Eşim cinsel olarak çok isteksız ve bı durum artık yorucu olmaya basladı gözün dısarıya kaymadan bosanmak en iyisimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİsteksiz kadınla yaşanmaz... çöp... ömür törpüsü gereksiz. Evliliğin temeli cinsellik. O yoksa zaten dağılmış fallafollooş olmuştur. Yorganı yakmak , temizlemekten daha karlıdır bu durumda. Çünkü kadın isteksiz ise erkeğe zarar vermeye başlar. Testosteronun düşer verimliliğin düşer... her şeyin kötüye gider somurtkan ve isteksiz kadın defolsun gitsin baba evine daha iyi. Evlendikten sonra batan erkeklerin, kötü alışkanlıklar edinenlerin %95 kısmı kötü ve isteksiz eşlerinden dolayı bu yollara düşer. ipi kesmek tek çaredir. düşeni tutan beraberinde düşer.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBir de sana aşığım diye o kadının namusuna girdin demi, simdide cinsellik için dışarı kayar de, siz erkekler hep aynisiniz
41 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var
Ben isteksiz olsam, kalbin bende olsun ama cinselligi başkalarıyla yasa derdim. Eğer isteksizsem
12 Yorumla
Soran1 yılCiddimisin
- 1 yıl
Müzelik sanırım
Gizli Üye(18-24)1 yılolur mu öyle şey ahh bana denk gelmiyonuz ki sizi bir daha sexs yapamayacak hale getiririm
47 Yorumla
Soran1 yılNasıl oluyomus o
Cevap sahibi1 yılYani her gün yapardık
Soran1 yılAtıyosun bence herğün mü
Cevap sahibi1 yılNeyse sen karını aldatma
Soran1 yılSen de abartma
- 1 yıl
Keşke sana denk gelseydim
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılHocam bu isteksizligin sebebini konustunuz mu? Altinda yatan nedenleri vs. Yuva yikmak kolay degil cunku
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Ten uyumu olunca aldatma. kacinilmaz maalesef iki taraf içinde bitmesi daha dürüst, makul olanı maalesef..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar kolay olmamalı onu baharatlı afrodizyak etkisi yaratacak gıdalarla besleyin hormonlarınızı kontrol ettirin değişik ortamlar oyuncaklar pozisyonlar deneyim birbirinizle en baştan flört edin
04 Yorumla
Soran1 yılEvlımısın sen
Cevap sahibi1 yılKadınlar aşk hissiyatına sahip oldukça libidoları ve tutkuları artar ona kur yapmalı küçük süprizlerle şımartmalısın örneğin romantik bir akşam yemeği sonrası bir şehirde seks gibi
Cevap sahibi1 yılHayır bekarım
Soran1 yılAnladım tecrübeli bayan
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Bı doktora aile danışmanina başvurun kesip atmayın yuvanızi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli bir kadınla ilişkim vardı. Kocasına ayda bidefa anca veriyodu. Ben kahtada bikac defa pompaliyodum. Seninki de öyle bişey olmasın😂
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKahtada ne ya😂 haftada
- 1 yıl
Neden peki kral
Cevap sahibi1 yıl@Lütfetmedinizefenim neden derken? Bedava mala vurup keyfime bakıyodum.
- 1 yıl
Hayir kadın niye öyle davranıyordu
Anlattimi
Cevap sahibi1 yıl@Lütfetmedinizefenim eşini begenmiyordu. İlgisizmis.
Reis bunalmış özgüveni yerlerde başkası olmasın dikkatli ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onun gözünü içe kaydır 👍
10 Yorumla
1 yılEvet doğru olan budur zinadan uzak durun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYuvani hemen ykma ykmak kolay cunku
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çözüm bul, doğru olanı seçsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılEşinle konuştun mu bu konuyu
10 Yorumla Boşan o zaman
14 Yorumla
Soran1 yılBen ne dıyorum
Soran1 yılTamam ablam benım
- 1 yıl
Bukadar basitmi hersey
Boşan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte eşimin üzerinde bir cinsel isteksizlik var, boşanmak mantıklı mı ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat