Eşimde problem yok ama ben acısına dayanamıyorum. Ağlıyorum o kadar canım yanıyo ki hemde sular seller gibi ıslanmama rağmen. Aklım başımdan gidiyo girmeye çalıştıkça, ona engel oluyorum yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Artık benden uzaklaşacak diye korkuyorum çok canım yanıyor. Anal falan demeyin onu yapmayız. Neden bu kadar canım yanıyo? Resmen yanıyo bir şeyler batıyo ben hayatımda böyle bir acı görmedim mahvoluyorum neden böyle oluyo napıcaz yardım edin? Alkol alsam olur mu?
Cevabın nedir?
burdaki ergenler anlamaz daha hayatlarında
vajina gördüklerinden şüpheliyim
sen bana söyle kardeşim... tecrübe var karşında
şimdi jinekolog gibi yorum yapmayım ama deneyimlerimden faydalı olabilceğimi düşünüyorum... vajiina iççeperin dar olabilir... bu çok anormal bir durum değildir...
çoğu kimsede görülebilir...
eşin sana ön sevişme yapıyormu... bıbir...
oral... ya da oral mast.
bide nasıl vajinandan içeri giriyor direkmi giriyor
yoksa yavaş yavaşmı... buda önemli...
bide ilk penetre ederken hangi pozisyondan giirmeye çalışıyor
bacak omuza flnmı... yoksa başkamı03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım önce teşekkür ederim seviyeli yorumun için. Sevişiyoruz eliyle dokunuyo sürtünüyo vajinama. Bu böyle öpüşmeyle birlikte 2 saat sürüyo iyice kaygan oluyo vajinam. Sonra penis başını sokmaya çalışıyo ama içeriden bir yanma, bir patlama gibi böyle acı hissediyorum. Engel olmaya başlıyorum acıyı hissedince o birkaç kez daha deniyo acı artıyo zevk asla alamıyorum normalde istekliydim neden böyle oldu anlayamıyorum. İlk misyoner, bacak omuza falan ama hiçbir şekilde olmuyo
- +1 yıl
Ohoo sen öyle san liseli ergenler neyse...
En İyi Cevaplar
Canim bir. durex jel var onu aliyorsun vajinana ve penise boca ediyorsun
İki sadece yatar pozisyonda bacaklar acik pozisyon deniyorsun.
Bunlari yapmadan once sekse 15 gun ara verip vajona kaslarinin kilcal catlaklarinin onarilmasini bekliyorsun.
Kocan biraz sabirli olacak.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım benim öncelikle bir doktora gitmen gerek ama ben gidemem dersen nette vajinusmusla mucadele eden kadınların grubu var onları araştırıp bulabilirsin... kulaktan dolma bilgilerime göre öncelikle kayganlaştırıcı kullanıp ilk denemede bir parmak sokmaya çalışacaksın akabinde egzersiz yapıp 2-3 parmak la devam edeceksin bu konuda eşine de sabretmek ve sana yardımcı olmak düşüyo allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ ol ya canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalda bnde dedign gbi oldm cok acidi ilk soktugnda. bir dha yaptrmadm. Ama vajinal yaptrmadm hic. Yni blmiyorm onden aciyomu
62 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmadım hiç ama önden acayip acıdı kaç kez denedik hala bozamadı benim yüzümden
- +1 yıl
anal yapan kişi işini bilmiyormuş acı vermez, seni yumuşatamamış
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
55Cevap
Canm cok nedeni olablr sulanmiyor olablrsn ama sulaniyorm diyorsn vajina sulaninca rahat omnasi lazm aslinda. Penis cok kalin olablr? Prezervatif falan kullaniyor msnz ya da kayganlstrici falan o yapablr. Yeni evli msnz
19 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey kullanmıyoruz sulanıyorum çok fena ama olmuyo işte bıktım artık ağlıyorum o evde yokken falan psikolojim bozuldu
Soran+1 yılGizlesene kendini :( Ya çok utanıyorum ondan falan da neden böyle oluyorum doktordan da utanırım nasıl anlatıcam derdimi neden böyle oluyorum çok kötüyüm ya:'(
Soran+1 yıl3 ay hayatım
+1 yılAynı durum bende de oldu bunun adı vajinusmus yavrucum psikolojik destek alman lazım detay için özelden yazabilirsin ulu orta yazamıyorum herseyi
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçti mi senin :(
- +1 yıl
Eh işte daha iyi yani
- Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılParmagiyla acsin önce. Biraz alkol al. Vajinismusa benziyor durum.3 ay uzun bir sure yazik cocuga birlikte bir cinsel terapiste gidin
04 Yorumla
Soran+1 yılParmağıyla da denedi ama yanıyo içimden bir şeyler kopuyo gidiyo çok acıyo
- +1 yıl
Teknik destek almalisin. Daha fazla zulm etme kendine vajinismus bu
Soran+1 yılİlacı var mı
- +1 yıl
Hayir bildigim kadariyla ilacsiz tedav ediliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılTam ilişki olmadığı için olabilir mi yani daha dar olduğundan.. penisi cok mu kalın ki
110 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl desem penisin ucu büyük giremiyo bile acıyo ağlıyorum
- +1 yıl
Bir kaç kez girerse normale dönecektir bence yeni misiniz
Soran+1 yıl3 ay
- +1 yıl
Agla bişey olmaz bırak yapsın biraz bence canım.. kayganlastirici sürsün ağrıyı azaltır
Soran+1 yılAma çok acıyo inan bende istiyorum ama acıdan başka bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi kayganlastirici kullansın acıyı hafifletir..
- +1 yıl
@mihribann1 kayganlastrici da etki etmiyor psikolojik olarak kendini kitliyo vücut bacım muhmetemelen de zangır zangır titrer bide
- +1 yıl
@DeliKizderBana elbette kişiden kişiye degisiyordur bu durum ama denemekte zarar çıkmaz dimi. d
Soran+1 yıl@DeliKizderBana Evet titreme geldi haklısın atlamışım o detayı
- +1 yıl
Tabi bacım da bu psikolojik bir olay vaka yani
+1 yıl:)) buradaki kizlar canavar canavar. :) senin agladigina bunlar güler:)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yapıyolar ben böyle bir acı yaşamadım hayatımda. Burnumdan hortum soktular defalarca zehirlendim, kaza yaptım bu kadar acı olması hiçbirinde. Neden böyle çok korkuyorum nolur bir şey söyleyin bana çaresi yok mu
- +1 yıl
Anlamak. knka seksten falan:)
Ablacım direk doktora git bu konuda senin yapabileceğin bir şey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHastalık mı bu
+1 yılBelki mantar vardır mikrobik bir durum vardır hiç baktırdın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılMantar falan yok ki sadece deli gibi bir acı var
- +1 yıl
Çokmu kasıyosun kendini yani acımaması lazım okadar bir doktora git kadın hastalıklarına felan
Soran+1 yılÇok kasıyorum çünkü acıyo
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle vajinismus var alkol az da olsa etkili olur ön sevişme uzun sürsün evin her yerini değerlendir zamanla düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkolle denemedim hiç ama ön sevişme 2 saat sürüyo zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yani hastalığa doğru gidiyorsunuz bir iki yapsanız olacak ama alkol belki yardımcı olabilir
00 Yorumla
+1 yıleşininki dikenli mi acaba :/ genleriyle oynanmış olabilir :o
01 Yorumla
Soran+1 yılGibi :D Öyle büyük bir acı ki ancak böyle tarif edilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin nazik mi yapıyor yoksa hayvan gibi şii mi yapıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNazik o ama sorun bende
Cevap sahibi+1 yılBence kendini kasıyorsun gerçekten aşıkmısın ona bazen istemeden yapan kızlarda oluyor
Soran+1 yılKasıyorum aşığım ama çok acıyo çookkk
Cevap sahibi+1 yılErkeğin seni yumuşatmayı bilmiyor belli sende değil inan sorun erkeğinde sana güzel bir ortam sakin bir müzik mumlar falan romantik ortam sağlamalı belki birer kadeh şarap o zaman rahatlar salarsın kendini pamuk gibi olur vajinan
Soran+1 yılO çok anlayışlı bana karşı her şeyi denedik ama acıdan başka bir şey hissedemiyorum bakireyim 3 aya rağmen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle korktukca daha fazla acir ama kisir dongu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan sana aciyor haralde ben olsam yataga baglar.. gece boyu binmeye calisirdim anca ozaman alisirsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok yanıyor çıldırıyorum acısından saçmalama zorla olur mu öylr bir şey
Cevap sahibi+1 yılAhahahi benim gibi bir kocan olsaydi olurdu! belki bayilirdin ama zevkli olurdu :) belki komsular rahatsiz olmasin diye agzinida baglardimm. yaglayipta sokmayi denedimi? :D
konusunda uzman bir psikolog bu sorunu halledecektir
çok büyük ihtimalle vajinismus00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bir rahatsızlığın var git doktora baktın olmuyor önce parmakla denesin tabi alkol al cok sarhoş ol bir açılırsan gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen vanijinumus olayı sendeki alkol işe yarayabilir kendini kasmaman lazım
00 Yorumlailk başlarda öyle olur sonra birlikte oldukça alışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilsek alışıcam ama olmuyo
+1 yılSenin gibi binlerce var piskolojik doktora görün sorun ortadan kalkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vajinüsmüs sorunu var istemsizce korkudan sıkıyorsun eşin giremiyor doktor yardımı almanız gerek
00 YorumlaPsikolojik vajinismus olabilir. Doktor desteği alın duzelecektir
00 Yorumla
+1 yılKrem kullanın. İlk edapta zor olur. Biraz canın yanar sonra alisirsin
00 Yorumla
+1 yıluyusturma etkili kremler var ondan sur vajinana öyle deneyin acını hafifletir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir anda al icine iste alisirsin. Sonra her aksam kökler sana sabah kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Sana büyük gelmesin mukayese ettinmi diğerleri ile
27 Yorumla
Soran+1 yılYa yeter be gidin başka yerde konuşun
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce bir alkol alarak dene çap olarak darsın ve eşin boyutlu sanırım yok olmazsa bir doktora görün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy kiyamam ya hap kullan tatlim belli sure sonra alisirsin dar buyuk ihtimal senin ki
00 YorumlaCozum bulabildin mi litfen cevap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. vajinusmus olabilir canım doktora görün bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Sular seller gibi ıslanmak diye bişey yok allahın cahılı böyle cahıl olursan herhalde giremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen ya
Kaç santim bu ki bu kadar axıtıyor genişliği
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk girmeden acıyo zaten 3 aylık evliyim bakireyim hala yapamadık. Başı girerken bile deliriyorum acıdan büyük o kısmı biraz ondan mı acaba
Soran+1 yılSorun bende
eşcinsel ilişkiye giremiyoruz diye okudum :(
00 Yorumla
+1 yılhocam çat çut girmeyin az durun
00 YorumlaTabikide olur rakı iç ama
Kadına rakı yakışır01 Yorumla
Soran+1 yılTamam denicem öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlkol yerine bir psikoloğa danışın
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kasma kendini çak iki bira kendine gelirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılnapak bro. tutup bizmi yerleştirek
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizleşme nolur
- +1 yıl
bir hap var R... isminde yaz bana yazayım eczaneden al
- +1 yıl
tek hap ile çözülür sorunun
- +1 yıl
herkes bilmez kesin çözümdür
napak kardeş bize niye soruyon bizmi girek?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinismus olabilir tedavi görmen lazım
00 Yorumla
+1 yılla yuru gıt dayanamıyormuş trokk senı
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah belamı versin ki troll değil 3 aylık evliyiz bir kere ilişkiye giremedik
- +1 yıl
3 aydır bir deliği acamadımı anca fılm sahnesı bunlar sana yardımcı olurlar ınana kısıler
Soran+1 yılYa sana yemin ederim yapamıyorum canım çok yanıyo troll değil allah benim belamı versin ki doğru söylüyorum kıyamıyo bana ağlayınca engelliyorum onu zaten
- +1 yıl
kıyamıyor derken neyıne kıyamıyor zaten vajınayın ıcınde olan delıgı açacak acımadan hıc bır vajına açılmaz tek esın bozmadı bakıre bende bozduk bıraz acılı oluyor ama ıkı gun sonra sekste kadın ınlıyor ve daha yok mu dıyor
Soran+1 yılÇok ağlıyorum yani sanki bir yerimi kesiyolar öyle bir acı anlatamıyorum
- +1 yıl
bak gece sen uyku hapı ve uyursun sen uyurken oda kapııyı acar ne dersın ya da aletiyle yapmasın once parmağı ıle bozsun senı yolu acsın
Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Bence doktora git detaylı bir muaneden geç
00 Yorumla
+1 yılYapmasın biraz bence 1 Ay filan sadece seviş
00 Yorumla
+1 yılGözünde olayı cok büyütmussun
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmeyi düşünmedin mi
00 YorumlaDoktora git sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılÖncesinde yalasin rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora git doktoraaaaaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bol bol vajinani yalat ki sulansin
00 YorumlaHaydar dümen miyiz biz😆
00 YorumlaDoktora git bence
12 Yorumla
Soran+1 yılAma hastalık mı bu?
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi nasıl durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbizimki 12 yıldır alışamadı 1 gecede mi alışacan
00 Yorumla
+1 yılAlkol al bide iyi birisinden deneyim al
00 Yorumlabir kere dayan girsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıladam yakında kaçak ete gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni hazirlasin sulan ki acimasin
00 Yorumlabence al
00 Yorumla
+1 yılEşin nin suçu
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Sana biraz nazik yanassa sende istersin vb vb
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus vakası.
13 Yorumla
Soran+1 yılHastalık mı :(
+1 yılDoktora gittin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır 3 aydır deniyoruz olmuyo acıyo çok kötü :(
- +1 yıl
Doktora git, burda ne işin var.
+1 yıldoktora gidin
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında