1 yılCinselliği yaparsın ama alacağın zevk az olur. Doğal yollarla göğüslerini büyütebildiğin kadar büyütmeni öneririm. Benim önerim tamamen soyunup güneşlenmektir. İngilizler bu yöntemi çok yapıyor. (Tabi onlar halka açık olarakta yapıyor sen istersen evinde de yapabilirsin :D) Erkeğinin de aklı çalışıyorsa yetinmesini bilir zaten kafaya takma. Kastettiğim yöntemler şunlardı ChatGPT yapay zekasından yardım alarak yazdım:
1. Egzersiz ve Spor
Göğüs kaslarını güçlendirerek göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlayan egzersizler:
Şınav: Göğüs kaslarını çalıştırır ve sıkılaştırır.
Dumbbell Fly: Kolları açıp kapama hareketiyle göğüs kaslarını hedefler.
Göğüs Presi: Ağırlıkla yapılan bu hareket göğüs kaslarını güçlendirir.
Duvar İtme Hareketi: Eller duvarda, ileri geri iterek göğüs kaslarını çalıştırır.
Kobra Pozu (Yoga): Göğüs kaslarını esnetip tonlama sağlar.
---
2. Masaj Teknikleri
Göğüs bölgesine düzenli masaj yapmak kan dolaşımını artırabilir:
Dairesel Masaj: Göğüslerin çevresine avuç içleriyle dairesel hareketlerle masaj yapın.
Yağ Kullanımı: Badem yağı, zeytinyağı veya hindistancevizi yağıyla masaj yaparak cilt elastikiyetini artırabilirsiniz.
Soğuk Su Masajı: Kan dolaşımını hızlandırmak için soğuk su ile göğüslere masaj yapabilirsiniz.
---
3. Diyet ve Beslenme
Doğal yollarla hormonları destekleyen ve göğüs dokusunu artırabilecek gıdalar:
Protein Kaynakları: Yumurta, tavuk, balık, baklagiller.
Sağlıklı Yağlar: Avokado, zeytinyağı, badem, ceviz.
Östrojen İçeren Gıdalar:
Soya ürünleri (soya sütü, tofu).
Ketentohumu.
Rezene ve çemen tohumu.
Vitamin ve Mineral Kaynakları:A vitamini (havuç, tatlı patates).
E vitamini (badem, ıspanak).
C vitamini (portakal, kivi).
Yeşil Sebzeler: Hormon dengesini desteklemek için brokoli, lahana.---
4. Bitkisel Çözümler
Hormonları dengelemeye yardımcı olduğu düşünülen bitkiler:
Çemen Tohumu: Göğüs masajında yağ olarak kullanılabilir veya çayı içilebilir.
Rezene: Çayı yapılabilir veya öğütülerek gıdalara eklenebilir.
Karahindiba Kökü: Hormon dengesini desteklemek için tüketilebilir.
Pueraria Mirifica: Doğal östrojen içerdiği bilinen bir bitkidir.
---
5. Postür ve Duruş Düzenlemesi
Dik Duruş: Omuzlar geride, dik bir duruş göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlar.
Yoga: Göğüs kaslarını esnetip şekillendiren yoga pozları, örneğin:
Kobra Pozu.
Deve Pozu.
---6. Göğüs Dokusunu Destekleyen Doğal Uygulamalar
Hidroterapi: Sıcak ve soğuk suyla dönüşümlü masaj yapmak kan dolaşımını hızlandırabilir.
Doğal Maskeler: Göğüs bölgesine uygulanabilecek maskeler:
Yumurta akı ve bal maskesi.
Yoğurt ve limon maskesi.
---7. Stres Yönetimi ve Uyku Düzeni
Stres Azaltma: Yüksek stres kortizol seviyelerini artırır, hormon dengesini bozar. Yoga ve meditasyon önerilir.
Yeterli Uyku: Hormonların dengelenmesi için en az 7-8 saat uyku önemlidir.
---
8. Güneşlenme
Cildi tamamen güneşlendirmek D vitamini üretimini artırır, bu da genel hormonal sağlığı destekleyebilir. Ancak aşırı güneşe maruz kalmamaya dikkat edin.
---9. Su Tüketimi
Yeterli miktarda su içmek cilt elastikiyetini artırır ve genel sağlığı destekler.
---10. Genetik ve Sabır
Doğal yöntemlerin etkisi genetik özelliklere ve uygulama sürecine bağlıdır. Sabırlı olunmalı ve düzenli uygulama yapılmalıdır.
03 Yorumla
Soran1 yılBunlar işe yarıyor mu cidden
- 1 yıl
Hepsi saçmalık , tezi çürüyecek kelime şaşırtacak belki ama o kelime " göğüs" burada yazanların hepsi göğüs için geçerli. Kopyala yapıştır yapılmış emek verilmiş , ama bu cevap sizin sorunuzun cevabı değil. Yazanlar göğüs bölgesi için geçerli yani hem erkek hem kadın uygulayabilir şekilde hazırlanmış , yazının küçük bir kısmında çok az bir fayda var ama net değil. Peki sizin sorunuz göğüs mü? Evet toplumda bir kadın için bahsedildiği zaman ilk olarak akla gelen memelerin ifade edildiğidir fakat ikisi farklı bunu biliyorsunuz , bu sebeple göğüs çalışan erkekleri bilirsiniz işte yukarıda yazanlar erkeklerin göğüslerinin o duruma getirmeye yarayan faktörler. Gayet tabi bunları kadınlarda yapıyor fakat bunu yapan kadın bilinçli olarak yapıyorsa memeleri için değil spor yapmak veya başka sebeple yapıyordur. Sizin sorunuz memeleriniz , küçük olması sorun olur mu sorusu , burada büyütme tavsiyesi olunca sizde, acaba dediniz ama maalesef yukarıda yazanlar memelerin büyümesi için geçerli olmadığı gibi eğer ki memeleriniz yayılımlı şekildeyse , göğüs yaptığınız zaman memeleriniz daha belirsiz hâle gelebilir. Spor yapmayın demiyorum yapın ama hep göğüse değil. Dengeli bir dağılımla yapmanızı tavsiye ederim
- 1 yıl
@1Dehliz1Zirve evet sporun ve beslenmenin dengeli olanı en iyisidir. Sadece göğüs sporu ya da sadece proteinle beslenmek gibi şeyler işe yaramaz. Zaten bu doğal yöntemler çooook az büyütme etkisi yapar. Hızlı büyütme için tek yolu silikon yaptırmak o da şahsen benim hoşuma gitmez. Doğallığı seven hiçbir erkeğin de hoşuna gitmez. Aslında önemli olan soruyu soran arkadaşın ne düşündüğü ama yani ben illa büyük meme istiyorum büyük memelerim olmazsa naparım diyorsa tek çaresi silikon gibi yapay yöntemler ama dengeli spor ve beslenme ile elde edeceği meme ölçüsü yeterli olur diye düşünüyorum. Ayrıca güneşlenme özellikle önemli.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba , bu konuda kesinlikle mutlu olmalısın, yıllarca oluşturulan algılar sebebiyle kadınların ve erkeklerin düşünce dünyaları ile oynandı ama bu gün gelinen noktada oyunları bozuluyor ve insanlar etkileyiciliğin , güzelliğin , sexiliğin sadece belirgin memeleri olan insanlara mahsus olmadığını biliyor artık. Eminim çok güzelsindir , çok harika ve çok sexisindir. Bu sebeple lütfen bu konuda üzme kendini. İlişki sırasında neler olabilir bi bakalım Küçük memelerin, muhtesem oldugunu bilenler varken , bunu görmeyen düşünemeyen neden çok?
01 Yorumla- 1 yıl
Eic için değer verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🌷🌷
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNiye bu kadar takıyorsun anlamıyorum. Cinsellik yasarken neden sorun olsun ki. Sonucta göğüslerin ile yasamayacaksin cinselliği vajinan ile yasayacaksin. Onun görüntüsü güzelse ya da bedeninde kalçaların güzelse kadınsı gorunuyorsan bu yeterli cok ta göğüslerinin büyüklüğünün önemi yok
10 Yorumla
Rahat hisset.
İşin en heyecanlı anı geldiğinde emin ol küçük göğüslerinizin, çarpık bacaklarınızın yahut selülitlerinizin hiçbir önemi olmuyor.
Koku, tat, ses, temizlik, bakım, falan filan... Bunlar hoş ya da nahoş kılıyor o anı.
Kaldı ki büyük göğüs sevmeyen çok adam da var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece şöyle bir şey söyleyebilirim seni seven seni olduğun gibi kabul edecek seni isteyen seni olduğun gibi kabul edecek eğer ki birisi seni elinde olmayan şeyler yüzünden eleştiriyorsa bırak gitsin
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsorun olmaz
00 Yorumla Nasıl bir sorun çıkabilir ki ilişki sırasında? Cinselliğin yaşandığı yer daha alt taraflar meme ile ilgili sorun yaratacak bir durum olamaz. Çünkü iki bölge tamamen farklı yerlerde.
İlişki sırasında değil de etkisi olacaksa öncesinde olur. Beğenmeme, tahrik olamama vs. gibi. Bu da kişiye göre değişir. Meme sadece annenin yavrusunu beslemesini sağlayan bir organ. Evet estetik ve seksilik veriyor doğru ama o kadar.
Ayrıca küçük seven ve seksi bulan da var, beğenmeyen de var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bir sorun mesela? Tutunamayıp kayıp düşecek mi? Bırakın bu gibi şeyleri sorun etmeyin ya. Beğenmeyen gelmesin.
81 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle teşekkür
Bunu kafasına takıyosa farklı birisi bulursun boş ver.
50 YorumlaBiri sizi memeniz için sevecek değil sizi memeniz için sevmeyen birini bir zahmet sizde sevmeyin
Bu bir kusur değildir. Bunun için sizi kötü eleştirileri sizde eleştirmekten çekinmeyin
Erkekler çok mu kusursuz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. gögüsün cinsel ilişkide fonksiyonu fiziksel. partnerin dokuncak öpecek vs. o karsı tarafın haz duygusuyla alakalı. onun dısında titfck ı cok bi zorlama yaparsın. orada bi eksiğin olur:D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHiçbir şey olmaz sanki evli veya sevgilisi olanların hepsinin memesi 90 c mi boş ver erkekler ona takılmıyor sen sitede yazılanlara bakma
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısınız. Tebrikler.
1 yılO noktaya kadar gelmiş bir ilişki yatakta memeler küçük diye sorun yaşayacaksa zaten olmasın daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇıkmaz, küçük göğüslü ile seviştim. İyiydi. Hatta kadın espri yaptı senin göğüsler benden büyük dedi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu erkek takmaz ya nasıl muamele ettiğine ve nasıl verici olduğuna bakar bazılarının hosunanbile gidiyor küçük gögüs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbenim gözümda kadınların en top noktasındasın ve bunu bir özgüvensizlikle ifade etmen benı üzüyor. Küçük seven de var neden böyle düşünüyorsun. Ne sorunu çıkacak ayrıca allah askına kumpasla mı gelecek adam sanıyorsun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBukadar ozguvenini i dirme korkma korkarsan sekstede zevk ornin azalir. Istek arzun olsun gerisini onemseme.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz yani kendi açımdan söyleyeyim çok problem etmiyorum çünkü her boyutun ayrı bir zevki var 95 üstü bir yerden sonra acayip sarkma yapıyor
00 Yorumla
1 yılBacım meme önemli bi faktör olsa memesi kocaman olan kadınlar aldatılmazdi
11 Yorumla- 1 yıl
Ki memesi büyük diye kocasının bu nedenden dolayı onu aldattığını duydum sen düşün benimde minnak ama fizigimiz güzel azda cilveli ol tamamdır
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Onu anca partnerin bilebilir ama bakınca zaten seni beğendiyse memitolarınla kabul etmiş olabilir. Dip not memiton için sevecekse hiç sevmesin diye ekliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Büyük sorun.. Tam teşekküllü şeyde bir uzmandan iş görür raporu almalısın
00 Yorumla
1 yılHayır hiç sorun olmaz aksine ben mesela küçük göğüs daha çok severim
00 Yorumla
1 yılHep söylerim, her zaman genç duracaksın ve hiç sarkmayacak :)
00 Yorumla
1 yılHayır neden çıksın leblebi gibi işte ne güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Asla çıkarmaz aksine küçük olduğu için daha şanslısın...
00 Yorumla
1 yılÇıkmaz niye ciksinki büyükten olsa küçükte olsa sonuçta sıkcek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir sorun çıkmaz. Küçük göğüs de gayet güzeldir.
00 Yorumla
1 yılKüçük göğüs sevenlerde var
121 Yorumla- 1 yıl
Ben severim
1 yılKüçük meme, küçük dudaklar kadar bile sorun değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir daha dik olduğu için hoşuna bile gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılKüçük olanlar daha güzel ve tatlı olur ve sorun olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNe gibi sorun?
Aradığınız gögse ulaşılamıyor gibi bisey mi00 Yorumla
1 yılErkekler cinsellikte sadece kendi zevkine bakar vücuda inan hiç bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet maalesef küçük göğüsleri olanlar sevişemiyor acilen silikon taktırman lazım
35 Yorumla- 1 yıl
İnsanların moralini bozmaktan , kendilerini kötü hissettirmekten ve dalga geçmekten aldığınız zevki anlatabilir misiniz?
Cevap sahibi1 yıl@1Dehliz1Zirve insanların moralini bozmak, kendilerini kötü hissettirmek ve dalga geçmek için yazmadım, sorunun iq seviyesine uygun bir cevap verdim, milyonlarca 70-75c göğüse sahip kadın var sence cinsel birliktelik sırasında sorun mu yaşıyorlar?
Cevap sahibi1 yılKüçük veya büyük olması seçim değil genetiktir ve büyük göğüsleri güzel bulan insan kadar küçük göğüsleri güzel bulan insanlarda var hatta meme küçültme ameliyatı olan insanlar bile var yani bu bir dalga konusu değil
- 1 yıl
Evet katılıyorum kesinlikle dalga konusu değil. Hatırlatmak isterim ki , yanlış üslup doğru sözün katilidir. Açıklamalarınız , çok güzel , çok mantıklı ve bilimsel. Bu sebeple teşekkür ederim. Derdi de çeken biliyor, sizin bu kişi durumunu kendine sorun ettiği için , sizin yazdıklarınızı tam olarak göremeyebilir, sizde kadınsınız. Bilebilirsiniz. Açıklamalarınızı ilk görüş bildirirken yazmış olsaydınız , bir hemcinsinize yardımcı olacak destek olacak ve tanımadığınız bir insanı mutlu etmiş olacaktınız. Ne güzel bir durum olurdu. Bir insanın bu soruyu sorması o kişinin IQ seviyesini değil , derdi olduğunu gösterir. Öyle değil mi. Ayrıca burada gerçek ıq seviyesi düşük olan kişilerin sorduğu soruları ve saçmalıkları eminim görüyorsunuzdur. Bilinçli bir insansınız ve ciddi soru soran insanları yargılamak yerine önce yardımcı olmayı deneyelim. İnsanlık adına. Yardımcı olanın hemde destek alanın mutlu olacağı bir güzellik olmaz mı? Geri dönüş için teşekkür ederim 🌷
Cevap sahibi1 yıl@1Dehliz1Zirve bir kadın olarak bir kadının böyle bir soruyu ciddi olarak soracağını sanmıyorum...
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. inceleyip haber vercez 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. küçük büyük takılmayın. karakterinize değer verenlerle bir araya gelin
00 YorumlaNe dertler var bayiliyorum boyle dertlere 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılhayır bence gayet tatlı ve seksi görünüyorlardır (tahminim bu yönde :) )
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılTakıntı yapma böyle şeyleri. Boy kilo beden ve cup nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç mi göğsün yok yani 75 beden varsa bile korkacak birşeyin olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim eşimde cok kucuk sevmiyorum ama mecbur birsey olmuyor meraketme 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanmam. Mesela ben küçük göğüs çok severim yiri hava yastığı gibi göğüsler ile işim olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende oyleyim seven çok var merak etme
192 Yorumla- 1 yıl
Temiz ve bakımlı olması önemli
- 1 yıl
Harikasın
1 yılne sorunu çıkabilir. küçük göğüs seven erkekler çok var
00 Yorumla
1 yılbunu sorun edecek bir erkekle olma.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılErkeklere nefes alsın yeter illa tahrik edicek biyerin vardır
00 Yorumla Sorun olmaz sadece Amerikan31’i yapamazsınız hepsi bu kadar
00 YorumlaNe kadar küçük olduğu önemli ben çok göğüs seven birisiyim ama çok çok küçük değilse sorun olmaz
00 Yorumla
1 yılGöğüsle cinsel ilişkinin ne alakası var. Sen eşini tatmin et o göğüsle ilgilenmez bile
00 Yorumla
1 yılNefes alsın yeter denilen bir zamanda..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılBen küçük meme severim
10 Yorumla
1 yılEvet sevisemezsin cok buyuk problem
10 Yorumla
1 yılMeme olsun yeter inekte de var yani
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi yani😀
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKüçük göğüslüler kapatılsın, erkek sanıyoruz.
125 Yorumla- 1 yıl
sızın gıbı beyın yoksullarıda kapatılsın
- 1 yıl
@beyzaderinn Kim kapattı beni çıkarın dışarı
- 1 yıl
ccok beklersin
- 1 yıl
@beyzaderinn beyzacım sen niye gerildin, sakinleş kalbine zarar ♥️
- 1 yıl
@Jony_Shins gerilmedim dostum aşağılayan cümle kuran birine cevap verdim?
- 1 yıl
@beyzaderinn Beyza gerilme.
- 1 yıl
@beyzaderinn arkadaş espri seven biri, kalbi temizdir normalde, ayrıca sana bir şey demedi ki ortaya konuştu
- 1 yıl
@aristokratimsi hocam beyzaya bir sepet dolusu çiçek kalp at barışın hadi
- 1 yıl
hmm iyi bakalim haber verirsin
- 1 yıl
@beyzaderinn yazamıyorum ki sana haber veremiyorum, sen açılışı yapsan 😊
- 1 yıl
@Jony_Shins Bir sepet dolusu çiçek emojisi
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Aristokratımsı tskler zahmet oldu
- 1 yıl
@beyzaderinn Ne demek hayatım, sen yoksan biz de yokuz.
- 1 yıl
AHHSHSHAHAHHAHAHA
- 1 yıl
@beyzaderinn Gülüşüne mi sığdıracaksın beni
- 1 yıl
@beyzaderinn bebiş insan banada teşekkür eder, aristokrata ben söyledim bunu
- 1 yıl
@beyzaderinn bir mesaj atmadın vay be
- 1 yıl
@Jony_Shins tesekkurler de nıye mesaj atiyim
- 1 yıl
@Aristokratımsı evet tabı
- 1 yıl
@beyzaderinn özelde yiyişin
- 1 yıl
@beyzaderinn aristokratı duydun 😊😅
- 1 yıl
@beyzaderinn @beyzaderinn bende sana ordan kalp falan atıcam gel hadi
- 1 yıl
yok kalsin hadi bana eyvallah
- 1 yıl
@beyzaderinn byy
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. birsey olmaz diktir iyi yönden bak
00 YorumlaTam istediğim gibi büyük olduğunda ne olacak sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafaya takmaya değmez.
00 Yorumla
1 yılSorun olmaz eşin seni sevdikten sonra no problem
00 Yorumla
1 yılÇıkmaz onu takmamali karsindaki
00 Yorumla
1 yılYoo çok zevkli olur emmesi, ele gelir mi
00 Yorumla
1 yılgüzellik katarsın
00 YorumlaSaçmalama.. çok daha iyi olur küçük
00 Yorumla
1 yılHayjr çıkmaz. Kimisi daha çok seviyo 👀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılManitan seviyor mu
00 Yorumla - Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne