Tanışma aşmasındaki konuştuğum erkek cinsellik istedi, ne yapmalıyım?

evet tanışma aşamasındayız flört ediyoruz 2 hafta oldu çok iyi anlaştık kafa yapılarımız uyuştu ortak noktalarımız var görüşüyoruz benim bakire olduğumu bilmiyordu söyledim şaşırdı beklemiyordum falan dedi ama sevgililikde olması gereken şeyler tabiki olucak karşı değilim dedim sadece ilişkiye girmek istemiyorum dedim bu sorun olur mu dedim bilmiyorm dedi biz biraz daha devam ettik dün görüştük bu konuyu tekrar açtı beni ikna etmeye çalıştı normal bir şey bu tabularını yık falan ilişkimiz olursa seninle ilerleyebiliriz dedi öbür türlü çok zor olur benim için dedi karar senin dedi saygı duyarım ama birbirimizi oyalamanın anlamı yok dedi haklısın dedim ama sonuçta tatmin olduktan sonra başka şekildede önemi yok bu kadar bence dedi farklı şeyler anlayamazsın dedi düşün bunu dedi hemen karar verme dedi beni bırakırken dedi sakın bana mesaj atma hemen olmaz falan diye dedi iyice düşün hemen cevap verme zaman sorunu yok dedi ama ben bakireliğimi vermek istemiyorum kendide vazgeçmek istemiyor farkındayım bende onu istiyorum ama nasıl olucak nasıl ikna edicem ne dicem bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Tanışma aşmasındaki konuştuğum erkek cinsellik istedi, ne yapmalıyım?