Göğüslerim gelişmedi sadece uçları var erkek gibi işte balıketli biriyim 67 kiloyum göbeğimde var destekli sütyen taktığım için belli olmuyor gayet büyük duruyor ama normalde yok evlendiğimde eşim bunu sorun yapabilir mi göğüslerimin olmaması çok mu kötü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkilerde yoktu sonradan sonraya çıktı herhangi bir değişim var mı hayır cinsellikte bana bir avantaj sağlar mı hayır hatta şöyle diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ben önceki şu küçük halini çok özledim çünkü daha kolay her şey hiçbir zaman böyle sürekli sütyen takmak zorunda değildim çünkü destekleyecek bir şey yoktu ama mesela şu anda göğüslerim var evet güzeldir gayet dik ve diri ama bir şey takmazsam sanki sarkacakmış gibi hissediyorum ortaya daha kötü bir şey çıkmaması için mesela sürekli takmaya çalışıyorum ama yaz günlerinde o kadar çok zor oluyor ki büyümesi ile birlikte aslında kullanması da zorlaşıyor ki bu bence cinsel ilişkide de böyledir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyani göğüslerim yok derken anlayamadım? cinsel hayatın aktif olunca memelerinde büyüyecek merak etme çok çok bu sorunu dert ediyorsan eğer cerrahi müdahaleyle iyileştirebilirsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce illaki bakacaktır.
şahsen ben sevişmediğim biriyle evlenmem. ve büyük göğüs istisnasız tercihimdir. ama küçük seven bir çok arkadaşım var. çok rahatsız ederse silikon taktırmak kolay şey..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslında eşin tercihine bağlı oluyor, biraz sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde çok küçük ve büyüsün isityorum... biraz da olsa...18 yaşındayım büyür mü hiç? Ya kilo alsam büyür mü fikri olan? Cidden üzülüyorum cidden.
32 Yorumla- +1 yıl
Buyur hamile kalınca çocuk dogurunca
Bnce yasamazsin yani kendi adima benim esim oyle olsa asla sorun etmem seviyosam sikinti yok ama bahane ariyosa o ayri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs o kadar önemli değil bence bel kalça basen kısmı nasıl durumda
06 Yorumla
Soran+1 yılBelim kalın ama diğer yerlerim iyi
- +1 yıl
Beline göre kalça basen kısmı nasıl görünüyor
Soran+1 yılGüzel duruyor
- +1 yıl
Resmin var mı görebilirmiyim seni
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Tamam 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAman dert ettiğin şeye bak şimdi herşeyin bir çözümü var estetik yaptırırsın olur biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf küçük göğüslü çok güzel durur canım biraz kilo vermelisin bence. Hem karın yağı iyi bir şey değil bir sürü hastalığın davetcisi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir sorun olmaz, yani bende olmadı, eski sevgilimde zayıf, dümdüz göğsü olan biriydi, ama ben onu seviyordum, eksiklik hissetmedim
085 Yorumla
Soran+1 yılAma o zayıf ben biraz kiloluyum
Cevap sahibi+1 yılTamam kilolu olman daha iyi, kalça ve bacakların iri olur, bu güzel
Soran+1 yılGöbeğim var o çok sıkıntı olur mu
Cevap sahibi+1 yılBenim için olmaz, boy kio nasıl
Soran+1 yılBoyum 159 kilom 66
Cevap sahibi+1 yılHmm ölçüler iyi, hangi şehirdesin güzellik
Soran+1 yılNeden soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇekingensin yardımcı olmak istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBaskıcı ailen var sanırsam
Soran+1 yılAilem baskıcı değil
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki sen çok zayıf bir erkekle sevişir misin
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYüzü iyi ama çok zayıf, 1.66 47 kilo?
Soran+1 yılAşırı zayifmiş
Cevap sahibi+1 yılmaalesef, onla sevgili olmaz mısın
Cevap sahibi+1 yılO kadar kötüyüm demek 😐
Soran+1 yılKötü değilsin ama ben kiloluyum ya benim yanımda zayıf biri olmaz gibi seni kırdiysam özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılAma ben kilolu kadın severim, önemli değil ama belli ki zayıf birine bakmazsın
Soran+1 yıl70 kilo biriyle sevgili olmuştum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama dediğim gibi dikkat çekici yüzüm var, etkilenmez misin, hangi ildesin
Soran+1 yılTanışmak gibi bir düşüncem yok
Cevap sahibi+1 yılPeki, zayıfım diye belli (
Soran+1 yılHayır ya böyle bir sorudan ve buradan kimseyle tanışmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe var ya soruda ve burada herkes kotü değil, zayıfsın diye desene bahane bulma
Soran+1 yılSaçmalama benimde kilom var olay bu değil
Cevap sahibi+1 yılAma ben kilonu sorun etmiyorum, sadece yazışmak istedim, gel buluşalım demiyorum ki
Cevap sahibi+1 yıl😐😐
Soran+1 yılTanışmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok kırıcısın biliyor musun? Asosyal biriyim, ama insanlarda benimle konuşmuyor tıpkı senin gibi, kaderime terk ediyorsunuz resmen
Soran+1 yılÇok özür dilerim niyetim seni kırmak değil
Cevap sahibi+1 yılÖzre gerek yok ama gereksiz inadın var, amacım sadece yazışmak, gel buluşalım veya instagrama geçelim gibi bir şey demiycem
Cevap sahibi+1 yılUmursmama peki, inat et
Cevap sahibi+1 yılKızgın mısın noldu
Soran+1 yılKızgın değilim
Cevap sahibi+1 yılTamam canım, napıyorsun
Soran+1 yılŞarkı dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılHangisi
Soran+1 yılYıllar affetmez
Cevap sahibi+1 yılNiye dertliisn
Soran+1 yılBende şans yok ki
Cevap sahibi+1 yılYine ne oldu, bu arada kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25 yaşındayım çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılMemelerden dolayı mı anlamadım, sorun ne
Soran+1 yılHayır ya o sonra takacağım konu olmalı
Cevap sahibi+1 yılSorun ne, düzgünce anlatsan
Soran+1 yılBirini sevdim sevdiğini söyleyip konuşmayı bıraktı üzerinden iki ay geçti yazmıyoruz birbirimizi benim gibi iyi bir kızın kıymetini bilmedi
Cevap sahibi+1 yılTuhaf olmuş evet, ama takma artık bunu, 2 ay geçmiş unut artık, önemseme en azından. Ya ben napıyım, kasiyer birinden hoşlanıyorum ama çekingenim konuşamıyorum
Soran+1 yılNeden beni sevmiyorlar bilmiyorum ömrüm boyunca yalnız mı kalacağım bence çekinme hoşlanıyorsan konuş ne kaybedersin ki
Cevap sahibi+1 yılSeven olur, takma kafanı. Ya çekingenim, ve açılma nasıl olur, ne söylemek gerek bilmiyorum. Sen hangi ildesin
Soran+1 yılKocaeli'ndeyim
Cevap sahibi+1 yılYakınız, ist ben. Gizliden çıksam mı artık? Böyle mi devam edicez?
Soran+1 yılSen nerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİst yazmıştım 😊 İstanbul
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılHala gizliden çık demedin
Soran+1 yılDiyeyim mi
Cevap sahibi+1 yılKarar senin, bundan sonra ısrar etmiycem, keyfin bilir
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYani? Cevabın ne
Soran+1 yılCevabımin ne olmasını isterdin
Cevap sahibi+1 yılİvit olmasını
Cevap sahibi+1 yılBu kadar düşünmene şaşırdım, sanki gel sevişelim dedim ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYine sustun, bir şey yazmıyorsun
Soran+1 yılSevişelim falan desen fena olurdu çok sinirlenirdim
Cevap sahibi+1 yılOha yani, öyle bir şey denir mi, sevgili miyiz ya, sadece takıldım snaa
Soran+1 yılBenimle uğraştığının farkındayım
Cevap sahibi+1 yılSadece şakaydı, neyse konuşmak istemiyorsan daha fazla seni meşgul etmiycem, iyi geceler
Soran+1 yılKeşke bu soru üzerinden olmasaydı
Cevap sahibi+1 yılAbsürt bir şey yok ki sorunda, memelerinden şikayetçisin yani, olabilir utanma
Soran+1 yılUtanıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılUtanacak durum yok, istemiyorsanda sorun yok, iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun
Soran+1 yılİşteyim çalışıyorum sen napiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDısarıdaydım, eve geldim, ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılMarkette çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılAaa bende çalıştım markette, gizliden çıkıyorum, yaz bana tamam mı? İtiraz etmezsin umarım?
Soran+1 yılNeden benimle bu kadar çok konuşmak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDiğerleri gibi egolu birine benzemediğin için, kırma beni artık
Soran+1 yılİstediğin olsun
Cevap sahibi+1 yılYazıcan mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔..
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz diyen erkeklere inanma emin ol hepsi büyük göğüs seviyor
00 Yorumla Göğüslerin küçük olabilir asıl önemli olan uyarılabiliyormusun göğüslerinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslere çok da önem vermeyen biriyle sorun yaşamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyri şekilde göğüs fantezisi olanlar var olanlar sorun yapar sadece ama benim gibi olan varsa bakmaz bile
Ama senin ankattığın kadar erkeklerin kadar küçükse çözüm bulmak gerekir tabi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Göğüsler bir şekilde halledilir de kilo konusunda neden duyarlı değilsin?
00 YorumlaGobekli biri gogussuz bence iyi degil. Ama zayif biri kucuk gogusle severim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni seven zaten kafaya takmaz her şey büyüklük küçüklük mü kanka sen her halinle güzelsin boş ver. Kendine güzel bak, güzel gör, güzel bul
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDümdüzse erkekler sevmez göğüs onlar için çok önemli
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalcan buyukse sorun olmaz bnce.
Cnku herkesin heryeri mukemmel olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eski sevgilimde öyleydi görmeden önce güzel değildir diye düşünüordum sevişirken harika oluyor
00 Yorumla
+1 yılHiç yoksa tabii ki kötü
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç yok ne yapabilirim
- +1 yıl
Silikon
Soran+1 yılO da çok pahalı
- +1 yıl
Maalesef başka yolu yok ama
Soran+1 yılEvet farkındayım ama şuanda yaptıramam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle cinsellik yaşamadan (yani çıplak kalıp birbirinizi görmeden) evlenirsen adam gerdek gecesi şok yaşayabilir. Neticede seni hep destekli sütyenle görmüş,
024 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSilikon düşündün mü?
Soran+1 yılÇok pahalı
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgilin oldu mu?
Soran+1 yılBirini sevdim ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılYani memelerini görüp buna göre yorum yapan olmadı yani🤔
Soran+1 yılEvet destekli sütyenle görüyor herkes büyük zannediyor ama ortada yok yani
Cevap sahibi+1 yılBan sana bişey anlatayım gülelim halimize🙈
Lisedeyken (1-2civarı) nispeten dar kotlar giyiliyor, tabi oturunca filan bizim erkeklerin önü kabarık filan duruyor, ben oturunca pek şişkinlik olmuyor. Moralimi de bozuyor bu olay, ben de ne yaptım biliyor musun; bir çorabı içine kıvırdım kondom gibi taktım benimkine, oturunca baya kabarık görünmeye başladı🤗 moralim düzeliyordu valla🙈
Cevap sahibi+1 yılSeninki de benim olaya benziyor.
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl25 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılÇevren dar gibi , bu yaşa kadar ilişkin olmaması nedeni sanırım
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKadınların çoğu benzer aslında. Çoğu takviyeli dolgulu şeyler giyiyor
Cevap sahibi+1 yılSana ilgi duyan biri olmadı mı?
Soran+1 yılBeğenen oldu seviyordu beni ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılBeni seveni ben sevmedim, benim sevdiğim de beni sevmedi diyorsun ☺️
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılMesela ikiniz de birbinizi sevdiniz diyelim, her şey tam güzel gidiyor. ama onunda bir seninkine benzer bir (kendince eksiklik hissettiği bir durum) olsa ona bunu söylermiydin?
Soran+1 yılBen kendi durumumu ona anlatırdım onun farklı bir sorunu olsa problem etmezdim
Cevap sahibi+1 yılBak işte demekki sevince öyle şeyler sorun olmaz. Biraz empati yapınca meselenin çok da mühim olmadığı belli oldu.
Cevap sahibi+1 yılPeki onun neyi seni en çok üzerdi?
Soran+1 yılKarakteri kötü olsaydı bu beni çok üzerdi
Cevap sahibi+1 yılZaten en zor ortaya çıkan da o..
Diğer herşeyi kısa sürede görme şansın var ama karakter zor belli eder.
Başka?
Cevap sahibi+1 yılMesela penisi çok küçük olsa🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl desem nihayetinde hep bi eksiklik olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZayif olsan sorun degildi. Ama kilolu olunca sorun olabilir.
00 YorumlaCiddi misin o zaman damla silikon göğüs büyütme yaptırman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun yapma sen beline ve kalçalara özen göster
00 YorumlaBenim için göğüsleri büyük kalçası büyük umrumda olmuyor yaa hertürlü işini görür bence
00 Yorumla
+1 yılGoguslu kız sevende var küçük meme sevende, önemli olan seksi olmak
00 Yorumlabazi erkekler kücük sever merak etme
117 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiç yok sadece uçları var
Soran+1 yılÖylede benim gelişmedi hormonlarima baktırdım normal çıktı kilomda var garip bir durum destekli sütyen takıyorum büyük duruyor
- +1 yıl
Yumruk kadar olsun yeterli evet küçük olması daha hoş
Soran+1 yılÖyle yapayım yorumun için teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Önemli olan uçları
Soran+1 yılUçları da küçük
- +1 yıl
Hafif cikikmi duzmu yoksa
Soran+1 yılHafif çıkık
- +1 yıl
Çok iyi peki ayakta dururken azda olsa göğüsün olduğu belirgin mi
Soran+1 yılBiraz belirgin göbeğimde var
- +1 yıl
Göbek zaten olmalı düz tahta gibi olmamalı
Soran+1 yılGöğüs olmayınca göbek kötü duruyor
- +1 yıl
Yok derken 75 beden küçük mu
Soran+1 yılOndan da küçük
- +1 yıl
Hicmi kabarıklık ya da şişkinlik yok anlamadim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl67 kg balık et olman için 120 falan olman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıl67 kg fazla bir kilo değil mi
Yüzün güzel mi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ayni soruyu bin kere sordun bir kere olsun göstermedin
017 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa soruyorum
Cevap sahibi+1 yılTahta gibi değil mi
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSadece uçları var tahta gibi de
Soran+1 yılTahta ne demek
Cevap sahibi+1 yılYok gibi düz
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılÖyle dimi göster sene knk
Soran+1 yılSapık mısın sen ya
Cevap sahibi+1 yılYok ya o yüzden dümdüz ya
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO yüzden dedim nasılsa görsek de bir şey olmaz erkek göğüs u gibi
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılNeden geçeyim ya aa alındım bsk
Soran+1 yılKonuşmalarına baksana
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki konuşmam da
Cevap sahibi+1 yılGittin mi ya resim koyacaktin
+1 yılErkekler büyük seviyor :/
15 Yorumla- +1 yıl
Farketmez
- +1 yıl
Canm bizde büyük alet seviyoruz ama bi denk gelmiyo keşke onlsrda estetik yapsalar ya da derdine düşselerrr ama nedense kadınlar dört dörtlük olmalıymjş gibi bir aptakllll algı var cahilce peh
- +1 yıl
@lossangleee denk gelir merak etme 😅
- +1 yıl
Umarım ama zor canım okdr fos erkek varki dışı hava içi fos zavallılar
- +1 yıl
@lossangleee beni deneyebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPek bir etkisi olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kilo ver bence sorun burada
00 Yorumla
+1 yılNormal olgun fikirli bir insan sorun etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuk doğurunca biraz daha irileşirler
04 Yorumla- +1 yıl
Eskiye dönmez kim söyledi öyle olduğunu
Ileride hormonel ddğişiklikler olucaktır
00 Yorumla
+1 yılbence çok tatlısın ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılDurumu gormeden bisi diyemem
00 Yorumla
+1 yılBenimkileri ödünç vereyim haha
03 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha çok komik
- +1 yıl
Sen ne atlıyon at s..
- +1 yıl
Yavaş ol ibn. Eee
+1 yılBenim büyükde noluyoo bakip geçiyolar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilona değilde göğüslerine mi taktın
04 Yorumla
Soran+1 yılKilom çok mu
Cevap sahibi+1 yılAz mı?
Soran+1 yılAşırı çok değil
Cevap sahibi+1 yılPeki
Zamanla büyür ufaklık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz yaşarsın göğüs egzersizi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa aksine çok hoş benim açımdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle kari olamaz. Sen erkek ol
051 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun düzgün konuş
Cevap sahibi+1 yılTamam erkek olma, escinselde olabilirsin yq
Soran+1 yılPislik
Cevap sahibi+1 yılNeden oyle soyleyip beni derinden yaraladin askisum
Soran+1 yılSen iğrenç birisinin
Cevap sahibi+1 yılSevdim seni yapma lutfen ya
Soran+1 yılSevme beni ya
Cevap sahibi+1 yılSssst kizma
Cevap sahibi+1 yılSaka kaka oldu ama malligima ver. Cok kotu zamanlar yasadim sorunlarim bardi ozur dilerim. Bana kizma lutfem
Soran+1 yılÇok kırdın beni ya ben gerçekten bu durumu kafama taktığımdan sordum sende dalga geçtin
Cevap sahibi+1 yılKeske yanimda olsanda yaptigim bu avanakliga bana vursan kirsan dovsen beni. Cok haklisin hata yaptim. Aslind akotu niyetli degjljm. Aksine uslubun ve muhabbetini cok sevdim.
Ama hayatimda zor gunlerden geciyorum cok sikintiliyim. Sana da sacmaladim istemedim.
Ozur dilesem de anlamsiz ne diyim..
Sevmistim aslinda seni ama boq ettim herseyi ya
Soran+1 yılAynen mahvettin her şeyi benimde kendimce sorunlarım var ama kimseyi kırmıyorum
Cevap sahibi+1 yılNerdensin peki
Soran+1 yılKocaeli
Cevap sahibi+1 yılYahyakaptandasin degil mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBana kizma, yeter.
Gece ruyama girdin, seni tanimiykrum ama ruyamda bi kizla konustum sacmalayip kirdigimingordum. Aglayip gittii. Daha simdi uyandim aklima sen geldigin icin yazdim.
Ruyamda arastapark in otoparkinda tartisiyordum kizla, bende Izmit. Sen neresindesin
Soran+1 yılGebze
Cevap sahibi+1 yılBak oyle kotu hissettimki ruyamda gordum yasadigimizi, nolur bana kizma. Her insan hata yapar ama hatayi anlayip ozur diledim. Tekrarlarsam o zaman sohbeti keseriz, söz..
Diliskelesi sahili de cok guzeldi, Darica sahili de..
Gebzeye bikac is gorusmesk icin gelmistim, fabrika ilcesi ama sahilleri guzeldi. Sen calisiyor musjn, yas kac?
Soran+1 yıl25 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılCevap yazmiyorsun bana, neden.
Calisiyor musun dedim. Dunden beri seni merak ediyorum ya kimsin, ne yapsrsin. Aklimdan cikmadin neden boyle soguk atiyorsun hala bana
Soran+1 yılİşim varda
Cevap sahibi+1 yılSana yazmak istyorum, gorusmek istyorum. Profil ismini soyler misin lutfen. Bi selam edeyim
Soran+1 yılBen böyle sorduğum bir sorudan kimseyle tanışmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSoru mu. Resmen şans senin gibi iyi niyetli merhametli bir insani karsima cikartti hemde yani basimda Gebzede..
Beni, zorluklarla yasadigim sorunlardan sebep sana ayip ettim beni affettin..
Soru veya baska fiziki seyler umrumda degil. Sen kalbi guzel birisin seni kaybetmek istemiyorum.
Lutfen profil ismini soyle, bi selam edeyim sana
Soran+1 yılDüşüncelerin için teşekkür ederim ama olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen biyere gitmeyecegim. Sana surekli yazacagim..
Kusura bakma da ne meme ne o bu umurumda dsgil. Bu devirde gonlu guzdl, merhametli insan bulmak imkansiz senin tutumun beni hayran etti.
Sen bikip usanana kadar yazacagim. Ya bigun benim mesajimdan usanip engellersin beni veya bi firsat edersin selam etmek icin sana mesaj yazarim.
Beklyorum, bugunde cok sicak hala daha hava degl mi
Soran+1 yılGerçekten boşuna uğraşma
Cevap sahibi+1 yılSen bos birisi degilsin..
Biraz tanidim ve guzel bir insansin asil tanidigimda ne kadar guzel insan oldugunu ogrenmek istyorum.
Benden kurtulamayacaksin, seni asla birakamam.
Hayatta 1 kere karsima duzgun bir kadin cikti, kiymet bilmek zorundayim.
Bana karsi gelmektense rn azindan sohbet edebilirsin. Ayip birsey yok bunda hem
Soran+1 yılNeden bu kadar çok etkilendin ki
Cevap sahibi+1 yılBirbirimize yalan borcumuz yok ve sen tum samimiyetinlr bana kendini gosterdin.
Canim cok skkin boliyorsun bundan sdbep seninlr resmen kaka kotu konustum. Ben anladin affettin.
Sohnet etme firsati verdin, konusabiliyoruz seninle.
Yani merhamet, insanlik, efendi duzgun bir karakter hergun bulabilecegim birsey degil..
Ben vazgecmeyecrgim. Kusura bakma her saat sana yazip duracagim. Ne zaman ki profil ismini bana verirde bir selam edersem sana, o zaman gorusuruz.
Zsten art niyetli adamsam engellersin gider. Ama senden vazgecmem, seni dinlemeyi seni tanimayi istyorum kalbi temiz gonlu guzdl insan lazim insana, para mal is hayat hersey bos. Guzel niyet, duzgun ahlak, temiz bir kalp onemli..
Yaa beni ne hale soktunua, profil ismini soyler misjn konusalim lutfen ya
Soran+1 yılSöylemeyeceğim hepimiz zaman zaman hata yapıyoruz önemli olan pişman olup bunu düzeltmek için çabalamaktır bende çabanı gördüm affetim ama tanışmak gibi bir düşüncem yok
Cevap sahibi+1 yılBenim cabam ve niyetim mevcut. Gerek hatama telafi gerek gonlu guzel insana bir selam sabah gerek sohbet icjn, istiyorum.
Bir kaybinin olmayacagi, kotu bir insani engelleyip gececegin sartlarda bana neden boyle fevri davraniyorsun.
Sana zarar verecek adamsan engellersin gider. Ben kendime guveniyorum bunu istyorum seni tnaimak istyorum. Bunu rlde edecegim.
Vazgecmeyecrgim ve surekli yazacagim ssna.
Bilginize..
Soran+1 yılBeni tanısan ne olacak ki
Cevap sahibi+1 yılHayatin ne getirip ne goturecrgini bilebilir miyiz..
Burada bu sitede sen gibi bir insanla karsilasacagimi tahmin dhai edemezdim. Seni tanisam ne olacak, bilmem zaman gostersin bakalim ne olacak..
Ben niyetliyim, biyere gitmiyorum.
Sadece beklyorum, profil ismini yazar misiniz kucuk hanim?
Soran+1 yılLütfen ısrar etme
Cevap sahibi+1 yılInsanin bu koca pis yalan dunyada sen gibi gonlu fikri akli guzel insana ihtiyaci var.
Anlamiyorum sevgilin, erkegin birikeri var ondan mi boyle tavrlisjn bana. Birisini seviyorsunda sanki bana tavr yapiyorsun. Yani mesaj, sadece mesaj.
Ne olabilir ki.
Neden bu kadar tvarlisin ki
Soran+1 yılSevgilim yok sevdim kıymet bilmedi
Cevap sahibi+1 yılEe sende sana kiymet gostereni tersliyorsun ama..
Baskasina kiymet verdin bilemedi seni.
Bende swna kiymet verip tanimak istyorum kiymet gosteriyorum sende bana Şu an aynisini yapiyorsun.
Peki ben hak edecek ne yaptim?
Sana butun iyi niuetlimle yaklasip, konusuyorum. Beni de resmen uzuyor, kiriyorsun. Ben ne yaptim sana, ne kotuluk isledjmki..
Sadece bu kalbinin fikrinin guzelligi kalbimi aklimi celdi. Sana ulasmayi istedim. Bana ters gidiyorsun, ben ne yaotim sana.
Lutfen, profil ismini soyler miskn artik bana
Soran+1 yılGerçekten uğraşma
Cevap sahibi+1 yılSenden vazgecemem, anla beni..
Sadece profil ismini vereceksin, seni kaybedemem.
Soran+1 yılLütfen bu kadar ısrar etme
Cevap sahibi+1 yılProfil isminj talep ediyorum.
Ben masumum ve baska kotu erkeklerle mukayese edilecek bisey yapmadim. Seninle iki kelam sohbet etmeye hakkim var, seni kaybetmeyecegim ben.
Beklyorum..
Soran+1 yılSen pes etmez misin
Cevap sahibi+1 yılYanlissam, zararli koti bisey soyluyorsam, eyvallah der cekilirim. Ama burada amacim gonlu guzel kadin ile iki kelam sohbet..
Neden pes etmeliyimki, sen hak etmiyor musun bu cabayi ilgiyi bu ozveriyi. Bence hak ediyor, gonlu gu, el insansin.
Aksine sen pes et ve tamam ne kaybederimki deyip bana musade et. Konusalim artik
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılProfil ismini soyler misin, sana mesaj atabilirim.
Beklyorum
Cevap sahibi+1 yılBeklyorum..
Cevap sahibi+1 yılSelam seker kiz. Yazmadinki hala bekylroum
Soran+1 yılKusura bakmayın işlerim var yoğunum
Cevap sahibi+1 yılşu an musaitsiniz. Beklyorum yazalim lutfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun olursa ileride büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşarsın ama seven birisi varsa sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamazsın güzelim. Yaşatmam. 😜🙃
00 YorumlaLan çocuğu nasıl emzirecen
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılGerçekten bilmiyorum ama hamilelikte büyür yani
- +1 yıl
Sanamı kaldı çocuğı adamı emzirme derdi üsluba bakya bazılarını siteden atasım geliyo ha
- +1 yıl
kanka akio adamdan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet yasarsın
00 Yorumla
+1 yılYaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılküçük göğüs candır bence
takma kafaya00 Yorumla
+1 yılMaalesef evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşarsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sorun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince büyür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartiyorsun
00 Yorumla Yaptir o zaman
00 YorumlaBüyütsen iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz rahat ol
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım