+1 yılkadının zevk aldığı aralık 8 ila 11 cm arası. 13 evet küçük ama karamsar olacak kadar değil. Mühim olan işlevi. Eşini mutlu etmen için bişeyleri ölçülendirme ayrıca her şey de seks değil. Çinlilerin s2 , ortalama 8-13cm ama bak dünyanın en kalabalık ülkesi :D
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın her şey seks değil ama derdim bu yani benim de. Kızlar 8 ile 11 kısmını umursamazlar; artık neredeyse hepsi büyük istiyorlar. Çin olayına hiç girmiyorum yani kimse bilimsel açıklamalarla ilgilenmiyor. Yine de teşekkür ederim.
- +1 yıl
Kızlar büyük isterler bu doğru ama çoğu meraktan ve bu yüzden de başlarına gelir. Umarım bu tarz şeyleri fazlasıyla önemsemeyen iyi bir insanla yuva kurarsın
Soran+1 yılUmarım reis
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostum TR otamasındasın boyunu boyutunu kafana hiç takma. Sen boş ver burada 20 olacak 25 olacak diyenlere, onlar p*rno filim izleyip daha seksin ne olduğunu bilmeyen Kezbanlar. Mutlu bir cinsellik için Tantra tekniklerini iyice öğren birde p*rno izlemeyi kesin bırak onun insan beynine verdiği zararı alkol ve uyuşturucu veremiyor.(uzman görüşü). Hem p*rno eroin gibidir dadandın mı bırakamazsın, evliliklerde de büyük sıkıntı p*rno izleyerek mastürbasyon yapan ve fıtri cinselliği aksatan kişiler. Asıl en büyük zararıda gençlere veriyor ''zaten kendi kendimi tatmin edebiliyorum ne gerek var evlenmeye'' deyip evliliği istemiyor...
Dediğim gibi Tantra tekniklerini şimdiden kendinde uygula ve mümkünse NoFap takıl.
Sen bu kardeşini dinle bana dua edeceksin!
00 Yorumla
İnsanlar büyük tercih edebilir bunda bir sıkıntı yok. Atıyorum, mesela nasıl bir kız istersin dediğimde herkes 50 tane kriter sayar ama evlendiğin kişi de en az yarısı yoktur. En mühimi de adam (insan) olmasıdır. Yani buraya büyük istiyorum der sonra da büyük penisi olmayan biriyle de evlenebilir
Ayrıca ölçü kavramından bi haber olup, görse kaçacak yer arayacak,18-20 nin altına vermem diyen kezbanları ciddiye bile alma. Hele hele inik hali 22 cm diye sıkan ezik erkekleri hiç alma. Bunlar 20 diyor evlenince 9-10 cm çıkıyor.
Boyut normal, bak keyfine
20 Yorumla
Kardesim benim onları dert etme inan sen temiz kalırsan ondan daha iyi yasim 29 bendeki sorun daha kücük ama esin seni severse ten uyumu yakalanirsa o dert olmuyor zaten bir vajina en fazla 13 cm alabiliyor gerisi disarda illaki iliski yasiyacaksin ama unutma yasarken önce karsindakinin insan oldugunu unutma öyle yaklas belli basli kurallar var onlari yaparsan inan cok mutlu olursun bakma 20 25 18 sevenlere onlar artik açmış türkiye sartlarinda normal sayılıyor merak etme inşallah anlasabilecegin insanla karsilarsin hayatin uzun daha
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardesım hic canını sıkma performansın varsa sorun olmaz ama esın karın buyuk ıstersede vibratör alırsınız buyuk bazen iyi degil bn cogu kez sorununu yasıyorum ve kadının canı cok yanıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEn azından görüntü olarak tatmin edecek boyutta olmasını isterdim, kocaman olmasına da gerek yok da reis canı yanmayan veya bundan zevk alanlar da var. Senin gibi olmak isterdim yani şu anki durumumdan kat ve kat üstündür. Utanıyorum yani hiç yapamadım; küçük diye.
- +1 yıl
utanmaaa kardesım rahat ol
Soran+1 yılEyvallah başkan
- +1 yıl
kafana takılan bısı olursada cekınmeden sor
Soran+1 yılTeşekkür ederim reis
Hersey cinsellik degil biraz şu onyargilarinizi kirin ve ozguvenli olun
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama derdimi paylaşıyorum burada. Aklım sırf cinsellikte değil.
- +1 yıl
bak cok guzel cvp
+1 yılolur kardeş ya büyütmek için çözümlere bak ya da çinli falan birileriyle evlen aldatılırsın net
13 Yorumla
Soran+1 yılGenç yaşta evde kaldım bu yüzden; hayatım başlamadan bitti. Daha 21 yaşındayım ve zaten boylu poslu ve yakışıklı da olmadığım için sevgili bile yapamadım.
- +1 yıl
bence büyütebilrisin bunun için ilaçlar var
Soran+1 yılİşe yaramıyor ki. Ameliyatın bile garantisi yok.
+1 yılEvlenirsen eşin kucaktan kucağa gezer haberin olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılReis niye öyle dedin ya! İyice umudum azalıyor.
- +1 yıl
Seni mutlu etmeyen başkasınıda etmez
Soran+1 yılEyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanılacak bir şey yok. Ne kadar tutkulu olduğun önemli kadına zevk verebilmek için...
17 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her kadın öyle düşünse... Öyle yorumlar görüyorum ki kimsenin beni sevmeyeceğini anladım. Yoksa zaten memnun etmek için elimden geleni yaparım da işte güzellik algılarına uymuyorum ve sorumda da belirttiğim durum derken ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç sevgilim bile olmadı yani siz düşünün.
Cevap sahibi+1 yılÖyle kızlar zaten uzak olsun... Saçma sapan insanlar onlar.
Soran+1 yılİşte şöyle bir şey var; artık kızların çoğu öyle. Neredeyse hepsi yani. Sizin gibi düşünenlerin sayısı yok denecek kadar az.
Cevap sahibi+1 yılAslında az değil. Genelde dile getirenler o tipler o yüzden onlar çoğunlukta gibi duruyor
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum yani sen daha iyi bilirsin tabii ama benimki de TR ortalaması civarında fakat utanmama sebep oluyor. Diyelim ki eşim olsa, zaten fizyolojik olarak her pozisyonda memnun edemem ve psikolojik olarak memmun edemezsem diye endişeliyim işte.
Cevap sahibi+1 yılEdebilirsin..
Soran+1 yılYani sırf bu yüzden boşanan veya aldatanlar var ama hayırlısı. Umarım öyle olur. Teşekkür ederim.
+1 yılİlişkinin olumsuz sonuçlanması olağan. maalesef ki bu böyle
22 Yorumla
Soran+1 yılKızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük penisli olmadığımdan dolayı evde kaldım işte!
- +1 yıl
nesi olumsuz olsun kı belkı performansı ıyıdır adamın hemen buyuk hevesıne kapılmayın buyuk can yakıyormus ben de o sorunu yasıyorum
hakkatten küçükmüş bende 17 cm küçük diyorum😂
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşşak geçmek için gelmişsin, daha yorum yazma sakın.
Soran+1 yılKaç yaşına gelmişsin, babam yaşındasın. Ayıp ediyorsun. Elimde olmayan bir şey için neden dalga geçiyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkar aklından. Yeterli
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYetmiyorsan ortak alacaksın
Soran+1 yılG*vat değilim
Cevap sahibi+1 yılOlursun ne olacak
Soran+1 yılBöyle dediğine göre sen c*ckold falan mı yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet ortam olunca yaparım
Soran+1 yılKaç kere yaptınız reis?
Soran+1 yılEşinin fotosu var mı? Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılHani güzel kardeşim değildin :)
Soran+1 yılAçık konuşayım; eşim sadece benim eşimdir ama bekarken böyle şeyler yanlış olsa da dikkat çekiyor bazen. Zaten seninkini merak ettim.
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kızlar büyük istiyor; yorumlara baksana
+1 yılKardeşim hiç sıkıntı etme
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
Önemli olan gerçek anlamda kadını tatmin edebilmek ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutup karşı tarafın nereden hangi noktasından etkileneceğini iyi bildikten sonra gerisi hallolur
benim de öyle
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hiç seks yaptın mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıkıntı
17 Yorumla
Soran+1 yılUzun, kalın ve damarlı olmalı değil mi? 🥺
Soran+1 yılEvde kaldım ya genç yaşta.
Cevap sahibi+1 yılkötü olmuş
Soran+1 yılSizce bir erkek nasıl olmalı? Nasıl özelliklere sahip olmalı? Nasıl erkekleri insan yerine koyuyorsunuz?
Soran+1 yılKızlar artık yakışıklı, boylu poslu ve büyük penisli olmayan erkekleri erkek yerine hatta insan yerine koymuyor da!
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılSağ ol ya
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar