Ciddi anlamda aşılamayacak sorunlarımız var ama ayrılık için Çocugumuz çok küçğk. Asla benim kalemim bi adam değil evlenip tanıdıktan sonra anladım kültürümüz karakterimiz uymuyor. Anlaşamıyoruz öfkesi siniri beyinsizliği artık midem bulanıyo o konusurken. Ama aramızın iyi olduğu dönemden çok daha yüksek libidosu şu an. Yanyana geçsek bişeyler oluyo çok zevkli birliktelikler yaşıyoruz çocuk uyanıkken banyoya girip karanlıkta vs. İntikam alır gibi. Ama sabaha ne ben ne o konusmuyoruz yemek yiyoruz flaan ama mecbur kalmadıkça konuşup arayıp sormuyoruz. Ama canımız isteyince oral seks dahil herşeyi gümbür gümbür yapıp işimiz bitince öpüşüp sarılıp ayrı uyuyoruz. Yani f*ck gibi bişey oldu eşim 😁 bu şekilde evliliği olan var mı duygusal hiç bişey yok hiç sevmiyorum artık ama aldatmıypruz da birbirimizi.
Boşanmak en mantıklısı. Sırf cinsellik için birliktelik olmaz bana göre. O yüzden hep derim en az 2 sene bir sevgililik dönemi lazım. Huyunu suyunu anlamadan, evlilik işine girmek garip. Genel konuşuyorum; evlilik sevdiğin insanla bir ömür beraber yaşamaktır, yarı yolda bırakmak değil. Madem duygu yok, bitmeli o zaman.
Günümüzde birçok evlilik ya çocuk için devam ediyor, ya da toplumsal baskı nedeniyle. Ama nadir de olsa, sizin yaşadığınız gibi, ten uyumu nedeniyle devam eden evliliklerde var. Birbirinizi duygusal kopmaya rağmen yeteri kadar tatmin edebilmenizin nedeni, ten uyumunuz
Karşılıklı konuşmak problemleri çözmenin yarısıdır. Ne sen ona açılıyorsun ne o sana açılıyor. Aranızda birbirinize anlatamadığınız bir sorun var. Veya daha önce konuştuğunuz ama bir türlü değişiklik olmadığı için konuşmaya gerek görmediğiniz...
Maalesef bir evlilik sadece seks üstünde yürümez ki artık yürümemeye başlamış ki buraya girip soru açmak için bir gerek durmuşsun oturup insan gibi çözebilir halle diyorsanız edin ama yoksa ayrılık yani sadece seks evlilik demek değil.
Bu nasıl iş anlamadim sizde sorun zaten belii anlasamamak o kesin de seks yaparken sevemedigin insanla delice sevismek farkli bence böyle oldugu icin sekste iyisiniz normal hayatta iyi gecinseniz boyle seks olmaz emin olun Şu an iki yabanci gibi birbirinizi arzulamak var
Ben sana söylüyeyim böylesi daha ilginç olduğu için daha eğlenceli olur. Ne güzel işte resmiyete binmiş fc bdy. Benim halamın kızı da öyle bçriyle evli o öğretnen eşi bir kurumda düz memurdu emekli oldu. Haksmın kızındsn bçraz büyğk sma babası gşbi gösteriyor. Hatta bir kere İzmir'r gittiğimde onlarda kalırken prn vşdeo açacam dedi, hala kızı da şişt dedi. Tam öküz ama öyle kültürsğz de drnemez, her haltı biliyor, konuşmadı şahane.
Bu arada cinselliği kocanla yap, normal ilgi alaka, sohbet, övülme ihtiyacını da sanal ya da reelde başkasıyla yap öyle öyle geçer yıllar. Zaten o şekil olunca tam olarak aldatma da olmaz.
Biz de sizin gibiydik inan ki. Fazlası var eksiği yok. Her gece çılgınlar gibi sevişirdik ama gündüz kedi köpek gibi didişirdik. Dışarıya bir şey belli etmemek için yalandan iyi anlaşan çift rolü yapardık. Boşanma kararı aldığımız gece bile sert bir seks yapıp adeta her şey için intikam almıştık birbirimizden.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu beni üzdü. Boşanma kararı aldınız ve birlikte oldunuz 🥺 boşandınız mı peki şimdi görüşüyormusunuz
Birbirinizin uyumsuzluğu görmezsin diye, arabada çocuklar var onlarıda babadan mahrum olmaz diye düşündüm böyle memnunlar devam ayrılırsan birde joker hakkın olabilir, tercih senin daha doğrusu sizin
Yani eşini aldatanı ayrılıp sadece seks yapanı duydum gördüm ama böylesini ilk defa duydum Bence ikinizinde duyguları karışık Kararsızlık ve libido çarpışıyor Hangisi baskın olursa duygular o yönde yaşanıyor
Yaşanır dedim dostum. Cünkü sadece seks nereye kadar insan eşiyle beraber gezmek hayatı yaşamak ister sizde bu var mı yok. Ama ne zamana kadar böyle gidecek.
Bosanmiyors boyle adamdan. Demek sap icin kaliyon onunla. Sadece se*KS icin onunla.. sadece s*ik istiyon..
ooh kullan gitsin barii. Sert yap bari
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ekonomik gücüm yok şu an çocugum küçük o yüzden aldatma şiddet gibi durumlar olmadııgı için evli kalıyorum. E helalim varken harama mı gideyim seks için😁
tamam ihtiyacta, sevmedigin bi adamla niye yapasinn? Cok sacma degilmi? Ben olsam dokundurmam bile.. Evlenmeden once neyapiyordun? Illa yok s*ik istiyorum diyorsan o ayri bi konu, olmadi git yapay penis al onunla yap
@Olgun_1_kişi kadın için sekste en önemlisi güvenilir olmasıdır. bela bi tipe bulaşmamak. eski kocadan daha güvenilir bence yok. ben o kadınları anlıyorum
Bunu daha uç daha fantezili yaparsanız sevgide başlar aranızda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sizin düşmanınızla cinsellik yaşama fanteziniz falan mı var? Hem gözünüzden bu kadar düşmüş bir erkek var, hem de iyi cinsellik? İlginç bi durum bence.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada eklemek istiyorum: sizin eşinize karşı soğumanıza neden olan büyük sorunlar var ve duygularınız etkisi altında değilken bunlar ön plana geçiyor. Ama bir o kadar da bitiremediğiniz ve hayatınızdan çıkarda eksikliğini hissedeceğiniz şeyler var. Bu yüzden iyi düşünün. Boşanırsanızda anlaşmalı boşanın, düşman olmayın. Gayet güzel evlilikte yapamayıp, sonra iyi partner olan iki arkadaş olursunuz bence.
bu sizi baglayan tek sey olmuş seks! devam zevkini alıyorsan neden vazgecesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsellik kadar duygusallık ta elbet önemli aldatma asla düşünülmez elbette. Duygularınızı açın birbirinize o adım atmazsa sen at bakalım nedir duyguları size karşı
Asla muhattap değiliz hatta geçen hafta bu evlilik çocuk büyüyene kadar devam edicek duygusal bi beklentin olmasın dedim oda yok zaten bitsin bi an önce dedi. Ama yani normalde yapmadığı. Hareketleri yapıyo tuvalete girsem peşimden gelip sıkıştırıyor güzel gidiyor bu şekilde 😁