Evliliğin ilk 2 senesinde seks yapıyorduk ama artık olmuyor, istemediğini söylüyor ve neredeyse hiç yapmıyoruz diyebilirim, en son 5 ay falan oldu. Aldatmak istemiyorum ama böyle bir şey de olmaz, ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşallah bayağı erken evlenmişsin daha ben yaşayamadım o duyguyu şöyle söyleyeyim bazı sebepler olabiliyor bunlardan bazıları şunlar tabi ki de yaşantınızı bilmediğim için tahmini olabilecek yorumlar yazacağım birincisi cinsel ilişkiden zevk almamış olabilir bu sebeple yapmıyor ve cinsellikten soğumuş olabilir ikincisi kişisel bakımınıza dikkat etmemiş olabilir tiksindirici olmuştur ve soğumuş olabilir üçüncüsü beğenmediği ya da istemediği bir şey yaptırmışsınızdır ve her cinsellikte sürekli yaptırmışsınızdır ondan kaynaklı olabilir örneğin oral sevmiyordur sizde ısrar edip zorlamışsınızdır ondan sonra olmamış olabilir. Bu en zor ihtimal size karşı sevgisi azalmış olma ihtimalleri olabilir. Şimdi cinsellikte her iki tarafında doyum ve zevk alması lazım eğer tek taraflı zevk alıyorsanız ve eşiniz bu konuda mahrum kalmışsa sürekli isteksizlik olabilir. En doğru kararı eşiniz ile oturup bu mevzuyu konuşmanız bazı sebepleri belki sizden çekiniyordur söylemek istemiyor olabilir. Olmadı siz söyleyin diyin benden rahatsızlık duyduğun bir şey mi var dikkat edeyim ya da zevk alamıyorsan daha dikkatli olayım ya da istediğin bir şey var ise yapalım gibi söyleyin sebebini anlayın olmadı destek alabilirsiniz tıbbi birlikte bu konuyu aşacağınızı düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler inanmak istese de istemese de, kadınlar seksi sever, erkekler kadar yoğun arzular hisseder ve hatta erkek partnerlerinden daha çok kendi zevkleriyle ilgilenirler. Her kadının içinde uyarılmayı, meydan okunmayı ve tutkuyla sevilmeyi bekleyen yüce bir aşık vardır. Kadınların özünde güçlü bir cinsel güç hissettikleri ve yine de eşlerinden cinsel olarak geri çekildikleri konular vardır; stres, baskı, rutin, kendini beğenmeme vs.
mesela; Sevdiğiniz kadını dokunuşlarla, masajlarla ve şefkatli okşamalarla daha sık şımartın, onunla sonrasında seksi düşünmeden. Erkekler rahatlamak için seks yapar. Kadınların zevkle seks yapabilmeleri için rahatlamaları gerekir. Kadınlar, erkeklerin seksle eğlenceli bir şekilde ilgilenmesini ve her zaman onları şaşırtacak ve fethetecek bir şeyler bulmasını ister. Rutin program uzun vadede sıkıcı hale gelir ve cinsel ilgisizliğe yol açar.Ayrıca yeri gelir sizin de canınız istemeyebilir, umarım o zaman eşiniz “aldatmak istemiyorum ama..” düşüncelerine girmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de yargilamasaydiniz keşke
- +1 yıl
Yargılamadım hatta görüşümü genel tuttum. Son cümle hariç.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbencil davranıyor olabilirsiniz eşinizin de zevk alacağı şeylere odaklanabilirsiniz muhtemelen orgazm bile olamıyordur. ya da rahat hissettirmiyorsunuzdur kendi işiniz bitince sırtınızı dönüp yatmayın. ben sizinle alakalı bi durum olduğunu düşünüyorum. şimdiye kadar yapıp bir anda kadında ne değişecek bence kendi tavırlarınızı sorgulayın
02 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin
Soran+1 yılHer insan senin yaşadığın deneyimleri yaşamak zorunda değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden istemiyor peki sordunuz mu sebebi nedir iyice detaya girin sakince konuşun. Atıyorum sizin erken gelmenizden dolayı buna kırılıyor olabilir daha sonrasında soğumuştur veya yine atıyorum temizliğinize önem vermiyorsunuzdur ya da o kendini rahat hissedemiyor sonradan utanmaya başlamış olabilir. Böyle bir konuda küçücük bir şey bile sebep olabilir yani. Eğer olmazsa terapistlere gidin. Aldatmak zaten aklınızdan hiç geçmesin bu bir çözüm değil ve doğru da değil
22 Yorumla
Soran+1 yılSebep sorunca bir şey söylemiyor sadece istemediğini söylüyor. Buna sebep olacak şeyler belli zaten ve o şeyler de ben de yok yani başka bir sebep demek ki ama ne bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSizde yok derken yani bu dediğim sorunlar sizde yok onu mu diyorsunuz eğer öyleyse neden böyle yapıyor anlamış değilim :/
+1 yılNeden istemediğini sor. Eğer gevelerse aldat gitsin, hak etmesin o zaman.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Nedenlerini vb açıkca konuşmalı gerekirse bi doktordan yardım almalısınız.
00 Yorumla5 ay mı? Kardeşim nasıl dayanıyorsun. Ben 2 hafta yapmadığımda çıldırıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBi sebebi vardır. Belki sizde biliyorsunuz ya da başka bişey yani ama mutlaka sebebi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik terapisi alın. Ciddi diyorum evliliğinizde belki de farkında olmadığınız sorunlar var.
00 Yorumla
+1 yılBaya dolusundur nasıl yapiyosun seks yapmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAl bur odun daha aynı dertteniz kardessd
00 Yorumla
+1 yılProfesyonel yardım alın
01 Yorumla
Soran+1 yılİse yarayacağını düşünmüyorum ısrarla istemedigini söylüyor ve sebep de söylemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılEsini takip et gizli biseyler ceviriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılsorun ne peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 istemez 2 istemez 3. De altında sebep ararim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO başkası e yapıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynuzluyor olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz