Ama ben evlenince olsun istiyorum acayip gergin ve stresliyim şimdi bisey dersem yanlış anlar diye de korkuyorum ne yapcam ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNazik şekilde, onu kırmadan evlenmeden olamayacağını söylersin. Israrcı, zorlayıcı olmazsa sorun yok. Israrcı olursa sen istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin, ama onu da istediği şeyden mahrum bırakman bencillik olur, o zaman da ayrılmanız gerekir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kadının, sevgiliyken cinsel ilişki istememe hakkı varsa, erkeğin de sevgiliyken seks yapabileceği bir kadınla sevgili olmaya hakkı var. Tek başına bu konu bile gayet geçerli bir ayrılma nedeni olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılnapcağın basit yani. istediğin ve istemediğin şeylerde net olcaksın.
20 Yorumla
+1 yılBunun evlenmeden olmayacağını ama yüzeysel bir şeyler deneyebilexegini söyle
10 Yorumla
+1 yılSakın cinsel ilişkiye girme, ayrılırsanız (umarım ayrılmazsınız) pişman olursun.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum herşeyin zamanında ve olması gerektiği gibi olmasını istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun fikri varsa seninki de var. Birbirinize saygı duyun orta yolu bulun
20 Yorumla Valla aynı durumdaydık 4 yıldı sonra ayrıldık iyi düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma sebebiniz bu mu yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılisterse 10 yıl olsun, önce evlen ondan sonra
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. Neyini yanlış anlicak. Ne istediğini söyliceksin tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi olsa istemezdi. Evlenmeden verme yolların ayrılmayacağı garantisi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sende sadece sevişme istediğini söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen onu anlayabildin o seni anlayamayacak mı mala anlatır gibi anlatmayı dene.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşamak için yaşamak istiyorsa bir bka benzemez zaten. Böyle yarım akıllı hareketleri mi var hep
Soran+1 yılYok be duyunca öyle şaşırdım ki hiç böyle şeyler de sorun yaşamazdık. O kadar yılımız var birlikte. Neyseki hallettim şimdi sorun yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenle tanisti mi soz Nisan falan? 4 yil uzun bir sure
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailemle tanıştı, bende tanıştım. Bu sene atandık ikimizde. Bu yıl nişan olacak 1 yıl sonra düğün işte
Cevap sahibi+1 yıl4 yil dayanmisiniz 1 yil daha sabret.
Kim ne derse desin. Bir erkek evlenmeyi dusundugu kadının evlenmeden kensini teslim etmesini hem ister ama birlikte olursa da sogur. Demek ki iradesi saglam degil der. Bizim toolum oyle
Soran+1 yılOf çok saçma ya 4 yıl geçirmişiz bi şekilde 1 sene daha idare edilemeyecek bisey değil bence, çünkü bende onu çok istiyorum ama zamanı var yani
Cevap sahibi+1 yılAynen. boş ver. Ben dugume 1 hafta kala alisveris zart zurt aile bilmem ne mevzulardan son amda nişan atan çok kişi gordum.
bir şekilde oyala tatmin et
30 Yorumlao zaman evlensin 4 yıl olmuş
00 Yorumla
+1 yılYapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden sakın yapma
00 Yorumla
+1 yılOral yaptırıyor musun peki?
00 YorumlaPişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen istiyor musun
Soran+1 yılEvet ama doğru zaman da
Cevap sahibi+1 yılMesela ne zaman
Soran+1 yılOffff evlenince diyom yaaaa
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde biraz surttur
+1 yılDayan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 yıllık ilişkim var, erkek arkadaşım cinsellik istedi. Evlenmeyi beklediğimi söylesem yanlış anlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat