Eşimin libidosu düşük, çıldıracağım. Bu yüzden boşanılır mı?

3 yıllık evliyiz ben 25 eşim 29 yaşında. Aynı şirkette farklı projelerdeyiz. İş aşırı efor sarfettirecek eve gelince hal bırakmayacak bir iş değil. Hafta sonu çalışmıyoruz. Evliliğin ilk 6 ayından sonra bu sorunu yaşıyorum. Ben dilli konuşuyorum çünkü kışkırtıcı kıyafetler, el temasları, pozisyonlar, beraber p*rno izlemek, fanteziler... Denemediğim kalmadı. Yüz yüze kırmadan anlattım. Ona göre bu bi sorun değil. Onun normali hafta da 1-2'den fazla değil. Ama güzel insanlar; bizim daha çocuğumuz yok ki. Bakımlı, aktif spor yapan, güler yüzlü bir insanım. Hani bıktırsam başka şeylerde hevesi kalmasa neyse. Ben bu konuda laf açtıkça hevesi kaçıyormuş. Ya ben yanaşıyorum, ne gecelikler giyip uyuyorum tık yok. 2 gece üst üste yapınca haspam kendini Dan Bilzerian sanıyor. Gerçekten saygımı yitirmeye başladım. Gözünün önünde duruyorum görmüyor. Aldatmayı bile düşünmeye başladım. Haklıyken haksız olmakta istemiyorum. Ağlayacak takat, laf anlatacak güç kalmadı. Cinsel hayat dışında her şey çok uyumlu eve gelsek bazen benden önce süpürge açar vs ama evlilik 4 ayak sevgi saygı güven ve cinsrllik. Biri kırılınca ne kadar sağlam olur ki o masa?
Eşimin libidosu düşük, çıldıracağım. Bu yüzden boşanılır mı?