Lütfen ama lütfen ciddi cevaplar istiyorum hepinizden... Erkek arkadaşımin cinsel organı çok küçük ilk kez dün seviştik sade dokundum ilerisi olmadı ama aşırı küçük geldi bana ona bunu yansitmadim ne olursa olsun üzülmesini istemiyorum ben ama küçük olmasına rağmen tabiki zevk aldım mi diye sorarsanız aldım.. ama bana küçük geldi bu kadar küçük beklemiyordum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer Kendini ona ait hissediyorsan Duygu olarak aidiyet Duygun çok büyük ve tutkuluysa onun hiçbir önemi olmayacak buna emin olabilirsin O küçücük şey bile sana keyif verebilecek Çünkü ait hissedeceksin
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum sorun olsaydı o anda zaten sogurdum en azından ona belli etmedim yani istemiyorum ben belli etsem çok üzülür
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Küçüklükten kastın nedir? Vajina derinliği 8 cm. Biraz daha genişleteyebilir
Önemli olan kullanmasını bilmek.10 cm bile tatmin edebilir. 20 cm olsa acı verebilir zevk olmayabilir03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bence bende zevk alacağımi düşünüyorum yani en azından dokunurken vs surtunurken iyiydi zevk aldım ama görmedim sadece dokundum
Soran+1 yılİnşallah ama ben zaten asla ona diyemem dersem aşırı üzülmez mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Teoride sorun olmayabilir vajnanın derinliği belli ortalama olarak zaten ama pratikte görsel anlamda tatmin olmayabilirsin vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan işlevi hoşuna gitti ise neden sorun ediyorsun ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten sorun olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 16 cm olmalı en azindan
00 Yorumla
+1 yılP.. o filimde ki gibi yarım metre bir şey bekleme
00 YorumlaYecegını düşünüyor musun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. fiyasko yaşayacağın aşikar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyutu seni tatmin etmediyse sorun çikar
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum işte belki de takilmam bu kadar ama gerçekten böyle bir şeyle karşılaşacağımi dusunemezdim 🥺🥺😔
Cevap sahibi+1 yılGaliba 10 cm nin de altında boyutu bu kadar dikkat çektiğine göre
Soran+1 yılİdeal kaç cm oluyor peki
Cevap sahibi+1 yıl15 cm ve 20 cm arası ideal 25 sonrası çok büyük
Soran+1 yılHadi ya peki eline sigiyorsa normal mı ya ben merak ediyorum gerçekten nasıl oluyor ya gerçekten aşırı mi küçük ele avuca sigiyorsa bile iyi mi🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılEllerin boyutuna göre değişir bu durum ama ellerin normal bi kadın eli gibiyse eline sığmaması lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir avucu geçiyorsa is görür
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte elimi geçiyordu gibi bilemedim ya çok kötü hissettim bir yan kendimi ya🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılKorkma bir avucu geçiyorsa tamam dahası uzun sayılir
Soran+1 yılBen görmedim yalnız sadece dokundum görsem belki farklı olur ya da daha mı kötü olur bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl10cm üstü tamam işte sexting benzeri bir durumda fotoğrafini isteyebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç cm boyu? Senin boy ve kilon kaç?
00 YorumlaTam kalkmamışsa normaldir
00 Yorumla
+1 yılTerket
00 YorumlaSorun olur bence
00 Yorumla
+1 yılBir tık sorun olur gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım