Cinsel Yaşam Eşim sürekli cinsellik yaşamak istiyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Eşim sürekli cinsellik yaşamak istiyor ama ben sevmiyorum her gün her gün bıkıyorum ve canım aşırı yanıyor ne yapmalıyım? Eşim sürekli cinsellik yaşamak istiyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 10 ay benim de böyle bi sevgilim vardı kadın bedenini bilmezler, s1kmeyi bilmezler kadın istemeyince suçlu olur, cinsellikten soğutuyorlar insanı. 4 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 10 ay Süper yorum Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sizi cinsel obje gibi görüyor. 👍 bunu yapmak zorunda değilsiniz ki. Mahkemelerde hakimlerin görüşü de bu yönde zaten.. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İsteksizlik olduğu için doğal olarak kuru oluyor ve canın yanıyor normal tâbi. Zorla da olmaz ama. Kaç yıllık evlisiniz? 0 2 Yorumla Soran 10 ay 1 haftalık evliyiz daha Yorumla by_kowboy 10 ay Aaa daha yeni😊 bu kadar da acımasız olmaz ki insan. İnsan eşine iyileşmesini beklemeli. Görücü usulüyle mi evlendiniz. Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Eşine bu durum uygun bir dille oturup anlat eğer anlamıyorsa maalesef daha büyük kaosa yol açar bu durum.. 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yeni evliyseniz çok normal öyle sevmiyorum diye de bişey yok neden sevmiyorsun.. ayrıca o kabaysa ona onu de.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Ateşli bir arkadaşın yok mu onu getir konu mankeni olarak sen de seyredersin... Hem rahat edersin sever misin böyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Yani maalesef alışman gerekiyor. Biraz memnuniyetsizlik olunca başkası ile yapıyor erkekler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay kocanı için almıyodur yoksa neden istemiyesin canında kuruluktan acır. isteksizlik 0 0 Yorumla
edaymıss Takip Et Xper 3 Yaş: 21 10 ay Fazla terslersen dışarıya yönelebilir gözün üstünde olsun 1 0 Yorumla
cesuryürekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 10 ay Evlrnmeseydin o zaman. Adamı tanımadan etmeden niye evleniyorsun derler o zaman. 0 0 Yorumla
kupavalesii01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 10 ay Ama adamında ihtiyaclarını anlaman lazın. Sen dururken başka şeyler mi yapsın 0 0 Yorumla
Retroben Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Azgına denk gelmişsin her gün de olmaz ki 0 0 Yorumla
AsiVeDerin Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 103% 10 ay Niye sevmiyorsun, o halde söyle kocana. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden canın yanıyor dar olduğu için mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Kaç aylık yıllık evlisin 0 2 Yorumla Soran 10 ay 1 haftalık daha Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nasıl oldunuz Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Yaşa sende 0 3 Yorumla Soran 10 ay Canım yanıyor her gün yapmaktan Yorumla Soran 10 ay İstek flm da kalmıyor Yorumla Gamyoncuu41 10 ay Baba evine git biraz arada Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hakkı bence 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yeni evlimisiniz 0 4 Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Soran 10 ay 1 haftalık Yorumla Kadirk34 10 ay Bu zamanlar olur böyle... Yorumla Kadirk34 10 ay Yaşlar kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
benim de böyle bi sevgilim vardı kadın bedenini bilmezler, s1kmeyi bilmezler kadın istemeyince suçlu olur, cinsellikten soğutuyorlar insanı.
Süper yorum
Sizi cinsel obje gibi görüyor. 👍 bunu yapmak zorunda değilsiniz ki. Mahkemelerde hakimlerin görüşü de bu yönde zaten..
İsteksizlik olduğu için doğal olarak kuru oluyor ve canın yanıyor normal tâbi. Zorla da olmaz ama. Kaç yıllık evlisiniz?
1 haftalık evliyiz daha
Aaa daha yeni😊 bu kadar da acımasız olmaz ki insan. İnsan eşine iyileşmesini beklemeli. Görücü usulüyle mi evlendiniz.
Eşine bu durum uygun bir dille oturup anlat eğer anlamıyorsa maalesef daha büyük kaosa yol açar bu durum..
yeni evliyseniz çok normal öyle sevmiyorum diye de bişey yok neden sevmiyorsun.. ayrıca o kabaysa ona onu de..
Ateşli bir arkadaşın yok mu onu getir konu mankeni olarak sen de seyredersin... Hem rahat edersin sever misin böyle
Yani maalesef alışman gerekiyor. Biraz memnuniyetsizlik olunca başkası ile yapıyor erkekler
kocanı için almıyodur yoksa neden istemiyesin canında kuruluktan acır. isteksizlik
Fazla terslersen dışarıya yönelebilir gözün üstünde olsun
Evlrnmeseydin o zaman. Adamı tanımadan etmeden niye evleniyorsun derler o zaman.
Ama adamında ihtiyaclarını anlaman lazın. Sen dururken başka şeyler mi yapsın
Boşan az isteyeni bul
Azgına denk gelmişsin her gün de olmaz ki
Niye sevmiyorsun, o halde söyle kocana.
Neden canın yanıyor dar olduğu için mi
Kaç aylık yıllık evlisin
1 haftalık daha
Nasıl oldunuz
Ben de aynısıyım 😭😭
Yaşa sende
Canım yanıyor her gün yapmaktan
İstek flm da kalmıyor