)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. 02 Yorumla- +1 yıl
Yaşına veriyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
kendisi hasta ruhlu bir sapık. kesinlikle hemen ayrılın ve savcılığa şikayette bulunun.
40 Yorumla
+1 yılOha ya pis sapik evlenince senden cocuk da yapar bu var ya hamile birakir seni.
111 Yorumla- +1 yıl
ahahaha asdkjhaslfhsf
+1 yılÇocuk nasıl yapmayı planlıyorsun kendi kendine mitoz mu bölüncen
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince olur ona bisey diyememde evlenmeden önce evlenince senlen yatcam felan demesi azginliktan baska bisey degil
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında anlatmak istediğim buna benzer bişey yani ama kızlara bakıyorum da kızlar da değişmiş artık buralarda. Normal bişey mu bu ben mi anormalim bir de kezban demiş tipe bak yaaa!!!
- +1 yıl
Ahahahh canim sen kendini dogru ifade edememissin tam ben anladim ama seni bide burdaki kizlarda biraz hatta cok cok o konularda genisler elletmisler baya kendilerini sıkıntı yapmiyolar o yuzden
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaslında evlenmeden demesi çok yanlış bunu çok evlenince seninle ilişkiye girmek istiyorum demesi bence bir süre mesafeli ol derim
00 Yorumla Canım sen evlilik falan düşünme boşver hatta manitadanda ayrıl tek takıl senin için en mantıklısı bu :D Yoksa başka türlü şu soruya verilcek başka cevap yok :D
00 Yorumla
+1 yılevlenince diyorsun hala napmalıyım diyorsun. adam bakir ölsün *
00 Yorumlayuh evlenmeden anlarım böyle düşünmeni ama evlenince zaten olacak bir iş ne sapıklığı varmış deli misin
10 YorumlaEvlenince ilişkiyi ima ettiyse sapıktır.
Evlenmeden ilişki teklif et sende, intikamını al40 Yorumlaevlenince de ilişkiye girmeyeceksen o evlilik yürümez zaten kusura bakma kendini biraz bu fikre olumlu bak evlenince olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenince girmeyi ima etmiş sapıkmıymış l*n güldüm v
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence troll aksini düşünmek istemiyorum kezo diyince kızıyorlar çünkü :/
10 Yorumla
+1 yılasexsual olabilirsin araştır bunu sevgilin sapık değil seninle gelecek kurduğunu anlayabilirsin burdan sevmediğini bilmiyordur hoşuna gideceğini sanmıştır söylemiştir
00 Yorumlahemen numarasnı sil engelle MIT FBI CIA MOSSAD MSS DGSE FSB M16 gibi yerlere bildir
10 Yorumlaevlenince ne yapmayı düşünüyosun kendi imkanlarınlamı çocuk yapıcaksın :D
00 Yorumla
+1 yılEe ne bekliyordun gitsin hayat kadiniyla mi iliskiye girsin?
00 YorumlaGayet doğal arkadasım evlenince ne yapacak adam başka çatır çatır şespacaksınız tabiisi
00 Yorumla
+1 yılevlenince diyor bak. evlenince girmeyeceksen evlenme
00 Yorumlakımınle evlendı erkek arkadasın?
04 Yorumla- +1 yıl
İleride benimle evlenince.
- +1 yıl
Bu ne biçim konuşma tarzı girmek falan üslübunu takın.
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. çok ayıp ediyor bunun cezası idam olmalı :)
10 Yorumla
+1 yıliğrendiğine göre evlenince bir işe yaramazsın sen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hamilede bırakır o seni şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan konuşma be!
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay anasını la yatağa bile almıyacaklar ya la
10 YorumlaDaha iysini yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılburada sorunlu olan sensın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSapik değil ihtiyaç...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahtan çocuk istediğini ima etmemiş kız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince normal ama konuyu açma hoslanmiyorsan
10 YorumlaBelki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermeYen kadın yoktur alamayan erkek vardir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. çok tuhaf
00 Yorumla
+1 yılhe sapık töbe ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. vasat bir troll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılevet sapık
00 Yorumla Sakin ol alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksinmen anormal
00 YorumlaO ha mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Bırak onu
00 Yorumlagüldüm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem