AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Erkek yapsa suç yapmasa suç kanunen 6 ay ilişkiye girmez ise bosana bilirsin bildiğim boşan da adam kurtulsun senden
Bu senin için çok ciddi bir sorun gibi görünüyor ya aldatacaksın ya da ayrılacaksın çözüm bu
sende ne yaptın ya haftada bir yetmiyor mu yani öyle çok üstüne düşersen adamın kendine güveni kalmayıp daha fazla kaçar dikkat et
Kadın haklı beyler , haftada 5 gün en az ikişer kez yapmak isteyen biriyim , bende sorun yaşıyorum. , ayak uyduran yok
Benim eşimde kadın versiyonu.3 yıldır düzeltemedim. Evliliğin kötü olsa boşanacağım ama sorun da yok. Bazen bende düşünüyorum aldatmayı ama henüz cesaret edemedim. Haklıyken haksız olmaya. Çözüm yok yani, ne kadar konuşsanda anlamayacak
Erken mi boşaliyor
Spor yapsın
Özellikle fitnes
O zaman libidosu artacaktir
Mücadeleci sporlarda yapabilir
Kickboks gibi
Ben hep böyle kadınlar bulmak istedim ama sanırım toplum baskısından bulmadım yakisikli boyu uzun sarışın bir erkegim uzun da yaparım ama bana bakmaları için artık toplum baskısından ötürü vazgeçtim.. soruna gelirsek ayrılın..
kadını hangi erkek cinsel anlamda doyurmazsa o kadın cinsel arzuları ile yanıp tutuşup bir gün hata yapar
çok yanlış yapıyor arkadaşım eşin ilerde çok pişman olacak keşke eşimde senin gibi olsa inna çok şanlı bir adam ama farkında değil
Haftada 5 ya da beş kez olması gereken bir şey skorda bahsetmiyorum bile sen bşr cevhersin senin kıymetini bilmiyor sanırım kişi
O kadar haklisin ki. Dort opucuk kurali evliligi ayakta tutar.
- El opmek saygi
- Alnindan opmek sevgi
- Dudaktan opmek seks
- Yanaktan opmek konusmak
Bunlardan biri eksik kalinca o iliski de eksik kaliyor. Dilersen dertlesebiliriz
Çok üzüldüm hayatini seks uzerine kurmussun evlilik sana gore degil
Erkekler ki o imzayı atıyorlar. İş sözleşmesi düşüncesi oluşuyor hemen kafada. Bu da testosteronu yok ediyor tabiri caizse. Seninki bence normal durumunda. Evlenince erkeklerden çok beklentiniz olmasın. Yarın boşan yine eski haline dönecektir
Farklı ten daha haz verir daha çok heyecan oluyor
Bazısı eşinin hormonu düşük diye şikayet ederken diğer taraftan da aşırı bir vaziyette hormonu yüksek bi kocayla sorun yaşamakta.
Ah bu insanlar nasıl bişey anlamıyorum
Haftada bir iki normal zaten sende biraz sıkıntı var gibi
Demek ki, kıyafetle falan olmuyor. İyi muamele yapacan.
Boşuna yorma o adamdan olmaz gidip aldatacaksın kendi kaşınıyor
Aldatma konusunu aklından çıkar ve ayrılmayı teklif et.
Masa sağlam değil ama biri eksik de değil altına kağıt koyarsan hallolacak cinsten bir sorun sizinki
Seks için mi evleniyorsun aşk için mi? Seks içinse ayrıl adamdan da senin gibi birinden kurtulsun.
Bence onun bir derdi var oturup dertleşin çıkıcaktır bi şeylet
Bunun için takviye alsın profesyonel yardım olabilir
Bize de böyle bi kız denk gelir umarim, denk gelsin yaf :)
kendini Dan Bilzerian sanıyor.😂😂Buna yıkıldım
Boşanma sebebi ama bunun için de boşanmak bilemiyorum mantıklı gelmiyor
İlginçtir bizde de seninkinin daha beter versiyonu var, uyurken boğazlasam da kurtulsam mı diyorum acaba 😡 böyleleri yaratılmasın falan diye isyankâr durumlara düşüyorum. Ölse üzülmem
Ulan bana senin gibi kadın denk gelicek çıkarmadan 5 ütopyasını reele dökerim
Erkeğin duruma göre toparlaması kolay olmaz haftada 2 gayet iyi bence.
Burcunuzu Merak ettim yoksa Boğa Burcu musunuz
Acaba ilgisizimi çekemiyorsun normalde aktif olması lazım evlilik öncesi nasıldı
Karşı balkonda her gece oral seks yapıyorlar sonra içeri yatağa geçiyorlar.
ilaçlar ürünler kullan seks için yuva mı yıkılır mk
Cinselliğiniz batsın ya oranızla değil beyninizle düşünün
libidosu yüksek kadınların kaderi sanırım bu.. bu genç yaşta sabahlara kadar sevişebilme şansı varken evli olduğu halde masturbasyonla günlerini geçiriyorlar maalesef.
seks yoksa er geç sorun olur aldatmak garip ama seks olmazsa sorun o yüzden gizlice hallet derim ben
Eşinizin sizden önce cinsel hayatı var mıydı?
Boşanılır kötü cinsel hayattan daha geçerli bi boşanma sebebi olamaz
boşan o zaman doğrusu o uyumlu değilsiniz bu kadar basit
Bende de durum senin tersi, elbise gecelik alırız, aldığımızı giymez
Bi gün onunla bi gün araya başka birini alman lazım
Benim de evliliğim tam tersi olay yüzünden bitti 😊
Eşini spora başlat birde daya mesir macunu takviyeyi hakkından gelsin
Sana yuksek libidolu biri lazimm doymayan bencee sana surekli zevk yasatacak
Sitede en dikkat çeken soru tarzı hep aynı senaryo
Aynısının erkek versiyonuyum ben de.
Neden başka bir yerde denk gelmedik ve evlenemedik ki seninle?
Bu hayatın dinamikleri çok yorucu.
Şu kadın benimle evli olacak varyaaa. O p*rno her fanteziyi yaparım onunla
Bu kadar da istekli olmak ne bilim öncesinde konuşsaydinjz bari deseydin ben çok azgınim dayanabilir misin diye
Haftada 1-2 normal zaten eşinin libidosu düşük de değil yüksek de normal bir erkek. burada laga luga yazan kardeşim sizin erkekliğinizi s...
körelmeden evlilik olmuyor, çok isteyenler evlenemiyor, parayı düzeni kuranlarda da cinsellik az oluyor sanırım, köreliyorlar
Aynısını erkek tarafı olarak yaşıyorum.. seksi güzel biri olmasına rağmen bu işin doğasına uygun hareket etmeyi bilmiyor.. ve önemsemiyor
İyide haftada 2 çokta abartılacak bir sıkıntı değil. Ayda 1 filan sandım sorunun başında.
Bende daha siftah yok bir kız yakalarsam vay haline en az 7-8 posta millet evli yapmıyor şaka gibi
Ne demek aldatmayı düşünmek? ayrılın madem zinaya düşmeden kendi libidonuza uygun insanla evlenin!
kendi çözümlerini üzertmen lazım yoksa psikolojik rahatsızlık olur.
evliliğin yarısı cinsellik demişler boşanmayı düşün memnun değilsen
awk hepiniz seks makinası olmuşsunuz ne libidoymuş be
aynı işyerinde olmanız birbirinizi özlemeye engel sanırım daha yeni evlisiniz bir insan nasıl bu kadar bencil olur
yaş olarakta gençsiniz
fedakarlığı tek bir taraf yapınca bir süre sonra sıkılıyorsun kendimden biliyorum seni çok iyi anlıyorum
keşke eşimde senin gibi olsada hayatımı adasam hiç bir istegini geri çevirmesem
Evliliğin ilerleyen zamanlarında normal bir durum sanırım. Özellikle ikinizse çalıştırsanız
Boşanılmazda lakin konuşarak söyleyin arkadaş anlamıyorum sizi