Cinsel Yaşam Erkeği cinsellikle kendime bağlayabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Erkeği cinsellikle kendime bağlayabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Uygun zamanda uygun kozları oynarsanız!Köpeğiniz bile yapabilirsiniz...Kolay gelsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Örnek? Yorumla asmira16 +1 yıl Sanatın kullanım alanı sınırsızdır...Bu sana örnek. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmeyen aşık olmayan erkek asla ne yapsan bağlanmaz seni kullanır gider 2 16 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam lazım sevmesi için? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen normal doğal ol hoşlanırsa seni sever Yorumla Soran +1 yıl Şans yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet öyle denebilir Yorumla Soran +1 yıl Senin aşık olman için ne gerekir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce güzellik çekicilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi anlaşmak yakın hissetmek arzulamak Yorumla Soran +1 yıl Sen sanki daha öncede bi sorumu cevapladın ismin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hatırlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senide tanımıyorum Yorumla Soran +1 yıl Salla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyi salla dedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimsin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizlisin nerden tanıycam seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen menenjit geçirdin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır tövbe Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Asıl cinselligi asla yapmaman lazim. Cinsellik en son nokta. sen ilk basta onu verirsen hemen vazgecer senden 1 1 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Yapacagin sey doğal olmak, kendin olmak, ona ilgili ol, sana gelecekse gelir. Yani sen ona ilgi duy"seni istiyorum bana gel dercesine" Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Erkek öyle bağlanmaz onun da sana karşı ilgili olması birşeyler hissetmesi lazım zor ol mesela sana her daim ulaşamasın. 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğer tek amacı cinsellikse bir erkeğin, belli bir sonra sıkılır ve gider. İlişkide tek amaç cinsellik olmamalı bence 1 0 Yorumla
Nesli67_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Baglayamazsin sevmeyen sevmez sadece kullanır ihtiyaç icin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece cinsellik için başlarsın gelir yapar yine gider ama kalmaz 2 0 Yorumla
Yusuf022 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sadece cinsellik ile mümkün değil 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gerekir başka Yorumla Yusuf022 +1 yıl öyle 1-2 şey ile olmaz karakter önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bağlamanın en güzel yoludur aklını başından alırsan 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncelikle bu neyin oluyor senin Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. baglayabılırısn elbette zaten cınsellıkte erkek baglanır 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok iyi sevismen lazım ki o şekil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler yapmam lazım Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. O dediğin asla olmaz ve hatta hevesini alan gider 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır cinsellikte erkeler için amaç boşanmaktır. Erkekler kadınlar gibi cinsellik yaşayınca aşık olmaz. 1 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Valla beni bağlarsin evleniriz bile o derece yani 2 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Basit erkekleri evet 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Zor erkek mi var Yorumla bttryflyx +1 yıl Çok nadir de olsa aklını kullanan karakterli erkek var onlar bu oltalara gelmez mesela ama basit erkek gelir çünkü kullanacak bı aklı yoktur Yorumla Eeeemmmiir +1 yıl İlk defa yerinde cevap tebriks. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın :) Yorumla malimüşavir35 +1 yıl Ah siz ergenler yok musunuz Yorumla bttryflyx +1 yıl Teşekkür ederim 🙂🙏🏼 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Bağlarsın aslında. 1 0 Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Biraz zor sanki 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Doktormhmtt +1 yıl Cinselliği başkasında da alırsan gider o zaman Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bağlanır bi erkek? Yorumla Doktormhmtt +1 yıl Yani başka şeylerle , ona değer vererek , cinselliği de mahrum etmeden ama Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Kendine çekersin ama kendinde tutamazsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendimde tutmam için ne gerekir Yorumla joeblack_ +1 yıl Tutamazsın işte, onun olacağı varsa olur Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bağlarsın bir süre sonra biter 2 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. deneyelim :) 2 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana bağlı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Uzm_psk +1 yıl Taktiği yap sonuç hiç şaşmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uygun zamanda uygun kozları oynarsanız!
Köpeğiniz bile yapabilirsiniz...
Kolay gelsin.
Örnek?
Sanatın kullanım alanı sınırsızdır...
Bu sana örnek.
Sevmeyen aşık olmayan erkek asla ne yapsan bağlanmaz seni kullanır gider
Ne yapmam lazım sevmesi için?
Sen normal doğal ol hoşlanırsa seni sever
Şans yani
evet öyle denebilir
Senin aşık olman için ne gerekir
Önce güzellik çekicilik
iyi anlaşmak yakın hissetmek arzulamak
Sen sanki daha öncede bi sorumu cevapladın ismin ne
hatırlamıyorum
senide tanımıyorum
Salla
neyi salla dedin?
kimsin sen
gizlisin nerden tanıycam seni
sen menenjit geçirdin mi
Hayır tövbe
Asıl cinselligi asla yapmaman lazim. Cinsellik en son nokta. sen ilk basta onu verirsen hemen vazgecer senden
Yapacagin sey doğal olmak, kendin olmak, ona ilgili ol, sana gelecekse gelir. Yani sen ona ilgi duy"seni istiyorum bana gel dercesine"
Erkek öyle bağlanmaz onun da sana karşı ilgili olması birşeyler hissetmesi lazım zor ol mesela sana her daim ulaşamasın.
Eğer tek amacı cinsellikse bir erkeğin, belli bir sonra sıkılır ve gider. İlişkide tek amaç cinsellik olmamalı bence
Baglayamazsin sevmeyen sevmez sadece kullanır ihtiyaç icin
Erkek cinsellikle bağlanmaz. Aksine onun için geçici olursun
Sadece cinsellik için başlarsın gelir yapar yine gider ama kalmaz
Sadece cinsellik ile mümkün değil
Ne gerekir başka
öyle 1-2 şey ile olmaz karakter önemli
Bağlamanın en güzel yoludur aklını başından alırsan
Nasıl olacak
Öncelikle bu neyin oluyor senin
baglayabılırısn elbette zaten cınsellıkte erkek baglanır
Çok iyi sevismen lazım ki o şekil
Neler yapmam lazım
O dediğin asla olmaz ve hatta hevesini alan gider
Hayır cinsellikte erkeler için amaç boşanmaktır. Erkekler kadınlar gibi cinsellik yaşayınca aşık olmaz.
Valla beni bağlarsin evleniriz bile o derece yani
Basit erkekleri evet
Zor erkek mi var
Çok nadir de olsa aklını kullanan karakterli erkek var onlar bu oltalara gelmez mesela ama basit erkek gelir çünkü kullanacak bı aklı yoktur
İlk defa yerinde cevap tebriks.
Haklısın :)
Ah siz ergenler yok musunuz
Teşekkür ederim 🙂🙏🏼
Bağlarsın aslında.
Biraz zor sanki
Neden
Cinselliği başkasında da alırsan gider o zaman
Nasıl bağlanır bi erkek?
Yani başka şeylerle , ona değer vererek , cinselliği de mahrum etmeden ama
Kendine çekersin ama kendinde tutamazsın
Kendimde tutmam için ne gerekir