25 yaşındayım göğüslerim erkek gibi dümdüz balık etliyim ve göbeğim var fiziğim hiç güzel değil destekli sütyen takıyorum göğüslerim var gibi duruyor ama yok bu durumu evleneceğim kişiye anlatmalı mıyım çünkü destekli sütyen takarak var gibi gözüküyor sizce göğüs cinsellikte önemli mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGöğüs ile cinsellik olayını bir tutmak çok yanlış bana soracak olursan çünkü göğüs zevk vermiyor karşındaki insana senin ne kadar iyi olduğun zevk veriyor evet büyük küçük diye ayırt eden bir kesim var ama bence böyle düşünmek abes o yüzden kafana takmak yerine hayattan zevk almaya bak mutlu günler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evleneceğin kişiye kesinlikle anlatmalısın.
Cinsellikte çok mu önemli? Güzel göğüslerin artısı çok ama göğüs olmaması da o kadar sorun değil. Çok sevdiğim bir kadının memeleri ameliyatla alınmıştı. Gayet güzel de idare etmiştik.
Diğer taraftan etrafında gördüğün kadınların çok büyük kısmının memelerin göründüğünden çok çok daha küçük. Çoğu da sarkmış. Genç kadınlarda bile durum böyle. Rekabet o kadar yüksek değil yani ;)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok seviyorum böyle kadınları... göğüsler mümkün olduğu kadar küçük olmalı... size aşık olabilirdim tanısaydım... balık olmamda ayrı bir güzel yanı...
06 Yorumla
Soran+1 yılGöbekte var benim bir erkeğin ki gibi dümdüz çok utanıyorum
Soran+1 yılGöbeğim gitmiyor ki
Soran+1 yılTamam
+1 yılBu seni mutlu edecekse estetik yaptırıp spora başlayabilirsin. Estetiği bir erkek için yaptırıyorum diye düşünme. Sen böyle mutsuzsun ve kendin kendini öyle görmek istediğin için yaptırıyorsun. Ama seni kimse bu halinle sevmez demiyorum. Kendini sevmen için.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna takılma benimde 80 beden çok büyük değil ama yeterli önce silikon istiyordum ama vazgeçtim beni seven böyle sevsin sende öyle düşün sevecekse beni sevsin göğüslerimi değil ayrıca cinsel istek göğüs bedeni ile alakalı bişide değil istek farklı bir şey ayrıca hiçbir erkek için ameliyat filanda olma onların penisi çok mu tatmin edici bir boyda kalınlıkta ki bizden 95 beden göğüs bekliyorlar
Göğüs boyuna takılma kendini olduğun gibi kabul et ve sev🍀31 Yorumla
Soran+1 yılSenin 80 beden ben 75 beden sütyeni bile dolduramiyorum destekli sütyenle var gösteriyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kimisi göğüsleri çok sever, kimisi de kalça. Direk sizi seven ise buna çok takılmayabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi.. Kimisi o sallanışı, elini attığında avucuna geliyor olmasını sever..
10 Yorumla
+1 yıleğer fit olsan diyeceğim ki dert etme küçük seven de var ama senin dediğine baklırsa senin çok orantısız bi vücudun var gibi e kusura bakma da adam neyi beğenip azacak bi de o var ayakta beklemiyo ya bu da kalkacak bişey görmek istiyo söyle bence alan öyle alsın ya da git estetik yaptır eğer istiyorsan
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar acımasız yorum yapıyorsun benim elimde olan bir durum mu
- +1 yıl
aslında acımasız olmaya çalışmıyordum konuşma şeklim öyle kusura bakma
Soran+1 yılAma öyle yazınca da üzüldüm benim bu şekilde evlenmem doğru değil
- +1 yıl
evlenmen doğru değil demedim ama dürüst olman lazım bir de belli sana özgüven sorunu yaşatıyor ondan dedim zaten estetik diye yoksa elin adamı içi göğüs mü yaptırıcan yaptırırsan kendin için olsun
- +1 yıl
Sirf siz erkekler icin kiz gidip estetik yaptir diyorsun. Sokum Şu an . Kardes ben sana diyeyim erkekler icin kilini kipirdatma. Erkeklerden hayir gelmez. Bir kadina hep erkekler zulum ediyor. Allah erkeklerden kadinlari korudun. Ben onlari Allaha havale ediyorum (Erkeklerle alakali bir travmam yok. Sadece acip haberleri izlersen beni anlarsin kardes). Tabiki hepsine saygi duyuyorum. Yollari acik olsun.
Erkek olarak ilk dikkat çektiğim yer, küçük göğüslü kadın zevksiz geliyor. Avuca gelmez, arasına girmez, sıkılmaz, yastık olmaz. Silikon yaptırmanız güzel olur, en gerekli yer açıkçası. Poposu düz olan kadında var, aşırı itici gelir. Kadın veya erkek de bazı yerler net belirgin olmalı. Çünkü güzellik algımızı, vücut görünüşü çok etkiliyor. Özellikle bir kadında, göğüs, popo ve bacak direkt kadınlığını belli eden yerleridir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılkaliteli bi spor salonuna git kadın bi antrenör bul ona anlat derdini uygun göğüs kası geliştirmen için seni yönlendirir belki şimdi kas dokusu memenin altında bulunur kas hacmini geliştirirsen bu sayede daha çıkık göğüslere sahip olabilirsin belki
10 Yorumla
+1 yılÖneri olmakla beraber önemli değil Baksi acısı. Erkeklere vajina lazım. göğüs olmasa da her erkek seninle olmak işter.
Ben 120 kg kızla oldum Antalya da. . sorun olmadı.
Gogusu olmayan kizla da yaptın.
Ama evlilik de işin içine seks den başka sevgi ve saygı da girer. Öncelik olarak. O yüzden sıkıntı yapma
10 YorumlaBu kadar takma lütfen önemli olan sevgidir göğüsün için gelen erkek de seks için gelir mutluluk ve aşk için değil o yüzden kendinden taviz verme kilon için de sıkıntın varsa kii olmamalı sen olduğun gibi güzelsin ama yine de dert ediyorsan kendine onu da dert etme zayıflarsın ama kendin için yap onu da tamam mı? Eğer yetersiz bulduysan büyütmek istiyorsan da bunun belirli ölçülerde etki edeceği yöntemler var ameliyatsız anlatırım senin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumların hepsi gerçek dışı emin ol. Sırf seni kandırmak için yapılmış. Göğüs yok birde kilolu senin işin olduğunca imkansız ya da kendin gibi hantal ya da çok cılız ne bileyim kimsenin bakmayacağı birini bulursan o kabul edebilir yoksa hiç şansın yok gerçek bu. Evet yaptığın kandırmaca bunu zaten kendin de biliyorsun diğer yorumların hepsini geç. Nabza göre şerbet onlarınki
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun ama benim elimde olan bir durum değil ki Allah beni böyle yaratmış elimde olmayan sebeplerden dolayı üzülmekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılEvet ama gerçeklerden de kaçamazsın ona göre hareket etmelisin dediğin gibi bu duruma üzülmek değil kimseyi kandırmadan olduğun gibi davranıp ona göre yaşamalisin. Böyle birini hiçbir normal etmek yanında istemez dediğin gibi her kör topalin ona göre bir alıcısı çıkar yani dengini aramalısin o zaman sorun olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsellk diyorsan bu işler nasip kısmet meselesi. Hiç takma. Benim hayatımda ne eğri burun, ne ince dudak, ne selülit, ne tüy sorunum oldu ne de küçük göğüs. Hayatımda destekli sütyen kullanmadım. Ama ben de bekarım. Göğüsleri 70 beden olmayan kızlar evlendi misal.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum aslında çok yanlış şeyleri kafana takıyorsun, seninle evlenecek kişi bence bunu pek de umursamamalı sonuçta sekste bir işlevi olan bir organ değil, zayıflayarak ve bölgesel incelerek biraz daha göğsünü öne çıkartabilirsin ben estetik öneriyorum ama
10 YorumlaBunu onunla konuşabilirsin. “Seni seven göğüslerin için sevmemeli!” kafasına hiç girmeyeceğim. Bazen sevdiğin kişinin fiziksel hatlarından da soğuyabiliyorsun. Elde olan bir şey değil bu sonuçta.
Konuşarak anlaşabileceğinizi düşünüyorum.10 Yorumla
+1 yılBak bu konu biraz karmaşık. Mesela ben avuç içi kadar seviyorum tuttuğumda hafif parmaklarımdan taşıcak biçimde. Bazı erkekler kocaman seviyor mesela o kocamanlar beni kadın vücudundan soğutuyor. Bu her insana göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılProfesyonel mankenlerin bile çoğunda göğüsler çok küçük ve isteseler silikon yaptırırlar yaptırmıyorlar. Demek ki sorun değil siz biraz kilo verin yeter
10 YorumlaGöğüs tabi ki önemli. Ama her şey değil tabi ki. Tek kriteri bu olanlar maldır. Eğer özgüvenini etkiliyorsa spor yaparak vücudunun diğer yerlerini sıkılaştırabilirsin. Biraz daha büyüyünce de slikon yaptırırsın olur biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu durumdan utanıyorum konuşmam lazım
Esin sorun ederse estetik yaptırırsin kafana takma bu kadar kimse mükemmel değil
26 Yorumla
Soran+1 yılAma kandırmış gibi oluyor muyum destekli sütyen takarak bu halimi görünce şaşırir evlenince
Soran+1 yılHiç yok ki erkek gibi dümdüz işte
Soran+1 yılO kadar çok kafaya takıyorum ki
+1 yılGeçen İzmir de sahilinde idim bir kadın vardı kadının hem boyu küçüktü hem fiziği hatta eniştemle konuştuk bu kız mı kadın mı diye ondada meme yok gibiydi ve çocuğu vardı yani takılma elbet biraz memen olmasi cinsellik te güzel olur lakin şart değildir senin le seks yapacak kişi senin başka yerine odaklı olacak , ama biraz vücudunun siklastir şişko kadınları ben hiç sevmem mesela
00 Yorumla
+1 yılÖnemli ama olmasa da olur, uçları emilirse yine çok haz alırsın ve emen kişi de haz alır, estetik yaptırma bence, Newyorkta masaj yaparken çoķ memesi çok küçük kadın gördüm, hiç sorun etmiyorlar. Cinsellikte esas zevki klitoris ve vajinadan alırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kişi sadece senin göğsüne odaklanmaz emin ol. İlle de yaptıracağım diyorsan silikon taktırırsın.. Ama bundan çok daha önemli şeyler var.
00 Yorumla küçük göğüslü kadınlar da çekici olabilir ama sadece zayıflarsa
vücudunun her yeri büyük ama meme küçük olunca itici oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende göğüs yok diğer her yer büyük
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu olup göğsünun olmadığını düşünmen garip olmuş sanırım. Pek de mantiga uymuyor gibi,
gogus cinsellikte önemli ama boyutu önemli degil
034 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yok
- +1 yıl
Bu arada fiziğin kötü değil, göbek kadına yakışıyor. Cinsellik konusunda da dezavantaj olarak gördüğün eksikleri başka şeylerle giderebilirsin aklında bulunsun
Soran+1 yılGöğüsün olmaması sorun mu peki sevdiğin kızın böyle bir durumu olsa sana sonradan bahsetse nasıl bir tepki verirsin
- +1 yıl
Hayır sorun değil ve elbette vardır o bile yeter/) sevgi başka bir şey:) inan dert etme. Ve başka özelliklerini kullan rahat edersin:) kadın akıllıdır anladın sen beni:)
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Hiç sevgilin oldu mu? Bunun konusu geçti mi
Soran+1 yılOlmadı bunun konusu geçmez çünkü destekli sütyenle var gibi gözüküyor büyük duruyor ama yok işte
- +1 yıl
Ne düşünüyorsun sen peki? Ne hissediyorusn
Soran+1 yılBen halimden şikayetçi değilim Allah'ım böyle yaratmış ama destekli sütyenle var gibi gösterdiğim için karşımdaki erkeği kandırıyorum takmasam dümdüz duruyorum olmuyor evleneceğim insana bu durumdan bahsedeceğim ama sorun ederse ya evlenipte bundan dolayı mutsuz edersem eşimi
- +1 yıl
Sorun etmez. Önemli olan senin nasıl hissettiğin. Seven insan kusur görmez:) ki bence kusur da değil.
Soran+1 yılBana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim haklısınız insansız var hepimizin kusurları şimdi her şey dış güzellik olmuş herkes ona bakıyor erkeklerde önem veriyor bende işte üzülüyorum sorun olur mu diye
- +1 yıl
Evleneceğin kişi dış görünüşe önem vermez. Ama sevgili ya da iste geçici durumlarda dış görünüş hoşlanti on olana çıkar. Önce karakter gelir. Guzelllik fizik gecicidir bunlar insandan gittiğinde boş kalır insan. Yanlış miyim
Soran+1 yılSiz çok güzel söylüyorsununuz haklısınız ama insanlarda göze hitap etsin falan diye düşünürse ve sonradan anlatırsam kötü bir şey derse cok üzülürüm karakterim ve insanlığım çok iyi bu konularda asla sıkıntı yaşatmam kimseye ama evlendiğimde soğuma falan olursa
- +1 yıl
Peki aynı durum onun için geçerli olsa mesela? Sen kötü mu hissedersin? Ne olurdu? Kocanın yanı
Soran+1 yılBenim için problem olmazdı zaten ben onu sevmişim sonradan öğrensem ne olacakki bizim elimizde olan durumlar değil ki sadece bana beni kandırdın falan der mi destekliyle var gibi gösteriyorum
- +1 yıl
Zaten sevgililik durumlarında yakınlaşmalar olur az çok belli olur sende küçük oldugu için yakındığını söylersin. Tepkisine bakarsın. Bu arada küçük göğüslü çoğu kadın evli ve çok mutlu hiç görmüyor musun?:) şimdi buradan kim olduklarını diyemem de ünlü isimler yani
Soran+1 yılBana destek olduğun çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Daha da çok yardımcı olmak konuşmak isterim. Çünkü böyle ufak olayları travma haline dondurup kendinize zulm yapıyorsunuz:)
Soran+1 yılBen öyle yapıyorum çünkü çevremizde öyle bir güzellik algısı var ki bazen kendimi beğenmiyorum
- +1 yıl
Çok büyük yanilgidasin o zaman. Ve bu yanılgının seni ele geçirmesine izin verme.. bak ben daha seni tanımadan görmeden bunları diyorum. Kendine güven. Ve herzaman gerçekçi ol.
Ve cidden sohbet etmek sohbet ettikçe ferahlamak kendini iyi hissetmek istersen beklerim. Farklı bir niyetle demiyorum merak etme. İçini dokebildgin bir dost her zaman güzeldir:)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bekliyorum o halde yazmanizi
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
:)) görüşmek üzere iyi akşamlar
Soran+1 yılİyi akşamlar
- +1 yıl
Ee yoksun
Soran+1 yılBiraz işim vardı
- +1 yıl
Nasıl derseniz ben araya kaynamasın diye dedim de.. en azından denk geldikçe konuşurduk
- +1 yıl
Trol bir soru muydu? Cidden öyle olmadığını düşündüğümden derdini paylaşıp yorumda bulunmustum. Fazla mi içselleştirmişim derdini?
Soran+1 yılTrol bir soru değildi öyle boş işlerle uğraşacak bir değilim beni düşündüğün için teşekkür ederim
- +1 yıl
Bende öyle biri olmadığının farkındayım ancak neden yazmadın? Rahatsız edeceğimi mi düşündün?
Soran+1 yılHayırda benim moralim bu aralar çok bozuk
- +1 yıl
Tamam iste moral bozukluğumuza da iyi geliriz. Benim art niyetim yok ki zaten. Cidden.
Soran+1 yılMesaj yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMemelere göğüs demeyi ne zaman bırakacak bizim insanlarımız
30 Yorumla
+1 yılMemeler bebek emzirmek için var. Cinsellikle ilgili yok. Erkekler ayakları bile objeleştiren varlıklar nedem taktın ki?
10 Yorumla
+1 yılHer şey cinsellik, seks degildir. Seni seven sadece vücudun için sevmeyecek seni öyle olacaksa bırak hiç olmasın zaten.
10 Yorumla
+1 yılsen de penis boyunu dert etmez , küçük penisli birini bulursun , hayatı eksikleri sorun etmeden yaşar gidersiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre değil ben bu tarz şeylere kafamı takmıyorum mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılFizginin çirkin olması senin için önemli değil mu
- +1 yıl
Buradaki fizik olayı değil aslında evet bir kadın kendini seksi hissetmek ister fakat ilk başta ne olursa olsun kendini iyi hissetmeli her zaman güzel ya da harika vücut hatlarına sahip olamayız peki olmak için ne yapabiliriz önemli olan bunun için kendimize özen gösteriyormuyuz birazda bunu düşünmek lazım kilolu bir bayan kilo verince harika vucud hatlarına sahip olabilir işte benim burada anlatmak istediğim kendimizi iyi hissetmek için ne yapabiliriz ilk başta insan kendini begenmeli sonra bir kadın ya da erkek tarafından zaten beğenilecektir bu olay cinsellikle alakalı değildir benim fikrimi soracak olursan şahsi fikrim ben küçük göğüslu kadınları ben her zaman daha seksi buluyorum hem daha dik oluyor hemde sarkma sorunu olmuyor fakat her erkeğe göre bu değişiklikler gösterebilir kimi daha büyük göğüsler tercih eder kimisi daha küçük bu bir tercih meselesidir bunun için kendi psikolojini bozma bence kendinle barışık olmak daha doğrusu olaya sadece seks açısından bakma sağlık açısından da bakmalısın harika göğüsleri olupta gogus kanseri olup göğüsleri alınan belkide bir çok kadın var bu kişilerin seks hayatları sence bitmiş mi sanıyorsun ya da eşleri onları göğüsleri olmadığı için boşandığıni mi bence gelecekte maddi imkanı olunca silikon bile taktirabilirsin önemli olan vücudunla barışık olman
Göğüs evet bir kadın için önemlidir cinsellikte de önemlidir. m ama evlendikten sonra biraz daha büyüme şansları var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Benim tecrübeme gore 5,6 kg verin, cinsellik yaşadığınız sürece hormonal olarak göğüslerde bariz bir büyüme oluyor..
00 YorumlaBence dokunma seni seven o halinle sevsin, önemli olan başı buyukmü ne büyüklükte emme yeri dik ve uzunsa iyidir eşin emerek 80 bedene tasir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Libido da düşükse lutfen evlenirken bu anlamda. kendinize uygun bir eş adayi bulun ki ne siz üzülün, ne de. o kişi üzülsün.
00 Yorumla
+1 yılherzaman derim boyutunun onemi yok ufak da guzel orta da buyuk bence guzel degil
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok gibi ufak olsa neyse
- +1 yıl
zor isin ayrilacaksin ya da flort bulup cinsel ihtiyacini onla gidereceksin
Soran+1 yılNeden zor ki
- +1 yıl
yani mutsuzsun baksana ya oyle kabullen ya da oyle yap
Soran+1 yılBen halimden rahatsız değilim şimdi hayatıma aldığım erkeği kandırıyorum bilmiyor evlenmeden söyleyeceğim ama çok garip bir durum
- +1 yıl
ya takma guzel oyle
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. evlenilir neden evlenilmesin ki önemli olan o anı yaşarkenki heyecan tutku
02 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsün önemi yok mu
+1 yılHerkesin göğsü olacak diye bir şey yok sonuçta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre önemli olmazsa olmaz kimine göre de itici oluyo
10 Yorumla
+1 yılZayıflayarak ince belle göğüs açığını kapatabilirsin ya da silikon taktırmalısın
10 Yorumla
+1 yılHiç bir aklıbaşında adam için böyle bir evlenme kriteri olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılyaşadığın cinselliklerde sence göğüs önemli miydi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç cinsellik yaşamadım
- +1 yıl
meme ucun varsa bile yeterli olur. takılma öyle şeylere
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sakın kafana göre hormon ilaçlari falan kullanma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılElbette önemli.
Ki artık çözüm de var. Silikon vs.
00 Yorumla
+1 yılSlikon falan yaptırırsın düzelir bazen de bu durumlar genetik oluyor evlenip hamile kalınca düzeliyor diye biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılDogal yöntemlerle büyütebilirsin bir iki beden
00 Yorumla
+1 yılDediğin kadar hiç yoksa kötü durur da bi bakımada iyi sarkma olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBen problem etmezdim önemli olan fantazilerimiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli tabiki.. Ama ondan önce göbeğinden kurtulmalısın.. Düm düz bir karın, gögüs yokluğunu telafi edebilir
00 Yorumla
+1 yılZevke göre değişir ama ben cinsellikte göğüslerin küçük olmasını çok seviyorum acayip doyumsuz oluyor ilişki. kimi büyük sever kimi küçük 65 Göğüs süperdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok istiyorsan estetik yap
Yapamıyorsan da bırak seni böyle beğensin hersey seksten ibaret değildir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüstlük kaybettirmez aksine kazandırır. Yolun başında iken ya herkes yoluna gider ya da ayrılmaz yola devam.. ✈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBunu baştan mutlaka söyle bence, gerekirse estetik için beraber karar verirsiniz.
10 Yorumla Biliyorum o tipleri. Kalçası büyük olur ama önü boştur. Arkadan bakınca ellilik teyzelere benzer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. karşılaştıralım mı benımkıler daha buyuktur 😃 ama ben utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli değilim; ben ne yapayım?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok işte reis, artık öyle olmuyor.
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bence çok önemli değil. Cinsellik bir bütün olarak değerlendirilmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkanka emin ol o kadar önemli değil önemli olan boy kilonun birbiriyle orantılı olması
05 Yorumla
Soran+1 yılO da orantılı değil ki
Cevap sahibi+1 yılKaç boyun kilon
- +1 yıl
Kalça büyük olsun yeter
Soran+1 yılBoy 159 kilo 67
- +1 yıl
Yetermi 5 kilo yağ sürsem vücuduna
Gizli Üye(25-29)+1 yılüf üf üf aklımda hayal etmem bile kendimi kötü hissettirdi. Sen nasıl hissediyorsundur allah bilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar kırıcı bir yorum yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için cinsellik %30 önemli. Evleniceğin adama hem çirkin olup hem her cinsel yönelimde sınır koyarsan sıkıntı olabilir ama çok sınırlı kalmaz isen bir sıkıntın yok. Senin problemin kafanda. Evlenicek bir adam senin karakterini davranış tarzını olaya yaklaşımını tartıcaktır eğer gerçek bir erkekse.
Evlenmek için evleniyorsa yanlızca ztn...10 güne boşanırsınız ztn evlenemezsin de onunla.
+1 yılYa bence hiç önemli değil gerçekten göğüs olsa nolcak sanki ki önemli olan gerçekten karşı tarafın sevmesi ki gerçekten sevebilen insan yok herturlu önemsiz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o kadar önemli değil ama bazı erkekler özelik istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli ama buyuklugu degil olmayacak kadar ufak olmasi dert. gogus cok azdirici bir görsel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğine göre değişir canım takılma zaten küçük göğüs seven erkekler hayatına girmeye çalışır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bilmeli. Benim için göğüs önemli, eğer yalandan yapıyorsa sevsem bile isteksiz oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin önemli olduğunu göstereyim ister misinn 😏😜
02 Yorumla- +1 yıl
yeeeeh ;P
Cevap sahibi+1 yılAhah profil fotoğrafı harika 😅 @cadıgirl44
Profilindeki yalnızca takip ettiğim üyelerin mesaj göndermesine izin ver ayarını değiştir, göstereyim :p
- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem