Penisim küçük diye evlenmekten korkuyorum sizce evlenmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Küçük ama ne kadar küçük :) Eğer mikropenis denilen durumdan muzdarip değilsen ki onun bile bir tedavisi var mutlaka çözümü vardır. Penis boyu = erkeklik değildir :)
Seninle o konudaki yazımı paylaşyım Düşman Başına Demeyin Okumadan Geçmeyin: Mikropenis Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Türkiye ortalaması 13 cm civarıdır ki altında bir ölçü de aslında kadını tatmin etmek için yetelidir. Çünkü vajinada sinirlerin yoğun olduğu noktalar vajina girişinde bulunmaktadır.
Bunu evlilik ile bağdaştırma. Önce bir uzman görüşü al. Çözümlere odaklan. Seni seven bir kadın bu oknuya takılmaz, destek olur, çözüm odaklıdır. Kadınları tatmin etmenin tek yolu birleşme değildir, el ya da oral uyarılma ile de gayet tatminkar bir cinsel haayt yaşayablirsinzi. Gerek penis-vajina birlikteliğinde, gerekse mastürbasyonda, kadın için en önemli uyarılma ve boşalma noktası 'klitoris'tir.
Penis boyu özgüvenini ve hayata, evliliğe olan bakış açını değiştirmesin lütfen. Evet fiziksel olarak görünüm önemlidir ancak ilerde eşin olarak kişinin de fikrini almak lazım değil mi? Tavsiyem aday olduğunda bunu ona beraber olamdan önce anlatman, korkularını endişelerini paylaşman. Böylece ilişkiniz çok daha sağlam ileyecektir.
Erken boşalmamak, pozisyon bilmek, kadın ruhundan anlamak ve anatomisini bilmek, onun hazzına odaklanmak gibi özelilkler en az penis boyu kadar önemlidir. Bu yüzden strese sokma kendini derim :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal küçükten daha küçükse mikropenis diyorlar ve sanirim bildigim kadariyla tedaviside vardi. Eger bu sekilde bir durum icerisindeyseniz doktora görünebilirsiniz. Ayip veya utanacak bir durum degil hayatımızın bedenimizin bir parçası sonucta.
Evlilik konusunda da evet özgüveninin düşmesi gayet normal. Biz kizlarda misal gögsümüz dümdüz olsa kendimizi kötü hissederiz ayni sey yani. Yalniz evlilik sadece cinsellik demek degildir, cinsellikte yalnızca ice girme degildir.
Evliligin diger her konusunda tamamsinda bir bunda mi sorun var. Evlilik ile ilgili her seyde kendini hazir hissediyorsunda bir bu mu problem. Yani bu sorunu cözsen bile diger konularda önemli. Evlilik icin bunu cok cok önemli olarak düşünme. Cinsellik saatlik bir seydir ama evlilik ömür boyu olacak ve diger konularda da sorunun varsa onlarida düşün, çözmeye halletmeye çalış.
Cinsellik icinde iliski sadece yukarida da demistim ice girme degildir. Boyunu bilmiyorum penisinizin ama mikropenis degilse sayet cok abartılacak bir durum oldugunu düşünmüyorum. Ice girmeyi tam yapamazsaniz sevismeyi güzel yaparsiniz. Güzel yaptiginiz sevisme biraz eksik olarak ice girmenin üzerini örtmüs olur yani.20 Yorumla
+1 yılBolu il bu kadar çok fazla takma Hani her zaman söylenilen bir sözlük vardır penisin boyu değil işlevi önemli yani evet çok büyük olmayabilir çok ufak olabilir ama işleri öyle bir fazladır ki karşı tarafa gerçekten zevk verir bu Tabii en iyi Senin bilmen lazım Yani şöyle düşün büyük be kalın olup karşı tarafa zevk veremeyen bir sürü erkek var olaya birde bu açıdan değerlendirsen senin için çok iyi olacak işlevden ziyade de şöyle bir şey var aslında bir kadının zevk noktalarını bilmek Bunu zaten yaptıktan sonra geri kalanının bir önemi var mı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen küçük ya da eğri penisleri hiç sevmem belki eşin olcak kadında bu şekilde düşünüyordur bence evlenmeden önce bunu söyle kadının cinsel hayatı yeni başlamışken bitmesin işlevi iyi klsada boyutuda işleve bir avantaj katar evkenme diyemem sana ama ya ufak seven birini bul ya da evlenmeden önce söyle kadına hayatı zindan etme
30 Yorumla
+1 yılÖnemli olan boyutu değil işlevidir. Doğru pozisyonu seçtiğin üzere keyifli bir cinsel hayatının olduğu evlilik yaşayabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsaçmalama küçük sevenlerden burada
eşim küçük ama sorun degil ben onu öyle haliyle seviyorum46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide sevimli oluyonuz
Cevap sahibi+1 yılteşürler sizde
Soran+1 yıl13cm benim
Cevap sahibi+1 yıl@CodingMan yok demedim menunum halimden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim adamın penisi küçük olsa bir çözüm bulunur. Ben onu seviyorsam bu tarz şeylerin üstesinden birlikte gelebiliriz bence. Korkmamalisin.
43 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çözüm bulacaksın öyle mi 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEstetik yaptırabiliriz en son çare. Küçük göğüslu birinin yaptırabilecek gibi
Küçük penis fetişi olan kadınlar mutlaka vardır diye düşünüyorum hiç bakmadım ama arastır istersen belki bir şeyler çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılBunu eşin sorun etmeyecekse kimsenin lafına bakma derim eğer oda sorun yaratırsa o zaman çaresine bakar ne gerekirse yaparsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Penisi uzatacak egzersizler var. Penisin boyu ile işlevselliği önem arz eder. Kullanabilmek zamanında , yerinde.
00 YorumlaEvlilik ile penisi kıyaslama bir evliliği sadakat, saygı ve sevgi ayakta tutar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsebepsiz korku bence. ne kadar küçük olabilir ki sorması ayıp
02 Yorumla
Soran+1 yıl13 cm
Cevap sahibi+1 yılgayet iyi, neresi küçük ki. kalınsa ve kalktığı zaman baş kısmı daha şişkinse bence harika. ayrıca tüm kadınların enn çok zevk aldığı kökleme olayını çok güzel yaparsın, aşırı da zevk verirsin. 12-16 cm arası hayet ideal boylardır, kafana takmana gerek yok bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka sana şunu soruyorum osbiri baş ve işaret parmağınla mı yapıyon yoksa kuş avuca sığıyor mu ondan haber ver sen
00 YorumlaAy oyuncak gibi mi. :)
61 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Boyu küçük icraatı büyükse sıkıntı olmaz 😀😀
41 Yorumla
Soran+1 yıl13 cm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde kucuk ancak simdiye kadar sikayet eden olmadi karsilikli mutlu olduk
00 Yorumla
+1 yılKüçük cüsseli karı bul evlen gitsin
41 YorumlaDoktora görün belki çözüm vardır
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂daha neler göreceğiz bakalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince büyür mü diyon :joy:
00 Yorumla
+1 yılKaç santim işlevi nasıl
11 Yorumla
Soran+1 yıl13 cm
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılkime göre kküçük? 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet sorun olabilr
00 Yorumla
+1 yılKaç cm bro
02 Yorumla
Soran+1 yıl13
- +1 yıl
İyi bence dert etme
+1 yılAynen evlenme
30 YorumlaEvlen tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında