Evleneli 1 yıl oldu çocuk istiyorum ama sürekli eve geç geliyor saat 1 2 gibi onunla konuşuyorum senlemi ugrasicam başımda bı sürü dert var diye beğenmiyorsan git gibi laflar söylüyor çok sinir oluyorum ona yaklaşmaya çalıştığımda bana bakıp gülüyor tuhaf tuhaf şu haline bak sen gibi laflar diyor gerçekten çok zoruma gitmeye başladı boşanmalımıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel uyumsuzluk veya cinsel isteksizlik gibi sorunlar, bir ilişkide karşılaşılabilecek yaygın zorluklardan biridir. Ancak, böyle bir durumda boşanmanın doğru adım olup olmadığına karar vermek karmaşık bir meseledir ve birçok faktörü göz önünde bulundurmayı gerektirir. Öncelikle eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmalısınız. Cinsellik konusundaki beklentilerinizi ve duygularınızı paylaşmak önemlidir. Eşinizin neden cinselliğe isteksiz olduğunu anlamak ve bu sorunun arkasındaki sebepleri keşfetmek için iletişim kurmalısınız. Bir cinsel terapist veya danışmanın yardımını almak, sorununuzu anlamak ve çözüm yolları bulmak için yardımcı olabilir. Cinsel sorunlar genellikle derinlemesine anlayış ve özel uzmanlık gerektiren konulardır. Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır, ancak ilişkinin temelindeki duygusal bağ da büyük önem taşır. Eşinizle olan duygusal bağınızı değerlendirmeli ve ilişkinizin diğer yönlerini göz önünde bulundurmalısınız. Eşinizle olan ilişkinizi ve cinsel uyumsuzluğu dikkatlice değerlendirmelisiniz. Bu sorunun üstesinden gelmeye çalışmak ilişkinizi güçlendirebilir mi, yoksa sorunlar daha da büyüyerek ilişkinizi olumsuz etkiler mi, bunları düşünmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin bu yaptığı davranışlar, 60-70 yaşındaki amcalar gibi geldi gözüme. Şunu söylemeliyim ki, sizin düşünceniz kadar normal bir şey yok. Daha yeni evlenmiş bir çiftsiniz ve sadece bir yılda cinsellik yaşayamıyor oluşunuz çok saçma. Bu gibi durumlarda herkes karşılıklı olarak bir kusur arıyor olsa da, bence sizin yaptığınız olumsuz bir durum yok gibi. Yerinizde olsaydım, böyle birinden çocuk yapmak değil, aynı yatakta bile yatmazdım. Böyle biriyle bir ömür geçirmeyi düşündüğünüz için evlendiniz, size soruyorum; çocuk sahibi olsanız, bu şekilde hayatınız geçer mi? Doğacak çocuğa haksızlık etmiş olmaz mısınız?
00 Yorumla
Seni çekici bulmuyor anladığım kadarıyla artık.
Evlendiğinde fittin de sonrada çok kilo mu aldın?
Ya da tavırların mı itici geliyor acaba?
"Şu haline bak sen" diyip dalga geçmesi, acaba evlilik öncesi aşırı kezbanlık yapıp çok uğraştırdında şimdi intikam mı alıyor kendince?
Yoksa o çocuk istemiyor da sen zorluyor musun?
(Korunarak seks yapma konusunda aynı sıkıntıları çıkarıyor mu?)Bunlardan biri değilse sorun, senin alakalı bir durum yoktur, adamda sorun var demektir. (Bence, ama ben psikolog değilim, bir psikoloğa danış bence bu konuyu.)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor da, gençliğnin gazına ve dışardaki kadınların ilgisine kapılmışsa ( sen de aeviyorsn) biraz sabır et, sıkboğaz etmeden ilgilen düzelmesini bekle. Çocuk için acele etme. Çocuk olsun her şey düzelir diyenlere ASLA inanma.
Ama seni sevmiyorsa hemen ayrıl, kensine yazık etme00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kilo sorunun mu var?
O kendindeki eksikliği sanki öfke ve seni suçlayarak kapatmaya çalışıyor
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @rockofreco
+1 yılHayatım eğer erkek arkadaşın ya da kocan Her neyse gay değilse seni %100 aldattığına Emin olabilirim Çünkü bir erkek atıyorum 3 gün en fazla maksimum 5 gün bir ilişki yaşamadan ya da maske yapmadan dayanabilir Hani senin kadar libi dolu ve istekli bir kadına bile karşı koyup şu hareketlerine bakıyorsa seni aldattığı bariz belli ya da erkek arkadaşın ya da kocan Her neyse bu konuda bu ikisinden başka bir Olasılığın olması imkansız yani çünkü hani sen ona sürekli yanaşıyorsan O senin böyle aşağılayıcı bir şekilde şu haline bakıyorsa dalga geçiyorsa senin kadınlık duygularını kırıyorsa ya seni aldatıyordur ya da kendisi erkeklerden hoşlanıyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Vallahi lazım boşanmayı kötü olamıyorum diyorsan bulacağım birini o zaten bunu göze almıştır 2 senelik boşalıncan yadan aldatcan eşiyle ilgilenmeyen pasiflik vardır aranızdaki tek sorun buysa boşanmadan devam et
00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozuk kendini yetersiz görüyor bu yüzden cinsel isteği olmayabilir maddi olarak sorunları mı var düzelmiyorsa boşan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinselliği at bir kenara sana böyle davranan birinden çocuk mu yapmak istiyorsun? Nedir çocuk olunca düzelir evine yurduna bağlanır mı diye düşünüyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eşine neyine güveniyor? Sen gayet normal bir insansın.. bence yatağına geç mastürbasyon yap görsün seni bak ne oluyor o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde seks olmayan evlilik biter, bitmek zorundadır. Yemek gibi, olmayınca dışarıdan sipariş verebileceğin bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yıleşin anlayamadım bir şekilde bahane buluyor sana bence sebebini bul derim tbi bunu dile getirmemeside eşinin saçma bir durum
00 YorumlaNe duruyorsun çek git. Git dediği anda çantanı al kapıyı çek git
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorman bile hata. Aranızdaki tek sorun cinsellik değil belli ki.
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin it herif o zaman anlar senin kıymetini
00 Yorumla
+1 yılOyle ben adamın ta hayatını * boş ver bacim sana deyer vermeye sende verme
00 Yorumla
+1 yılSende en çok eleştirdiği şey ne, oradan yola çıkarak sorunun ne olduğu anlaşılabilir
00 Yorumla
+1 yılYazık valla sen gibi gencecık hatunu yapmıyor yazık cıdden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu pek evlilik gibi değil sanki ya bence senle gemileri yakmış
10 Yorumla
+1 yılEvlendiğin kabahat. Senin peşinden koşarken seninle evlenirken senjn yatarken uğraşıyordu şimdi mi uğraşmak istemiyor. Demekki başkası var net
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın çocuk yapma o adamla ömür geçmez yol yakınken kurtul
00 YorumlaKendini ezdirme bence öyle biriyle ömür geçmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz hiç sağlıklı değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor dur sende başkasıyla yap
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor büyük ihtimalle bence
00 Yorumlaİşi çok mu ağır
00 YorumlaTuhaf başka işler var herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşan gitsin öyle erkek mi olurmus
00 YorumlaGörücü usulümü evlendin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek ihtimalle aldatılıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni duvara vurara yapması lazım … canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo mu aldın?
Neden öyle diyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende mi sorun onda mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatıyo olabilir...
00 Yorumla
+1 yılaldatıyor
10 Yorumla
+1 yılBu evlilik böyle yürümez direk boşanmalısın
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılTazeti havada kaparlar de
00 YorumlaHayret :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonustunuzmu hic
00 Yorumla yardım edelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan
00 YorumlaÖ. Den at
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri