Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçmişte ne oldu ise buna takılma kardeşim ben takıldım sordum anlattı hasta oldum o anlatmamış sende ne yaşadın bilmiyorum? Aktif cinsel hayatın varmıydı? Sakın olaki özel anlatını anlatma kardeş niye abi dersen bazen biz erkek milleti geçmişe takarız ve siz anlattıkça biz daha çok sorarız ve bu soğumaya neden olabilir ben sordum eskiden anlattı ve anlatımı biraz abarttı özelinden bahsetti bu hoş bir durum olmuyor söylemedin deme sonra birdaha yazıyorum sakın özelini anlatma geçiştir oldu işte de okadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Size sorduysa sizin de sormanız kadar doğal bir durum yok. Tartışma konusu üzerine mi sordu amaç neydi veya
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tartışma falan olmadı. Kendisi benim hayatımdaki çoğu kişiyi biliyor zaten. Uzun yıllardır arkadaşız. Sevgililerimin çoğunu tanıyor. Öyle laf arasında söyledi. Bende biliyorsun zaten dedim o da hepsini bilmiyorum falan yaptı bende söyledim açıkça. Sonra o bana sorduğu için bende ona sordum ama lafı geçistirdi söylemedi.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlamadim nedenini.. hareketli bir geçmişi olmuş belli ki
10 Yorumla
+1 yılBaya uzun hikaye demekki nerden baslayacagini kestiremedi 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSorun cok karisik , belkide fazla tecrubesi yok. Ya da sen coşup anlattiysan, kıskanip sogumus olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeni konuşturmuş :) ayrılmanın yollarını arıyordur şimdi
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmisimdeki çoğu kişiyi biliyordu zaten.
- +1 yıl
Bilsin. Bunları sorduysa ısıtıp ısıtıp önüne getirir. Hiç iyi olmamış bu sohbet
Soran+1 yılYani 2 yıldır beraberiz ilk defa bu konuyu açtı. Öyle olsaydı açardı daha öncede.
- +1 yıl
Artık evliliğe daha yakınsınız. Her an ben kaldıramıyorum ben yapamıyorum ayrılmak istiyorum. Başkasıyla seviştiğini düşünmeden edemiyorum diyebilir. ki diyecektir.
Soran+1 yılO böyle düşünceleri olan bir insan değil. Tecrübe gözüyle bakan biri aksine. Bana hep öyle diyor zaten. Üstelik dini inancı vs. yok. Yani bakire biriyle olmak istemez zaten.
- +1 yıl
Konu bakirelik değil. Tabi sen daha iyi tanıyorsun ama bir erkek geçmişini soruyorsa ve kendi anlatmıyorsa biraz düşünmek her an hazırlıklı olmak lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişini anlatamayan kim olursa olsun onunla beraber olmayın. Bakın kumar oynar söylemez, kaza yapar söylemez, el altından işler çevirir söylemez. Bir konuda açık olmayan insan herşeyi saklar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılne oldun istiyorsun geçmişi geçmişte bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılO bana soruyorsa benimde hakkım var bence
- +1 yıl
yani ikinizde geçmişi geçmişte kalmalı ama bunları konusurken kurallar çerçevesinde yamanız lazaım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer onun beklemediği bir cevabı vermissen. Susmustur
04 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu bildiği şeylerdi zaten
Cevap sahibi+1 yılBilmedigi onu etkileyecegini düşündüğün bir şey var mı
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman anlatmak istemedigi bir durum var onun. Belli ki sen çok dürüst davranmissin. Ama o dürüst olmayı beceremiyor
+1 yılOooo çok kritik demek ki bir şey var
20 Yorumlaona tam olarak ne sordun ve nerede cevapsız bırakmaya başladı, ordan yola cıkılabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBana hayatında daha önce kaç kişi oldu diye sordu. Bende şaşırdım çünkü zaten çoğunu tanıyor. Daha önce arkadaştık o sürede sevgililerim olmuştu. Bende biliyorsun zaten dedim. O da hepsini bilmiyorum dedi. Bende kaç kişi olduğunu söyledim. Daha sonra o bana sorduğu için Bende ona sordum. O da lafı geçistirdi bir şey demedi.
Soran+1 yılBelkide öyle bilmiyorum. Çoğunu tanıyor ama hepsini değil.
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz hiç bir şeyde olmadı. Hatta o kişileri görüyoruz hala. Umrunda olsaydı 2 yıl beklemezdi heralde. 🤣
Soran+1 yılZaten kafama takmıyorum. Sorum şuydu. O neden bana anlatmıyor?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belki de geçmişi boş utanıyor soyleyemiyor
10 YorumlaDemek ki senin verdiğin cevabın tersi onun cevabı
00 YorumlaYapmamış olabilir
10 Yorumla
+1 yılSarhoş edip sor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİş sen de bitiyo
10 Yorumla
+1 yılHmmmm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlatmadı mı sdfsdf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden merak ediyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne