Hoşlandığım bir erkek var. O bana arkadaşça duygular besliyor. Ama ben onunla evlenmek istiyorum. Onu çok da arzuluyorum. Evlilik fikri ona çok uzak biliyorum. Ben artık onu arzulamaktan bıktım ve ilk cinsel ilişkimi onunla yaşamak istediğimi söyledim. O da kabul etti. Çok güzel bir gece yaşatıcam sana dedi. Sonrasında ne olacak? Bana bağlanır mı yoksa işi bitince çekip gider mi? Ona deliler gibi aşığım :(
Cevabın nedir?
Evlenıp evlenmeyecegını sımdı bılemezsın ve 25-29 yası aralıgında bır kadın olarak bır erkegı nasıl elınde tutacagını bızmı ogretecez sana dersıne ıyı calıs ımkansız dıye bırsey yoktur usengec ınsan vardır cabala sunu unutma bır erkek zamanla sever en basta sevmese bıle herseyı kabul eder ama bır kadın sevmezse o ıs bıtmıstır.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Ders çalışmaktan kimseyi kabul etmedim. Gerçekten bilmiyorum erkekleri elde tutmayı. Ama sanki sözlerin bana umut oldu :)
- +1 yıl
Sımdı sana soyle anlatım yakısıklı bır arkadasım var cocukluk arkadasım benım kardesten ote allaha var cocuk benden yakısıklı tıp felan yerınde bır kız arkadası var kısacık bırsey felan alay etmek ıcın degıl ama yakısmıyorlar dıye dusunuyorum ama kız cocuk ıcın nasıl mucadeleler ettı ben bılıyorum hergun benımle konusurdu sonunda bunların arasını yaptık 2 senedır cıkıyorlar anladınmı cocuk sımdı delıler gıbı asık kız gıttımı mahvedıyor kendını kı ılıskının basında bunu ıplemezdı kızı kovardı herkezın ıcınde rezıl ederdı felan yanı anlayacagın kardesım sabır ve azımdır bırsey vermene gerek yok goster ama elletme taktıgı daha mantıklıdır herzaman sana tavsıyem bu olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten. Moral oldu bana dediklerin :) İnşallah arkadaşlarının mutluluğu da daim olur :)
Soran+1 yılYani bu durumda onunla yatmalı mıyım?
Soran+1 yılAnlaştık :) Teşekkür ederim her şey için :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce birlikte olur, sonra terkedip gider. Yetmezmiş gibi herkese anlatır. Bunu duyan arkadaşlarıda sırf seninle yatabilmek için sana yaklaşır sevgili olmak isterler.. Ne güzel bakiresin işte neyin acelesi bu? Hiçbir erkek sırf yattığı için bir kıza aşık olmaz bunu unutma...
00 Yorumla
Boyle bir fikri varsa da artik seninle yok cunku hicbir erkek bu teklifi eden bir kizla ciddi dusunmez sen seviyeni dusurdun onun gozunde diger kizlardan bir farkin yok hangi erkek isterki karisi olcak kadinin baska erkege seks teklif etmesini?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalakmısın bunu anlamı cak yaştamısın ekmeğine yağ surdun oh s.. Atar hiç bir erkek yattığı kızla evlenmezz ya basit olursun gözunde bence onu resil ett got gibi kalsın
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl rezil edebilirim? Onu seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bişi kabul eden adamıı sev devam ett
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi düşünen genç bir kız var burada ve saplantı teşhisi koydum ben... Hayatını mahvedecek kadar kör olma... Ha yaşarsın yaşamazsın senin bileceğin iş. Ama evlenmeyi düşünmüyorum diyen her erkek kibarca reddediyordur..
06 Yorumla
Soran+1 yılO kız da mı benim gibi düşünüyor?
- +1 yıl
Düşünmekle kalmıyor seks bile yapıyor... Bile bile 😕
Soran+1 yılOnun durumu baya ciddiymiş :(
- +1 yıl
Saplantı kötü birşey...
Soran+1 yılSaplantıda hem kendine hem de karşındaki insana zarar veriyorsun. Çok kötü bir şey.
- +1 yıl
Aynen öyle. Erkek uzak durmazki. İşin ucında seks varsa... Sonunu düşünmezler. Nasıl olsa ayrılırım kafasındalar... Saplantı cinsellikten sonra başladı kızda haberin olsun.
Akıllı ol akıllı... belaretini de verme anal falan da yapma yaptırma.. evlenmiycek adama kullandırtma kendini...
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor. Kesinlikle çekip gider. Zaten senin de yaşın fazla olduğu için, evde kalman muhtemeldir. Unutma ki; Bakir olmayan erkek bile, utanmadan bakire istiyor.
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/rRzkA7.jpg
sana kısaca açıklama getirdim10 Yorumla
+1 yılBir erkegi iyi seviserek sadece, senden daha iyisini bulana kadar baglarsin kendine
20 Yorumla
+1 yılsen kendın ıstemıssın verıcek ıstedıgını ve senı kullanıcak baska bısey olmaz artık
00 Yorumla
+1 yılİşi bitince çekip gider erkekler böyledir hata yapmışsın
21 YorumlaAynı şey benimde başıma geldi sonra sevgili olduk çok bağlandı bende özelden daha ayrıntılı konuşabiliriz milletin dediklerini bakma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişi bitince çekip gitmemesi senin elinde seni onu bağlamalisin esas sen ona çok ateşli bir gece yaşat
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ona Çılgınlar gibi bir gece yaşatırsam bana bağlanır mı?
Soran+1 yılSadece sarılıp uyusak
Cevap sahibi+1 yılsarilip uyursan ona kokunu hissettir ten kokusu etkileyicidir
Cevap sahibi+1 yılben evlenicek bayan ariyorum siz gerçi evlenmeden zina yapacaksin bu günahin affi yoktur bilmelisin yapmadan
+1 yılişi bitince bir daha ne arar ne de sorar yediğin haltla ortada kalır buraya gelir kızlığım gitti diktirsem olur mu demeye başlarsın
00 Yorumla
+1 yılKimse bilmez ne yapcağını tamamen onun olduğun için iyice baglanabilirde rmen verdiğin için güvenide sarsılabilir.
00 Yorumla- 00 Yorumla
seni guzl birr becerir sonra sana bir tekme sen yoluna o yoluna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. sadece cinsel bişiler yaşarsın geriisi gelmez fuckbody olabilirsiniz ama bence yapma derim
10 YorumlaBağlar kopana kadar karşılıklı çıkar ilişkileri devam eder.
00 Yorumlaİşi bittikten sonra değişe bilir orası kesin olmaz her zaman
00 Yorumlaseni 1 ay falan kullanır artık canı sıkılınca tekmeyi basar her türlü iddasına da girerim
00 Yorumla
+1 yılaçık ve net bir soru sorucam
Sen m*l mısın? zorla oluru mu olur bunun? aklını başını topla!00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. zevk için yapçam desen ok ama aşık olsun diye kızlığımı vericem diyorsan kafanı zkeyim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlığını kaybedeceksin gör bak. Ve o gün bu lafımı hatırlayacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılOna sordum arkadaşlığımız zedelenir mi diye. Eskisi gibi devam eder tasalanma dedi.
- +1 yıl
Der tabi
Soran+1 yılAma gerçekten çok dürüst bir insandır.
Cevap sahibi+1 yılBeraber olduktan sonra bitecek demesini bekliyormuydun. Bak arkadaşım geneli konuşuyoruz ve yazık etme bence
Seni denemek için böyle söyledim der uzaklaşırsın yoksa hayatının hatasını yaparsın!!
00 YorumlaFiş prizden çıktıktan sonra bir daha ne elektrik gelir ne de o fiş bir daha prize girer
00 Yorumlaisini bitirip cekip gitmez bir daha ne zmn s*ikerim seni diye sorar isi bitince
00 Yorumlaİster bacak omza yap ister onunde domal ister uzerinde zipla istersen sakso yap senin bilecegim is
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekip gidecek merak etme sen 😀
Sende kendini kime yuttursam diye bakarsin 👍00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel bir anal ilişki yaşatan kadını hiçbir erkek unutamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında namus bacak arasında mı ya da bir zar parçasımı diye sorular sorarsın diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 tl masanın üzerine bırakıp giderim ben iş bittikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekareti b*k yoluna verceksin yani fuckbuddy gibi kullanır seni sen bu kadar basit birisimisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. iş biter fiş gider. deli olma. akıllı ol.
00 YorumlaBüyük bir yanlışa adım atmışsın.
0124 Yorumla
Soran+1 yılYa çok haklısın aslında. Ben de duygularım ve mantığım arasında kaldım. Sadece ona sarılıp uyusam yine çekip gider mi?
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim yorumların için :) sarılıp da uyuyamıycam o zaman
Soran+1 yılBekaretimin Gitmeme durumu yok mu? O bana arkadaşça şeyler hissediyor. Ben kendimi tutarsam bir şey olmaz sanırım.
Soran+1 yılHaftaya olucak sanırım. Almanya nin farklı şehirlerinde yaşıyoruz.
Soran+1 yılHaftaya cumartesi günü gelecek. Otelde kalicaz.
Soran+1 yıl2 gece kalacak. Neden kızdın bana :( Bekaretimin girmesinden çok korkuyorum.
Soran+1 yılTamam iptal ettireceğim.
Soran+1 yılDoğru olanı bu aslında. Peki ben o arkadaşımı nasıl unutacağım?
Soran+1 yılUzak sayılır. Gerçekten çok korkuyorum. Sonrasında üzülmek istemiyorum.
Soran+1 yılTamam. Şimdi Ağlıyorum onu çok sevdiğim için :(
- +1 yıl
Bir de şöyle duşunuceksin. Bu durum daha avantajlı. diğer durumda sadece onu değil yaşadıklarını da unutmak isteyeceksin. Ama yaşadıklarını unutamayacaksın. hep. Hatırlatacak şeyler olacak evlencepşn zaman bile hatırlayacak çok pişman olacaksın. Unutma senin. Gelecekte ki kocana ve çocuklarına karşı sorumlulukların olacak
Soran+1 yılHaklısın çok sağol. Kusura bakma ağlamaktan hemen yazamadım.
Soran+1 yılÇok zor benim için onu unutmak :( Kendini o kadar sevdiren ki kopamıyorum ondan :(
Soran+1 yılSevdirdi
Soran+1 yılİnşallah :) yorumların iyi geldi bana çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılÇok güzelmiş bu şarkı sözü çok beğendim. Sağol :)
Soran+1 yılBiraz daha iyiyim Sağol :) yarın telefon etmeyi düşünüyorum. Biraz daha kendimi toparlamış olurum. Gelişmeleri yazarım.
Soran+1 yılTamam yarın ilk işim onu aramak olacak. İyi akşamlar :)
Soran+1 yılKonuştum. Yatalım diyor. Ben istemediğim sürece bana dokunmayacakmış. O gece düşünürüz bir kez daha dedi. Herhalde birşey yapmaz bana.
Soran+1 yılYeni girdim siteye. Otel ayarlamış ama kendisi gitsin :D çok bekler beni :D
Soran+1 yılBirlikte olmayacağım tabii ki de. Onu çok sevmeme rağmen bunu yapmayacağım. Sonrasında neden bütün kızlar çok üzülüyor? Hep merak etmişimdir.
- +1 yıl
bir de bir kızla özellikle bakire bir kızla birlikte olma planı yapan erkek. kızı elde etmek için herşeye evet diyor. bir sürü yalan söyluyor. aslında kızlarda yalana teşvik ediyor. erkek ne desin. beni seviyor musun diyen kıza. az sonra birlikte olma hayalini kurarken. tabi ki çok seviyorum diyecek. evlilikten bahsedince
Soran+1 yılGitmiycem gerçekten.
Soran+1 yılYazarım, Sağol :)
Soran+1 yılSağol :)
Soran+1 yılNaber? Bana dedi ki otele gidelim ama sana dokunmıycam. Evleneceğin erkekle yasa seksi dedi. Yani kardes kardes uyuyacağız :)
Soran+1 yılNe demek istiyor bana?
Soran+1 yılSelam Naber? Ben o çocukla aynı yatakta uyudum. Bana elini bile sürmedi. Benim ilkim olmak istemiyormuş. Bir de penisi kalmıyor ve boşalamıyormuş. Bütün gece kardeş kardeş uyuduk :)
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum :)
Soran+1 yılİyiyim. Onunla ilgili defteri kapatmaya çalışıyorum. Onunla hiçbir şey yapmadan uyusam da ben ondan soğumaya başladım. Çok kızıyorum kendime. Şimdi ben onunla yatmış mı oluyorum? Günlerce bunu düşünüyorum.
Soran+1 yılAynen öyle zaten en başında ona söyledim ben yapamam dedim. O da ben de yapamıycam dedi. Allahtan iyi çocukmuş bu konuda...
Soran+1 yılNeden soğuyorum peki ondan? Normal bir durum mu?
şimdiden geçmiş olsun mikilip atılacaksın kenara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılişi bitince çekip gider.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. seni var ya toz bezi gibi savurur atar :))))
00 YorumlaÇocuk sağlam çakıcak bir iki..
00 Yorumla
+1 yılcekip gider kesınlıkle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCekip gider sende buralarda aglarsın
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz baglanabilir
00 YorumlaBence yapma
10 YorumlaBağlanıp baglanmamasi senin perfonmasina bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılişini gördüğün sürece devam eder sadece ;)
00 Yorumla
+1 yılSenle hep seks için olur başkası ile evlenir
00 Yorumla:Dvur kaç yapar:D bir kaç ay vurur sonra:D:Dbb
00 Yorumla
+1 yılCakar ve seni birakir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsikip seni sonrada gider aşık olmasını bekleme
00 YorumlaSeni kullanır sadece
12 Yorumla
SoranÇok üzülüyorum bu yüzden.
+1 yılNah bağlanır:)
10 YorumlaGitmez
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gitmese
- +1 yıl
Kizlar değil erkekler gider kullanır atarlar ve arkalarına bile bakmadan giderler iste ya
- +1 yıl
Erkekler dedim farkındaysan ama bak adam olan gitmez eğer ki kendini adam olarak görüyorsan ne ala ama erkek olarak görüyorsan da sorun demek ki sende ama ya
- +1 yıl
Ah canım demek ki kuyruk acın var senin ya ay kıyamam ya hahaha
Buyuk ihtimal gider
00 Yorumla
+1 yılVurur geçer 😁
10 Yorumla
+1 yılboşalıp gidecek
00 Yorumla
+1 yılÇeker gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkararınız kesin mi?
00 Yorumlakabul edemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sirt dinet
00 Yorumlakesinlikle gidecek
00 Yorumla
+1 yılZiker birakir:)
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul yükünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha çizilecek
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında