3 yıllık evliyiz ben 25 eşim 29 yaşında. Aynı şirkette farklı projelerdeyiz. İş aşırı efor sarfettirecek eve gelince hal bırakmayacak bir iş değil. Hafta sonu çalışmıyoruz. Evliliğin ilk 6 ayından sonra bu sorunu yaşıyorum. Ben dilli konuşuyorum çünkü kışkırtıcı kıyafetler, el temasları, pozisyonlar, beraber p*rno izlemek, fanteziler... Denemediğim kalmadı. Yüz yüze kırmadan anlattım. Ona göre bu bi sorun değil. Onun normali hafta da 1-2'den fazla değil. Ama güzel insanlar; bizim daha çocuğumuz yok ki. Bakımlı, aktif spor yapan, güler yüzlü bir insanım. Hani bıktırsam başka şeylerde hevesi kalmasa neyse. Ben bu konuda laf açtıkça hevesi kaçıyormuş. Ya ben yanaşıyorum, ne gecelikler giyip uyuyorum tık yok. 2 gece üst üste yapınca haspam kendini Dan Bilzerian sanıyor. Gerçekten saygımı yitirmeye başladım. Gözünün önünde duruyorum görmüyor. Aldatmayı bile düşünmeye başladım. Haklıyken haksız olmakta istemiyorum. Ağlayacak takat, laf anlatacak güç kalmadı. Cinsel hayat dışında her şey çok uyumlu eve gelsek bazen benden önce süpürge açar vs ama evlilik 4 ayak sevgi saygı güven ve cinsrllik. Biri kırılınca ne kadar sağlam olur ki o masa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle aldatma düşüncesini bir kenara bırak.
Kendinde söylediğin gibi henüz çocuğunuz yok ve yeni evli sayılırsınız. Anladığım kadarıyla alımlı ve bakımlı bir kadın olduğundan cinselliğe çok önem veren bir yapıdasın haklı olarak.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini gayet güzel ifade edebilen diksiyonu çok iyi bir kadınsın. Ve güzel bir dille konuşmaktan tut hemen hemen her yolu denemişşin ama fayda sağlamamış. Çünkü adamın libidosu ve temposu düşük ve bu tahriklerle giderilecek bir şey değil. Kısacası adamın en normal halı bu! Değiştiremezsin boşuna uğraşma.
Başta da söylediğim gibi madem aldatmaya kadar gidebilecek bir durum seziyorsun o halde çocuk yokken ayrılabilirsin. En azından hiçbir şey kaybetmezsin ve henüz çok genc bir kadınsın.
Tüm bunların yanı sıra ekonomik özgürlüğünde var ve ayakları yere sağlam basan güçlü bir kadın imajı aldım sende.
Sana tavsiyem hata yapma. Kendine yakışanı yap.
Son bir söz. Burada ki bazi abazalarin dediklerine kulak asma ve en sağlıklısı neyse ona göre hareket et.
İyi günler sağlıcakla kal.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 yılda insan birbirinden bıkmaz tüm pozisyondaki ilişkilerin profesyonel olur daha farklı zevkleri nasıl yaşarız o asamalara gelmesi gerekir, ilişki süreniz kaç dakika sürüyor bilmiyorum, adam 10 dakikada işi bitiriyor seni bir kere bosaltiyorsa bu süre sana az gelir, en az 1 saat emek vereceksin senin gibi istekli kadını 5 kere boşalacak böylece bir postayı tamamlayacak böylesi sana haftada 2 ya da üç yeter, ama on dakikada boşaltıyor adamınki gitmeden bosalayım telaşına düşer böyle bosalirsan o dikişten bir zevkde almazsın, adamda biraz keçi inadı var gibime geliyor, seksi elbiseleri giymiş kadın bende isterse hemen kobrayı verir eline gerekeni yaparım, kadın istemez ben istersem yaparım kafası var gibime geliyor. Evlilik tamda böyle şeydir sen istersen o yapacak o isterse sen vereceksin. sen ısrarla istemeye devam et anlamayana meme vermezler senin gibi istekli bir hanım o memeyi her halükarda alır keyfine bakarsın, istesen detay bilgi talebinde bulunabilirsin keyifli gunler
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzel bir detay ve anlatım olmuş. Masa örneğinden yola çıkalım madem. Evet 4 ayaklı masanın bir bacağı kırılırsa o masa eski sağlamlığını yitirir ama aklı başında bir usta ve kullanıcı o masayı 3 ayaklı bir masaya çevirerek kullanıma devam eder, malum hayat şartları da bunu gerektiriyor.
Libido acayip bir şey belki eşinde düşük değil ama sizde yüksek olabilir. Normalde gün aşırı ilişki en idealidir ama bu bile güzel bir düzende olmayan çok insan var. Kimi hafta çok fazla olur, kimi hafta da daha da az. Psikolojik sorunlar, hayat şartları da bu konuda oldukça önemli. Sizde de libido yüksek istemeniz de doğal. Bunun yolu da iletişim, ayrılık düşüncesi de normal olmaz birlikte olacağınız birinin sizi her gün becereceği de garanti değildir çünkü. Veya biri denk gelir günde 3/5 kez ister bu sefer de siz isyan edersiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Çok konuştum nezaketle çok anlattım ama yok. Onun normali benden çok farklı.
- +1 yıl
Rica ederim. Genelde çiftler arasındaki libido farkı böyle olur. Çok istekli bir partner ile az istekli bir araya gelir. Bu uyumda ilişkiyi ilerletmek daha zordur elbette.
Sabır, sabır derken en son hiç ummadığınız bir anda birinden etkilenmiş de olabilirsiniz. Bunu düşünmeli biraz da o adım atmalı. Veya destekleyici ilaçlar denemelisiniz.
Soran+1 yılTerapi veya uzmana görünmeyi reddediyor. İlaç kullanmayı da. İleride çocuk sahibi olmak için tedavi görmesi gerekse onu da kabul etmiyor. Zaten ucu ucuna geçiniyoruz tedaviye bütçe ayıramayız diyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aldatmayı boş ver şimdi.
Haklısın.
Haksizsin diyemem.
İşin ciddiyetini anlatacak çok uygun bir kısa konuşma yap.
Öncesinden doktor bul.
Doktora götür.
Mutlaka bir ilaç tedavisine vs bakacaktır. Birde spora baktır.
Spor kalp gücünü artırır.
Buda kan akışıyla destekler.
Birde bal ceviz fındık karıştır yedir.
Hormonal ise ilaç destekler
Güç ise yedikleri ve spor
Ama anlatımına göre hormonal mevzu doktorluk iş.
Allah yardımcın olsun. Tebrik ediyorum seni bir eş olarak üzerine düşenleri böyle ayrıntılı yaptığın için.
02 Yorumla
Soran+1 yılTerapi doktoru kabul etmiyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
214Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönemsel olabilir birazcık yaşlı nene tavsiyesi gibi gelecek biliyorum ama aktarlardan pislik filan al bunlar inanılmaz yükseltir eğer böyle bile hiçbir şekilde yoldan çıkmıyorsa otur güzelce konuş ben bir kadınım hayatımın en çok zirve yaptığı dönemdeyim ve sen beni doyurmıyorsun de artık bunada alınıp bir şeyler yapmazsa boşan ama yine de aldatma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam hergun seni havalara ucurmuyor diye aldatmayı düşünmek hiç ahlaklı etik bir davranış gelmedi bana. Senin de libidon düşük olabilirdi aldatsa eşin canın yanardı kesin. Kıymetimi bilmeyen eski sevgilimle tartışmıştım metroda da yakısıklı takım elbiseli bir iş adamı beni süzdü baya hem de. O paramparça ederdi beni cildime de sorun bulurdu igrenc hissettirdigi anda metrodaki adama karsilik vermeyi düsündüm yapmadim tabi. Yatakta da oyle aman aman iyi degildi. Erkekler boyle maalesef heyecanları bitiyor ilk gunki gibi kalamıyorlar ilgileri aynı kalmıyor. Terapi alın. Insanın basına gelmeden boyle ahkam kesmesi dogru degil ama umarım bir yol bulur düzelirsiniz. Burdakiler de ne terbiyesiz gel ben beceririm ne demek ya.
51 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama benim düşük olsa çözüm yolu arardım. Eşim profesyonel destek almayı kabul etmiyor. Daha çocuk olmamışken ben de böyle bir cinsel hayatı kabul etmiyorum. Yaşadığınız durum için de üzgünüm umarım gönlünüze göre mutlu olacağınız birini bulursunuz. Terbiyesizler her yerde maalesef
1 hafta uzak bir yere gitmeyi deneyin, evde veya spor salonunda 1 ay yüksek ritimli egzersizler yapın, Deniz kenarında tatile gidin bir çok kadın görünce isteği daha çok olmaya başlayabilir, akşam yemeğinden önce yapmaya çalışın, yemek ağırlık yapıyor olabilir ve bu etkileyebilir, eczaneden azdırıcı ilaç alın ve beraber p*rno izleyin, evin içinde sürekli tahrik edici short giyin, iş yerinde biraz daha dekolte giyin belki sizi iş yerinde farklı görünce çok arzu duyabilir, evinizin içini de çok havalandırın aynı hava insanı zamanla mayıştırır, beraber masaj salonuna gidip biraz masaj yaptırın gerginliği azalacaktır, soğuk suyla beraber duş alın, otururken birden oral yapmaya çalışın bakalım nasıl olacak. Kolay gelsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılaynıyız. yatak dışında her şey harika. ama yatağa gelince ona göre olması gereken haftada 1. ardışık günlerde yaptığımız sayılıdır. evlilik harika, seviyoruz birbirimizi ama aldatacak noktaya getiriyorlar insanı. seni çok iyi anlıyorum. çaresi yok biliyo musun? 10 yıllık evliyim ve çare bulamadım. herkes terapi diyor, hormon tedavisi diyor ama ben sırf ben istiyorum diye ilişkiye girmesini istemiyorum bile. kendi gelsin istesin tutkulu olsun, sekse eğlence olarak baksın istiyorum. seks benim için bir terapiyken, evlilikte o terapiyi bulamadım
00 Yorumla
+1 yılöncelikle kocan çok şanslı konuya böyle giriyorum fakat kocanın muhtemelen testesteron seviyesi düşüktür oysaki erkeklerin en yüksek oldugu yaşlar 27-32 arası , senin o kadar tahrik etmene ragmen isteksizse libido ve testesteronu artırmaya çalışın , özellikle erkekler için spor yapmak agırlık çalışmak testoyu libidoyu artırır , mutlu bir yaşam testoyu libidoyu artırır, sigara ve alkol kullanmak düşürür , eger antidepresan tarzı bişey kullanıyorsa bunlar düşürür , sağlıklı bir uyku özellikle uyku sırasında testesteron en yüksek seviyeye çıkar ve sabahları her erkek ereksiyon olmuş vaziyette kalkar , iyi beslenmek et ve sebze ağırlıklı beslenmek libidoyu testoyu artırır bunlara dikkat et eşinle bu konuları hallet aldatmak bence yanlış bir hareket ,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Kendini oylesine guzel ifade etmissin ki esinin senin durumunu anlamama ihtimali yok
Bence o senin bu durumunu ciddiye almadigi icin boyle yapiyor sen anlamiyor galiba halimi diye davrandigini bildiginden umursamiyorda
Bunu yapma nedeni hevesi gecmis baska sorunlarla kafa dolmasi ya da baska birine ilgi duyma vs vs cok neden olabilir
Onemli olan sorunun asil nedenini bulmak
6inci aydan snra oldu demissin
Istersen bunu seninle detaylica konusalim ozelolarak bana yazabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla abla bi psikologa falan gorunun derim bi uc bes fikir vs versin ama soyle bir sey de var insaniz ve farkliyiz, hani hepimizin istegi libidosu ayni olmuyor, kimisi cok asiri oluyor - oyle olsa da yine sikilirdin dert edinirdin kendine ama boyle az olunca da sikinti ama napican elde olmuyor ve bunun icin, secerek evlenmiyoz neticede o yuzden pek bir sey gelmez konusmaktan ki yapmissin diyorsun, birde dedigim gibi psikologu ne bilim cinsellik uzmani mi oyle hocalar doktorlar oluyor ya onlari da bi deneyin derim ama adamda bu kadarsa da yapacak bir sey yok, tek care o da istemedigi halde isteksiz gonulsuz sirf senin istegini gidermek icin yapacak ama o da onun bilecegi dusunup yapacagi is tabi, ben sahsen esimi rahatlatirdim kendim bile o an istemesem sirf o rahatlasin istegini gidersin diye ama seninkini bilemem tabi…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle tipler, fantezi ya da eşini çıldırtacak şeylerde denemez, tek düze bi kaç şekilde yapar geçerler hep, kendi tatminlikleri yeter onlara ama şunu bilmiyolar, sen kadınını tatmin edip uçurmadın mı, o kadının gözünde o erkeksiliğin yok olup gitmeye başlar, erkeksiliğin kalmaz bi süre sonra, kalmayıncada o kadının o erkeğe saygısıda kalmaz çünkü onu güçlü erkeği görmez ve dışarda daha sert güçlü olan erkeğin yataktada iyi olacağını bildiğinden ona gözü kaymaya başlar, bunları bi şekilde ona anlatabilmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 1 - 2 az değil, önce bunu söylemeliyim.
Evli değilim ama hormonal anlamda erkeği de kadını da araştıran, gözleyen bir insanım yıllardır. Günde 2-5 arasında yapabilecek kişiler varken, haftada 1-2 kerede kendini iyi hissedecek insanlar da var.
Size 1-2 yetmiyor ise, o zaman siz onu 2-3'lere çıkartabilecek durumlara sokmalısınız.
Kendinizi mi özletirsiniz, yemeğini aşını mı düzenleyip adamı delirtirsiniz, aile büyükleri olmaz belki ama özel yaşam konusunda uzman yardımı mı alırsınız, bunu buradaki bir tek kuloğlu bilemez, aman kanmayın millete de. Buradan özelden yardımcı olmak isteyecekler net sapık ve psikopattır.
Allah yardımcınız olsun, bu sebepten boşanılmaz.
00 YorumlaBenim de sevgilim böyle zaten 50 ye merdiven dayadı bi de full çalışıyo 15 20 günde bi geliyo onda da oram ağrıyo buram agriyo yorgunum diyo kendi yatiyo herşeyi bana yaptırıyo zaten küçücük ş. yi var zevk de almıyorum 3 5 gün izin yapiyo 1 defa anca yapıyoruz o da full benim çabamla bıktım ya evim param yok herifin evinde kalıyorum yoksa dakika durmam vlla
35 Yorumla- +1 yıl
sana bir yedek lazım böyle tecrübeli dipçik gibi sapasağlam 19 cm ;)
- +1 yıl
beni de al ;)
- +1 yıl
sen bir diğer tarafa bak ;)
+1 yılBı yüzden aldatmak mı? Adamın rutini normal. S. eks için her şeyi denemişsin. Çiftlerin uzak durması gerekenleri de yapmışsınız. Kocan da olsa gözünde basitleşmemelisin. Çok fazla çabaladığın baskıladığın ortada. Ya sakin davran ya da terapi teklif et. O kadar iyi anlaşıyorsan en önemlisi kafa dengini bulmuşsan haftada 2 ye de bir şey demezsin ya. Millet kafa dengini mumla arıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öncelikle yorumun için teşekkür ederim. 3 gündür her şey normal gibi davranıp atlatıyorum. Bir şey demiyor. Atlatabildiğim kadar atlatıcam. Ben istemiyorum çünkü. Çok çabaladım çok yoruldum.
- +1 yıl
Rica ederim. Yorulduğun ortada ama aldatmak çözüm değil felaket. Bu yüzden hiç tahammül edemeyeceksen tabi ki ayrılabilirsin
+1 yılMeselende kesinlikle haklısın. Sana nefes aldırmaması gerekirdi normalde. Evlenmiş olmanız ile birlikte cinselliğin artık elinizin altında rahat, uğraştırmayan, fedakarlık gerektirmeyen bir aktivite haline gelmesi yüzünden böyle oluyor. Halbuki yazdıklarına bakılırsa, bir erkeğin aradığı her şey sende fazlasıyla var. Bazı adamlar şanslı, kıymetini bilmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef.
- +1 yıl
Ama bu yüksek libido sana zararlı biliyorsun değil mi :) ilgin dışarı kayar. Senin gibi bir kadını mutlu etmek ister insan.
Çok haklısın en az günde 1 hatta sabah akşam seks fantazisi olmalı normalde ya çocuk olana kadar ya da en azından 5 6 yıl olmalı bu hayret garip olan normalde kadınlar bunu istemez bende evlenip ayrıldım ama bizde ilk 4 yıl her gün seks vardı biz kıskançlığı yüzünden ayrıldık
Kendine güvenilir bir f*ck bady bulabilirsin eğer başka konuda sorun yoksa bir çok evli insan bunu yapıyor
10 Yorumla
+1 yılBenim iş arkadaşımın kocası da onu ilgisiz bırakmış başka kadınla aldatıyormuş. 5 yıldır düzenli görüşüyorlarmış. Adam resmen ev açmış diğer kadına.
Biz de çözümü ondan intikam alarak bulduk. Bizim de 3 senedir ilişkimiz var. Arkadaşım mutlu kadınlığını yaşıyor. Kafası daha rahat.
İşin komik yani kocası kimsenin haberi yok sanıyor. Ama biz her şeyi biliyoruz asıl onun haberi yok bir şeyden.
Biz gündüz iş yerinde takılıp seks yapıyoruz. Akşam da kocası işten almaya geliyordu.
00 Yorumla
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Yorgunluk isteksizlik falan yapmaz. Eve gelip süpürge açıp temizlik yapıyorsa sekste yapabilir. Düzelmesi için terapiste vs gitmeyi red ediyor hala seni aşırı istekli olmakla sucluyorsa bu es kesinlikle aldatilmayi hakeder.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ;
Konu hakkında çok iyi anlıyorum seni ki cinsellik bir evlilikteki en temel dayanağı , bende çocuklar olduktan sonra çok boşlandım ve bir çok kez konuşmaya çalıştım ama öncelikleri çocuklar ve işti ki ben cinselliği çok aktif yaşamayı seven biri olarak ağır geldi ve bi dönem böyle geçti ama şu an ilk günlerdeki gibi bazen hafrada bazen günde 8-9 kez birlikte oluyoruz.
00 Yorumla Vallahi öyle güzel açıklamışsın ki bende aynı durumda olan bir eşle yapamam beni sık boğaz etsin her boşlukta isteyebilir yani. Umarı seninki gibi isteksiz birisi denk gelmez kötü bir şey aldatma konusu heralde insanın canına tak edince geliyor ama işte bilemedim isteksizliğini arttıracak şeyler denedin mi peki hap damla vs
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm resmen kadınlığın çürüyor. Bence sl konuş gerekiyorsa ayrıl. Saygı kalmadk demişsin, olay orada bitiyor zaten. Erkeklik yapıp adsm gibi becersin karısını, yoksa becermek isteyen çoktur öyle bi güzelliği, gözünü dışarı kaydırıyor erkeklik görevini yerime getirmeyerek. Cinsel uyum önemli, senin gibisi de bana denk gelmedi hiç işte naparsın...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik dediğin konu aslında sadece bu konu eğer cinsellik olmazsa evliliğin anlamı ne ki neden evleniyor ki insanlar o problemi bende yaşadım yıllar yıllar sürdü en sonunda yolumu ayırdım inan bana gerçekten çok zor bilirim yaşamayan Bilmez anlamaz
00 YorumlaMerhaba
Aslında diyecek çok bir yorum yok eşiniz ile konuşmak gerekir bu konuyu ve bu yaştan sonra bu olayın düzeleceğini sanmıyorum
Bir dönem iyi sonra artık tatmin etmez bir hal olmuş bir kaç ilaç hap takviyeleri alabilirsiniz aslında ama bu ne kadar doğru bilmiyorum sorunun aslında boşalmamak mi tatmin edici bir cinsellik olmayışımı Buda önemli00 YorumlaYani garip geliyor bana bu durum ya da benimde libidom fazla benim eşim öyle gecelikler falan giyicek beni etkilemek için hareketler yapıcak vs önemli bir işim dahi olsa 1-2 saat boşluk yaratırım güzel şeyler yaşamak için kaldı ki insanın canı çeker ya öyle eşi kur yapınca falan
00 Yorumlaseks bu kadar mı önemli ablacım ne güzel geçiniyorsunuz. kaldı ki hafta da 1-2 gayet normal, köy çeşmesi değil ki bunu her gün yapasınız.
adam yorgun olabilir, yorgun erkek karşısında megan fox olsa yine harekete geçmez. bu konuyu bu kadar büyütüyorsan aldatmadan önce ayrılmayı dene yoksa daha istenmeyen şeyler yaşanabilir
00 Yorumla25 yaşında tamda libidonun zevkin doruk noktasındasın ben 25 yaşında biriyle evlenseydım hergün rahat bırakmazdım aslında öyle olmalı yenı evlenınce erkekler cok istekli olmalı ama bilemiyorum aldatmak yerine ayrılıp kendini tatmin edicek bir erkekle birlikte olabilirsin boşuna haksız duruma düşme dediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Merhaba. Belkide şu cümleleri kuran onlarca kadından birisin.. evet bu problem fazlasıyla gündemde. Gerçekten zor bir durum. İnsanın cinsel tokluğunun olmaması gerçekten büyük bir sorun. Fakat yapman gereken her şeyi yapmışsın. Hani cinsellik dışında nasıl diye soracaktım ki cevabı vermişsin her şey normalmiş.. bu durumda terapiste gitmeyi teklif et. Eğer onada yanaşmazsa bir ikinci korkutucu seçenek devreye girmeli. Aldatma değil onun hislerini ortaya çıkaracak bir seçenek.
00 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİlk 6 ayından sonra demişsin. Demekki sağlıksal bir problem yok. Başlarsa heves merak vs varmış sonra Adam soğumuş belliki. Normalde bende karşıyım ama Açık fikirli biri ise garip tekliflerde bulunabilirsin. Bir kaç kadın ya da bir kaç erkek. Bunu sende kabul etmiyorsan berbat bir cinsel hayat seni bekliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Libido farkı var sanırım aranızda. Ama haftada iki az değil bence. Biraz kendini özlet derim. Hep gecelik giymende bir yerden sonra rutinleşir. Avci ruhu kaybetmemeli erkek. O adım atsın birazda...
41 Yorumla- +1 yıl
Haftada 2 kez iyimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslarinizda genç eşin bu kadar isteksiz olması çok kötü bir kadın olarak seni anlaması gerek demekki erkekliği sana yetmiyor her insan da ehline denk gelemiyor benimde senin gibi sorunum vardı sevgilimle ilişki yaşıyorduk haftada iki defa zor oluyordu olursada kısa oluyordu neymiş her zaman cinsellik yasanmazmis yaşadığınızda 5 dk sürüyor enfazla senin yaşadığın sorun bazı kadınlarda var bende ayrılmak zorunda kaldım çok isteksiz bende istekli olunca olmuyor yetmiyor bir süre sonra senin gibi sevgilim karım olsun isterdim her erkek kadın ehline denk gelmiyor siz nerede yaşıyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken isteyince şehir değiştirirdi. Şimdi yanındayım diye heyecanı kalmadı galiba.
Cevap sahibi+1 yılSenin isteğine karşılayamıyor eşin anlıyorum durumunu benimde eski sevgilimle problemim seninkinin aynisiydi keşke senin gibi istekli sevgilim ya da eşim olsa ne kadar mutlu olurduk hangi şehirde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBende sana bir şey sormak istiyorum gizliden çıksam eklermisin dertleşelim
Soran+1 yılÇık bakalım.
Cevap sahibi+1 yılciktim
Soran+1 yılİstek gönderdiğim
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutunuza mesaj attım ama görmediniz sanirim
Beraber p*rno izlemeniz dogru degil. Baska karilari kocana kakaliyorsun resmen :D
80 Yorumla
+1 yılSenin haricinde farklı bir kadını tercih eder büyük ihtimalle. Heyecan bitmiş. Eğer işiyle ilgili ya da parasal bir sorun yoksa seni istemiyor. Ve kırılma diye bunu söyleyemiyor. Ve adam bu kadar ince düşünürken sen aldatmayı düşünüyorsun. Kadın milletinden bir b0k olmaz saygıyı haketmiyorsunuz ( istisnalar hariç )
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısınız ve çok güzel ifade etmişsiniz.
ama farkında olduğunuz üzere, aldatma seçeneğini eleyin lütfen.
bence durumu kabullenmemesi psikolojik bir sorun profesyonel yardım almalısınız.
evlilik ya da cinsel terapist falan.
muhtemelen bunu kabul etmeyecektir şu durumda tekrar tekrar konuşmayı deneyin.
boşanmak en son çözüm, aldatmak ihtimal dışı sizin için ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba hanımefendi
Yaşı da uygun aslında. Daha önceden çok yapmış, çok doymuş olabilir mi?
Ama öyle bile olsa eğer dediğin gibi fantezili biriysen reddedemiyor olmaaı gerek
Bir de spor yapıyorsan daha nolsun:) adam bulunmaz nimet bulmuş, bence fırsatını tepmesin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz aseksuel bu dönem ki erkeklerin bir çoğunda bu sorun var maalesef ama sizlerde bu durum çok erken başlamış 6 aylık bir evlilik sürecinde gerçekten sıkıntı ve evliliğin %95 i cinselliktir eğer bu nokta da yeterli uyum olmaz ise ev arkadaşlığı durumu gerçekleşmektedir ki sizlerde bu durum yaşanmaya başlamış. Çocuk düşüncesini olduğunca ileriye atın ve çift terapistine gidin gerekirse.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDolaşım bozukluğu olabilir, Ben bekarım, Bi akrabam kalp krizi geçirmişti, Doktor açık kalp ameliyatı olması gerektiğini söylemiş ama o korktuğu için kabul etmemiş, Alıç sirkesi içmiş ve damarları açılmış, Ben de bunu duyunca denemek istedim gerçekten de farkediyo, Otuzbir çekip boşaldıktan sonra bile şeyim sertliğini koruyo, İkinciyi bile yapıyorum, Önceden de istekliydim ama ikinci için biraz zaman geçiyodu şimdi demir gibi oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözümü söyleyim mi sana.
Eşin hemen spora başlasın. Bir süre sonra vücut kendini toplayacaktır. Vitamin ve enerji hapları kullansın. Supradin öneririm çok çok iyi bu konuda. Ayrıca içtiği suyun içine bir bardağa 1 damda nane yağı damlat. İnan çok faydasını göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, sen istekli, arzulu ve libidosu yüksek bir kadınsın, yaptıklarından ve anlattıklarından bu anlaşılıyor, eşinin seni tatmin edemiyor olması bu durumda ciddi bir problem, aslında daha ciddi olanı, eşinin bunu bir problem olarak görmüyor olması
10 YorumlaYatak odan yoksa oturma odanda yoktur bunu unutma
Ve bu adam yaş aldıkça dahada kötüleşecek benden demesi
41 Yorumla- +1 yıl
Aynn
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sen sıkıcısın. Yazım dilinden bile sıkıldım. Eşinin libidosu düşük değil sen sıkıcısın ancak bu kadar isteniyorsun.
40 Yorumla Herşeyde cinsellik değil tm canın istiyor en istekli çağında sin hergun bağırta bağırta yapsın istiyor sun anlıyorum ama sorunları vardır işte evde veya ailesi ile bilemezsin ki sen sayginj kaybetme en kotu oyincak al ihtiyacını gider o düzelir emin ol hep kendine yaparsın ona hiç bir şey yapmazsın emin ol bu sozumude bosanirsan bir sene sonra analrsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri olarak sorunuzu çok beğendim. Her yönüyle haklısınız lakin aldatmayı düşünüyorum sözüne kadar. Belki başka biri ile aldattınız peki o sizi cinsellik dışında memnun etmezse ne yapacağız.
02 Yorumla
Soran+1 yılO raddeye getiren eşim. İstediğimi belli ediyorum ama kendi keyfi gelmeden hiç yanaşmıyor. E daha çocuk da yok. Ben ev arkadaşı olmak için evlenmedim
- +1 yıl
Çok haklısın. Ama çzüm aldatmak değil. Hepimizin evliliğinde zaman zaman inişler çıkışlsr oluyor
+1 yılAbla şöyle bir şey yap.
Dogalerkeksaglıgı sayfasına git instagramda.
Bir tane macun al ve eşine bir şekilde günlük 1 tatlı kaşığı yedir.
Sebzeli ve protein içerikli yemekler yap.
Çinko, A , D vitamini bol besinler tükettir.00 YorumlaHer gün en az bir defa bile olsa sevişmek sart.
Aradaki bağı kuvvetlendirir.
Aranızda çokta yaş farkı yok aslında ama eşin biraz rahat (tembel) biri sanırım genel anlamda da onunla bağlantısı olabilir. Ten uyumuda çok önemlidir ilişkide.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Valla ben evlilikte cinselliğin aşırı önemli olduğunu düşünüyorum. Hatta 2. sırada cinsellik gelir bana göre. Bir tarafın istekli olduğu diğer tarafın isteksiz olduğu evlilik ise bitmeye mahkûmdur zaten
00 YorumlaHerşeyi iyi hoş anlatmışsın ama bi sorunu olsa ilk 6 ay normal geçmezdi anllattığın kadarından anladığım eşinin sana karşı bi tavrı var ya başkası ile görüşüyor ya bi hastalığı var ya da başka bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsizin gibi hatun herkese lazım, ama değer bilene tabi ki. ben de sizin gibiyim, çok şeyler denedim ama benim hatun için de haftada 1 neyine yetmiyor oluyor. bizde bi de çocuk var, artık hiç olmuyor gibi. ayda 3 diyebilirim aşağı yukarı
00 Yorumla
+1 yılSen cinsel yonden doydugunda da bu sefer ask dilenirsin insanoglu nankor iste.. hep ister hep daha fazlasini...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Cinsellik ilişkilerde en temel sorunlardandır isteksizlik eşleri faklı yerlere yöneltebilir bunun için eşinizin durumunu analiz edip ona göre hareket etmeniz gerekir
00 Yorumla
+1 yılYalnız gecelik giyip yanına yatmak ile olmuyor. Uyuyacağınız zaman mı seks yapacaksınız? Yatağa sen girdin o giriyor mu? Normal bir vakitte o TV izlerken ondan istemelisin
00 YorumlaEşini spora başlat hormonları yükselsin biraz o zaman çatır çatır yapar iki günde bir. Ama spora baslamayacak kadar mizmizsa kesinlikle ayrıl veya aldatma iması yap
00 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun bence, madem canlılık istiyorsun, başka kimliğe bürün, farklı renkte bir peruk ytak Bi gece, Rus kızı irina ol, Bi gece iş sveçli helga, yatak oyunu sever, sende oyunu kur
00 YorumlaYine iyiymiş.
25 yıllık evli kadın kocası ile 2 defa Cinsellik yaşamış onda'da iki kızı olmuş hepsi bu.
Adam gereksiz buluyormuş Cinselliği.
Sonunda ayrıldılar.
00 Yorumla
+1 yılbuyüzden boşanma olmaz. Evlilikten önce nasıl kendini tatmin ediyorsan kocan olmadıgın zamanlarda da öyle tatmin et. vibratör al film aç izle o seni görsün zamanla tetikler onu
00 Yorumla
+1 yılSoruna bayıldım ve evliliği betimleme tarzın harika
Gerçekten 4 ayaklı bir masa.
Sevgi, saygı, güven ve cinsellik olmazsa olmaz
Okurken iç çektim ve ne şanslı erkekler var değerini bilmiyor dedim
Ama kocana şunu hatırlat, doyuramayanın hatununu doyururlar. Hem de zevke defalarca saat başı00 YorumlaLan bi erkek senin yazdıklarını yazıyor olsaydı şu an linçlerin kralını yemişti idama mahkum olmuştu. Ama bi kadın yazdığı için şu an tepki almıyor. İşte kadınların ikiyüzlülüğünün kanıtı bu soru.
00 Yorumla
+1 yılBoşanılacaksa ilk bundan boşanılır diğerlerini arkadaşlarınla da yaşarsın mesela ama bunu kimseyle yaşayamıyorsan bende bıktım bu daha az isteklilik halinden evlenince ne oluyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın ama uzun süredir bu şekilde olması, böyle gideceginin emaresi gibi.
31 Yorumla- +1 yıl
Gider
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla Sence senin libidon çok olabilir mi rutin cinsel hayatta abinin cvap bana mantıklı geldi de
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıl uzun bir süre bu kadar emeğin boşa gitmemesi adına bir danışmandan destek almanızı öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu herifler şansının değerini neden bilmiyor? Ben kızların istediği gibi yakışıklı, büyük penisli ve boylu poslu olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek; aşk ve cinsellik yaşayamayacağım! Herife bak!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik evlilikte en önemli kaledir o kale yıkılırsa evlilikten hayır gelmez. Böyle bir kadınla evlendiği için şükretmesi gereken adamlar eşlerini görmezden geldikçe sinirim zıplıyor. Bu resmen odunluk!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem