Eşim cinsel ihtiyacımı benim istediğim kadar karşılamıyor, boşanmalı mıyım?

Özel sebeplerden ilerisini düşünmeden evlendik. Ne ben eş olabilir miyim diye uzun uzun düşündüm ne de o. Şuanda geldiğimiz noktada kendisi benim cinsel ihtiyacımı benim istediğim kadar karşılamıyor, bir erkek olarak mesai ek iş yapabilecekken yapmıyor ve bu bizi maddi sıkıntıya sokuyor. Ben de ev işinde çalıştığım dönemde tam anlamıyla yardım etmediği, çalıştığım halde ev hanımıymışım gibi çabaladığım için çalışmıyorum. Kendisi az önce dediğim gibi haftada 2 gün ek iş yapsa kira parası çıkacak fakat yapmıyor. Sonuç olarak evde artık huzur kalmadı. Maddi açıdan neredeyse eksiye geldik. Çocuğumuz yok. Kendisi boşanmak istediğini söyledi. Zaten ben daha önce bunu dile getirmiştim. Kendisini hâlâ seviyorum fakat ben çoban gibi birini gütmeye çalışmaktan, laf anlatmaktan yoruldum. Ben ona ömür boyu çalışacağım demediğim halde alttan alttan maddi konuda laflarını duyuyorum. Sektör belirtmeyim ama olduğu yerde keyfi bozulmasın diye başka yerde 2 katı maaş alabilir şu an. Ben boşanınca aile yanına dönemem. Ev sahibi bi şey demezse tek olduğum için vardiyalı bir işe gireceğim.

Eşim cinsel ihtiyacımı benim istediğim kadar karşılamıyor, boşanmalı mıyım?