Bence bağımlı falan değilim çok istekliyim sadece. Eşimse bana "sen hastasın, seks bağımlısısın. Yeter artık bıktım senden, eve yorgun argın geliyorum zaten. Olması gerektiği kadar olsun ona lafım yok seni çok seviyorum ama beni çok yoruyorsun. Boşanalım." diyor. :( :( :(
Cevabın nedir?
+1 yıl.
Ya yine bu sitede okuyacağın üzere erkek eşinden bu yüzden bıkan da var.
Bu bir frekans meselesi.
Bir uzman bu konuda size yardımcı olabilir.
Ayrıca seks için saatleri değiştirmenizde fayda davar.
Sabahları örneğin, o daha dinç ve zinde iken.
Kilo problemi var ise, ağırlık yapan yemekleri bırakabilir mesela.
Daha fazla duş alabilir, insanın yorgunluğunu hızlıca atmasını sağlar.
.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKaç yıldır evlisiniz ve ne sıklıkta yapıyorsunuz belli bir süreden sonra iki üç günde bir olması doğru olandır sonuçta adamın bir musluğu yok istediğinde aç istediğinde kapa.. Güç istek hormonal durum stres her faktör önemli saha ve zemin müsait olmazsa erkek hergele seninle başedemez takviye şart. Adamı bitirmek istemiyorsan en iyimser iki gün de bire razı olacaksın sen bakma burdaki 18lik ergenuslara
07 Yorumla
Soran+1 yıl7. yılımızı devirdik. Eskiden haftada 3 defa falan yapıyorduk şimdi ise her gün. Hatta bazı günlerde mesir macunu, keçiboynuzu, cezerye gibi şeyler yiyip iki defa ya da üç defa yaptığımız da oldu. Şimdilerde eşim bana isteksizce yanaşıyor. İki ila üç günde bir yapıyoruz.
- +1 yıl
Yedi yıllık bir evlilikte normal butür seyler bir erkeğin yorgun stresli dalgın olması cinsellikte etkendir hergün aynı performansı beklemek bencillikten başka birşey değil anlayışlı olmalısın zamana yaymalısın hergün iki üç atarken iyide şimdi mi kötü oldu düzelir dert etme
Soran+1 yılBenim için hiçbir zaman kötü değildi ki. Hem ben eşimi çok seviyorum. Sadece şu sıralar benden epey uzaklaştığını fark ediyorum.
- +1 yıl
İnsanlar robot değildir bir sıkıntısı olabilir ya da sen kuruntu yapıyorsundur onu anlamaya çalış sohbet et belki baska bişey var. Yedi yılı devirmiş bir çift birbirini tanıyordur eşini tanıyorsun çaresini de biliyor olmalısın burda ne desek boş. Ayrıl diyenlere bakma kocasızlıktan şuur kaybı yaşıyorlar evliliğine kocana sahip çık çocuk yapın senin içinde mükemmel olacaktır
Soran+1 yılBen tercümanım, eşim mühendis. Çocuk yapmak için çok uygun bir çift değiliz. Ama sanırım onu daha fazla anlamaya çalışmalıyım. Farkında olmadan bencillik etmiş olabilirim. Teşekkür ederim güzel önerilerin için. :)
- +1 yıl
Bir evlat tüm olumsuz hislerini yok edecektir terfii gibi düşün anne olacaksın.. Bunu düşün. Mutlu günler saygılar
Troll değilse boşa gitsin , öyle erkek mi olur? Sen istemeden o yaklaşacak. Yoksa o iş olmaz sen de seve seve sevişeceksin.
45 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi çok seviyorum boşanmak aklımın uzuna bile gelmez. Cinsel hayatımız da çok iyi sadece ben biraz fazla istekliyim. Mast yapıyorum bu defa da kızıyor. Gel işte odaya gidelim diyorum "kusura bakma bu gece ossura ossura uyuyacağım." diyor. :(
Soran+1 yılBunu nereden çıkardın anlamadım ama heteroseksüelim. Ben kadınım eşim de erkek. :D
Soran+1 yılBirkaç tahtası eksik ama hiçbir gaylik belirtisine rastlamadım. :D
Sende kocana baya bir verme yalvarsın daha seksi şeyler giymeye başla o zaman görürüm onu 😁😁
85 Yorumla
Soran+1 yılBu çok iyi bir fikir. Bir de enerji verici şeyler yedirirsem efsane olur. :D
Soran+1 yılEn iyisi mesir macunu ve cezerye :D
- +1 yıl
😐🙈😂 yazık adama be
- +1 yıl
Yemeğine azdırıcı köy bak bir saat aşırı ne oluyor seni bitirsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
83Cevap
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...26a15e8b2d.jpg
değerini bilmiyor belki tedaviye ihtiyacınız var20 Yorumla
+1 yılKendine oyalanacak başka şeyler bul kitap okumak gibi dışarıya cık iki arkadaşınla buluş sinemaya git film seyret alışveriş kuaför anlayacağın. Nefes al biraz adam haklı olabilir çalışıyosa normal yoruluyodur anlayış önemli
10 Yorumla
+1 yılÇüqüne küsen adam :)) Bahane yavrum onlar. At sokağa
43 Yorumla
Soran+1 yılİşini benden daha çok seviyor :( :(
- +1 yıl
Biz ne işler gördük kuzum. Ayık ol
- +1 yıl
Aldatıyor mu
Ya arkadaş çiftler böyle ters denk gelmek zorunda mı bu hayatta?
İsteyen erkeğe istemeyen kadın denk geliyor sana da böylesi.
Aslında talibin çok ama işte yanlış evlilik olmuş.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşin aldatılacağından korktuğu için boşanalım diyor. Boşanmazsan kocanı ileride aldatacağın KESİN. Sen tercüman o mühendismiş. Bu yüzden çocuk yapmıyoruz diyorsun. Bu yanlış bence. Yaşlarınız kaç?
00 YorumlaAdam haklıdır..
Bazı kadınlarda hayvani istek oluyor.
Vur vur doymuyor yeter demiyor...12 Yorumla
Soran+1 yılBir karar verin ama siz de.
Başım ağrıyor deyince kızıyorsunuz, istekli olunca yine kızıyorsunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bağımlı değilsin her kadının olması gerektiğigibisin problem eşinde oda bunı bildiği için kaçış yolu olarak boşanmayı seçiyor
00 Yorumla
+1 yılAdamda haklı yorgun argın eve geldikten sonra her gün yapmayıver olmadı o yatsın sen işini gör adamı yorma
12 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bir durumdayken bile güldüm sayende. O yatsın sen işini gör nedir ya :D :D kahkaha atrım yemin ederim.
- +1 yıl
Neyse, çok üstüne gitme adamın :D
+1 yılYa böyle troll sorularla milleti yoldan çıkarmayın :) Erkek yorgunum diyecek, hatta sırf bu olaydan dolayı boşanalım diyecek :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. ben gerekli fedakarlığı yapmaya hazırım ablam yeterki yuvanız dağılmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. kimi bulamaz kimi kıymetini bilemez senin gibi ateşli hatun arayan bir sürü erkek warken senin adam bulmuşta bunuyo resmen. muhtemelende boşanırsnız heralde böyle gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelecekte ben :( ınsallah benım esım oyle olmaz allah yardımcın olsun bacım
41 Yorumlanekadar salak erkekler var amelenın tekıyle evlenmıssın ayrıl gıtsın daha cok sportıf ve guclu bır erkek sec kendıne artık ıste yoruluyorum bahanesı anca hantal tıpler ıcın gecerlı
00 Yorumla
+1 yıleşinin ustune fazla gıtme. fılm ızlemeye baslayabilirsin. bıraz kendı kendıne gıderme yoluna gıt
00 YorumlaPasif eşcinselim. İlk defa bir erkeğin böyle dediğini duydum.. bütün erkekler aslında istekli bayan ister ,, seninkide istekaiz istiyor.. saçmalamaış bence..
00 Yorumla
+1 yılseni çok seviyorum ama bosanalim bu nasıl bir mantik
00 YorumlaDoktora gidin tedavi olun bir orta yolunu bulun işte
00 Yorumla
+1 yılsana üstünden inmek bilmeyen bir horoz lazım, yazık adamı iliğine kadar kurutmuşsun belli ki.
00 YorumlaHasktrsn ya bu nası adam ben senin gibi kadını bulmak için neler vermezdim eşin tam bir deve kıymetini bilmiyo senin
00 Yorumla
+1 yılKarımla biz hergün hemen hemen seks yapıyoruz. hastalık değil ki bu. takma sen kafana. senin gibi kadını bulmuş bide laf ediyor
00 Yorumla
+1 yılNe kadar isteklisin ki boşanma aşamasına gelmiş adamcağız?
00 Yorumla
+1 yılAslında tüm erkeklerin hayalindeki kadınsın esin sana haksızlık yapıyor 😊
00 Yorumla
+1 yıliliğini kemiğini sömürdüysen 😂😂😂
121 Yorumla
+1 yılsende adamı yorma günde 1 posta yapın one öyle adam haklı yorgun yorgun seni doyurmazsa ozamanda sen dışarı bakcan adam ne yapsın buzzer içir ona :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin kocada coook akilsizmis be kardes boyle isteklisinide bulmus daha ne isterki
00 Yorumla
+1 yılBu soru gercek olamaz değil mi?
53 Yorumla
Soran+1 yılGayet gerçek. Burada özelimi, sorunumu paylaşıyorum.
- +1 yıl
ne diyim Allah şifa versin o zaman
- +1 yıl
Niye olamaz sende azgınlık yok mu
+1 yılPeki başka erkek düşündün mı hiç veya su yapay penisleri
00 Yorumla
+1 yılVay be gercek mi bu ne siklikla ne kadar yapoyosuniz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliyseniz normalsin değilsen sıkıntı büyük 😂
00 Yorumla Hep aynı feyk feyk hikayeler 😂😂 bari güleyim en isi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim aradığım kız tipi ama sen git başkasıyla evlen :) Birde benim gibi canım istediğinde uygunsuz yerlerde bile olsa sevişmeyi seviyorsan boşan bana gel sen :)
00 YorumlaSabah sabah aklına bu geldiğine göre sen hastasın ablaaaaaaaa
16 Yorumla
+1 yılpeki eşinin erken boşalma gibi birsorunu var mı
ya da her ilişkide siz boşalıp rahatlayab
iliyormusunuz?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanin burnundan bir kan gelsin saçlarını döküldüğünde ebeni gorursun herseyin bir limiti var. Birgün ağır hastalanirsa sasirmam
00 YorumlaSenin Eşinde tam bir mal mış. S*kişden kaçanı da duydum
00 YorumlaAklıma evliliğini kurtarmak için bir yöntem geliyor
00 Yorumlaablacım sende biraz kendini tutmaya çalış kendini tatmin etmeye bak
00 Yorumla
+1 yılha ha ha salakmı bu adam senin gibi kadınlar neredeler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrakamlı veriler versen daha açıklayıcı olur, haftada kaç günde kaç oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin seks yaptığında doyuyorsan sakın boşanma kendini titreşimli vibrator alnına tamamla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılsırf vitrinden silinsin diye cevaplıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMisal ne kadar süreyle yapıyorsunuz
217 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukla her gün. Ara sıra da bir günde birkaç kere.
Cevap sahibi+1 yılAma yuh yani adam haklı bir kere az gururlu ol erkek istemese kadının hiç bahsetmemesi lazım
Soran+1 yılBunun gururla ne alakası var? Şehvet duymak ya da sevişmek istemek sadece erkeklerde olan hisler değil. Ben de eşime karşı şehvet duyuyorum ve onunla sevişmek istiyorum. Seksi erkek ister, erkek zevk alır diye bir şey yok
Kadın da ister, kadın da zevk alır.
Cevap sahibi+1 yılKadında yüz kızarması denilen bir şey olur sırf o iş için evlenmiş izlenimi verilmez
Soran+1 yılCinsiyetler üremek içindir. Rol yüklenmesi için değil. Koca benim değil mi, istediğim gibi davranırım. Yüz kızarması denilen şey kadında olır zaten, erkek hiiiç yüzünün kızaracağı bir şey yapmaz zaten. Zihniyete bak.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah boşar seni
Soran+1 yılİnşallah evde kalırsın da kız kurusu azgın bir bakire olarak ölürsün.
Cevap sahibi+1 yılEvliyim gurursuz
Soran+1 yılGurursuz mu, ben mi? :D bence sen beni aynada gördüğün kişi ile karıştırdın.
Cevap sahibi+1 yılSeni allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum sabah sabah beni sinirlendirdiğin için birin iki olmasın inşallah
Soran+1 yılBana ne, sinirlenme sen de. Ben mi sana sinirlen dedim?
- +1 yıl
Yüz kızartıcı bir durum yok koca helaldir. Yüzü kızaracak biri varsa zinaya bulaşandır. Beddua etmeyin birbirinizi kırmayın..
- +1 yıl
Sen haftada kaç gün yapıyorsun
- +1 yıl
- +1 yıl
@mutsuz_bayan guzelmis
- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılManyak mi bu peki cok mu fazla istegin o olmadiginda biseyler ile tatmin olsan ya
00 Yorumla
+1 yılBence de boşasın tehlikelisin
00 Yorumla
+1 yılUmarim ilerdeki esim senin gibi olur xncjcj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOh iyi demis hahahhaha
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevişme sıklığın nedir?
00 Yorumla
+1 yılYav harbiden mal mış kocan kusura da bakma
00 YorumlaVay arkadaş ne hatunlar varmış 😂
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir sebep bahane
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlığıni doğru kullanmıyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCüşş erkek mi kocan. Senin gibi ister erkekler
20 Yorumlatrolsun. gerçek olsan alırdım seni :D
00 YorumlaOha ne mal kocalar var
00 YorumlaSen azmışsın kızım
32 Yorumla- +1 yıl
Sen haftada kaç gün diyorsun
Kafasında sorunlar var
00 Yorumla
+1 yılAslında oyuncak almalısın sen
11 Yorumla- +1 yıl
bence de oyuncak al, yani ilgini başka yönlere kaydır oyuncaklarla falan oyna :D :D :D : D :D
ne günlerdi bee :D orig00.deviantart.net/.../...rider1227-d30mnxh.jpg
+1 yılçok trol gibi geldi bana :)
00 Yorumla
+1 yılKeşke benim eşimde senin gibi istekli olsa
00 Yorumla
+1 yılOoo neler yapıyorsun acaba adama?
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi