Eşim sürekli cinsellik istiyor, nasıl davranmalıyım?

Biz sürekli sevişiyoruz çok istekliyiz. Sabah öğle akşam fark etmiyor. Regliyken de sevişiyoruz. Ama pms döneminde ona belirttiğim birkaç gün uzak durmak istiyorum, kişisel algılıyor.

ben zaten pms te sinirlenen trip atan bir insan değilim. Olması da doğal ama mizacım öyle değildi başından beri. Ama şu birkaç günlük pms dönemini anlamayan da yuva kurmasın çok rica ediyorum. İğrenç bi hapis hayatı oluyor kadına.

ne yapabilirim kızlar kocamla? Ona da bu şekilde anlattım tane tane, kişisel algılıyor reddedilmiş hissediyor allahın malı.

Güncellemeler
1 yıl
Pms = bu sendrom yani adet öncesi gerginlik sendromu (PMS), kadınlarda adet döngüsünün yumurtlama fonksiyonundan sonra başlayan döneminde, şişkinlik, baş ağrısı, halsizlik ve kilo alımı gibi fiziksel ve depresif duygu durum, irritabilite, gerginlik gibi ruhsal belirtiler yarattığı bir durumdur. Kadın sevişmek istemez çünkü vücudu kabızlık, şişkinlik, hazımsızlık, sinir stres gibi çok fazla uyaranla cevap verir. Vücudun kendini regli dönemine hazırladığı zamandır. Ekstra alıngan ve stresli olurla
Eşim sürekli cinsellik istiyor, nasıl davranmalıyım?