Sevgilim uzun boylu spor yapan vücudu yapılı çoğu kişinin fiziksel olarak beğendiği biri. Dış görünüşü öyle ama penisinin kendi vücuduyla alakası yok gibi yani biraz küçük. Onu seviyorum sırf bunun için ayrılamam ama bu ileride sorun yaratır mı. şu an ilişkiye girerken zevk alabiliyorum ama ilerleyen zamanlarda sorun çıkar mı evlendiğimizde falan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 aySekste zevk verenin penis olduğunu sanıyoruz kadınlar olarak ama aslında değiill
Elimizle kilitorisimize masaj yaptığımızda, okşadığımızda bize zevk dürtüsünü el veriyor ama boşalmanı sağlayan şey kafanda kurduğun senaryolar. Kendi elinin, kimin eli olduğunu hayal ediyorsan o seni boşaltıyor.
Hiçbir şey yapma, elinle dudaklarının arasında yavaşça götür, iyice okşa, bakire değilsen elini içine sok ama hiçbir şeyi, kimseyi düşünmeyerek bunu yap. Aynı zevki bırak çeyreğini bile asla alamazsın bak imkanı yok.
Ama o dudaklarını okşayanın, içine girenin sevdiğin insan olduğunu düşündüğün zaman zevkin katlanarak artar.
10 cm penis çok uzun değil bunda kimse kimseye yalan söylemesine gerek yok. Fakat uzun olması gibi bir şartta yok.
Uzun penisin avantajı farklı seks pozisyonlarında kolaylık sağlaması, pozisyon yelpazesini genişletmesi, bu kadar. Bundan başka bir şey yok. Zevki veren vajina iç duvarlarına olan teması, bu da kalınlıkla sağlanıyor. 3.5cm+ bir kalınlığı varsa onu da hissedersin zaten. Kısaca 2 parmak. Ve 3.5cm+ yapıyor biz kadınlarda. E bu da yeterli gayet.
Erkeklerin yorumlarda penis yarıştırması, ya benimki daha büyükmüş demesi de tamamen çocukken yüklenen ataerkil anlamlardan kaynaklı ve tabii buranın çoğunun abazalarla olduğunu da düşünecek olursak, hangi kadını hangi endişe ettiği konudan düşürebiliriz diye hesap kitap yapıyorlar.
Buradaki aklı başında ve yapıcı yorum yapan erkekler dışında kimsenin fikrine önem verme. Zaten özel mesaja en iyi erkekle bile olsa geçme, bırak yardımını buradan yapsın.
Ne hamilelik sonrasında, ne öncesinde herhangi bir sorun olmaz yani arkadaşım.
Sevgilinle bolca yakınlaş, onun vücüdunu tanı, kendi zevk noktalarını tanı ona anlat, isteklerinizi fantazilerinizi konuşun. Uzun olmayan penislere uygun pozisyonları araştırabilirsin mesela, onunlayken daha da iyi hissedeceğine eminim.
Göğüslerin küçük olabilir, belki kalçan da sence büyük ama onun kafasındaki ölçülere göre değildir. Fakat erkekler ne kadar şekilci olsalarda, konu sevdikleri kadın olduğunda asla umursamıyorlar, gözlerine gelmiyor.
Aşkınızı yaşayın mutluluklarr :)
32 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederimmm fikirlerin ve tavsiyelerin için💕
Cevap sahibi11 ayRica ederiimmm 💞❣
En İyi Cevaplar
Önemli olan bir erkeğin penis boyutu değil o erkeğin işlev olması işlevlik nasıl sağlanır anlatayım bir erkek geç boşalıyorsa ön sevişmede tecrübeli ise penis boyutu az bir dokunuşla çözülebilir mesela iyi bir üroloji doktoruna giderek yağ dolgusuyla o penisi kalınlaştırabilirsiniz ama önemli olan bir erkeğin geç boşalması bir de cinsel bakımdan tecrübeli olması tabii sen daha önce hiç cinsellik yaşamadığım için kulaktan dolma bilgilerle vaktini boşuna harcıyorsun bir kadının iki tane zevk noktası vardır birincisi kilitoris ikincisi vajinanın derinliklerinde bulunan g noktası tamam belki uzunluk ve kalınlık g noktasını tetikleyebilir ama eğer karşında deneyimli bir erkek varsa klitorisi tetiklediği zaman içime gir diye yalvarırsın bu yüzden boş şeylerle kafanı yorma.
04 Yorumla
Soran11 ayHayır ben onunla cinsellik yaşadım ve zevk alabildim ama ilerleyen zamanlarda sorun yaşarız diye düşündüm sadece
Soran11 ayHayır aldatma gibi düşüncem yok ama evlilik düşündüğüm için ileride yaptıkça veya doğumdan sonra falan genişlerse yeterli gelir mi sorun yaşar mıyız diye aklıma takılıyor
Gizli Üye(30-35)11 ayPenis boyu ile fiziksel yapısı orantılı olmaz zaten 160 boyunda 20 cm şeyi de olabilir vey dediğin gibi uzun boylu poslu 10 cm şeyi olan da
10 cm gerçekten ufak ama yani çoğu pozisyonu yapamazsın hemen çıkar
Kalınlık ta çok önemli ama umarım kalındır seni zorlar
Daha önce başka biri ile cinsel deneyimin oldu mu?
01 Yorumla
Soran11 ayYani kalın sayılır içimde hissedebiliyorum o açıdan sorun yok ve daha önce başka ilişkim olmadı
Gizli Üye(36-45)11 ayŞu anda keyif alabiliyor olabilirsin ama Zaman geçtikçe emin ol ki daha fazlasını isteyeceksin. Eşimle ilk birlikte olmaya başladığımız zamanlarda gözü korkuyordu nasıl alışacağım Nasıl yapacağım diye ama aradan yıllar geçtikten sonra İyi ki de böyle bir şeye sahibim küçüğü asla beni tatmin etmezdi diyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
11 ayBurada iki gün önce bir erkek soru sordu; Evliyim ve eşim bana artık penisim küçük olduğu için zevk almadığını ve ayrılmak istediğini söylemiş bu erkek te üzülüyordu kısaca cevaba gelirsek evet pişman olan kadınlar var , ama derseniz'ki ben cuckold tarzı şeyler yaparım diye evlendiyseniz çocuk çok fark etmez ama yine'de evlenmeden önce teyit etmekte fayda var...
13 Yorumla
Soran11 ayHayır cuckold tarzı şeyler olmayacak ben sadece onunla istiyorum. şu an yaptığımızda pek sorun yok gibi ama ileride yeterli olur mu bilemedim
- 11 ay
Bu sitede gördüm öyle şikayetlenenler var ama bence engel değil oyuncak yardımı filan da tatmin olursun , iyi evlilikler ☘️
Soran11 ayTeşekkür ederim🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aypenis boyu 10 cm üzeri hepsi aynı , adamdan keyif almayı düşün penisten değil, ayrıca penis kılıfı vs vs birsürü şey var , adam adam gibiyse gerisini sktret bence ,
13 Yorumla
Soran11 ayHaklısın
- 11 ay
yani , sonuşta boy önem taşısa küçük penisliler bekar kalırdı, ayrıca vajina , ilk 4 cm deb zevk alır , birde kafandaki kurgudan , o yüzden keyfine bak
Soran11 ayTamamdır teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)11 ayBiraz sorun olur ama karakteri iyiyse ben olsam umursamam penis boyutunu
34 Yorumla
Soran11 ayYani evet haklısın sırf penis boyutu için de ayrılacak değilim
- 11 ay
Nasıl sorun olur mesela senin için
Cevap sahibi11 ayÇok büyükse canımı acitabilir, çok küçükse zevk alamayabilirim
- 11 ay
Haklısın bu düşüncede ama büyük oluncada hepsini bir anda yapacak değil dimi böyle düşün yani anlayışlı biri olması yeterli böyle söyleyim anla
Olabilir çocuk doğurduktan sonra vajina eskisi gibi kalmıyor çocuğu biraz geç yapın
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Performansı iyiyse biraz kalınsa zevk alırsın uzun olması değil biraz işlevli ve kalın olması önemli.
03 Yorumla
Soran11 ayÖyleyse iyi
Soran11 ayOldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. onu birde yatakta değil sert zeminde dene, bir tık boyunu uzatmış olursun, bir de böyle tat bakalım gördün mü böyle zevk.
00 YorumlaAbla kime neye gôre kucuk, küçük olsa bile ayrılma sebebi degil
01 Yorumla
Soran11 ayEvet sırf bunun için ayrılmam zaten
11 ayGörsel olarak kadını tatmin etmezse sorun olabilir.
08 Yorumla
Soran11 ayO sporcu olduğu için vücudu büyük ve yapılı. Yani görsel olarak vücuduna göre çok küçük duruyor
- 11 ay
Beklentini karşılamayan birisi ile mutlu olmak çok zor uzun vadeli baktığında
Soran11 ayZevk olarak karşılıyor aslında
Soran11 ayİleride sorun çıkarmı onu bilemiyorum
- 11 ay
İlerde ne sorun çıkacak o zaman
Soran11 ayİleride yeterli gelir mi gelmez mi diye aklıma takılıyor
- 11 ay
İleri de nasıl yetersiz gelecek zaman ile çekiyor mu?
Soran11 ayDoğum yapınca falan genişlerse
Gizli Üye(25-29)10 ayÇok cocuk doğurunca vajinan genişlerse zevk vermeyebilir sana, hayalindeki penis boyu kaç cm idi senin?😂😂🤣
01 Yorumla
Soran10 ayYa ben kaslı yapılı falan diye büyük bişey bekliyordum doğrusu. Yani 15 in yukarısı gibi bekliyordum
Gizli Üye(45 üstü)11 ayDenedikten sonra sorun olmadığına göre ileride hiç olmaz.
Olsaydı baştan acıtır ya da farklı bişey olurdu.02 Yorumla
Soran11 ayHe iyi o zaman ya
Cevap sahibi11 ayZevk almaya bakınız
Gizli Üye(25-29)11 aySporcuysa zma kullanıyor mu? Onun bariz etki ettiğini duydum. Ben de sporcu değilim ama zma kullanmayı düşünüyorum
013 Yorumla
Soran11 ayTam bilmiyorum ama sanırım kullanıyordu. Ama onun etki edeceğini sanmıyorum çünkü çinko testesteron üretimine katkı yapıyor buda libidoyu ve ereksiyonu falan arttırır sadece tahminimce
Cevap sahibi11 ayEvet o yüzden az da olsa fayda ediyormuş
Soran11 ayYani etse bile boyutuna etmez isteğine falan eder
Cevap sahibi11 ayNe zamandır kullandığına bağlı.
Soran11 ayNe zamandır kullanıyor bilmem ama bayadır spor yapıyor benden öncesinde bile başlamış olabilir yani
Cevap sahibi11 ayÇok mu küçük kaç cm var?
Soran11 aySormadım veya ölçmedim ama elimin eninden biraz büyük. 10 cm civarı olabilir belki
Cevap sahibi11 ayHm. Benim de 12 cm küçük bşraz. Uğraşıyorum büyütmek için. Trendyoldan krem aldım. Yorumlar iyi kullanınca görecez bakalım. Yetmiyor bana canım sıkılıyor
Soran11 ayYa seven kişi boyutundan dolayı sevmeyi bırakmaz zaten bu yüzden ayrılacak değilim. Krem falanda sağlıksız bence yan etki yapar diye korkarım ben kullanmasını durduk yere sağlığından olmasını istemem
Cevap sahibi11 ayBen de istemiyorum ama Biyerden sonra yetmiyor. 2 senelik evliyim 5 senelik seks hayatım var.
Soran11 ayBende evlendikten sonra böyle oluruz diye korkuyorum işte ama ne olursa olsun bir şey kullanmasını istemem yinede
Cevap sahibi10 ayBariz genişliyor bazen zevk az oluyor benim için. Bikaç sefer üst üste zevk alamayınca eskisi gibi sevişilmiyor maalesef. Eşim zevk alıyor belli ama bazen almadığı da oluyor. Hayırlısı olsun
Soran10 ayAnladım
Gizli Üye(25-29)11 aySorun olmaz merak etme, şu an zaten tatmin oluyormuşsun ileride bir fark olmaz, küçük derken kaç cm olur ki
026 Yorumla
Soran11 ayÖlçmedim ama tahminen 10 cm civarı gibi bişey
Cevap sahibi11 ayO kadar kısa olmaz ya emin misin o kadar minik olduğuna
Soran11 ayYa zaten kendi vücudu büyük olduğu için de gözüme küçük görünüyor olabilir ama elimin eninden birazcık uzun bence o civarda birşeydir
Cevap sahibi11 ayOha harbi kısaymış ya şaşırdım yaşınız küçük mü ya sizin
Soran11 ayBen 23 yaşındayım o benden iki yaş büyük. Yani küçük sayılmayız ya
Cevap sahibi11 ayYetişkinsiniz bende ergen falan sandım sizi büyümede olmaz yani bu yaştan sonra, neyse onu seviyorsan buna takılmayacaksın bu haliyle sevmen gerekiyor
Cevap sahibi11 ayBen Türk değilim 10 cm duyunca şaşırdım kendimle kıyasladım bir an
Soran11 ayYani sırf bu yüzden de ayrılacak değilim tabi
Cevap sahibi11 ayEvet olmaz öyle bir şey, hem seni tatmin etmek için penis şart değil parmak var dudak var önemli olan çabalamak senin adına bu önemli olan
Soran11 ayŞu an aslında yeterli geliyor ama ileride sorun çıkarsa başka şeyler de deneriz
Cevap sahibi11 ayBir şey olmaz merak etme, senin ilkin mi oldu
Soran11 ayEvet ilkim
Cevap sahibi11 ayBakire biri ile birlikte olmadım, biraz anlatır mısın rica etsem nasıl hissediyordun o gün
Soran11 ayNormaldi ya ben gergin biri değilim
Cevap sahibi11 ayİlla ki normal olmaz, ilk penis görünce ne hissettin mesela
Soran11 ayHiçbir şey
Soran11 ayDuyguları yoğun yaşayan biri değilim
Cevap sahibi11 aySoğukkanlı diyelim iyi bir şey 😊
Soran11 aySayılır
Cevap sahibi11 ayMerak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
Cevap sahibi11 ayMerhaba, yanlış bir şey mi söyledim
Soran11 ayNasıl yani
Cevap sahibi11 ayBir anda gidince merak ettim yani
Soran11 ayAnladım
Cevap sahibi11 ayBende bir şeyden rahatsız oldun sandım
Cevap sahibi10 ayMerhaba nasılsın
11 ayİkinci çocuktan sonra bazı hissiyatlarda sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNe olcak ileriye giderken. Ne olabilir ki yani senin vajina aynı vajina onunki aynı penis çok çok seninki biraz genişler bu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayevet simdiden böyleysen ileride sana kol kadar da olsa yetmez.
00 Yorumla
11 aySana bağlı şu an zevk alan biri ilerde neden almadin çok büyüğü de iyi değil mesela maalesef 😔😔😔😔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Olay boyundan çok işlevselliğinde
05 Yorumla
Soran11 ayÖyle aslında
Soran11 ayO açıdan sorun pek yok
11 ayBamya hayatı zor.
01 Yorumla
Soran11 ayBoyunu uzatamayacağıma göre yapcak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)11 ayNe bu test sürüsünü awq ortalık malımı o kaydın başkası alsın ondan başkası sana o gözle bakmaz vurur gecer
01 Yorumla- 11 ay
1 dakikadır ne yazdığını anlamaya çalışıyorum ama haksızsın galiba reis
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Şimdikinden bir farkı olmaz ilerde.
01 Yorumla
Soran11 ayUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayBi test et baktın çıkıyor sorun evlenme
03 Yorumla
Soran11 ayşu an zevk alabiliyorum
- 11 ay
O zaman da alırsın
Soran11 ayİnşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayÇok aşırı küçük olmadığı sürece sorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayKalınlığı nasıl boyu kaç cm vardır?
021 Yorumla
Soran11 ayÖlçmedim ama tahminen boyu 10 cm gibi. Amw Kalınlığı iyi yani
- 11 ay
Çapı 5 cm yoktur parmağın kadar boyu ancak sanırım. Boy ve kilosu nasıl?
Soran11 ayParmağımdan uzun ya. Elimin eninden biraz uzun işte çapı ne kadar bilmiyorum
Soran11 ayKendisinin boyu kilosu baya fazla ya belki gözüme o yüzden küçük geliyor olabilir. Boyu 187 gibi kilosu 85 90 civarı sporcu
- 11 ay
Anlarım bu konulardan. Peki içindeki gidip geliyorken hissediyor musun iyice?
Soran11 ayEvet hissediyorum
- 11 ay
Kilo durumu nasıl?
Soran11 ayNasıl
- 11 ay
Boyu ve kilosu nedir? Kilosu fazla mı?
Soran11 ayÜste yazdım boyu kilosunu. 187 boy 85 90 civarı kilo ama görünüşü kilolu değil sporcu olduğu için
- 11 ay
Yağlanma var mı göbek ya da kasık bölgesinde
Soran11 ayHayır
- 11 ay
Boyunu tahmin etmeya çalışıyorum tamamı giriyor mu vajinana ya da ağzına
Soran11 ayVajinama giriyor
- 11 ay
Tamamı giriyor değil mi
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Kısa gibi o zaman. Orgazm oluyor musun peki içinde gidip gelirken?
Soran11 ayOluyorum
- 11 ay
O önemli ama büyük seviyorsan o senin kararın. Sorun olursa özelden sorabilirsin her zaman
Soran11 ayŞuanlık sorun yok aslında benim açımdan. İleride olur mu bilemem
- 11 ay
Kalınlığı tahmin edebilsem en azından.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayşu an problem yoksa ileride de pek problem olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 10 nedir ya bamya
01 Yorumla
Soran11 ayBoyunu uzatamayacağımıza göre yapcak bir şey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aykaç cm peki
014 Yorumla
Soran11 ayÖlçmedim veya sormadım ama görünüşü tahmini 10 cm falan
- 11 ay
aaa baya küçükmüş
Soran11 ayŞuanlık yetiyor aslında
- 11 ay
yetiyor ise iyi kalınlığı nasıl ki
Soran11 ayNormal
- 11 ay
içini dolduruyor mu
Soran11 ayEvet
- 11 ay
orgazm oluyorsun o zaman daha büyük olsa demek ki çıldırtır seni
Soran11 ayYeterli bence bana
- 11 ay
güzel bence burada ki kızlar genelde 20 cm merakı var
Soran11 ayBenim öyle bir merakım yok ya
- 11 ay
zaten çoğu da alamaz bence
Soran11 ayBencede
- 11 ay
bazıları benimkini zor alıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayEk yaptırırsınız
02 Yorumla- 11 ay
@gunderr21 o da bir ihtimal lan
11 ayEvet çıkar. Doyumsuzluk başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKaç cm penisi var
08 Yorumla
Soran11 aySormadım veya ölçmedim ama tahmini 10 cm falan
Cevap sahibi11 ayBir ölç bence 10 cm civarındaysa küçüktür ama büyük ihtimalle 13 14 arasıdır sen fazla p*rno izlediğin için sana küçük geliyordur
Soran11 ayP*rno falan izlemiyorum ama vücudu çok büyük olduğu için de gözüme küçük gelebilir bilmiyorum. Elimle yan yana gelince 10 cm gibi duruyor yaklaşık
Cevap sahibi11 aySenin elin 10 cm mi bir metreyle ölç bakalım kafanda kurmuşsun sen
Soran11 ayGel ölçeyim desem beğenmediğimi düşünür ayıp olur ya ama Elimin eninden çok az bişey uzun
Cevap sahibi11 ayKızım hayatında kaç tane penis gördün de küçük diyebiliyorsun Türkiye ortalaması 12 cm aq sana zevk veriyorsa kurcalama birde bu seks işleri penis boyuyla güzel vajina ile olmuyor duygusal bağ gerekiyor sevmediğin insanla yapamazsın bıkarsın tat vermez o sana küçük memeli dese vajinan neden p*rno gibi değil dese nasıl hissedersin
Soran11 ayE zaten yüzüne karşı bir şey dediğim yok ve bu yüzden de ayrılacak değilim sadece evlilikte sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayYasamazsın ablacım
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem