Erkek milleti her çiçekten bal almayınca, direk biriyle evlendiklerinde gözleri dışarı kayıyor günün birinde mutlaka aldatıyorlar.. ama sanki karıya kıza doymuş erkekler evlenince eşlerine daha sadık oluyorlar çünkü içlerinde ukte kalan birsey yok.. sizce yanlış mıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
saçmadır tabi ki de. insan karaktersizse yine aldatır zaten
Açgözlü insan asla olmaz cinsellik para yiyecek içecek giyecek hiç farketmez
kariya kiza doyan erkek olmaz karakterli bi tarafina duskun olmayan erkek olur
Aynen doğrusun, işi bilmrk böyle farklı işte...
Saçma ve mide bulandırıcı. Ben temizsem neden oda olmasın? yanlıs düşünüyosun bence
O durum erkeği kirletmez çünkü, kadını kirletir.
Temiz olsun tek olsun de beklemişin bu yaşa kadar 😊
Herkese giren pis bişey sana da mı anladın sen temiz olması daha iyi bence
Temiz birini nerde bulayim
Zaten doğru bakış açısı bu. Erkekte geçmişten ziyade gelecek mühim oluyor
Sonuç olarak evlendikten sonra bana sadık kalıyor mu kalıyor geçmişe neden kafamı takayım dimi
Benim de isteğim o yönde idi ama doymuyorlarmış bacım, evlenmekten vazgeçtim o sebeple aldlfşf
Ne kadar abaza varmıs yorumu gizledim kdlflv
Bacim ne ya😀
hic belli olmaz bence huylu huyundan vazgecmez bence
Öyle olursa sana bişey veremez ki zaten 50 tanesi ile yatmış senle de yatar sonra senide aldatir
Onla alakası yok tamamen karekter meselesi
Teorik olarak haklısın ama kesin diyemeyiz
Böyle bir mantık olabilirmi yaa
O tip erkekler doymazlarki
Doyma diye bir şey yom
Kendimden biliyorum mantıklı
Haklisin ben doydum artik jcjdjxjx
Sen erkeğin doyumlumu olduğunu sanıyorsun cidden😆
Hiç doymazlar mi
Aklında ihtimal bile veriyorsan sen yorganı çek üstüne yat uyu 😄
Aklında ihtimal bile veriyorsan sen yorganı çek üstüne yat uyu 😄
Neyse evlenmekten vazgeçtim
Kış gelince soğuktan şikayet eder yaz gelse ister insan yaz gelince kış gelsede sıcaktan kurtulmak ister insan evlenince her şey istediğim gibi olur diye düşünürsün evlendikten sonra ise aklıma tüküreyim ben niye evlendim dersin 😆 o yüzden bu hayatın olumlu olumsuz yanını yaşayacaksın her zaman kaçış yok iç dünyasında kurguladığın düşüncelerin gerçekten yanlış
Yani evde kalmışlık psikolojisinden de çık diyorsun 😊
Bütün kızların ortak yanı düşüncesi zaten hep evlilik evde kalmışlık hayel kur hayalini bile kendini anlatma o hayali bekle gerçekleşince herkese anlatmaya başla
Yani kendini bu kadar sıkma kasma
Anlatmıyorum ki kimseye ama sanki evlensem bütün dertlerim bitecek gibi hissediyorum
Bir yaşayacaklarını öngör bakalım fikir üret mantık üret bakalım derdin bitiyor mu katlanıyor mu tart bakalım
Evlendikten sonraki yaşamını hayal et düşün tart bakalım azalıyor mu çoğalıyor mu 😄
Ya düşünsene eşim işten gelicek heyecanla bekliyorum, bana ellerinde güllerle kapıyı çalacak kapısını açacağım öpecek.. beraber yemek yiyeceğiz sohbet edicez, şarkı dinlicez, dizlerine uzanicam o benim dizlerime uzanacak, saçlarımı tarayarak ya bundan güzel birsey var mı ya da bunları yaşatmaktan daha kolay ne olabilir?
Tamam güzel bir şey de denk geldiğin sana bunları vereceğinin garantisi var mı
Evlenmeden önce illaki biraz tanirim
Mutlu olmana bir şey demiyorum mutlu olacağına bir şey demiyorum seni mutlu edecek mi istediğin gibi olacak mı çıkacak mı
Hiçbir şeyin garantisi yok ama sevgi ekersen sevgi biçersin.. tatlı dil güler yüz yilani deliğinden çıkarır
10 sene tanıyıp evlenip Bir saat sonra boşandılar var neden çünkü her şeyi elde edinceye kadar bazılarında
Hiçbir şey aynı yerinde kalmıyor değişiyor her şey
Iste kendi özünü bulan karakterli insanlar ulaşınca nankörlük etmez, ulaştığının kıymetini bilir daha fazla sever.. o dediğin henüz Ruhsal olgunluğa gelmemiş empati yoksunu beyinsel olarak geride olanlar için geçerli
Haklısın bir şey demiyorum ama işte hayatta her şey var bugün akıllı olan yarın deliriyor
Kısacası ne yaparsan yap pişman öleceksin
Adını sen koy
Ne yaşamak istersen onu yaşatırsın kendine beni ilgilendirmez yaşamak istediğin hayat
"Mutlaka evlenin, eşiniz iyi çıkarsa mutlu kötü çıkarsa filozof olursunuz" sanırım bunu sokrates söylemiş... kısacası hiçbir şeyi kayıp olarak görmemek gerek.. bazı şeyler mutlu etmiyorsa bizi bilge yapıyor güçlendiyordur..
Hayal kırıklığı diye bir şey var biliyor musun
Yapa yapa doyulan bir şey mi bu
Yani bence doyarsinjz artık bir yerden sonra yuvanizi kurmak sadece biriyle olmak istersiniz bence
Kişiden kişiye değişir. Aldatmsk isteyen bir kişiyle idare etmez elli yaşında bile olsa
Karıya kıza doyan erken senide yapamaz
Saçma
Değil
Yaş kaç?
Doğru mantık