On gün önce biriyle tanıştım kız daha önce bir erkekle cinsellik yaşadığını söyledi ilgisi falan iyi hatta evlenelim diyor ama içime sinmedi bende daha önce biriyle elele tutuşmam bile olmadı ne yapsam bilemedim sizin düşünceniz nedir bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni başkalarıyla karşılaştırmaz. Bende daha önce cinsellik yaşadım, sevgilimde yaşamış o ne düşünüyor bilemem ama daha önce seviştiğim bir kişi olmuştu onu hatırlamıyorum bile. Sanki ilkmiş gibi geliyor. Ama bu konuda hayat görüşünüz farklıysa uyumlu olamayabilirsiniz.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayat senin hayatın buradakilerin düşüncelerinin ne önemi var? Kendi içine sindiremiyorsan vaktini boşuna harcamayacaksın. Ama yok hayat onunla daha keyifli oluyorsa akışına bırakacaksın göreceksin. Bir ömür geçireceğin kişinin bakirelikten daha önemli ortak paydaları olmalı. Ruhuna bakacaksın insanın orası bakire olacak temiz olacak. Bak sitedekilere evli bekar farketmez nefes alana dört nala yürüyüp namustan bahsediyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yıl10 günde evlenelim diyen bir insan bence biraz düşünülmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi için diyor zaten biraz zaman sonra ailemize söyleriz diyor yarın gel iste demiyor oda
- +1 yıl
Bu sonradan senin içine dert olmayacaksa
Insanlar önüne sürebilir bunlara tahammül edebilirsen
Senin kararın yani
+1 yılBir ömür içinde bunun sorunu veya düşüncesi ile yaşayacaksan hiç yaklaşma. Ama bu durum sorun değilse ve aklından silebileceksen gerisi sana kalmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim diyeceklerimi demişsin eline sağlık. Cidden insan bişey yaşamadan diğeri yaşayınca hep düşünür kafayı yer hele erkekse.
Bence olmaz senin yapmadigin icin aklinda kalir düsünüp durursun sorun olur diye düsünüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli senle baskalarini karşilastirir performans konusunda bilmem anlatabildim mi
13 Yorumla
Soran+1 yılHer önüne gelenle yatmış olduğuna nerden vardın
Cevap sahibi+1 yılBaskalarini derken cogul kullanmisim girdigi erkekten bahsettim sende anlayiver
Soran+1 yılBöyle bişey varsa ilerisi düşünülemez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçmişini iyi araştırman lazım Bir sor tanıyanlara Bu kadar çabuk evlilik istemesi normal değil Biraz yaklaş sana davranacağını gör
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biriyle tanıştım, evlenelim diyor ama cinsellik yaşamış. Ben yaşamadım, ne dersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat