Eşim hep ben öperim o durur seks ister hadi yatağa geçelim der ama ben öperim o öylece durur karşılık li öpmez ben üstüne çıkıp herşeyi yaparım ama sıkıldım bu durumdan napmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerslere başlıyoruz o zaman. 1- Eşine devetkar olmayacaksın o seni davet edene kadar sabredeceksin. 2- Eşin erken boşalıyorsa seksten önce mastürbasyon yapsın ilişki uzun sürsün 5 dk lık ilişki için sütyenimi bile çıkarmam diyeceksin. 3- Eşin bunları kabul ederse bağlanma, çaresiz kalma fantezim var bunu uygulayacaksın. 4- Bunları harfiyen yapmıyorsa geçip karşısına p*rno izleyerek vibratör ile mastürbasyon yapacaksın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mükemmelmiş, üstte 20 dakika falan kalabiliyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sürtünme 5 dka ondan çok zevk alıyor icime girince hemen boşalıyor zaten sürtünme ile zevk alıp
Soran+1 yılBende biktim karşılıklı yönetim lazım yerine göre hep yat içinde 10 dka bile durma bikilmcak gibi değil bu insanlar
+1 yılNe kadar saçma bir durum. Kadın yatar erkek onu şaha kaldırır zevk verir kadın da ona eşlik eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahaki sefere yorgunum de yat, canı istiyorsa çabalasın.
00 Yorumla
+1 yılTamamen tembellik ya. Erkek baskın ve etkin olmalı. Ben pozisyondan pozisyona sokarım her zaman hareketli olan taraf benim özellikle doggy pozisyonda
05 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl böyle opuceksin beni şöyle davranmalisin ders veriyor gibiyim ama yine aynı durum sürtünme ile zevk alıp 5 dka sürtünme olsa çok tatlı diyip içine girse hemen boşalıyor ilişkiyi uzatamiyor
- +1 yıl
Elindekinin kıymetini bilmiyor. Off ben olsam dakikalarca oral yapar her pozisyonda neler neler yapardım sana
- +1 yıl
Hemen içine girip git gel ve bosal , bunun adı seks değil sadece kendini rahatlakmak
- +1 yıl
Bence sende her istediğinde verme
- +1 yıl
Kaç posta oluyor
+1 yılSağlıklı bi ilişki değil sürekli aynı şeyleri senden bekliyorsa vay haline üzüldüm senin adına
00 Yorumla
+1 yılÇok tembel, ben kaynanamla farklı pozisyonlar deneriz ve ilk onun akması için yalarım
00 YorumlaMikmek değil mikilmek istiyor belki
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gözüküyor
- +1 yıl
O zaman yapmalısın sende
+1 yılsen hareket istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet onda yok
- +1 yıl
başka erkek bulmadın mı
Soran+1 yılBaştan çok iyi duruyordu sekste yalarız yalarım şöyle olur böyle olur diye
Soran+1 yılAma yatan taraf çıktı hareketsiz ben herşeyi yapıyorum sürtünme ile zevk alıp çok tatlı diyip içine girdiği gibi boşalan birisi çıktı 5 dka sürüyor sürtünme yi 5 dka yapsam hemen boşalıyor icime girince
- +1 yıl
yani?
Öne öyle Kızılay a kan verir gibi ya
011 Yorumla
Soran+1 yılResmen bak böyle öpülür şöyle davranicaksin bana ders veriyorum resmen ama göstersem de aynı rabot
Soran+1 yılHiç sorma ya birde 33 yaşında bilmesi gerek uğraşıp duruyorum bir sürtünme yapsam çok tatlı diyor icime girsem otursam hemen boşalıyor sürtünme ile zevk alıp içinde uzun süre ilişki yapamiyor
Soran+1 yıl7 haftalik hamileyim
Soran+1 yılIlişki oluyor çocuk olsa da
Soran+1 yılSeks yapamıyor ki genelde kadın lar böyle yatan olur ama bende bu öyle karşılıklı yönetmeli insan birbirini ben sende istediklerimi yapamazsam kimle yapicam diyorum yalatmak ve yalamaya karşı vajina penis bana diyor insan karısına böyle davranması günah çocuk muyum ben geç bunu diyorum sekste böyle herşeye açık değil hep yatan taraf sıkıldım valla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O nasıl bişeymiş öyle. Manyak mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşini değiştir kimse busekil çekmez onu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. p*rno izleyin birlikte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkamyon gıbı alsın altına ezsın yanı
00 Yorumla
+1 yılya hep armutun iyisini neden ayılar yiyo ya😂🙈
00 Yorumla
+1 yılaldat bence bir robot ile seks yapmaktan ise
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna durumu anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf of dümdüz etmek vardı şimdi 🔥
00 YorumlaTam boynuzlanmalık koca
00 Yorumla
+1 yılSen daha baskinmisin
06 Yorumla- +1 yıl
Ilk deneyiminmi esin
Soran+1 yılDeğil benim ilkim eşimden başkası oldu hayatımda esimle 6 aylık evliyiz
- +1 yıl
Bak sen daha baskin ve yonlendirilmeknistenen karaktersin
- +1 yıl
Bunun icin adim atmali konusmalisin
Soran+1 yılO yapmıyor ben diyorum bak böyle opuceksin sen bana şöyle böyle davranicaksin diye gülüyor karşımda resmen ders veriyorum
- +1 yıl
Dilersen taktik verebilirim sana
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yapacak bir şeyin yok eşin istemedikçe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalisin bebegim
00 Yorumla
+1 yılHep böylemiydi yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBekarken yalarım şöyle yaparız diyordu şimdi ise anca yatağa geçelim der geri kalan her şey bende
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sende yat
00 YorumlaKonuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği