Adam karısını bırakıp 2 cocugumla beni bize bakmayı kabul ediyor. Ev açim beraber yaşayalım evlenelim diyor. Tek zevkim sensin diyor. kalbinde kötülük yok diyor. Adamı cinsellik le kendime bagladım farkında olmadan. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Adama ne yaptın böyle
025 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yapmadım gerçekten. He. Cinseliik de iyisin hemde normalde iyisin merhametlisin diyor bana öyle baglandı
Soran+1 yılHer istedigini
Soran+1 yılBen asla cebine bakmadım. Parası olmadığı zaman bile onunla bir köşede iki kola içip sigara içip muhabbet etmek özledigim için çagırdım. Cinsellik için degil sadece. Maddi durumu olmadıgı zamanlar bile onu hep yanımda istedim. Nedenini bilmiyorum ama kendimi ona baglı hissettim. Ama o bunu anlamadı sadece heves zanneti anlamadı onu sevdigim. Onu terk edip eşimle evlendim. Ailesel sorunlarım , baskıcı bir ailem vardı. Ondan kurtulmak için evligii bir kaçış olarak gördüm. Eşimle başta anlaşamadık ama onu sevmeye çalıştım. Ama o böyle hep kavga etmeyi seven, sevgi sözcüklerini light erkekler söyler diyen bir adamla evliydim artık. Uzun zaman onunla görüşmedim sonra bu eski sevgilim ile 8 aydır konuşuyoruz işte. O şimdi şimdi farkına vardı zamanında onu çok sevdigimi. Şimdilerde anladı herşeyi ama durum bu işte evli 2 cocuk annesi kadınım artık.
Soran+1 yılEşim kötü biri degil , isteklerimi ihtiyaçlarımı yerine getirir cocuklarına bakar. Ama sevgi aşk var mı desen inan o duygular başka bir şey miş. Saygı var sadece.
Soran+1 yıl2 kere yaptık sadece 5 aydır yapmıyoruz
Soran+1 yılKendisi istemiyor kesit cinseligi. Ev Tutim boşanalım diyor.
Soran+1 yılŞu saaten sonra ötesi olması çok zor. Cocuklar kaldıramaz bu durumu
Soran+1 yılÖyle valla sorma. İstesem çok var yapacak olanda ben tek onu istiyorum.
Soran+1 yılYok ya o dedigin olmuyor işte. Adam gelmiyor ki ben gelirsem yollamam seni diyor
Soran+1 yılKocam kötü biri degil özünde isteklerimi yapar maddi olsun cocuklara bakar. Ama ben nedenini bilmediğim bir şekilde onu istiyorum. Aklımdan gitmiyor
Soran+1 yılHep işim var şehir dışındayım. az daha sabret gülüm yakında beraber sabahlicaz beni özledin mi felan bunları söylüyor
Soran+1 yılBu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum inanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılZevkini düşünüyor bunun ötesi olmaz sevgi yok tamamen cinselik ilişkisi olur
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgi de var. Merhametli iyi kafa dengş birisi
Soran+1 yılSevgi olmasa benden cocuk istermiydi?
- +1 yıl
Tamam değer verir el üstünde tutar seni olması gereken bu ama öyle ciddi anlamda sevgi gibi durmuyor
Soran+1 yılSevmese benim cocuklarıma kabul edermiydi sence?
- +1 yıl
Senle sevişmekten gerçekten zevk alıyorsa senide çoçukları da düşünmez herşeyi vad eder sana bu ince ayrıntıyı çözmek lazım seviyormu gerçekten yoksa eğleniyor mi
Soran+1 yılBunu nasıl çözerim sence? Nasıl anlarım heves mi sevgimi oldugunı
- +1 yıl
Sana karşı olan hareketlerinden tavırlarından belli olur aslında bi düşün nasıl hep bi araya geliyorsunuz hiç seni düzenli dışarı çıkartıyor mi yoksa yaramadan yatmaya mı geliyor yanına
Soran+1 yılİkimizde evlyiiz nasıl dışarı çıkalım biri görürse ellerimize veya aileden birine söyleyebilir.
- +1 yıl
Geliyor birlikte oluyor gidiyor ya da bi yerde buluşuyorsun ama istese uzaklarda bi yerde bi şey ayarlar ya da mümkün olmadığı için bunu dile getire sürekli
Soran+1 yılBirlikte olmuyor 2 kere olduk istemiyor artık çagırmıyor sadece beni çok sevdigini evlenmek istedigini söylüyor
Sonu böyle olucakti zaten yazık , ılerde senide aldatır bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılBi kaç kere daha gelir sonra seni tanımaz sende yolunu gözlersin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Yani boş hayallere kapılma diyorum hevesi kaçar yakında
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yaşıyorum, ama tenlerimiz birleştiğinde kendimizden geçiyoruz, eşim onun kadar zevk vermiyor, sizdede mi aynı durum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet aynı durumu yaşıyoruz işte. Ne yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen bu şekilde devam edersin istemezsen de yol verirsin tamamen sana kalmış bir şey
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama yine de sen bilirsin demekki onu seks ile kendine baglamissin
Soran+1 yılKendi baglandı ben bir şey yapmadım
- +1 yıl
Diyorsun bence marifet sende onu kendine hayran bıraktın 😊
Evlisin ve kocandan ayrı birini cinsellikle kendine bağladın doğru mu kocan cnsel ihtiyaçlarını gideremiyor o zaman
00 Yorumlasendemi evlisin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEski sevgilim yani evlenmeden önceki. Kavuşamadık da öyle görüştük bi kaç sefer
Soran+1 yılEvet cocuklarıma üzülüyorum öz babalarından ayrı kalıcklr
Soran+1 yılOnun cocugu yok
+1 yılSen istiyor musun bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Eşlerimize ve benim cocuklarıma acıyorum🙁
- +1 yıl
He evlisiniz ikinizde
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Dertletlesmek istermisn
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKabul et gitsin 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay ya valla
- +1 yıl
Vala ne diim ee ne istiyosun peki
Soran+1 yılSence napim
- +1 yıl
Anladığım kadar özgürlüğüne düşkünsğn ki bu kişi seni kosotlıcak
Soran+1 yılNeden kısıtlasın
- +1 yıl
Daha cok sahiplenme içgüdüsü ile
Soran+1 yılHiç de gelemem sıkkntıya
- +1 yıl
Yaniii
Bilerek mi yuva bozmak istedin
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yemin ederim bilerek olmadı yapma eşine yazık etme kadının ve benim eşimin suçu yok diyorum. Yok taktı kafayı bana. İllede sen diyor. Üzülüyorum
Soran+1 yıl2 kere
Soran+1 yılBeni sevdigini de söylüyor. Tek vazgeçilmezim sensin diyo
Ne istiyorsan onu..
00 Yorumla
+1 yılTesettürlümusin
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Özür dilerim seks yaptinix adamla
- +1 yıl
Nerde
- +1 yıl
Bide adamls ne düşünüyon bu durums
Soran+1 yılCocuklar kaldıramaz bu durumu.. kendi babası gibi sahiplenemez bence
- +1 yıl
Ee napican
Soran+1 yılNapim sence
- +1 yıl
Siz cinsellik nerde oldunuz ve çok istiyonmu o seks yapmayı
Soran+1 yılİstiyorum baya zevk alıyorum ondan
- +1 yıl
Özelden yazsan aynı durumu yaşadım
Soran+1 yılOkey
- +1 yıl
Mesaj at
- +1 yıl
Çıktım
- +1 yıl
Aynı durumu yaşadım çocuklarımds vsr seni anliyom
- +1 yıl
Attinizmi
+1 yılAferin
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin için söylemesi kolay bunun için degermi ama adamın eşi var benim eşim cocuklarım var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne